72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Krezga
    02.15.07.Death.Note.2006.DVDRip.X264.iNT-TLF
    nekem ehhez van, talán 1 helyen nem vmi jó, meg talán a szabályoknál van benne egy kis angol.
  • armageddon666
    És 1. Live-action moviehoz van normális feliratod? xD mert amit találtam nagyon ratyi -.- aztán megakarom nézetni anyámmal >:] de neki minimum magyar felirat kell :c
  • Krezga
    Death Note, szerintem jó, érdemes elkezdeni.(a két live actions movie-t is megnéztem, jók^^)

meg ahogy lejjebb írták, Ghibli filmet leszedtek, mert licenszelve vannak vagy mi a fene...:)
  • armageddon666
    nincs :c legalábbis én nem találtam ^^
  • AranyKéz
    Inkább nem kéne emlegetni ftp címeket.
  • Seth
    asszem az összes Ghibli filmet leszedték még régebben, torrenten kívül nemtudom honnan szedhetnéd még le
  • DarkHorSe
    Welcome to the NHK, nagyon jo
  • Frosty01
    Genshiken OVA 2-3hoz nincs magyar felirat?
  • ronihun
    Sziasztok!:)
    Azt szeretném kérdezni hogy a Mononoke Hime-t el lehet valahol érni úgy hogy ne torent legyen?Mármint letölteni....Bocs hogy ilyet kérdezek....Privátba is jó a válasz.....Én ugy olvastam sok helyen hogy az Usteam-en fenn van de én ott nem találom...lehet hogy már törölték....És a ásik kérdésem az lenne hogy a Death Note jó anime érdemes belekezdeni?
  • AranyKéz
    Zero no Tsukaima második sorozatának részei hetenként kerülnek ki, mindenképpen megéri megnézni (meg az első sorozatot is, természetesen).
  • _Vegeta_
    Umisho
  • madfist
    A nyári kínálatból ki mit kezdett el? Mit érdemes nézni?
  • ZilogR
    :) köszönöm - a linket is -, ma este neki is kezdek...!

esetleg hasonló hangulatú/témájú anime, amit érdemes mielőbb látnom? tudom rengeteg van és az emberek érdeklődése/érzelmi hozzáállása egy egy filmhez más és más, de nekem negyed óra a Lain-ből kb. egy évvel ezelőtt elég volt, h ne felejtsem el... Most van lehetőségem megnézni...

További "ajánló"..?! :) ;)
  • Seth
    animeaddicts

ja és kitartást hozzá, szükség lesz rá ^^
  • ZilogR
    Üdv! Esetleg valaki tud tippet adni, hol érdemes magyar feliratokra vadászni? Konkrétan a Lain-ról lenne szó, mindegyik részhez... Én is kutatom a webet, hátha, de lehet vki azonnal tud rá válaszolni!

Köszönöm előre is!
  • Bucser
    ez ezerszer jobb mint a focis rész:)
  • armageddon666
    most nem olvasom el a spoilert xD nekem a focis rész is tetszett ^^
  • Bucser
    Na újabb filler Bleachből, de ez legalább vicces volt és végigröhögtem:)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ikkaku-san,jó hogy elhoztad az öcsédet is annak ellenére, hogy csak általános iskolás:D

Na vajon kire gondolhattak?:D
  • Bucser
    Hát ha az NGE nem tetszett akkor ebben sem vagyok biztos, hogy rajongani fogsz érte...
  • AranyKéz
    Arról már én is hallottam dolgokat, meg fogom nézni.
  • ronihun
    Végignéztem a Wolf's Raint! Nekem nagyon bejött!Ajánlom mindenkinek...^^
  • Nuki
    jöhet az egymilliós kérdés? :)
    honnan lehet Pokémont letölteni? úgyértem az egész sorozatot, vagy leglaábbis minnél többet :)
  • Nuki
    animax 'fórumán'
  • mikusmate
    Szerintem nem rossz. Én magyaron kívül angolul láttam még csak, de az azért jobban tetszett :) Néhány színész hangja valahogy nem tetszik. De azért így is megnéztem 3-szor szinkronosan :P
  • RelakS
    Mimi? Milyen avatar? :D Meg hol van ekkora böhöm? :D
  • Nuki
    bocs, siettem mert éppen azon gondolkoztam, hogy a 120*150 avatárnak miért nem jó a 150*120-as avatár... éppen azon babráltam, és elfelejtettem megnézni hogy mit küldtem el ^^

te meg kitörölted a hsz-ed most látom... mindegy már :)
  • RelakS
    VIP pozíció áldása (?) :D

KINEK válaszoltál? :P :D (mellesleg a régi aplustv oldalról frankón eljutottam oda ^^)
  • Nuki
    mert www.animaxtv.hu
    mint az aplusztv :P
  • Nuki
    nem láttam, a képregény-találkozón láttam hogy szinkronos Vampire Hunter D-s dévédé van, csakhát ugye akkor mást is vett az ember, és minden nem fér ki... :P
  • Nuki
    valami okos nénik meg bácsik összevetik hogy mekkora bevétel lenne, ha szinkronosan adnák is, vagy nem szinkronosan, megérné-e, vagy sem... aztán azt fogjuk kapni, amit ők gondolnak...
  • Seth
    tényleg a D szinkronja milyen lett?
  • Inquisitor
    Jó, de a Laputa az inkább gyerekfilm, mint a Chihiro vagy a Vándorló Palota. Mert a Paprika az elég durva, azt megértem, hogy szinkron nélküli. (Bár nyert egy halom díjat, de itthon azért se vetítették sehol.)
  • Nuki
    rázögasd meg az öklöd nekik :)

nem hiszem hogy leszinkronizálják, habár Vamprie Hunter D is megérte ezt...
  • Inquisitor
    Szinkron lesz? Ez fontos, mert sok haver és rokon nem hajlandó feliratos filmet nézni.
  • Inquisitor
    Basszus! Asszonnyal most beszéltük meg, hogy nem költün, erre augusztusban jön a Paprika, a Nauszika és a lapita is???
    ÁÁÁáááááááÁÁÁÁáááÁÁÁÁ! Csődbe megyek!?
  • Nuki

bénaságomra az animax fórumra képet nem tudok beszúrni, nem működik az img /img -zés vagy nemtudom, pedig ugyanúgy van leírva mint ahogy cisnáltam... :P
  • Krezga
    Késöbb jobb lesz, ott majd nem lesz ennyire epizódikus.
  • Nuki
    én is ezt szóltam amikor egy-egy hosszabb munkábamenéskor visszatértem és aránylag nagy számokat láttam :P
  • RelakS
    OMG!
    1 hét - 127 új üzenet O_o
  • ronihun
    Ez komoly?Kiadják őket DVD-n?Jee király már váorm is:)
    Amúgy mégegyszer...A Black Jackről mit tudtok jó anime?