72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
_Vegeta_ #16381 Mond te hol olvastal ilyet? :D -
Akkor miért töltöd le? Én fordítva szoktam csinálni... előbb utánaolvasok és max azután döntök arról, hogy megnézek-e valamit. Ja és ha valamit nem láttam végig akkor nem értékelem hisz fogalmam sincs róla milyen volt a többi rész.
Gungrave-t lehúzhattam volna a klotyón az első rész után mégsem tettem. Jól tettem.
Szóval valahol hibás az érvelésed... Hisz te előbb belenézel és csak utána olvasol utána ergó totál blindra szeded le a sorozatokat? Érdekes... -
engem pl az ecchi idegesít. meg a sablonos öncélú ökörködések. 2 kivétel volt ezek közül A Vandread és a Saber Marionette sorozat -
_Vegeta_ #16378 Nem a tortenetrol beszelek, hanem a rendezesrol es a seiyuuk teljesitmenyerol.
Bucser: Eleve nem nezek meg olyat ami nem erdekel. X_X -
"Igaz, vegig nem sokat latok, hisz az animek 50%-a utannaolvasas utan mar rogton kuka, 30%-ukat pedig az 1.resz alapjan nyugdijazom 10% 2.resz alapjan. :)"
Gondolom a moziból is kimész ha egy film első 5 perce nem tetszik.... -
Hát igen, please teacher-ről lehetne vitatkozni, a többségnek itt szerintem tetszett
Még jó hogy az embereknek különböző az ízlésük, nagyon gáz lenne ha csak ugyanolyan stílusú sorozatok lennének :) -
AranyKéz #16375 << Öh pl a please teacher nagyon gáz, legalabbis szerintem. >>
HEEEEEEEEEE?!?!?!?!?!?!?!
-
_Vegeta_ #16374 Ugyerted vegig? Igaz, vegig nem sokat latok, hisz az animek 50%-a utannaolvasas utan mar rogton kuka, 30%-ukat pedig az 1.resz alapjan nyugdijazom 10% 2.resz alapjan. :)
Öh pl a please teacher nagyon gáz, legalabbis szerintem.
Mindegy a lenyeg hogy az umiso egy kivetelesen jol sikerult anime, a manga egy 10listan (egyenlore) nekem 6-7es. Az otogi no machi no rena az alkoto egyik elozo mangaja sokkal jobban tetszi magat az szinte 10/10-es.
-
Ecchitúltengésem volt egy időben, úgyhogy ez rossz célzás, inkább azt mondanám , hogy te láttál még kevés ilyen sorozatot -
_Vegeta_ #16372 Enis. ^^
Seth: Mondjuk, ha az ecchi-komedia mufaja nem tetszik, ez nyilvan nem fog. ;) -
nem rossz, kiváncsi vagyok a folytatásra. -
_Vegeta_ #16370 Hee? :) Ritka a jo anime, foleg hogy a szineszek es a rendezes is rendben legyen.
En elso resz alapjan mar tudtam hogy ez egyertelmuen az utobbi honapok legjobbja. Hisz a manga iroja az, aki az inu neko jumpot, otogi no machi no renat is rajzolta. -
Mire fel ez a nagy lelkesedés ezután a sorozat után? Első rész alapján nem tűnik olyan hű de nagy eresztésnek, poénokat láttuk már máshol(bár manapság már recycle van mindenhol^^), bár mangát nem olvastam, talán jobb is lesz. Nyár legjobb eresztésének nevezni így 2 rész után azért kicsit erős -
En pont most fejeztem be, szerintem igazi kulonlegesseg nagy gratula a keszitoknek ^^ -
Az előbb elfelejtettem:
Kintvan a Berserk 287-ik fejezete:) -
_Vegeta_ #16366 Akit érdekel az Umisho 1. része! ^_^ -
Burst angels- Bakuretsu Tenshi
Hogyan lett egy egyeseknél 10/10 azt nem tudom... Ízlések és pofonok.
A történet kb egy 5 szintjén áll és a mechaharcok miatt lett egyedül 6-os. Jelemrajz eléggé nulla minden karakternél talán meg lett egy kicsit komplikáltabb bár ő sem lépte túl az ügyetlen nagymellű nyávogó p*csa színvonalat. A történet nagyon nehezen áll össze. A taratalom túlságosan epizódikus és kurvára nehéz követni. Mintha a készítők az utolsó 5-6 részben dönötték volna el hogy mi lesz az alapsztori. A beharangozott szakácsunk pedig hát hogy is mondjam... nem zavar semmi vizet és nem tudunk meg róla semmit.
Ez így egy nagy nulla.
Számomra a verdikt egyértelműen 6/10.
egy fanservicekkel megtűzdelt üsdvágdanime aminek nagyon nehéz meglátni a mélységét. (talán mert nincs is neki) Csakis a mechfightok miatt szenvedtem végig mert azok valóban fantasztikusak. -
És utána Sawamura kergetés
-
Legjobb tudomásom szerint a fanservice azt takarja, hogy a különböző női (vagy egyéb beteges esetekben férfi) szereplők különféle meztelen/félmeztelen/alsóneműmutogatós helyzetekben villognak, amiknek semmi jelentőségük, csak a rajongók kiszolgálását jelentik (lásd pölö Midori no Hibiben a mellbe-arcot-dörgölés). -
/me kezdő még:
WTF is fanservice? ^^
(Umisho is bekerült a listába :D) -
akkor betárazom ^^ -
_Vegeta_ #16360 (Elvileg) keszulodik. ^^
Seth: Nyar legjobb eresztese (vsz), a manga is egeszen jo. ;) Seiyuuk szerintem remekek, a rendezes is ottvan. Raadasul magyarul is van. :D -
AranyKéz #16359 Ez? Színtiszta fanservice XD
http://subculture.animeblogger.net/2007/07/03/umisho-01/
http://www.minaidehazukashii.com/?p=402
-
Szokásos ecchi tucatkomédia vagy van benne vmi újszerű is?? :) -
AranyKéz #16357 (Ha már tíz évvel ezelőtt elkezdtem volna japánt tanulni most már nézném a RAW-t és megspórolnék 1-3 napot XD)
-
AranyKéz #16356 Első részt már végignéztem, a másodiknak várom a subját. -
_Vegeta_ #16355 Az umisho-t nezzetek!!!! :D -
AranyKéz #16354 Akkor megkérnék mindenkit hogy aki még nem nézte végig, az ne olvassa el XD
-
Nuki #16353 ez igaz...
inkább azt mondjátok, honnnan tudnám letölteni a Pokémon animét? -
Attól még szpojler :) -
Nuki #16351 aki nem látta az úgyse fog emlékezni, aki nézi úgyse olvassa tovább, aki látta annak mindegy :) -
Én nézem, csak most pihenek vele, hogy egyszerre többet tudjak nézni:) -
Spoiler, bazmeg!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja, midori emlékeinek elvesztése nekem sem tetszett... ahogy megmaradtak Sawamurába átéréskor, visszatéréskor is megmaradhattak volna... A vége meg szerintem aranyos lett ezt leszámítva :) -
AranyKéz #16348 Egyrészt, túl nyálas volt a sorozathoz képest, másrészt baromira nem tetszett hogy Midori elvesztette az emlékeit, harmadrészt nem tetszett Ayase csalódása, és legvégül: nem csináltak egy második sorozatot amiben Midori, Ayase és még vagy másik öt csaj küzd Sawamuráért ^_^
-
Mert mi a gondod a végével?
Egyébként az agyament ötletből egy aranyos anime született szvsz -
szinkronosan igen.:)
A Con milyen volt?Mit vetitettek? -
Cat 02 #16345 tehát akkor a Sámán Király az egyedi ? xD -
Claymore-t kezdtem el, első rész tetszett, nézi valaki? -
AranyKéz #16343 My Days With Midori (Midori no Hibi) - jó egy anime, csak a vége jobb is lehetett volna, és nem nagyon illett hozzá -
_Vegeta_ #16342 Megjottem a conrol. Jo volt, legkozelebbi conon is ottleszek. :)