72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Nuki
    ugye? :) csak akkor ugrik be bármi is ha meglátod azt a kék macskát :D
  • CSOCSO
    nem kell senkinek bizonygatnia semmit.. ez a mese szanalom!!!!! es ezt tv ben adjak.. az adult swimen.. ahol amugy tok zsir musorok szoktak menni... nem hiszem el.. tok jo.. lefexem nezek egy kis GITS et a tv ben vagy robotchicken ezekutan beadnak egy ilyen szegyelni valo tragyat.. tok jo..
  • Black Hawk
    hát ennél még az álltalam rajzolt Ichigo fej is jobb.
  • Frosty01
    :ADSFASDF bazz így én is tudok rajzolni :D
  • CSOCSO
    en ezt a szart utalom!!!!!!
    adultswimen egesz jo musorok kozben beadnak egy ilyen AGYDEFEKTES SZART... uberocsmany baromsag!!!

itt lehet latni hogy kb bedrogozott retardalt emberek rajzoltak az egeszet..
  • Frosty01
    Ai Yori Aoshi-val tegnap végeztem, végre egy olyan anime amiben nem verik agyon a szerelmük tárgyát(!!!) a lányok :D
  • _Vegeta_
    Jah doraemon... en muveletlen. :P
  • Seth
    azt tegyük hozzá hogy csak 10 percesek, de azért még így is tetemes mennyiség:)
  • Hmuda
    Doraemon
  • _Vegeta_
    Erosen gyanus hogy letezik olyan. X_X
  • Picar77
    mi a cime? :D
  • Nuki
    jesszusom, most láttam egy animét (leírását) ami 1787 részes. az nem semmi...:D
  • Nuki
    köszönöm uram ^^
    ráadásul szerintem egyből ki is találtad hogy miért kértem én ilyet :D
  • Hrisskar
    Belldandy az Ah!MY Goddess-ből

(barna hosszúhajú, kékszemű:D)
  • Nuki
    nemjó mert felismeri hogy nem eredeti a kép ha ismeri a szereplőt XD
  • Frosty01
    keress egy barnahosszúhajút, és színezd át a szemét?! :D
  • Nuki
    Tudtok olyan anime szereplőről (lány), akinek barna hosszú haja van és kék szeme? Jó tudom biztos sok van, de 1-2 ről tegyetek már be képet, légyszi!! ^^ köszi :)
  • RelakS
    Mondom, nekem a végén jobban tetszettek a rajzok, mint az elején
  • Frosty01
    én valahogy nem tudtam a grafikára figyelni. lehet hogy azért mert éjfél után néztem a részeket, viszont nagyon tetszett úgy az egész egy kerek történet meg minden.
    az arcok megrajzolása viszont egészen új volt nekem [kezdő animesnek persze minden új ] és már kicsit "japánosabb" ábrázata volt mindenkinek
  • Hmuda
    Nekem azért viszonylag bejövős, meg lehet szokni. Már lentebb írták, hogy a haj megrajzolása egész pofás, de a 15-20 környékén még ezen is látszólag próbálták spórolni a munkával. De a legutóbbi rész amit láttam (19) már mintha kezdene visszajönni a sorozat eleji minőség.
  • Seth
    pedig már alapban sem egy nagyszerű a rajzolás szerintem
  • Hmuda
    Nem az a gondom, hogy megváltozik, hanem az, hogy a megrajzolás romlik.
  • feamatar
    hi!!
    nem tudna nekem valaki tanácsot adni honnan szerezhetném meg a Ginga Nagareboshi Gint digitális formába? Tudtommal van egy DVD amit MOn nem forgalmaznak; de valami viszonylag alacsony felbontású vátozat is megtenné(max messzebbről nézem monitort :D) szal ha valaki tudna vmi megoldást, ami nem torrentes annak hálás lennék.
  • Frosty01
    17 kiló vagy mennyi :ASDFASDF
    egy porcelánbaba kapásból 2szer többet nyom :D
  • RelakS
    Én speciel örültem, hogy nem hasonlított az outtro képeire ^^ Egyébként is fél év alatt sokat nőtt XD
  • DoctorJohnson
    Tudtok ajánlani vmi mostanság készült anime-t?
    (ha lehet nem sorozatot)
    Utoljára a Wonderful days-t és az Appleseed-et láttam, azóta nem hallottam hasonlóan szinvonalas filmekről (de erről én tehetek, ezért kérek segítséget :D)
  • Hmuda
    Nézem-nézem, még van kábé nyolc rész hátra. Kár, hogy itt is jelentkezik a rajz romlása mint szinte mindenhol. Yuzuyu-chan még mindig aranyos, de közel sem annyira mint még a sorozat első felében. Ahogy összehasonlítom az outro képeivel, szinte ég és föld.

Jó lenne azokat a képeket nagyfelbontásban megszerezni, mert irtó jó bannerek lehetnének belőlük. :)
  • Prof William
    Valamikor nyáron... Én csak ennyit tudok...
  • Gábor
    Sokak szeretik itt, ezért gondoltam, hogy több infoval rendelkeznek.

Bucser: államvizsga? Kitartás, nem fognak vérfürdőt rendezni, saját (januári) tapasztalat ;)
  • Bucser
    sajna nem sok animere van időm mostanság úyhogy én biztos nem tudok semmit:(
  • Frosty01
    én biztos nem tudom a választ :)
    ha tudná valaki, szerintem már válaszolt volna
  • Gábor
    Hahó! Senki?
  • Frosty01
    nekem az amit leírtam a sebességrekordom :D
    820al csak és kizárólag onnan tudok tölteni :D
  • Nuki
    nekem 450 (kbyte/mp) körül mióta megnövelték a netemet ^^ én nem vagyok telhetetlen nekem ez is jó :)
  • FFX
    4 Mbit-el jön lefelé a cucc nekem.
  • Frosty01
    most perpill fogalmam sincs
    amúgy 820kb és 710kb között szokott darálni lefelé
  • Seth
    hát leszeded az elsőt,ha az passzol, valószínű a többi is fog
    mellesleg nálatok is cefetül lassú megint a steam?
  • Frosty01
    fogalmam sincs :S
    de ehhez találtam feliratot, ráadásul 1 pakkban, ami elég ritka :|
    nem akarom hogy az legyen mint a FMP - Second raiddal. ott is leszedtem majdnem minden részt, és kiderült hogy a felirat hozzá nagyon rossz, ráadásul használhatatlan is... :C
  • Seth
    az miben más mint a steam-en fennt lévő shinsen sub-os mkv-s??
  • Frosty01
    LuPerry.com-os .HACK//Roots-ot honnan lehet leszedni?