72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Én megnéztem a Popotan-t és ellége hullámzó minőségű képet mutat. Nekem nem volt vele semmmi gondom, hangulatos kis anime :).
Ja ha észrevetted volna amit beraktál opening az a játéké,
ez a rendes anime openingje -
nagyon kreatív
-
AranyKéz #16178 Nna, kibaszott életbe hogy az SG le van tiltva a photobucketről...
Szóval:
Nnna, Zéró is sorra került :3
Ötleteket várok hogy kit "öljek" meg legközelebb.
-
AranyKéz #16177 Nnna, Zéró is sorra került :3
Ötleteket várok hogy kit "öljek" meg legközelebb.
-
nem , a tv sorozat azér nem ennyire ^_^ -
Prof William #16175 Ez nem teljesen anime de japű játék... Az ez alatt szóló számok nevét és letölthetőségét meg tudnátok adni? Már keresem őket egy ideje...
http://www.youtube.com/watch?v=Vh1Dk9VSRyQ&mode=related&search= -
Hali
Lenne egy kérdésem, nézem az animaxon az Arc the Lad cime animet, ki a kiválasztott? Elk vagy Arc?
-
"-.- értem
Azumanga 4. részénél tartok :D hát ez tényleg jó. de akkora idiótaság hogy az leírhatatlan :DD -
Otakun itt most a mezei anime rajongót értettem, nem az elvakult "csak az anime/manga mindenek felett" egyedeket (akikröl a sorozat szól). -
Nuki #16171 minden nézőpont kérdése... akik járatosak a témában, azok nem nézik le az ilyeneket. (talán:) -
azé' szerintem magyarországon még naggyon gáz otakunak lenni :D -
Youtuben rákerestem popotanra és ezt találtam:
http://www.youtube.com/watch?v=fZ6oePkrK7s
ugye az anime nem ennyire? O.o
------
nemtom ronihun, nem számolom a részeket miközben néztem :DDD most tartok am 21nél... -
Feltétlenül. Alapmű annak aki egy kicsit is otakunak tarja magát. -
én elkezdtem tegnap...mégcsak 2. résznél járok....a 3. pl lehet nevetni?Amúgy elkezdtem a Eolf's raint is nagyon bejöm:) -
AranyKéz #16166 Épp azt nézem. Megéri.
-
Bah msot jött itt kép Genshiken-ről -.- Erre is gondoltam hogy megnézem ^^ megéri-e? -
Mindenképp :DD ekkora állatságot még nem láttam :D nagyon lehet rajta röhögni xD és sok olyan rész van amire nem számítana az ember :D -
Kösz. Nem mintha baj lett volna, mert a Berserket is imádtam a befejezetlenség ellenére, csak mégis jobb tudni mire számítsak. -
tehát érdemes megnézni? =) -
Nem. Szépen le lesz zárva és magyarázva a történet. -
Nuki #16160 hangosan felkacagós rész :) -
BAZZEEEEG XD Azumanga Daioh 18. rész 3:20 körül XD áááh majdnem leestem a székről ááááh xD XDXDXDXD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!-Azt hallottam, szereted a medvéket ...
Medve van benne. -
Hát a Wolf's Rain-t én a 14. részig bírtam,de mondom van kiírva 31 sorozat,ebből 12-t nem láttam,akkor gondoltam megnézem őket nyáron.Ez is köztük van...Hát kíváncsi vagyok.Épp most fejeztem be a Hell Girl-t is,és jól tettem,hogy letöltöttem,mert mint az A+-on,az Animaxon sincs felirat(műhód). -
Ok köszi....sztem egyszerre nézwm a kettőt....és majd amelyikhez kedvem van.... -
Wolf' Rain 30 részes, Azumanga pedig 26.
Hogy melyik jobb? mind a kettő más műfaj, szal szerintem ecc-pecc:) -
Wolf's Rain: mindenki azt mondja baromi jó, én 3 résznél tovább nem bírtam, de majd adok neki még egy esélyt.
Angel S.: Kár volt belekezdeni...
Popotam: tervezem megnézni
Claymore: eddig 8 vagy 9 részt láttam, és bár még az elején unalmasabb volt, egyre jobb.
Ergo Proxy: vége felé járok, nekem bejövős, nagyon érdekes:) -
melyiket kezdjem el sztetek?Azumanga vagy wolfs rain?Melyik a jobbb és melyik milyen hosszú? -
claymore meg sehol nem tart.. alig van kint 10 resze.. a wolfs raint nem lattam meg -
Oh... és a többi amit felsoroltam? -
az elejen szepen van megrajzolva.. sztan egy kicsit ellaposodik a rajz.. mikor erdekesse vallna akkor nem tortenik semmi.. erdekes de nem olyan hubazz anime -
Nézem a Gungrave-et és az eddigi négy rész alapján erősen Berserk utánérzésem van. Az első epizód egy erősen "bummaközepébe" darab, a többi meg az előzmény eddig. Ugye nem olyan lesz a vége, hogy úgy érzem majd, hogy most kellene igazán beindulnia a dolgoknak? -
Sorry dualpostért ^^
Ergo Proxy... ez kimaradt... nemsoká kész van hozzá a hunn felirat. Akkor ezt is nézném :) azt hallottam nagyon jó :) meg szépnek tűnik megrajzolása -
Bah :D hülye kis flash xD most Popotan is felkerült a listára -.-' érdemes amúgy megnézni? ^^
Wolf's Rain
Angel Sancuary (valami ilyesmi)
Popotan
Claymore
ezeket tervezem nézésre ^^ Most Azumanga :D ez nagyon nagy xD -
Hatalmas THX
-
Popotan -
ez miből van? -
Na ha mindenki ilyen szépeket mond róla nekiállok még1szer ^^ első részből 3 percet néztem talán, de nemvolt hozzá hangulatom aztán töröltem... Azumanga Daioh után ez jön akkor ^^ -
Na az nekem az elsők között volt, és ezért meghatározó darab a repertoárban. Nem tudom, hogy nagyjából 60 másik animével a hátam mögött most hogyan értékelném, de amikor néztem akkor komoly hatással volt rám. -
Most kezdtem hozzá a Wolf's Rain-hez. Egész jó
-
Gungrave igazán a 3. 4. résztől indul be szerintem. Nekem nagy kedvencem:)