72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Seth
    inkább az animéről írjál vmi közelebbit. Szereplő, sztori vagy egy jelenet, vmi
  • blazsa
    Valaki tudna nekem segiteni, volt egy Anime amiben a Koroknai volt a narrátor, nem találtam semmit mikor a googleba beírtam a nevét csak ezt, ezen valóban ő beszél de azt az animét nem találtam, aki tud segiteni annak nagyon megköszönném, előre is köszike.

Ez az a film amiben a Koroknai beszél.
    Koroknai a narrátor
  • Prof William
    Ez a Blue Dragon a Death Note készíőjének a Blue Dragonja? Mert az jó! :)
  • Jagi
    szóval az a mappa van betömötítve, ami a win insall utáni szükséges Progikat codecet, illesztőket tartalmazza...
    merthogy az a "köccsög" vírus csak, a paracsfileokat támadja^^

ON:
    Hétfő reggeli teendőim egyike hogy szét nézek az aoi-n meg az addicts-on...
    2 kérdés, az egyik inkább észrevétel:
    1. Az Ergo Proxit befejezték? Úgy értem van neki vége vagy nyitott történet?
    2. Felkeltette a figyelmem a Gedo Senki. Sztem meg fogom nézni jónak tűnik...
  • _Vegeta_
    Szamitogepelott ulok nagy tobbsege nem gondolkodik. [nincs futyulos smile azt kepzeld ide] :D

Toriyama fogja rendezni a Blue Dragon animet, szoval egyertelmuen "must see" kategoria. :)
    Nagyon ugynezki a Go Go Ackmannt senki se nezte meg a jelenlevok kozul..kar. :(

Szerk: Mi van betomoritve?
  • Jagi
    jaa és most nézem, hogy be is van tömörítve :)
    (2x kaptam W32 jeefo vírust^^)
  • Jagi
    Aki ésszel él így csinálja...

(többiek akik meg nem azoknak, meg nem megsértődni^^)
  • _Vegeta_
    En öö nemtom miota nezek animet, de megszamlalhatatlan reinstall volt. :D Szal aki keveset telepit wint, annak nem ügy eccer keccer osszevadaszni a cuccokat. Nekem marhara megkonnyiti a dolgom. ^^.
  • Nuki
    azóta mióta nézek animét, 1 reinstall volt, és K-Lite kodekcsomag mindenre bővenelég volt.
  • Krezga
    Jaja, igazad van:) Nah, mindegy, nekem ez a megoldás jobban bejött...embere válogatja:)(meg a helyem is kevés)
  • _Vegeta_
    Megnezem en azt....

#14967: Jahh plussz a genny hogy beirja magat az intallacios prog a rencerbe, nekem nepiszkoljon feleslegesen a win amugyis megdoglik szinte mar telepitett jatektol is.

Krezga: Egyreszt a legfrissebb cumokkal nem art csinnyan banni, masreszt nemhiszem hogy gyorsabb leszedni es telepiteni, mint csak siman telepiteni. :)
  • Krezga
    Nekem is volt ilyen install mappám, de rájöttem, hogy számomra felesleges:D A netről szinte ugyanolyan gyorsan beszerzek bármit, ráadásul, lehet hogy frissebb is.

nah, de ez már eléggé OFF.....
  • Jagi
    egyébként a jobb codec-packoknál van custom. Így azt teszel fel amit akarsz és ami kell... + tudni fogod "mi van a gépeden"
  • Jagi
    ezt a mappát az első win reinstall után minden noob Pc-tulaj megcsinálja.
    Melleswleg nekem van egy listám is a szükséges telepítésre váró progikról,
    ha véletlenül valami gáz lenne...)
  • _Vegeta_
    Ez mar tenyleg flém, de talan valakinek tetszik az otlet.. nekem van egy "install" mappam az egyik meghajton, (3,34 GB) amibe minden fontosabb utility bennevan, gyakorlatilag winrenistall utan 30perccel mar cakkpakk visszallt az eredeti rendszer.
  • Nuki
    én sem flémelésből akarok erre válaszolni, de megkeresni mire lehet szükségem, nem tudom előre, útközben meg nincs kedvem keresgélni. mellesleg azért teszek föl kodekeket MINDEN dvd-re amire animét írok ki, hogyha más kölcsönkérné, és nincs semmije, voila! ^^
    mellesleg énis lusta vagyok :)
  • _Vegeta_
    Nem flémelésből mondom, de szerintem absz. nem komplikalt par exe file-t elinditani egymas utan. Mondom ezt azert mert nekem lejatszasi problemaim sohasem voltak, pontosan tudom mik vannak fonn. Ettol fuggetlenul megneztem a CCCP-t es pozitiv velemennyel vagyok rola, naggyabol azt teszi fel amit enis szoktam.
  • Jagi
    én is lusta vagyok 2 programra rákesni és gyorsabban feltelepíteni mint 6-ot...
  • Krezga
    Én végülis ennyire lusta vagyok:D Meg a windóz alapból felkínálta a telepítését, szal gondoltam megpróbálom:D
  • _Vegeta_
    Nem akarok megbantani senkit, de ennyire lustak vagytok felrakni 5-6 codecket?
    XviD-1.1.0-30122005.exe
    vsfilter_20051125.7z
    realalt142.exe
    quicktimealt176.exe
    ffdshow-20060203-icc-sse.exe
    CoreVorbis_1.1_20050709.exe
    ac3filter_1_09a.exe
    CoreAVC.H264.Video.Decoder.v1.1.0.5.Professional.Edition
    Ezeknel tobb aligha kell barmihez is. Es legalabb tudod is hogy mi van a gepeden. + ugye az mpc. :)
  • Jagi
    K-lite mega + matroska... eddig nem volt olyan amit nem tudtam volna megnézi
  • biomage
    én az XP Codec Pack használom, minden elindul velle a WMP 9.0 en ami fontos
  • Krezga
    Nem rossz, bár voltak dolgok, amiket nekem nem vitt...
    Én most vmi vista codec packot használok, és ezen eddig minden futott.
  • _Vegeta_
    Nem egyszerubb azt az 5-6codecket egyenkent felrakni? :)
  • Seth
    jó, a lényeges dolgok vannak benne
  • Prof William
    Most hallottam a CCCP codec packról. Mindenki ódákat zeng rólla. Ez milyen?
  • Nuki
    én egészen addig a sima K-Lite-ot használtam, és ajánlottam mindenkinek, amíg nem találkoztam az MKV-s azumangával. azt nem bírta a szentem. így nézd meg, ha tartalmaz mkv-s kodeket akkor a megát ajánlom inkább :)
  • Prof William
    A K-lite vagy a K-lite mega codec pack a jobb animézés szempontjából?
  • Nuki
    ja igen, fórumtalit is lehetne oda szervezni talán egyszer, ha sokan ráértek ;D
  • Nuki
    dejó is néha abban a boltban mászkálni, nézegetni a figurákat ahogy esztétikusan ott lógnak az állványon vagy állnak a polcon ^^
    én élőben legeltetem némelyiken a szemem, az asztalomon amúgyse férnének el ilyen figurák :)

(ergo én ott HKK-zni, Yu-gi-oh kártyázni és duel mastersezni szoktam:)
  • Hmuda

• Jagi
    lol2
  • Seth
    igazából mindenből csak 1 db van és te vagy az egyetlen vásárló
  • Jagi
    lol
  • Hmuda
    Ez egyre jobb. Mivel Ropponmatsuból kifogtam az utolsó darabot, ezért gyorsan lecsaptam az Ohno Cosplay figurára. Hív a srác, hogy hétfőn jön. Megnézem...hát nem ez is elfogyott? Sikerült mind a kettőből az utolsó példányokat megszereznem.
  • Jagi
    bye-bye Sera-chan
    (legalább is egy időre... a kocsit kell kárpitoshoz vinni)
  • _Vegeta_
    V-JUMP FESTIVAL VIDEO 1994-Go Go Ackman
    Szerintem mindenkepp nezze meg mindenki, de elotte erdemes elolvasni az Ackman one shotot. Itt magyarul is megtalalhato.
    Utanna mehet a video csak vigyazat, mert raw.
    Elso resz - http://www.megaupload.com/?d=Y1IQPGNW
    Masodik resz - http://www.megaupload.com/?d=BXCS8SUY

Roviden rola: Egy vampir gyerek felkel hosszu alvasabol es elmegy lelkekre vadaszni, de angyal gyerek meglatja ezt es ki akarja csinalni vampirkolykot. :)
    Nagyon nagyon. LoL :D
  • Hmuda
    Ezt a mázlit. Tegnap megjön, erre ma már ki van rakva a főoldalra, hogy elfogyott.
  • Hmuda
    Hmm, nekem a Sachiel kétfejű (láttam a csomag hátán, hogy két féle modellje van, neked pont a másik) és nem úgy van, hogy külön kéz fogja a fejet, hanem az a modell van amelyiket a "csáp" már átszúrt és a vége pont beleillik Sachiel kezébe. Majd ha lesz módom akkor berakom. :-)
  • madfist
    Sachiel nekem is megvan egy azonos típusó EVA-01-el és nekem sem áll meg magában, és igen az az EVA fej azért van a dobozban, mert elvileg ki lehetne cserélni az EVA-01 fejével :) de nem próbáltam nagyon, mert törékenynek tűnt.
    kép1
    kép1
    kép1