72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Frosty01
    végignéztem :D
    áh, ezek az ovisok... :D jókat nevettem rajta.

sürgős ajánlást kérek vígjáték témában - felirat alapkövetelmény. :D -
  • Seth
    bazzeg most ebbe is bele kell kezdenem miattatok, mintha nem lenne elég folyamatban lévő sorozatom ..... grr ^^
  • RelakS
    Yah, Yuzuyu-chan rém tündéri ^^
    A féltékeny Marika-chan-on meg majd megfulladtam XD
  • Frosty01
    egész jó ^^
  • RelakS
    Én az anyjának kevertem volna le egyet a 13. részben :)
  • Hrisskar
    privatban elküldöm a címet
  • Mr_no_NaMe
    Sziasztok!
    Megtudnátok adni azt a magyar ftp címet ahol nagyon sok anime fent van + még magyar feliratok is? Köszi
  • Gábor
    Code Geass-ra senki nem tudja a választ?
  • Prof William
    Csak kár hogy Spanyolul van.

Ez az a Negima reamake ugye?
  • Hmuda
    Megnéztem az első részt és baromi aranyosnak igérkezik. Végre egy "vigyázunk a kisgyerekre" szituáció, ahhol a kölök nem egy vásott "hú de pofánvágnám" típus.
  • Seth
    csak torrent jöhet szóba szerintem, és valószínűleg EZAZ
  • mikszer
    Negima nálam is ütött. Főleg a vége.
    És megint megkérdezem: valaki tudja hol lelhető fel otthoni felhasználásra a "Negima?!" c. anime (NEM a MAhou Sensei Negima, hanem a MÁSIK)?????????????? Léééccciii
  • csocso14
    Én is nem régiben fejeztem be, a sok dráma meg vérontás meg akció között jól jön az ilyen aranyos kis hétköznapokról szóló anime. Nekem a legjobban a rajzolás tetszett, a hajak részletességével elérték, hogy a szereplők jobban nézzenek ki.(Kokoro-ra gondolotam)
  • Seth
    hellsing még oké, de az evangelionban nincs falra fröccsenő démonbél. Na mind1, értem mit akarsz mondani. A raw-ot ami tegnap-tegnapelőtt jött ki még nem nézte meg valaki? ELvileg 14.-én van a prömier, szóval vagy fake vagy vmi "kicsusszant" változat
  • RelakS
    Aishiteruze Baby (愛してるぜベイベ)

Aranyos, 26 részes sorozat. Nagyon sok minden nem történik benne, de néha a kis ovisokon meg kell szakadni :)
  • Narrit
    A "folyik a vér meg minden" azt jelenti, hogy egy evangelion+hellsing keverékre kell gondolni, vagyis általában a démonok bele loccsan a falon.
  • Gábor
    Valaki?
  • _Vegeta_
    Bocs csak olyan hulyen jott le nekem a mondandod, es egybol kitort belolem a nevetes. ;)
    (mese, gagyinak tunt, tortenete alapjan)
  • Frosty01
    mármint azért féltem, hogy nehogy nagyot csalódjak-> az időm nemigazán akarom nagyon elqrni (főleg igy érettségi előtt)
  • _Vegeta_
  • Frosty01
    .hack//SIGN is egész jó kis mese! eddig féltem kicsit megnézni, mert gagyinak tünt, a története alapján főleg, de nem is rosz!
  • Gábor
    Mikor jön a két befejező része a Hangyaku no Lelouch-nak? (elfelejtettem az angol címet, ha rosszul írtam ne kövezzetek meg;) €9
  • Frosty01
    kár hogy nincs hozzá magyar felirat :'(
  • _Vegeta_
    VAN azsiai filmek topikja. Egyebkent Casshern.
  • Shiver
    sziasztok plzplzplz :) vki mondja meg hogy ez melyik film lehet?????

előre is thx a helpet :)

• Prof William
    Negima

Jó kis Ecchi vijázék de a végére elég érdekes lessz. Amire téynleg nem számítottam az
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Asuna halála volt. Raádul nem utaltak rá megm idnen hanem szép premier plánban mutatták az élettelen arcát hogy biztosak legyünk benne hogy meghalt. Nagyon durva volt. Persze láttam már komoly animét deez meglepett mert eddig ez vidám sztori volt. Aztán a temetése...
  • Shadow_THH
    midnegy kiderült hogy legális itthon o_O
  • Seth
    jól látom hogy LOLI??
  • madfist
    Kijött a Mai Otome Zwei III ! Nem sok minden derül ki belőle, és nem is történik sok minden, de a fürdőjelenetet az elején érdemes megnézni. Nagyon LOLi ;) Meg Nao-senpai is harcol végre :)
  • Giggantikus
    huh..már most nézem másodszor a Yu Yu Hakusho-t de még mindig nagyon élvezem!!! ezek az animek-Naruto a legjobb:P-sokkal jobbak mint némely kasszasikernek mondott amcsi szuper mozi:P
    http://gportal.hu/szarviccek
  • Inquisitor
    Én a Paprikával szivok most, korrekt magyar felirattal is nehéz lenne felfognom, de angollal?
  • madfist
    Ninja Scroll, VHD és a Program után itt a Highlander! Látványos, meg hosszú mozifilm, de nekem nem igazán jött be, túl amerikai.
    (ha keresitek a sok kis rar-ból álló torrentet ajánlom, mert az egy-rar-os jelszavas)
  • Hmuda
    A Midori azon ritka sorozatok egyike aminek a végén nekem abszolút nem volt hiányérzetem, hogy nem volt ez-meg-az megmagyarzáva. Valahogy elrontotta volna az egészet ha belefolytak volna mindenféle misztikus eszmefuttatásokba. Nekem a sorozat így egy kerek egész. :-)
  • Frosty01
    kb alapszinten megy az angol, a bonyolultabb kifejezések már nem annyira mennek
  • Seth
    és az avi miért nem jó?? Vagy nem megy az angol?
  • Frosty01
    nem még, de elolvastam az ismertetőt, nem lehet rossz :)
    usteamon nincs fenn csak aviban, mkv-hoz van felirat, és ráadásul 13.rész hiányzik :'(
  • Seth
    Dears-et láttad?
  • Frosty01
    annyira együtt akart vele lenni, hogy a lelke átvándorolt a jobbkezébe
    tudtok ajánlani egy poénos - vicces nézhető animet?
    már jópárat láttam és most nem tudok választani :( (felirat alapkövetelmény :D)
  • Seth
    igen végülis happyend, de marhára nem lett megmagyarázva hogy tulképp mi is történt velük, hogy lett Seichi(ugye így hívják,már nem emlékszem erre) jobbkeze Midori :D. Mondjuk a mangáját nem olvastam, az jóval részletesebb, több a szereplő, lehet abban elmagyarázzák
  • Hmuda
    Szerintem nincs baj a végével. Szokásos hepiend. :-)