72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
02.15.07.Death.Note.2006.DVDRip.X264.iNT-TLF
nekem ehhez van, talán 1 helyen nem vmi jó, meg talán a szabályoknál van benne egy kis angol. -
És 1. Live-action moviehoz van normális feliratod? xD mert amit találtam nagyon ratyi -.- aztán megakarom nézetni anyámmal >:] de neki minimum magyar felirat kell :c -
Death Note, szerintem jó, érdemes elkezdeni.(a két live actions movie-t is megnéztem, jók^^)
meg ahogy lejjebb írták, Ghibli filmet leszedtek, mert licenszelve vannak vagy mi a fene...:) -
nincs :c legalábbis én nem találtam ^^ -
AranyKéz #16297 Inkább nem kéne emlegetni ftp címeket. -
asszem az összes Ghibli filmet leszedték még régebben, torrenten kívül nemtudom honnan szedhetnéd még le -
Welcome to the NHK, nagyon jo
-
Genshiken OVA 2-3hoz nincs magyar felirat? -
Sziasztok!:)
Azt szeretném kérdezni hogy a Mononoke Hime-t el lehet valahol érni úgy hogy ne torent legyen?Mármint letölteni....Bocs hogy ilyet kérdezek....Privátba is jó a válasz.....Én ugy olvastam sok helyen hogy az Usteam-en fenn van de én ott nem találom...lehet hogy már törölték....És a ásik kérdésem az lenne hogy a Death Note jó anime érdemes belekezdeni? -
AranyKéz #16292 Zero no Tsukaima második sorozatának részei hetenként kerülnek ki, mindenképpen megéri megnézni (meg az első sorozatot is, természetesen).
-
_Vegeta_ #16291 Umisho -
A nyári kínálatból ki mit kezdett el? Mit érdemes nézni? -
:) köszönöm - a linket is -, ma este neki is kezdek...!
esetleg hasonló hangulatú/témájú anime, amit érdemes mielőbb látnom? tudom rengeteg van és az emberek érdeklődése/érzelmi hozzáállása egy egy filmhez más és más, de nekem negyed óra a Lain-ből kb. egy évvel ezelőtt elég volt, h ne felejtsem el... Most van lehetőségem megnézni...
További "ajánló"..?! :) ;) -
animeaddicts
ja és kitartást hozzá, szükség lesz rá ^^ -
Üdv! Esetleg valaki tud tippet adni, hol érdemes magyar feliratokra vadászni? Konkrétan a Lain-ról lenne szó, mindegyik részhez... Én is kutatom a webet, hátha, de lehet vki azonnal tud rá válaszolni!
Köszönöm előre is! -
ez ezerszer jobb mint a focis rész:) -
most nem olvasom el a spoilert xD nekem a focis rész is tetszett ^^ -
Na újabb filler Bleachből, de ez legalább vicces volt és végigröhögtem:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ikkaku-san,jó hogy elhoztad az öcsédet is annak ellenére, hogy csak általános iskolás:D
Na vajon kire gondolhattak?:D -
Hát ha az NGE nem tetszett akkor ebben sem vagyok biztos, hogy rajongani fogsz érte... -
AranyKéz #16282 Arról már én is hallottam dolgokat, meg fogom nézni.
-
Végignéztem a Wolf's Raint! Nekem nagyon bejött!Ajánlom mindenkinek...^^ -
Nuki #16280 jöhet az egymilliós kérdés? :)
honnan lehet Pokémont letölteni? úgyértem az egész sorozatot, vagy leglaábbis minnél többet :) -
Nuki #16279 animax 'fórumán' -
mikusmate #16278 Szerintem nem rossz. Én magyaron kívül angolul láttam még csak, de az azért jobban tetszett :) Néhány színész hangja valahogy nem tetszik. De azért így is megnéztem 3-szor szinkronosan :P -
Mimi? Milyen avatar? :D Meg hol van ekkora böhöm? :D -
Nuki #16276 bocs, siettem mert éppen azon gondolkoztam, hogy a 120*150 avatárnak miért nem jó a 150*120-as avatár... éppen azon babráltam, és elfelejtettem megnézni hogy mit küldtem el ^^
te meg kitörölted a hsz-ed most látom... mindegy már :) -
VIP pozíció áldása (?) :D
KINEK válaszoltál? :P :D (mellesleg a régi aplustv oldalról frankón eljutottam oda ^^) -
Nuki #16274 mert www.animaxtv.hu
mint az aplusztv :P -
Nuki #16273 nem láttam, a képregény-találkozón láttam hogy szinkronos Vampire Hunter D-s dévédé van, csakhát ugye akkor mást is vett az ember, és minden nem fér ki... :P -
Nuki #16272 valami okos nénik meg bácsik összevetik hogy mekkora bevétel lenne, ha szinkronosan adnák is, vagy nem szinkronosan, megérné-e, vagy sem... aztán azt fogjuk kapni, amit ők gondolnak... -
tényleg a D szinkronja milyen lett? -
Inquisitor #16269 Jó, de a Laputa az inkább gyerekfilm, mint a Chihiro vagy a Vándorló Palota. Mert a Paprika az elég durva, azt megértem, hogy szinkron nélküli. (Bár nyert egy halom díjat, de itthon azért se vetítették sehol.) -
Nuki #16268 rázögasd meg az öklöd nekik :)
nem hiszem hogy leszinkronizálják, habár Vamprie Hunter D is megérte ezt... -
Inquisitor #16267 Szinkron lesz? Ez fontos, mert sok haver és rokon nem hajlandó feliratos filmet nézni. -
Inquisitor #16266 Basszus! Asszonnyal most beszéltük meg, hogy nem költün, erre augusztusban jön a Paprika, a Nauszika és a lapita is???
ÁÁÁáááááááÁÁÁÁáááÁÁÁÁ! Csődbe megyek!? -
Nuki #16265
bénaságomra az animax fórumra képet nem tudok beszúrni, nem működik az img /img -zés vagy nemtudom, pedig ugyanúgy van leírva mint ahogy cisnáltam... :P -
Késöbb jobb lesz, ott majd nem lesz ennyire epizódikus. -
Nuki #16263 én is ezt szóltam amikor egy-egy hosszabb munkábamenéskor visszatértem és aránylag nagy számokat láttam :P -
OMG!
1 hét - 127 új üzenet O_o -
Ez komoly?Kiadják őket DVD-n?Jee király már váorm is:)
Amúgy mégegyszer...A Black Jackről mit tudtok jó anime?