72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Érdemes a manga-sketchbook irc-csatronáján megkeresni az spl FTP-t. Óriási kínálat csak naponta változik a jelszó. -
szintén:D még a szakdogám mellékletei is német vagy angol nyelvűek:D -
tehat akkor KELL az FMP-t latnoma tobbi elott.. es utolsonak menjen a sec. raid -
Gábor #15297 Magyarul csak muszájból olvasok bármi olyat, ami érdekel.
De azért köszi a segítő szándékot. -
Full Metal Panic! - alaphelyzet, alapkonfliktus, megoldás, stb
Full Metal Panic? Fumoffu - Sousuke lerendezte ugye az ellenség arcát, a tengeralattjárót hosszan szervizelik, szal semmi komoly nem történik... azaz a suliban Sousuke hozza az agyament stílusát... (közjáték gyakorlatilag)
Full Metal Panic! The Second Raid - megjelenik egy új gonosz, aki teszi az arcát, Sousukének meg le kell rendeznie a dolgot, de ez beleszól kissé az életébe... (a Fumoffu után játszódik)
Full Metal Panic! The Second Raid OVA - A kapitány egy kellemesnek szánt, de igencsak félresikerült napja :) -
_Vegeta_ #15295 A narutot a mangafan fogja kiadni szerintem erdemes lesz az o mangajukat megvenni enis igy hataroztam. amugy ha manga kell akkor irc :) -
A Second Raid szerves része a történetnek, a Fumoffu inkább amolyan comedy-spinoff kategória. -
Gábor #15293 Mangát nagy mennyiségben honnan érdemes szedni (mondjuk narutot)?
Pár éve volt egy kedvelt oldalam, de már nem tudom mi a címe. -
Gábor #15292 Hogy szakadna rád az ég!
-
full metal panic angolul van meg:(((((( a second raid es a fomuffo vagy mi az szorosan kapcsolodik egymashoz? -
hallani... olvasni kene.. ha ertenem neha:D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az még hagyján, hogy ha jó az emlékezetem, akkor a 2. rész 2. felében otthon hagyta a füzetét, de az SRT 1. részében a TENGERALATTJÁRÓN hagyta XD -
Nuki #15288 pont ez a jó, olyanokat hallasz benne, amit talán soha életedben nem hallanál, és okosabbnak érzed megad :P
(najó akkor hallanál, ha csukott szemmel elkezdenél kattintgatni a wikipédián mondjuk a fizika részlegben, ott vannak izgalmas dolgok ám
)
-
jaja, nobel-díjas profoknak oksa lenne :) elsőnek levágnák az tuti^^ -
Nuki #15286 Fú ez jól hangzik!!! :) -
mámegvah'(**,) -
villámkérdés:
Valaki nem tudja melyik fumoffu rész volt az mikor souske otthon hagyta Chidori füzetét? -
Ergo Proxy baromira nehéz kurva sok utalás van való világi tudósora elméletekre, művészekre művekre de ezt adott érszek végén összegyűjtötték.. Erősen filozofikus mű. És az eleje nagyon becsapós ugyanis több szálon megy a story. valamint Abszolút nem akció orientált. -
jó kis sorozat az is, bár nem újranézős szvsz, de 1x mindenképp érdemes^^ -
lol... beleneztem az ai mai mi strawberry egg be is.. hat nem normalis anime:D lol
-
elso benyomas az Ergo proxyrol
hat neha van olyan mondta hogy nem igazan ertheto egy ket szo miatt.. pl nem tudtam mi az hogy melica
remelem jol emlexem a szora.. nah mindegy.
zeneileg grafikailag GYOONYORY!! animenfo-n 60% adott 10 pontot a grafra. meg is ertem... persze tok uj az anime.. ja es a fohosno britalisan szep.
a sztorit is nagyon jora ertekeltek.. remelem tenyleg jo lesz... mindenesetre orulok ha felig erteni fogom a cuccost....
mindenesetre elso resz utan azt mondom: MUST HAVE! -
meglestem az ergo proxy elso 1 percet, ugy vagyok vele, hogy akkor ennek most neki is ulok..... -
gut gut.. kell is az olyan mert a fele ami jon az sci-fi vagy mecha... :(
-
Amennyiben tartasz a rekeszizomsérvtől, akkor ne nézd meg. Egyébként meg garantáltan asztal alá hugyozás a röhögéstől -
Nuki #15276 fumoffu kell az, garantált szórakozás! :) -
kell az neked hidd el :) -
a kerdojelet azert tettem oda mert nem vagyok benne bizti hogy az kell nekem... marmint a kerdojel az ilyen WTF? tipusu:D -
Full Metal Panic? Fumoffu
Csak a kérdőjel rossz helyen volt ^^
Ja, és a Midori no Hibi is nagy ^^ :D -
ezek jonnek most
GITS SAC 1 (mar lattam de vincsivel egyutt kaputt)
SAC 2 ( meg nem lattam csak 1-2 reszt )
Ergo Proxy
Full Metal panic
FMP - fumoffu (?)
FMP - Second Raid
Ghost Hunt
I my me Strawberry eggs
i s pure (?)
Last Exile
Midori no hibi
Shakugan no shana
Technolyze -
koszke az onegai logokat!! kiralysagosak lettek! -
annyi anime jon le hogy nem tudom elhinni...
:D
usenet rulz -
Nuki #15269 hadd mennyek tovább hogy irigykedhess, ha minden jöl jön össze akkor még a barántőm is Anime-mangás beállítottságú lány lesz, nagy Inuyasha fan ^^
az ilyenek ritkák, úgyhogy ha ismersz is, tisztelni kell őket, vagy magad rászoktatni.. külön kúrákkal
-
Gábor #15268 Mázlista. Hogy Aaby szóhasználatával éljek a pc-s játékoknak harangoztak topicból: az amcsibroáf lövölde-mozik kedvelőiből SOKKAL több van, így sajnos nagyobb valószínűséggel szeretik inkább azokat a barátaim, ismerőseim. :( -
Nuki #15267 jöhet :P
engem szerencsére megáldott a sors jósok animés ismerőssel (mármint úgy értem rajtatok kívül - élőben ;) -
Gábor #15266 Ismerem az érzést :/ -
látom érted :) hatalmas falmagas poszterekkel van kirakva a szobám és mindegyiken félmeztelen...(^^,)
Ja, igen viccen kívül dobok majd pár képet a "pecumról", ha érdekel vkit... csak legyen kész a gépem. (2 hete szervízben van .,,|,,) -
a baj nálamott van,
hogy nem tudok a közvetlen közelemben lévő emberekkel anime-ről beszélni, mert a nagy része csak "Doraaagonborü" (ha így mondanám nem is tudná)
a másik meg csal OVA-t néz mert "sorozatra nincs ideje" -
érthető, szóval azt akarod mondani, hogy imádod Leonardo Di Caprio-t
-
Oda se neki :) Nem lehet mindenki OTAKU (jó nagybetüvel), sőőt ha mindenki az lenne nem is lennék az :) de lehet most sem vagyok, vagy kitudja ha nem nézem igénylem, minden bajom van, most is lázasan kerestem valmit(ket) amit nézhetnék. így megint kuss lesz egy ideig :)
(fúdeszép megfogalmazódás)
ha nem érthető szivesen fordítok :) -
Gábor #15261 Nos, az eredmnyből kiindulva nem nyitott