72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
A mostani filler rész az tényleg szenvedős, de még mindig jobb minthogy a többiek edzését nézzük. És majd sokkal jobb lesz majd a késöbbi részekbe mikor meglátjuk a harcok során, hogy mekkorát fejlödtek:D
(ez a filler rész is kell ,mert így egyébként nincs törés a történet idejébe) -
Az első évad jó. A második szar és úgy néz ki hogy a 3. is fos lesz.... -
Igen.
Nem elég hogy egy teljes SZEZONT!! fillerre csináltak meg (a Mod soul vonal és a Bounto saga pl kifejezetten idegesített hisz kb sehogy nem kapcsolódott az eredeti vonalhoz a karakterek nem fejlődtek a során egyszerű időhúzás volt) nagy nehezen tovább gördítik a történetet erre haladunk előre 6 részt és megint egy a főszáltól teljesen mellékes szálon kezdik el folytatni!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Arról nem is beszélve hogy arról volt szó, hogy az Arrancarok csak Aizen segítségévvel fejlődhetnek tovább. Nagyon kevés Hollownak sikerül elérnie az Arrancar formát erre lépten nyomon Arrancarba botlanak. Ráadásul a Captainek és Vice Captainek egyszerűen csak bénák!!!!! Részeken át töprengenek TRIVIÁLIS dolgokon. A picsába már hogy lehet így rétestésztát csinálni valamiből??? Ezt a sorozatot bele lehetett volna nyomni 2 évadba.... Tököm a készítőkbe.... -
omg.. annyi animet tettek fel usenetre hogy vennem kene egy 500 gigas vincsit..... -
Jó a Bleach csak ezek a fillerek ugyanúgy mint a Naruto-nál az idegeimre mennek, ezen kívül érdemes megnézni. -
még jó hogy olyan 25-30 felé leálltam vele, pedig akkor még jó volt :) -
annyira szar? -
A manga még elviselhető, de megint kicseszett fillerek vannak az animeben és sehova sem halad a story.... -
Nuki #15972 1-2 ismerősöm pedig annyira odavan érte... -
Bleach #129
Hát nem tudom meddig képes süllyedni ez a sorozat.... Már csak megszokásból nézem minden héten... -
Gábor #15970 Vigyázz a spoilerrel, odaáig nem jutottam el! :D
A tizennyolcadik rész környékén jött a hír, hogy nem lesz befejezve időben, így félreraktam a sorozatot a befejezésig. -
Hát ez a 22-23-as rész hogy is mondjam....Erősen dúrva lett....
kúrvára nem tudni ki kivel van és ahogy nézem szépen lassan mindenki a főszereplők közül megőrül:( -
Gondolom ez is a szokásos 24+24+2-es felbontásban megy majd le mint anno a Gundam Seed vagy a többi war anime. Egy háború történetét nem lehet leírni 24 részben (szerintem) -
Gábor #15967 Míg a Seedben vége lett a háborúnak, itt meg csak most kezdődik majd igazán (fórumos speklációk szerint). -
ennek a folytatásnak majd akkor örülök ha tudom, hogy milyen a vége az első szezonnak. Egyszerűen vannak sorozatok amiket bűn megűédani spinoffal vagy második szezonnal (lásd a seed példáját) -
Gábor #15965 Nagyon jó az anime! Nézd végig! Július végén pedig befejezik.
Tegnap mellékeltem a folytatás időpontjáról szóló spekulációt. -
Elkezdtem nézni ezt a code geass-t:) Ordít róla, hogy a Gundam Seed kiagyalói csinálták. (karakter/mech design)
A story hangulatos és a karakterek igazán érdekesre sikerültek... Megintcsak idealisták és azoknak is igen szélsőségesek mindkét fő karakter:)
Tetszik:)
C.C. Kawaii
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak az az Orihime utánzat nem kéne bele -
uhh köszi
bsplayerrel angolul jelenítette meg a feliratot... nem tudom hogy miért :) -
passzol az mkv-hoz is
az ark of napishtim az Ys széria 6. része, egy játéksorozat, de elvileg van/lesz belőle anime is -
Prof William #15961 Azt hiszem az Ark az egy játék nem pedig anime. Sajna. Pedig én is kerestem anno... -
aaaaaa hát behal az agyam :O
animehq szerint steamon fennvan az X .ogm-ben. magyar felirat meg csak ehhez van. persze steamon mkv-ban van meg, amihez meg csak angol felirat van
ráadásul a The Ark of Napishtim-ról se találok semmit sem :C -
Inquisitor #15959 Lehet nem új másoknak, de hatodika óta van kint magyar felirat a PAPRIKA-hoz, a Papurika néven terjedő kéűt verzióhoz. -
Gábor #15958 Csak még nincs befejezve :(
Már nagyon várom a végét! A vicc az, hogy az anime-ból csinálták a mangát, és nem fordítva, így esélyem sincs megtudni előre, hogy mi lesz... -
ojjj jobotosz anime :)
Erre időt szakítok asszem:) -
Gábor #15956 "The latest issue of Newtype Romance, confirms long standing rumors that a new season of Code Geass: Lelouche of the Rebellion will be released in Japan. Although rumored to be due for the fall 2007 season, Newtype Romance makes no mention of when the new season will be released. Source: Anime Online." -
Gábor #15955 "The Code Geass: Lelouch of the Rebellion website announced the premiere screenings of Stages 24 and 25, the last episodes of the robot war anime before the planned sequel. They will show once in Osaka on July 21 and twice in Tokyo the following day" -
Aishiteruze Baby-t leszedtem.. meg a 10. reszik a claymoret... valaki nezi az utobbit? berserk feleseg...
en csak akkor allok neki ha mar vegig kiadtak az egeszet... -
A - The Ark of Napishtim -ról van valami ismertető? Esetleg tud valaki mondani valamit róla? -
kösz, majd mazsolázok -
Memories 1-2-3,
Lily C.A.T.
Green Legend Ran
Battle Angel Alita
Teljes Macross sorozat és gundamok.
A.D. Police Files, A.D. Police (egyik tv másik OVA)
Angel cop
Ezek mind régebbiek de egytől-egyig élvezhetőek (szerintem) -
olyasmire gondoltam mint mondjuk md geist, vmi hasonló nincsen? -
Pale Cocoon, bár az csak egy ova és nuku akció.
Bebop gondolom már megvolt.
Hotori: Tada Saiwai o Koinegau, ez is csak egy ova és szintén nulla akció.
Gondolom az NGE és a RahXephon is megvolt már.
Stellvia talán, ha birod ha keverik az akciós sci-fit az érzelgős suli-cuccokkal.
És ha úgy vesszük akkor a Trigun és a VHD filmek is sci-fik (bár csak a Bloodlustot merem tiszta lelkiismerettel ajánlani). -
az túl zöld ^^ -
VanDread :) -
vmi akciós hentelős scifit ajánjatok nékem (scifin van a hangsúly, nem muszály hentelni, de ne vígjáték legyen^^)
Ja és most épp a Wonderful Days van a bannerban, régóta megakartam nézni, mi a véleményetek róla? -
nézem én szorgalmasan :3 -
Azért kínozzák néha :) Nézd meg a második évadját is: Ai yori aoshi: ~enishi~ -
jó
-
scatman :D érdemes végignézni -
FFX #15941 jajj ezen mennyit röhögtem amikor az RTL2 -őn láttam :D