72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
AniDB sem tud róla szinte semmit sem.
Nagyon tetszett ez a trailer, kiváncsi lettem én is:) -
mikusmate #16219 Letöltésben én nem tudok segíteni, de annyit esetleg tudok mondani, hogy ha bemész madaras Tesco-ba, akkor ott kb 1200 Ft-ért meg tudod venni. Mondjuk én már vagy egy éve vettem, de gondolom még kapható. Az extra sok rajta, és nagyon jók is, nem olyanok mint pl a Chihiro-n, hanem értelme is van :D -
Animatrix-t honnan lehet letölteni? -
megnéztem a Wonderful Days-t. húú. kicsit tömény volt :} -
Prof William #16216 Ez érdekesnek néz ki...
Cencoroll
Valami hírt tudtok rólla? Mikor jön ki stb... -
buleee :D -
_Vegeta_ #16214 ranma, fma es talan még a please teacher is elmegy. -
Melyik az a 2? Kíváncsivá tettél, mert én is átfutottam a listát:P -
Ouran Koukou Host Club, tegnapelőtt néztem uccsó részt, nekem tetszett, jókat röhögtem rajta. Bár elsősorban lányoknak készült, csupa szépfiú a főszereplő plusz egy "fiú" ^^ , de poén az egész -
Nah, ez a Genshiken bejött ^^ megvolt sorozat + OVA is ^^ na mi legyen a következő? XD -
_Vegeta_ #16210 Ezt enis szeretnem tudni. Az animeboltbol petiektol rendeltem cuccokat csak azoknak tudom az arukat. Szerintem 2-3000korul lehet majd 1manga. Egyik kepen valami regi animeconon lattam egy japan sandland mangat, az tutti megvennem. :D -
Prof William #16209 Dettó. :) Én 10k viszek... A Grimm mangát mindeképpen megveszem. És itt jön a kérdés...
Milyen árak vannak egy ilyen conon? Mangákm képek könyvek figurák stb... Csak hogy tudjam mire számíthassak... -
_Vegeta_ #16208 http://nyari.animecon.hu/index.php?fun=art.oid--98
Itt valahol le van irva valami programfuzet, de az az igazsag engem a program hidegen hagy, csak dumcsizni akarok valakikkel meg vasarolni. :D -
ott van barátnőm is... szal... :DDD igencsak tervbe van véve hogy kinézek rá.
egyébként mi várható ott? -
_Vegeta_ #16206 #16202-03: Hát jah, en 20felett viszek lóvét amibol 13k mar most elkelt. :D Es nem orulnek neki ha 300forint hijan nem tudnek megvenni valamit ami kell. :P
Frosty: Nyiregyhaza tart karokkal var mindenkit! ;)
AranyKéz: No offence, csak ha a sajat izlesemet nezem az egesz listabol ha 2db nezheto cucc van akkor sokat mondok, najo 3 talan. :D Durva mennyire kulonbozoek lehetnek bizonyos izlesek. -
AranyKéz #16205 Sikerült rekonstruálnom hogy milyen időrendi sorrendben néztem az animéket :)
Ghost in The Shell (Koukaku Kidoutai) /movie/
The Animatrix /OVA, 9 ep/
Steamboy /movie/
Ranma ½ Movie 1 - Big trouble in Nekonron, China (Ranma ½: Chuugoku Nekonron Daikessen! Okite Yaburi no Gekitou Hen!!) /movie/
Ranma ½ Movie 2 - Nihao My Concubine (Ranma ½: Kessen Tougenkyou! Hanayomewo Torimodose!) /movie/
Neon Genesis Evangelion (Shinseiki Evangelion) /TV, 26 ep/
Neon Genesis Evangelion: Death & Rebirth (Shinseiki Evangelion Gekijouban: Shi to Shinsei) /movie/
Neon Genesis Evangelion: The End of Evangelion (Shinseiki Evangelion Gekijouban: The End of Evangelion) /movie/
Elfen Lied /TV, 13 ep/
Elfen Lied Special (Elfen Lied: Toori ame nite - Regenschauer) /OVA, 1 ep/
VanDread S1 /TV, 13 ep/
VanDread S2 (VanDread the Second Stage) /TV, 13 ep/
Bluer Than Indigo (Ai Yori Aoshi) /TV, 23 ep/
Bluer Than Indigo ~Fate~ (Ai Yori Aoshi: Enishi) /TV, 12 ep/
Fullmetal Alchemist (Hagane no Renkinjutsushi) /TV, 51 ep/
Fullmetal Alchemist: The Conqueror of Shambala (Gekijouban Hagane no Renkinjutsushi: Shambala o Yuku Mono) /movie/
Please Teacher (Onegai Teacher) /TV, 12 ep/
Please Teacher OVA (Onegai Teacher OVA) /OVA, 1 ep/
Please Twins (Onegai Twins) /TV, 12 ep/
Please Twins OVA (Onegai Twins OVA) /OVA, 1 ep/
FLCL (Furi Kuri) /OVA, 6 ep/
Excel Saga (Heppoko Jikken Animation Excel Saga) /TV, 26 ep/
Hare + Guu (Jungle wa Itsumo Hare nochi Guu) /TV, 26 ep/
Hare + Guu Deluxe (Jungle wa Itsumo Hare nochi Guu Deluxe) /OVA, 6 ep/
Hare + Guu Final (Jungle wa Itsumo Hare nochi Guu Final) /OVA, 7x2 ep/
DNA² (DNA²: Dokoka de Nakushita Aitsu no Aitsu) /TV, 12 ep/
DNA² OVA (DNA²: Dokoka de Nakushita Aitsu no Aitsu OVA) /OVA, 3 ep/
Interlude /OVA, 3 ep/
Girls Bravo - First Season /TV, 11 ep/
Girls Bravo - Second Season /TV, 13 ep/
Video Girl Ai (Den`ei Shoujo VIDEO GIRL AI) /OVA, 6 ep/
Ranma ½ (Ranma Nibun No Ichi) /TV, 161 ep/
Puni Puni Poemi (Puni Puni Poemi) /OVA, 2 ep/
Ranma ½ OVA /OVA, 6 ep/
Ranma ½ Special [Ranma ½ OVA 2] /OVA, 2 ep/
Ranma ½ Super [Ranma ½ OVA 3] /OVA, 3 ep/
Ranma ½ Movie 3 (Ranma ½: Chou Musabetsu Kessen! Ranma Team VS Densetsu no Houou) /movie/ (erroneously known as OVA 9th episode)
Death Note /TV, 37 ep/
Ah! My Goddess OVA (AA! Megami-sama) /OVA, 5 ep/
Strawberry 100% (Ichigo 100%) /TV, 12 ep/
Strawberry 100% OVA (Ichigo 100% OVA) /OVA, 5 ep/
Strawberry 100% Special (Ichigo 100% Special) /TV, 1 ep/
Ah! My Goddess: The Movie (Gekijouban AA! Megami-sama) /movie/
Love Hina /TV, 25 ep/
Love Hina Again /OVA, 3 ep/
Love Hina Christmas Special /TV, 1 ep/
Love Hina Spring Special /TV, 1 ep/
Tonagura! /TV, 13 ep/
Madlax /TV, 26 ep/
Simoun /TV, 26 ep/
He Is My Master (Kore ga Watashi no Goshujin-sama) /TV, 12 ep/
DearS /TV, 13 ep/
Chobits /TV, 26 ep/
Chobits Special: Chibits (Chibits - Sumomo & Kotoko Todokeru) /OVA, 1 ep/
Photon: The Idiot Adventures (Photon) /OVA, 6 ep/
Golden Boy /OVA, 6 ep/
Gokusen /TV, 13 ep/
Zero`s familiar (Zero no Tsukaima) /TV, 13 ep/
All Purpose Cultural Cat Girl Nuku Nuku (Bannou Bunka Nekomusume) /OVA, 6 ep/
Final Approach /TV, 13 ep/
Girl Meets Girl (Kashimashi: Girl meets Girl) /TV, 12 ep/
Girl Meets Girl Special (Kashimashi: Girl meets Girl Special) /TV, 1 ep/
Hand Maid May /TV, 10 ep/
Hand Maid May Special /TV, 1 ep/
Genshiken /TV, 12 ep/
Genshiken OVA /OVA, 3 ep/
-
fú remélem kijutok rá 

-
Prof William #16203 Viszek pénzt eleget szóval nem az a 300ft fog adósságba dönteni. :)
Na de 300ft ból sok mindent lehet venni egy Animeconon? (most amikor egy gömb fagyi 100ft) Azért nem tudom mennyi valóságtartalma van ennek. Persze én örülnék a legjobban ha így lenne. :) -
FFX #16202 én ha el megyek valahova akkor mindig "túlbiztosítom" magam, hogy mindenképpen legyen nálam elég pénz, ha meg 300 forinton kellene spuroskodnom akkor ki se lépnék a házból :D
OFF vége -
Tégy úgy ahogy jónak látod :)
Néha engem is fárasztot a gyerekessége néha, de én inkább türtem ez a kis kellemetlenséget és egy jó kis anime kerekedett ki belőle. -
Prof William #16200 :) Jó hozzáálás. :) Mintha magama hallanám. :) -
_Vegeta_ #16199 Haromszaz forintbol mar eleg sokmindent lehet venni es mivan ha pont az a 300kellessz hogy megvegyek valamit? :D -
FFX #16198 katasztrófa az a 300 forint plussz :[ -
_Vegeta_ #16197 Sajnos 1300 lesz. :(
http://nyari.animecon.hu/index.php?fun=art.oid--98 -
én azt olvastam hogy 1000 lesz..... -
Tényleg nagyon sok a filler, csak azt nem tudom minek húzzák. Mindegy, ha visszamennek a manga fonalához kegyetlen lesz 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Fél espada visszatér, majdnem kinyírják Hitsugayát, Grimmjow kinyírja Luppi-t, Ulquirra molesztálja Inouét, jah meg a nagy meccs: Vaizard Ichigo vs Released Grimmjow
-
_Vegeta_ #16194 1300 -
Prof William #16193 A Nyiregyházi Animeconramennyi lesz a belépő? -
Én jót röhögtem rajta. Viszont ha neked nem kell a DVD-d akkor nyugodtan küld ide XD. várom már baromira a folytatást ... -
Inquisitor #16191 Ghost Hound trailer 1
Egy új film, az alkotók többek között a Lain, GiTS és Appleseed nevű dolgokba ártották eddig bele magukat, meg sok másba is.
Csak nem tiszta mikor jön, én dátumot nem láttam csak egy 2007 végét (karácsony?) valahol ... -
Bleach #132
Egyszerűen nem találok szavakat....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az egy dolog, hogy 4 vice-captain/captain szintű shinigaminak 4 részen át tartott levadászni egy egyszerű Arancar-t. Az egy dolog, hogy unalmasak a részek. DE a PICSÁNAK kell ezt fokozni???? MI értelme volt ennek a kurva focimeccsnek??
Hozzászoktam, hogy általában a mangából többet tudok meg a háttérsztoriról mint az animeből.. nos itt ez jól látszik, hogy totálisan fordítva van...
Javaslat mindenkinek... vigyétek ki a BleachDVD-ket a kertbe és égessétek el, mert ez a sorozat le lett húzva a klotyón olyan unalmas.... -
Na Popotan asszem felejtős... valahogy nem élvezem :\ olyan gyerekesnek tűnik vagy nem is tudom. 3. vagy 4. részig néztem...
Most Genshiken-t nézem ^^ bejövős :DD bár még csak 1. rész volt meg -.-' -
Izzééé hááát... olyan szokványos ecchire xD
-
mert mire számítottál te perverz állat ?
-
Hát 2 részt megnéztem, más amire számítottam O.o még nézegetem, talán végig is nézem, aztán majd lesz valami véleményem ^^ -
fura nem jöttem rá pedig végig néztem :), bár talán Elk az -
Hát az animére közepesen erős ecchi jellemző,de ritka az ilyen jelenet, inkább a szereplők kell foglalkozik meg azzal hogy miért keresik a popotan-t(pitypang) (nehéz erről beszélni hogy ne mondjak véletlenül spoilert) -
Gondolom a sorozat során választ fogsz kapni a kérdésedre:) -
Otakunak gáz lenni?
Kérdés hogy miért rajongsz.. ott őrjöng a focimeccseken ezernyi otaku. Csak nem tudják magukról, hogy így hívjá őket.
Az otaku kifejezés nem a mangák és animék világába tartozik. Símán csak át lett véve az anime kultúra nyomán. De az otaku nem csak Anime és Manga karakterek sorozatok iránt rajonghat hanem bármiért. azért otaku:) -
Észrevettem. Azé kérdeztem hogy az ANIME azé nem ennyire durva (mint a játék) ?
----
Sztem kreatívak xD ezeket a sorozatokat kivégezte xD nem? :DD