72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Gábor #15660 Megvettem a képregénybörzén vasárnap.
A szkennerem már rég halott, majd meglátom mit tehetek kép ügyben.
Viszont mindenképpen nagyon pozitívan csalódtam,a fordítók hűek az eredeti szöveghez, néhol brillíroznak a régi jó fordítók módjára. Nem bántam meg azt a 2000 pénzt! -
_Vegeta_ #15659 En mar reg megrendeltem, de csak a japanbol erkezo cuccokkal jon majd 2-3het mulva. :((
Neked megvan eseteg? Nehany kepet lokhetnel rola. :) -
Gábor #15658 Kicsit off, de ajánlom megvételre a magyar kiadású Naruto-t!
Szép, igényes, a támogatás meg úgyis ráfér a japán kultúra itthoni terjesztésére :) -
... mondjuk ettől lehet hogy félek :) -
lál xDDD nem félek :) -
Nuki #15655 jól kinézős ^^ -
Na ezmár sokkal jobb:) -
Valóban a vágás eléggé flreidőzített. de a téma és a zene jó együtt. vannak Youtube-on jobb m8unkák ebbena témában. -
hát csak a zenének köszönhetően néztem végig. Teljesen random beválogatott jelenetek, egyedül Tifa-Nagydarab jeleneténél volt némi véletlen összecsengés. Szerintem gyenge (of course én még erre sem lennék képes, de attól még nem kötelező valaminek tetszenie, ugye...^^) -
Egy kicsit szemetelek bocsánat:)
Trans Siberian Orchestra - Carol of The Bells - Final Fantasy AC - AMV
Egész jó:) -
asszonnyak beköplek!:) :] :X -
Ee...
[url=http://kurogane.animeblogger.net/wp-content/fmptsr.jpg]Babe hegyek a FMP! TSR-ből ^^ (12+?)[/url]
(Teletha Testarossa, 千鳥かなめ (Chidori Kaname), 夏玉芳 (Xià Yù Fāng), 夏玉蘭 (Xià Yù Lán))
Egyébként a Hong-Kong-i (vagy hogy írják) csajok neve tök érdekes :D
Nyár - Ékkő - Illat
Nyár - Ékkő - Orhidea -
Jól hiszed ^^ -
jaaaa.. felreolvastam.. azt hittem koszont.. ( h a l i ) -
hai-igen asszem :D -
hali? -
hai! -
Ez a mostani Sakuracon lett volna? -
Bokusatsu tenshi Dokuro-chan
Őőőőő... Ezt az agyatlanságot még lehet fokozni?
[url=http://www.bin-kan.com/index.html]ez az oldal elvileg átalakult, jelezve, hogy elkezdődtek a második "évad" előkészületei[/url]
Pipiru piru piru pipiru pii! -
ok csak azt hittem kevered az AMV-t az Animeval... amugy sajna nemtom melyik -
el mondom mégegyszer,
régen volt egy AMV vagy zene pasz a Game one on, úgy kezdödöt hogy, leszált egy angyal egy sivatadra egy kiszárodt fa mellé és volt körülöte több ezer kis szörny aszem piros volt a szine mindegyiknek, el kezdi ökket irtani :) egy kis idö után hibázik és majdnem legyözid, de jönn a két másik angyal és meg menti, ez után kis film szakadás :), ara emlkészem még hogy bent van mind a három angyal egy barlangba és van ott egy hatalmas démon és nagyos sok szörny, enyi :) -
Nuki #15639 oké vihetitek de akkor #15603 (1. látható kép:) ő az enyém...
mellesleg ne offoljunk, szóval vagy képeket lássunk vagy semmit :P -
_Vegeta_ #15638 Tuknám enis. ^_^ -
Ezt a részt vágom, az is haláli :))
-
Őőőt akarom! [megint nyáladzik]
-
most AMV kell vagy Anime? -
Hali
De rég irtam ide :), és most egy kis agy fáraszto kérésem lenne vagy kérdésem :)
Nagyon nagyon nagyon nagyon rég :) láttam egy AMV tudom tudom ez az anime topik :) de itt többen olvasnak hátha valaki fel ismeri :) na szóval nagyon rég láttam egy amv egy csatornán, akkor amikor nem ment rajta semmi müsor, egy angyalt muttatnak benne és harcol démonok ellen, egy kis idö után jönn még kettö angyal, a végén az elsö angyal meg mérközik egy hatalmas démonal, de nem ellenfél azonal megöli, és the end
aki fel ismerte ezt az AMV , meg köszöném ha segitene meg találni :) ja igen a game one on volt aszem :) -
Shadow_THH #15633 nm -
köszönöm segítőkészségedet,elég lett volna ha kettőt belinkelsz és én már örülök hogy jaj dejófej vki hogy adott két linket de neeeeem... -
Nuki #15631 de a /f/-t... mellesleg nem ismerheti mindneki a lóherét ;D -
Shadow_THH #15630 nem azt jelenti hogy az /f/ tele van ilyennel de nem fogom belnkelni -
Nuki #15629 egyedi style nézd el nekie :D
valszeg azt jelenti hogy: "keresek" -
? -
Shadow_THH #15627 óbazdmeg... -
ezek jók az ilyen végtelenített zenére denszelő kawaii lánykák,nem tud vki még hasonlókat?(loitumát ismerem),köszi -
_Vegeta_ #15625 domo :> -
Shadow_THH #15624 nm -
_Vegeta_ #15623 Alap. Ilyesmivel lehet novert idegesiteni. 
/Nagyon megkoszonnem ha eljuttatnad valahogy hozzam :)/ -
ott a pont 
te még nálam is örültebb vagy:Ð -
Shadow_THH #15621 kell?...