72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
embere válogatja, ha nyitott a fantasztikumra és elege van az amcsi szarokból, akkor tuti befutó^^ -
az súlyos :D
bár az eleje teljesen jó, nincs kavarás -
Gábor #15258 Mindenképpen jobb választás, mint az enyém volt, én EVA-t használtam
-
A haver az "ééén nem nézek animét mert utálom" vagy hasonló :)
megmutattam neki a fumoffut^^ meg a samurai champloo-t
asszem megfertőtem :)
A fumoffu az nagyon alkalmas ilyesmire használjátok fel
-
Elkezdtem nézni ezt a Muteki Kanban Musumét.
A gyakran groteszk megrajzolás leginkább az Excel Sagát juttatta eszembe (vagy méginkább a Puni Puni Poemit, de az majdnem ugyanaz :P).
A poénok többnyire inkább csak mosolygós kategóriába tartoznak, időnként beiktatva egy-két hangosan felröhögős darabot. -
asszem én is ezért hagytam, de egyre többször hallom, mondom megnézem már :) -
Én megnéztem, de nem voltam olyan nagyon hasraesve tőle. Valahogy az egész túl vontatott benyomást keltett bennem. Egyszer mindenesetre nézheő mert ettől eltekintve egy kellemes sorozat.
Az is jó pont, hogy a szereplők lelki problémái nem voltak túleröltetve mint abban a bizonyos másik mecha sorozatban. -
Gábor #15253 Ha rákeresel a címre, akkor találsz egy élménybeszámolót tőlem. Ha jól emlékszem a régi topiclakók mindegyikét sikerült megfertőznöm! :D -
Öhh, háth... najó^^ -
RahXephon AMV - Euphoria
Kell ennél jobb kedvcsináló?
-
Rahxephon-t nem bírtam végignézni anno. Vagy hangulatom nem volt vagy nem tom, de nekem marha "uncsi"-nak(plázapicsaszleng) tűnt. Lehet megpróbálom újra, nemtom mennyit láttam belőle az is lehet, hogy végig megvolt... nem emlékszem :S
Ha kedvet akartok csinálni hozzá, ne fogjátok vissza magatokat^^ -
Gábor #15249 Hogy felvidítsam magam újra elkezdtem a Narutot..........gyakorlatilag három napja folyamatosan jó kedvem van :D
Haláli az a sorozat!
Rahxephon-hoz hasonló anime-mel találalkozott valaki? -
akkor az egyensúly meg a kontraszt az meglesz megint :) -
a Kimi Ga Nozomu Eien az egyik legjobb szerelmi dráma szerintem (a másik meg a Saikano ^^)
Blődség amit nemrég láttam a The Melancoly of Suzumiya Haruhi (nem volt olyan nagy szám szvsz, de volt egy két remek poén) -
Na még milyen jó hogy írod :)
Pnt tegnap jött le a at Onegai Teacher uccsó része is meg a
Kimi Ga Nozomu Eien is lent van már (erre azt mondták durva cucc)
most ezek lesznek porondon aztán a jön a Twins^^
Megfelelően agyalágyult több részes anime van új? Vagy idén és tavaly év végén semmit nem csináltak? (a Mutekan Kanbai Musume-t most keresem) -
Gábor #15245 Tényleg azok! Ilyenkor csak az a problémám, hogy sokat nem tudok azonosítani, pedig lehet meghozná egy-egy jól sikerült kép a kedvemet a megnézéséhez. -
Nuki #15244 ennek az a címe ami ott van a címeren?
#15243: kösz :D -
Shadow_THH #15243 nembaj a mutekan kanbai musume-t megnézed -
Nuki #15242 az áplusszon amikor adták, inkáb a fumoffu-t látogattam énis, mint az első sorozatot, azt se nagyon tudom hogy ki-kicsoda és mit (főleg MIÉRT) keres egy 16éves szűzlány, Tessa egy tengeralattjáró kapitányi székében, és hogy miért ugrálják körbe annyian,
de azért élvezhető ^^ sőt!! :DDD
(remélem minimálisak tárgyi tévedéseim:) -
Az FMP-ben engem egy dolog zavar: Kaname, Sousuke, Kyouko és Shinji mintha egy totál más osztályba jártak volna, mint a fumoffuban :S -
elég megnézni FMP-ből csak az első egy-két részt,annyi bőven elég, hogy kialakuljon a kép Souskéről, utána tökéletesen élvezhető szvsz -
Az hát. :D -
Azt nem mondtam, hogy az FMP ismerete nélkül nem fogsz lefordulni a székről, mikor először látod :D -
EZ?? :D -
Nem ebben van amikor egy Oba-san úgy beleveri egy csaj fejét a falba, hogy az megreped? :D
Mi a pontos címe?
Szerk: tárgytalan, megvan. -
Most volt vetítésen az egyetemen és egy totál anime-szűz srác is jól szórakozott rajta minden előzetes felkészülés nélkül. :-) -
A Fumoffut csak azért nem írtam, mert nem árt hozzá az FMP-t is látni :) Legalábbis jobban lehet tudni, hogy Sousuke miért oly mértékben agyalágyult :D -
Shadow_THH #15233 haruhit is nézem most de nagyon beteg D: -
Shadow_THH #15232 majdnem olyan vicces mint az azumanga, csak nagyon rövid
nem tudom miért nem hallottak róla sokan pedig nagyon jó -
FLCL 6
Bastard!! 6
FMP? Fumoffu 11+2
Genshiken 12
Paranoia Agent 13
Haruhi 14
Hotori: Tada Saiwai o Koinegau (1 OVA)
Pale Cocoon (1 OVA)
Puni-Puni Poemi 2
Szerk:
Ha esetleg a sorozatok mellett filmekkel is akarsz próbálkozni:
Perfect Blue
Millenium Actress
Ninja Scroll
a két GhostInTheShell film
Akira
VHD-Bloodlust
Jin-Roh The Wolf Brigade
Tokyo Godfathers -
Nuki #15230 oké, köszi :)
többieknek is ha van ötlete milyen jó rövid sorozatok vannak, ajánljanak csak légyszives :) -
Shadow_THH #15229 szépek -
Onegai sorozatok - egyenként 12+1 részesek
Hand maid May - 10+1 rész
Pipiru piru piru pipiru pii! ... Akarom mondani: Bokusatsu tenshi Dokuro-chan - 4 rész
I Love My Younger Sister - 1 db 40 perces rész, bár egyesek gyomrát megfexi a téma
Midori no Hibi - 13 rész
Kimi Ga Nozomu Eien - 14 rész
Hanaukyo Maid Tai - 15 db 10 perces rész
Hanaukyo Maid Tai: La Verite (a név nem véletlenül hasonló) - 12 rész
Hirtelen ennyi :) -
Nuki #15227 tudtok ajánlani rövid és jó animét? :) -
Nuki #15226 gondolom ugyanaz mint alucardo-sama, bando-san és Monte christo grófja között? (szinkronszínész desu ka?)
kár hogy nemláttam a animét, de azért tetszenek ezek az ónegáj tícseres bannerek ^^ -
Uhh, miket nem találok :D
Na, mi a közös Sango apjában (InuYasha), és Gauronban? (Full Metal Panic)
(bár gondolom, a kérdés triviális, ha itt teszem fel :D) -
Enjoy!
-
Na, szeretném megköszönni, hogy rábeszéltetek az Onegai Teacherre. A poénok egész jók voltak, egyik se volt túleröltetve, a karakterek is szimpatikusak és az érzelgősség is pont megfelelő szintre volt belőve.
Az OVA-ja pedig remek befejezés. A szereplők über-kawaii ábrázolása és a már-már hentaiba átcsúszó ecchi feltette a pontot az I-re. :-)
Most nekiállok képeket keresni egy-két bannerhez. :P -
Gábor #15222 Ja oké 
-
Egyremegy..