72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nyah, akkor tartsunk Teletha "Tessa" Testarossa estét^^
Banner:
Ágybanfekvő Tessa
Tisztelgő Tessa
Kómás Tessa
-
naja a csaj szepen meg van rajzolva.. tok cool a kek festek az arcan. de a kozepe/vege fele neha nem rjazoljak meg rendesen es elegge gnom arca lesz amikor nem kozelrol mutatjak...
az anime nagyon erdekesnek indult... sztan szinte semmi.. a kozepen megint kezdtem elvezni mikor az utazas van.. sztan megint semmi... erdekes anime.. nem is tudom mit irjak.. hogy nehezen emesztheto vagy azt hogy annyira nem volt jo vegulis.. -
valaki szokott rendelni innen? -
Nuki #15817 logikus :)
Haruhi Suzumiya
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az utolsó részekig amíg néztem ezt, azt hittem hogy az egészet Haruhi képzelte el, és az egész egy olyan film, mint amit az első részben láthattunk...
Aztán amikor kiderült hogy mit is jelent az hogy "ő teremtette a világot" így már aránylag minden kerek....
De azért kissé csalódottság-szerű érzés is van bennem, ezzel egyedül én vagyok így?
Tetszik a sztori, de úgy mégsem érzem azt a maradéktalan elégedettséget mint a többi anime végén...
-
Én mindet lerántottam, majd megnéztem az összes OGM végűt
-
hát nem tudok rájönni, hogy most mit is kell letölteni, itt usteamon televna minden szarral, 00 meg 13 résszel is áááá
kicsit zavaró :D
>.< help pls -
Én az Onegai Teacher-t egy nap alatt lezavartam, mert nem tudtam letenni :D -
most nemsokára nekikezdek a please teachernek szerintem -.-"
de megnézem azt az előzetest is :] -
Pedig érdemes. A 15. végén pl lefordultam a székről, akkora fasság XD
Vagy inkább idézzem?
-
_Vegeta_ #15811 Speciel mindharomnak az animejet linkeltem be. ;) -
nem -
Az előzeteseket is megnézted a részek végén? -
köszi mindenkinek
végignéztem a 24 részt, és nagyon tetszett
-
A Chobits 24 részes, van 3 extra rész (inkább összefoglalók), és egy rövid OVA Chibits néven -
A legelején, mikor állnak a biztos, törhetetlen üvegfal mögött, és a lény felébred. Mindenki halálra váltan hogy akkor mit is csináljanak? ÉS a szuper lény kiszabadul.
Kicsit gyilkolászik itt, ott, embereket tép szét, estébé. De csak ennyi volt, amiben párhuzamot vonhatuk a két anime között.
Egyébbként ez az Ergo Proxy valami istenien meg van rajzolva. A rendőrlánykát már most imádom!
-
van egy extra,chibits néven, meg vannak ilyen recap epizódok, ahol a főbb szereplők narrálnak -
chobits csak 24 részes?
mert animeaddicton 26ot írtak :\ -
hogy jutott eszedbe róla az elfen lied,erre kiváncsi volnék :) -
Elkezdtem nézni az Ergo Proxy-t. És mit mondjak, nagyon megfogott. Az elején kicsit Elfen Lied hangulata volt, aztán kiderült hogy ez sokkal komolyabb mű.
Egy baj van, hogy az a.a.-on csak a 18. részig van felirat hozzá, pedig úgy tünik, hogy 23 részes.
Nem találtam arra utalást hogy bárki is folytatná a fordítást. Esetleg nincs egy éppen unatkozó aki válalkozna rá?
-
Gábor #15801 Okéoké, hagyjuk már a manga reklámokat :P Olvasom, ha olyan kedvem van.
Az anime-kat jobban szeretem ;) -
_Vegeta_ #15800 Juj akkor van mit potolni. ^^ -
én azért figyeltem csak nem nézem :) -
_Vegeta_ #15798 A mangaban nincs filler. :)
Amugy az anime 110tol mar nem filler hanem szinte egy az egybe a manga. Emlexem mien orjongve jottem ide hogy vegre vege a fillereknek, de senki le se bagozott. :P
Gintama, Manabi Straight, Kenichi-be senki se nezett bele? :| -
Gábor #15797 Ez király volt!
Apropó, Bleach hol jár? Ha jól emlékszem fillerezték, mint a Narutot, vagy tévedek? -
Prof William #15796 Újabb pk hogy miért lett volna tökéletes a Bleachos Zaraki Kenpachi Leonidas szerepére. :)
http://www.youtube.com/watch?v=ceIEzzKSbIQ
Bleach... The 300 Shinigami -
Persze! Az egyik, ha nem a legjobb sport témájú anime. -
_Vegeta_ #15794 Tudom olvastam mit irtal. :)
Gabor: Jah szerintem is. -
Gábor #15793 A hentai szerintem itt megfér. -
"hát ennyi lenne az offom, bár az ázsiaifilmes topikba nem írok, mert... mert nem." arra gondoltam :)
-
Shadow_THH #15791 nekem tetszett az a pár rész amit láttam -
_Vegeta_ #15790 Szerintem ide elfert volna, mert ez itt tenyleg off, jobban mint ha en jonnek a hentaikkal.
Amugy a casshern egynek elmegy, de abszolut nem hasonlit egyik final fantasyhoz se. :) A The Black Horn - Requiem szam viszont igazan remek. :)
-
a hét szamurájt meg tessék megnézni... ;) -
én azért veszem meg, hogy majd egyszer megnézzem megint :)) -
-
Én is láttam, egyszer nézhető, de nem hagyott bennem mély nyomokat. -
Gábor #15785 Csak a Casshern-t láttam, és nagyon nem tetszett. -
engem zavart
üssél te félkegyelmű
[szado-mazohista] -
Nem tudom mekkora, de OFFFŰ
Nem tudtam eldönteni hová írjam, de a japó topikba is kb ugyanazok járnak mint ide :)
szóval:
a hétaz filmnézéssel telt.
az oly régen látni kívánt Kurosawa klasszikust a Shichi-nin no samurai-t és a Casshern-t néztem meg.
A hét szamuráj viszonylag hossz 3,5 órás volt de nem éreztem kínnak végigülni, (van benne egy szünet :))
sok ma készült hálivúdi loált lenyom, nekem nagyon tetszett főleg Kikuchiyo karaktere (halálkész ahogy a daikatana-t hurcolássza :)) , kár hogy a többiekről nem igazán tudtunk meg dolgokat.
Fényezni felesleges, megtették már előttem okosabbak, aki még nem látta nézze meg, csak ajánlani tudom.
a Cassern.
Fúú hát nagyon izé (a stílusát nem igazán határoznám meg :))... itt-ott idealista, a diktatúra látványvilágát szépen felvonultató egészen hangulatos kissé Final Fantasy-s, jó-rossz ellentét. Két érdek (vagy több is) ütközik, kicsit a gundam Seed ugrott be. A végén meg egy kevés mondanivaló ami nagyon beleillik a film egészébe, tehát nem az van hogy "végigdarálom a filmet és apám bocsáss meg meg minden rossz kisfiú voltam és nem veszem többé petike megdzsóját és ezentúl segítek anyunak mosogatni" alap. Nekem látványilag is bejött, a vége sem rossz, bár láttam már jobbat, de DVD-n azért sztem megveszem :))
hát ennyi lenne az offom, bár az ázsiaifilmes topikba nem írok, mert... mert nem.
Ha valakit zavart hogy ide írtam szóljon és majd jól elverem
-
Nuki #15782 reménykedtem hogy valami hasonlóképpen lesz, arigatou :) -
_Vegeta_ #15781 Egyik jobaratomnak koszonhetoen harom uj mure vetettem ra magam.
Gintama: Ez egyszeruen beteg, nincs ra mas szo. Kulonbozo animeket/mangakat figurazza ki. Kotelezo! :D
AnimeAddicts cikk
Manabi Straight:
Tiszta azumanga feeling idiota foszereplokkel, elso epizod alapjan nagyon bejovos.
Kenichi:
Elso jelenet mar rogton poen es harmuveszes.. mimas kell még ide? :D
AnimeAddicts
Es a Mär-t is vegre vegigolvastam, nagyon ajanlom minkenkinek mert egyszeruen csodalatos. Igazi gyongyszem, nincs tul huzva sott az a baj hogy tul rovid lett. :(