72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Hrisskar
    Én megnéztem a Popotan-t és ellége hullámzó minőségű képet mutat. Nekem nem volt vele semmmi gondom, hangulatos kis anime :).
    Ja ha észrevetted volna amit beraktál opening az a játéké,
    ez a rendes anime openingje
  • Seth
    nagyon kreatív
  • AranyKéz
    Nna, kibaszott életbe hogy az SG le van tiltva a photobucketről...

Szóval:

Nnna, Zéró is sorra került :3

Ötleteket várok hogy kit "öljek" meg legközelebb.
  • AranyKéz
    Nnna, Zéró is sorra került :3

Ötleteket várok hogy kit "öljek" meg legközelebb.
  • Seth
    nem , a tv sorozat azér nem ennyire ^_^
  • Prof William
    Ez nem teljesen anime de japű játék... Az ez alatt szóló számok nevét és letölthetőségét meg tudnátok adni? Már keresem őket egy ideje...

http://www.youtube.com/watch?v=Vh1Dk9VSRyQ&mode=related&search=
  • biomage
    Hali

Lenne egy kérdésem, nézem az animaxon az Arc the Lad cime animet, ki a kiválasztott? Elk vagy Arc?
  • Frosty01
    "-.- értem

Azumanga 4. részénél tartok :D hát ez tényleg jó. de akkora idiótaság hogy az leírhatatlan :DD
  • Hmuda
    Otakun itt most a mezei anime rajongót értettem, nem az elvakult "csak az anime/manga mindenek felett" egyedeket (akikröl a sorozat szól).
  • Nuki
    minden nézőpont kérdése... akik járatosak a témában, azok nem nézik le az ilyeneket. (talán:)
  • Frosty01
    azé' szerintem magyarországon még naggyon gáz otakunak lenni :D
  • armageddon666
    Youtuben rákerestem popotanra és ezt találtam:

http://www.youtube.com/watch?v=fZ6oePkrK7s

ugye az anime nem ennyire? O.o
    ------
    nemtom ronihun, nem számolom a részeket miközben néztem :DDD most tartok am 21nél...
  • Hmuda
    Feltétlenül. Alapmű annak aki egy kicsit is otakunak tarja magát.
  • ronihun
    én elkezdtem tegnap...mégcsak 2. résznél járok....a 3. pl lehet nevetni?Amúgy elkezdtem a Eolf's raint is nagyon bejöm:)
  • AranyKéz
    Épp azt nézem. Megéri.
  • armageddon666
    Bah msot jött itt kép Genshiken-ről -.- Erre is gondoltam hogy megnézem ^^ megéri-e?
  • armageddon666
    Mindenképp :DD ekkora állatságot még nem láttam :D nagyon lehet rajta röhögni xD és sok olyan rész van amire nem számítana az ember :D
  • Hmuda
    Kösz. Nem mintha baj lett volna, mert a Berserket is imádtam a befejezetlenség ellenére, csak mégis jobb tudni mire számítsak.
  • Frosty01
    tehát érdemes megnézni? =)
  • Bucser
    Nem. Szépen le lesz zárva és magyarázva a történet.
  • Nuki
    hangosan felkacagós rész :)
  • armageddon666
    BAZZEEEEG XD Azumanga Daioh 18. rész 3:20 körül XD áááh majdnem leestem a székről ááááh xD XDXDXDXD

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    -Azt hallottam, szereted a medvéket ...
    Medve van benne.
  • berlinboy6329
    Hát a Wolf's Rain-t én a 14. részig bírtam,de mondom van kiírva 31 sorozat,ebből 12-t nem láttam,akkor gondoltam megnézem őket nyáron.Ez is köztük van...Hát kíváncsi vagyok.Épp most fejeztem be a Hell Girl-t is,és jól tettem,hogy letöltöttem,mert mint az A+-on,az Animaxon sincs felirat(műhód).
  • ronihun
    Ok köszi....sztem egyszerre nézwm a kettőt....és majd amelyikhez kedvem van....
  • Krezga
    Wolf' Rain 30 részes, Azumanga pedig 26.
    Hogy melyik jobb? mind a kettő más műfaj, szal szerintem ecc-pecc:)
  • Krezga
    Wolf's Rain: mindenki azt mondja baromi jó, én 3 résznél tovább nem bírtam, de majd adok neki még egy esélyt.
    Angel S.: Kár volt belekezdeni...
    Popotam: tervezem megnézni
    Claymore: eddig 8 vagy 9 részt láttam, és bár még az elején unalmasabb volt, egyre jobb.
    Ergo Proxy: vége felé járok, nekem bejövős, nagyon érdekes:)
  • ronihun
    melyiket kezdjem el sztetek?Azumanga vagy wolfs rain?Melyik a jobbb és melyik milyen hosszú?
  • CSOCSO
    claymore meg sehol nem tart.. alig van kint 10 resze.. a wolfs raint nem lattam meg
  • armageddon666
    Oh... és a többi amit felsoroltam?
  • CSOCSO
    az elejen szepen van megrajzolva.. sztan egy kicsit ellaposodik a rajz.. mikor erdekesse vallna akkor nem tortenik semmi.. erdekes de nem olyan hubazz anime
  • Hmuda
    Nézem a Gungrave-et és az eddigi négy rész alapján erősen Berserk utánérzésem van. Az első epizód egy erősen "bummaközepébe" darab, a többi meg az előzmény eddig. Ugye nem olyan lesz a vége, hogy úgy érzem majd, hogy most kellene igazán beindulnia a dolgoknak?
  • armageddon666
    Sorry dualpostért ^^

Ergo Proxy... ez kimaradt... nemsoká kész van hozzá a hunn felirat. Akkor ezt is nézném :) azt hallottam nagyon jó :) meg szépnek tűnik megrajzolása
  • armageddon666
    Bah :D hülye kis flash xD most Popotan is felkerült a listára -.-' érdemes amúgy megnézni? ^^

Wolf's Rain
    Angel Sancuary (valami ilyesmi)
    Popotan
    Claymore

ezeket tervezem nézésre ^^ Most Azumanga :D ez nagyon nagy xD
  • Black Hawk
    Hatalmas THX
  • Seth
    Popotan
  • Black Hawk
    ez miből van?
  • armageddon666
    Na ha mindenki ilyen szépeket mond róla nekiállok még1szer ^^ első részből 3 percet néztem talán, de nemvolt hozzá hangulatom aztán töröltem... Azumanga Daioh után ez jön akkor ^^
  • Hmuda
    Na az nekem az elsők között volt, és ezért meghatározó darab a repertoárban. Nem tudom, hogy nagyjából 60 másik animével a hátam mögött most hogyan értékelném, de amikor néztem akkor komoly hatással volt rám.
  • Frosty01
    Most kezdtem hozzá a Wolf's Rain-hez. Egész jó
  • Bucser
    Gungrave igazán a 3. 4. résztől indul be szerintem. Nekem nagy kedvencem:)