72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Inquisitor #15380 Mondjuk azt nem ágom, hogy ha a japán DVD (az első) csak május végén jön ki Japánban (most néztem a hivatalos oldalon), akkor honnan van spanyol nyelvű DVD verzióból illegális kópia? Mert azt vágom, hogy a forgalmazói verziót lenyúlták, de az meg ugye még a full japán ...
Magyarországon elég mostohán kezelik az Anime filmeket sajnos. Egyébként én igyekszem megszerezni legális verzióban ami megjelenik és érdekel is. Jelenleg Hayao Miyazaki cuccait gyűjtöm, de ugye azok többsége se jött ki magyarul.
Persze van a B verzió, hogy én tanulok meg japánul, de ezzel 1x már befürödtem. Lehet nekiállok újra, de elég sok mindenre kell időt szakítanom mellette. -
nemhiszem hogy van... az hogy keszul...??... abban sem hiszek -
Inquisitor #15378 Paprika c. anime-hez van magyar felirat? Vagy készül ...? -
A Full Metal Panic? Fumoffu-ban szerepelt a Yukari-sensei-t alakító seiyuu.
Kit alakított a sorozatban? :) -
jónyóc^^ -
mondtam en hogy codec...
amugy nem kell mas csak ffdshow...az lejatszik mindent es be lehet allitani mindent...
amugy most vettem eszre hogy a bsplayerben be lehet allitani a keparanyt olyanra amilyenre te akarod.. gyorsan be is raktam a 16:10est... igy a filmre egetett felirat nem log ki a szeleszvasznu kepernyombol...
mondjuk ezt nem most vettem eszre hanem az onegai twinsnel:D:D:D mindegy
mentem aludni..
14. resznel tartok az ergo proxinal... neha ugy erzem hogy sokkal jobb is lehetne... nem tul sok a filozofalas de az erzelem szal nagyon gyenge... -
megoldottam, nem is doghatták volna jobban el a beállításokat
(új codek^^) -
akkor szívás mert nálam csak az angol hangot látja :S -
én úgy láttam, hgy csak angol hang van :S
-
Prof William #15371 Yume Tsukai : Dream Users
Az alap: Vannak Dream Userek, akik képesek az álmokat formázni és a való világba szabadult álmokat le késeek győzni...
Nehéz erről nyilatkzni. Sajna ameddig láttam a szereplőkön kívül semmi eggyezés Sincs az mangájával ami kár. Az anime egy sima school lifes, mágikus sztori amolyan Bújj Bújj szellem stílusban...
No de a manga! Az nagyon érdekes. Talán a BETEG jelző a legjobb rá. De mégsem mert a aranyosság végig megvan benne. Már értem miért nem a manga sztoriját animésítették meg mert akkor erőssen 18+ as lenne a sztori. Nagyon bizarr és furcsa. Engem valahogy nagyon megfogott.
Nehéz lenne elmondani inkább olvassátok el. De szigorúan a mangáját... UUUUttan fent van. :)
-
Volt. Azt szedtem le mert nem vettem észre, hogy van angol is. :P -
volt hozza magyar felirat? -
hogyne lenne... fel van rakva tisztesseges kodek?? nem lehet nyelvet valasztani?
ogm, mkv vagy avi kiterjesztesu? -
Miért lenne ez? Az a Hello Kitty-s pocky :D -
Inquisitor #15366 Öööö, akkor a Hello Kittys epres ropi, az tulajdonképpen ez lenne? -
Nuki #15365 engem is a hideg kirázott amikor meghallottam a "Those who hunt elves"-nek az angol szinkronját... -
A teames OGM-eken van japán hang, felirat meg az anime-addictson található. -
Nincs benne a japán szinkron is? (ha a gőzről szedted, benne van, csak át kell rá váltani) -
Ha valaki elfelejtette volna
Evil-Genius Berserk 285 torrent -
az Onegai Teachernek nincs japó változata? Az angoljától a hideg ráz...
-
Akkor máris mondom:
五果 (Go Ka) - Öt gyümölcs (bár maga a gyümölcs az a kudamono lenne, de ez a jel is ezt jelenti O_o)
桃 (momo) - Őszibarack
棗 (natsume) – jujube, a franc tudja, mi ez, a szótáram azt írta, gumicukorka :D
李 (sumomo) - Szilva
栗 (kuri) - Gesztenye
杏 (anzu) - Sárgabarack
-
az finom volt!!! de a jlisten mar nem talalok olyat... mindenesetre nemtom mi rajta az 5 gyumolcs.. -
Nuki #15358 nekem is van egy pár, csak sajnos a pénz ami ugye számít... :P és abból most nincs sok, főleghogy másra van gyűjtögetés erősen:) -
Nekem kettő is tetszik :D
一匹狼 (Ippiki Ookami) Magányos Farkas
非常時にはここを切腹 (Hijou toki ni wa koko o seppuku) Vész esetén itt kövessen el harakirit!
Ja, meg a Vigyázat, perverz!, és a női alak tapizza a férfit :D (ezt most nem idézem :P) -
Nuki #15356 jesszus, végignéztem a pólókat, aztán rájöttem hogy én tulajdonképpen nem is azokért mentem! :D mennyi minden!!
bocsi többiek hogy ilyenekről szpemmelünk... -
Szóval az 5 gyümölcsös finom volt? O_o (lehet, kéne nekem is utánpótlást rendelni :D) -
jlist.com
-
Nuki #15353 honnan és mikor és hogy és miért? -
nah.. rendelhetek megen pockyt.. hutobol fogyasztva eleg fincsi volt.. foleg az a rozsaszin dobozos!!! amit nem is talalok tobbet a jlisten.. de van tiramisus meg mezes -
Prof William #15351 Most nézem hogy a Seto no Hanayome harmadik részének a végén is egy Pockival lövik fejbe a srácot. :) -
szolosban egybe volt 12...
a csokisban van 3 csomag.. mindegyikben 4-5 palcika.. az utcsot meg nem bontottam fel.. -
nem kell ^^ -
Egy dobozban 12 szál van (már a vastagabból) :)
Nézzem meg pontosan? :D -
úgyértem egy dobozban hány szál ilyen ropi van, nehogymá csak 3-4 szál -
3 csomag, 4 db ... vagy 4 csomag 3 darab. A rák sem tudja fejből, a jlisten le van írva :D -
hány darab van egy ilyen dobozban?? ^^ -
az elobb kimentem kutyatsetaltatni es ettem egy kis pockit.. hat igy hogy hutoben volt.. egesz jol esett:D -
Prof William #15343 Na mivel a dojinvolta miatt nem kerül fel a manga.hu -ra itt népszerűsítem a dolgot a leírásommal...
RE-Take
Hossza: 5 kötet + 1 kedvcsináló/összefoglaló
Műfaj: Dráma, romantikus, Akció
Jutott már eszedbe hogy ha újra végigélhetnél egy bizonyos eseményt akkor egészen máshogy csinálnád? Talán sok bajt, szenvedést megelőzhetnél ezzel...
Hősünknek Shinji-nek megadatott ez a lehetőség.
Gondolom a legtöbben tudják mi lett A Neon Genesis Evangelion vége.
Shinji is azt hitte…
Mert hirtelen egy kórházi ágyon ébred fel és kiderült hogy álmodta az egészet, amíg kómában volt az legutóbbi angyaltámadás óta. (Történetileg úgy a sorozat közepe táján tér magához.) Szóval az egész csak egy lidérces álom volt.
Vagy mégsem? Mert úgy tűnik az események ismét megismétlik önmagukat.
Shinji mivel már tisztában van azzal mi fog történni minden erejével a megálmodott/megvalósult jövő megváltoztatásába kezd.
A környezetében élőknek is feltűnik a változás, hiszen az EVA nyavalygó depressziós, nyámnyila Shinjie egy céltudatos (bár még mindig kissé depis) komoly fiúvá válik.
De vajon megváltozgatható az jövő és ezzel az emberiség sorsa? Mit szólnak a szereplők Shinji megváltozott személyiségéhez? Mi történik, ha az ismert jövő megváltoztatásával az események új előreláthatatlan láncolata indul el?
ÉS VAJON MEG LEHET VÁLTOZTATNI AZT AMI MÁR EGYSZER ELRENDELTETETETT?
A Studio KIMIGABUCHI mintegy az EVA nem hivatalos folytatásaként kiadott mangája óriási népszerűségnek örvend japánban.
(Amikor nemrég napvilágra került az új EVA filmek terve rajongók ezrei követelték hogy a RE-Taket animesítsék meg. Ki tudja?)
A rajzolás bár nem az eredeti csapat készítette minőségi, de az előforduló véres és szexuális tartalmú jelenetek miatt csak 16/18- év felett ajánlom. Hát igen… A szexualitás kissé túlteng az első részekben de ez szerencsére később hátérbe szorul a minőségi történettel szemben.
Összességében egy színvonalas „Mi lett volna ha?” történetet olvashatunk érdekes ötletekkel és megvalósítással.
-
Én azon ezt a feliratot látom:
Krémes Pokky (MUUSU POKKII - Mousse pocky)
Bogyós (BERII - berry)
Calvados kinézet (KARUBADOSU shitate - Calvados outfitting ... jelentsen bármit is a calvados :D)
Mire leírtam, észrevettem a nagyon aprós chocolate feliratot is, de ez a lényegen úgy látszik, nem sokat változtat :D
A jlisten írja is a csóka, hogy milyen népszerű a csokis krémes pocky, és most itt az új íz, a berry (de milyen berry, könyörgöm? :D) -
a piros dobozos a csokis!!!
ra van irva!!!