72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Inquisitor #16341 Magyarul? Már szinkronra gondolsz? :O -
A Bakuretsu Tenshi nyitójelenetét nézve azt hittem ,hogy ezt az Exteel-ből csinálták:D Mecha és küzdésstílus hasonló:D
Már tetszik a rajzolás:) na majd látjuk:) -
Találtam egy jó kis oldalt...és meg is van mostmára Mononoke hime magyarul és a minőség is egéz jó^^ -
"urst Angel az nekem nagyon tetszet(10/10), szal ajánlott megnézni ha szereted a mecha animét:D"
Na erre majd ránézek. -
dede ^^
mechákért nem vagyok annyira oda :P -
nem Bakuretsu Tenshi-t akartál írni
Burst Angel az nekem nagyon tetszet(10/10), szal ajánlott megnézni ha szereted a mecha animét:D
Yumeria: időtöltésnek jó, nálam az egész jó kategóriába tartozik(7/10) -
jóna nemláttam , csak olyasminek tűnt :P -
a Fate/Stay night az egyátalán nem hasonlít a shaman kingre:P -
nembiztos de olvasatból a Stay Fate/Night (valami ilyesmi :$) hasonló lehet. -
Cat 02 #16332 valaki nem tud olyasmi rajzfilmet v anime-t v nem tom mint a Sámán Király ? -
Valami ilyen: wrii,wrii, wriiiiiiiiiiiiii
-
Welcome to NHK!:
elsőre azt hittem hogy na ezen is lesz egy jó röhögés és satöbbi. aztán lassacskán kezdett emlékeztetni a főszereplő önmagamra `O.o´
most járok a felénél, és egyre kezd komorabb lenni :|
jó anime. -
Prof William #16329 Nem hiszem... Az a bögöly. Ez meg a kabóca... -
_Vegeta_ #16328 OFF :D
Ez nem az a légy ami csíp is? :D -
Prof William #16327 Ez egy kabóca (Higurashi) az animékben halható (most nem tudom leírni hogy hangzik de biztos 1000-szer hallotátok már)iskolaudvarokon, erdőkben hallható háttérzajt generálja. :)
Szóval az animék 90% ban hallhatod de csak néha mutatják. :) -
:P :D
Valahogy az InuYasha akar az eszembe jutni róla, de valahogy nincs kedvem átböngészni 167 részt
Meg valami bűbáj is volt a Negimában, ami úgy kezdődik, hogy "On kiri kiri"... és mintha ezt is hallottam volna már, és már megint az InuYasha jut eszembe, de talán a második filmben lehetett ^^ valaki ezt is meg tudja mondani? :) -
_Vegeta_ #16325 En ma tokajba jartam es ott is lattam egy ekkora legyet!
Boccs nem tudtam kihagyni. :D -
Srácok, ezt a legyet biztos, hogy már láttam valahol a Mahou Sensei Negimán kívül:
Van tippetek, hogy miben? A Karin-ra gondoltam először, de abban másképp néz ki, meg amire én gondolok, abban mintha egy későbbi képsorban közelítene is a kamerához. -
_Vegeta_ #16323 Engem ottalalsz majd. :) -
Prof William #16322 Holnap leesz a Nyíregy Con! Ki jön? :) Én igen! -
FFX #16321 egy rakás trágya, szerintem. -
én megnéztem, hát olyan elmegy, de vannak olyan jelenetek amikor majd szétszakadtam a nevetéstől :) -
dokuro-chan? az mikor leb*szza a kissrác fejét egy tüskés bunkósbottal és fröcsög a vér? O.o tényleg arra is gondoltam hogy esetleg megnézném :DDD de ha aszondjátok nem valami jó... (aszondjátok?) -
_Vegeta_ #16318 Ha engem kerdezel eleg egy elb*szott szrsag. En nem nevettem rajta. Mondjuk eleve utalom a lolit. :S -
agymenés, csak óvatosan ^^ -
A Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan vicces?:)
Mert már sok jót hallotam róla és nem is hosszú... -
"galery fake az animaxon.
fullmetal alchemist gépről,"
Gallery Faket lehet én is megnézem ^^
FMA meg majd akár következő is lehet :P
Wolf's Rain
Bekuretsu Tenshi (ez most nem is tudom mi csak felírtam O.o)
Chobits
Shuffle
Yumeria (dettó...)
Hell Girl
Fullmetal Alchemyst
ezek azok amiket úgygondolom megnéznék ^^ aztán még bővül majd a lista XD -
Nuki #16314 nyárra betárazva:
galery fake az animaxon.
fullmetal alchemist gépről,
csillagkapu gépről (ja ez nem anim:D ) -
Cat 02 #16313 ^^ nem rossz :D bár cask 7. részig láttam -
hát ha vmi vicceset akarsz és rövidet (esetleg olyan ecchit mint mondjuk goldenboy), akkor girls bravo, dears,green green,őőő, többet most hirtelen nem tudok -
sztetek a blame! jó?Amúgymeg nem zseretnék olyan hosszút mert az a baj hogy vmit törölnöm ell a gépemről mert már nincs többhelyem animékre^^ -
pfff. 19 is ilyen volt O.o
Ronihun: Ergo Proxy/Samurai Champloo ^^ mind2 jó :D -
Milyen kategória érdekelne? -
Tudom de úgy értettem hogy elkezdtem hajnali 2-kor és végeztem az 5.-el 4-kor^^ a 6.-at meg ma néztem....és egyszerre nem szoktam enynn9t nézni.....Amúgy nem tudtok akkor ajánlani semmit? -
csak 6 részes, még jó hogy hamar végignézted ^^
Suzumiya Haruhival meg egyetértek, nekem sem tetszett különösebben -
AranyKéz #16306 The Melancholy of Haruhi Suzumiya (Suzumiya Haruhi no Yuuutsu) - Ez a legújabb sikk, szóval elhatároztam hogy megnézem. Egy túlértékelt nagy kakikupac. -
Végignéztem egy nap alatt a Golden boy-t...^^
Nagyon király anime szórakoztató^^
Mit ajánlanátok most?
-
Most Ergo Proxyt meg Samurai Chamloot nézek. Minde2 nagyon jó ^^ Proxyból most mi volt ez a 15. rész O.o mert hogyismondjam... na mind1 :D meg az előtte levő is olyna... hát számomra eléggé követhetetlen volt O.o -
jja, ez 2 cd-s. -
Asszem ez volt meg nekem is. ez 2CDre van bontva igaz? Elején így össze-vissza jön a szöverg vagy mi és ez zavar :\