72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Kimi Ga Nozomu Eien nagy kedvenc, egyik legjobb szerelmi dráma amit láttam
(mondom amit láttam ^^) -
ajjó. Most nézem:) Eddig nagyon tetszik^^
Ha szomorú anime, akkor: KgNE -
hogy mi? -
Na, utánanéztem. Ha megint olyan hangulatom lesz megnézem őket :) legalábbis az AIRt. Meg egyszer tényleg sort kerítek már a Wolf's Rainre... utóbbit lehetne valamelyik másik animéhez hasonlítani? -
yupp egyetértek :)
Haibane Renmei
AIR
ezeknek meg utánanézek :DDD -
welcome to nhk ...? :) -
Hát a Wolf's Rain sem éppen vidám történet... -
Inquisitor #16454 Akkor ne néz meg több dráma besorolású Animet. :)
Én is kivoltak anno a Haibane Renmeitől ... aztán még is rácuppantam az ilyesmire. NGE se éppen vidám film, vagy az AIR se. Ha röhögni akar az ember nézzen valami vicceset (Loev Hina-t vagy egyébb hasonlót)
Igen is szükség van ilyen történetek átgondolására, ettől nemesedik az ember lelke, nem az állandó amcsi happyend dömpingen. -
örök favorit :) -
bár ha belegondolok pont ezért volt különleges meg maradandó :) nemjó a folytonos happy end -
háde rágondolok tiszta szomorú leszek -.- első anime amit így láttam... mármint... szal amit nem A+on :P -
Inquisitor #16450 Isten ments'! Elveszne a törékeny hangulata az egésznek ... -
Iketeru Futari - HATALMAS :DDDDDDDDDDDDDDD -
:'( pedig milyen jó lenne ha folytatnák és valami vidámabb lenne vagy nemtom :'( -
Ott volt, hogy The End, és egyébként is, a mangától teljesen eltérő vége lett, szal szerintem nem lesz itt folytatás...
A manga fordítását folytathatnák :D Csak 76-ig van meg sajna :S -
Hello!
Van valakinek infoja az Elfen lied animét folytaják-e vagy direkt ilyen nyitot vége van? -
_Vegeta_ #16445 Jah, lehet hogy minimalisan homalyosabb de a ZV-s legalabb magyar. o:) -
AranyKéz #16444 A ZVSub féle változat homályosabb az Ayu féle. -
NGE Original és 2003-mas Remastered között van fordításbeli különbség, vagy csak minőségbeli? -
_Vegeta_ #16442 Mi homalyosabb? -
AranyKéz #16441 Neeem akarok kötekedni (xD), de ez homályosabb. -
_Vegeta_ #16440 Ajanlom ezt a subot, elsokezbol tudom hogy jobb mint a tobbi. ;)
Umisó 1
Umisó 2 -
jaja :) szép képek voltak de nem tudtam rájönni mi lehet de aztán címet is ráírtad aztán így megtaláltam :)
Fullmetal Alchemist 7. 8. részéhez van magyar felirat? O.o mert valahogy luk tátong ott... -
Mára ez az utolsó:
Hogy tetszik?
Eredetileg magam akartam összevagdosni egy olyat, amin szerepel Takayuki, Haruka, Mizuki, Akane, a barát (nemtom, mi a neve), az Ayu-Mayu páros, és a gyűrű, ami szvsz az egész probléma okozója ^^ -
AranyKéz #16437 Kenko Zenrakei Suieibu Umisho a neve, és az "Ayu" nevű subot láttam. Az első két rész van kint subolva, a harmadik még csak raw-ban.
-
AranyKéz #16436 << Umisho (amúgy ez szól is valamiről? xD) >>
Nem tudom XD
De amúgy tényleg érdemes lenne kiszámítani hogy mennyi a cicik átlagos száma egy képkockán XD
-
Felraktam a képet, és utánaolvastál? :) -
A Wolfs Rain az nekem nagyon bejött;)
A Death Note is nagyon kira azt nzem most.... -
_Vegeta_ #16433 Azaz, nagyon klassz! ;) Bar a manga egy kicsit visszafogottabb kivi leszek mennyire durvulnak be a kovetkezo 2-3reszben, lessz egyket meredek jelenet. :D
#16431: A fiatalok eleterol. ;) -
Ez a teljes címe?ugye nem?mert én sehol nem találom...ezis csak torrenten van? -
Umisho meg Karin is felkerült a listára xDXDXDXDXD
most: Yumeria + Fullmetal Alchemist
Listám (magamnak hogy ne kelljen visszalapozgatnom meg itt mindig kéznél van egy txt-t mondjuk meg az életben nem találok meg xD papír amire írtam meg ki lett dobva -.-):
Wolf's Rain
Bakuretsu Tenshi (Burst Angel?)
Chobits
Shuffle
Hell Girl
Umisho (amúgy ez szól is valamiről? xD)
Karin
X 1999
-
Prof William #16430 Az eslő. :) A 2. inkább valami vámpíros horrorba illene. :) Ez meg mint tudjuk vámpíros de nem horror. :) -
AranyKéz #16429 Most néztem meg az Umisho második részét. Hát vazz, ha nincs minden képkockáján legalább 6 cici akkor egy fél sincs ^_^
A Zero no Tsukaima: Futatsuki no Kishi második része viszont alulmúlta a várakozásaimat.
-
Nah, főcímmel milyen? ^^
(ha valakit érdekel, felrakom a dvd határait nem jelölő változatot is)
-
Inquisitor #16427 Egyikből sem, ez az illusztráció majdnem biztosan a francia DOFUS nevü Flash alapú MMORPG játékból van. (Persze lehet tőlük rendelni Artbookot, meg egy halom ajándéktárgyat)
Ha széznézel az oldalukon van pár wallpaper, meg sok sok ilyesmi kép. Ugyanis nagyon Anime/Manga rajongók, és ha megnézed a játékot, akkor láthatod, hogy nagy JRPG rajongók is. :)
http://www.dofus.com/
Én képes voltam hónapokig játszani csak a GFX debilsége miatt, csak az ingyenes részt nagyon visszanyesték. -
nekem viszont a 2. tetszik jobban ^^ -
Oksa, köszi :) (Bár elsőre a második jobban tetszett... de lehet azért, mert azt a képet találtam először :D) -
az elsö -
AranyKéz #16423 Az első.
-
Nyilvánítsatok véleményt!
Melyik DVD kép lenne a jobb? :)