72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666

erre az oldalra gondoltál?
  • RelakS
    Jé, ez a főcímdal gyorsítva

A végén felismertem a szöveget :D
  • CSOCSO
    jaja.. meg azt is lesd meg amit en irtam :50 perc 33 mp nal kezdodik:D jot fogsz rohogni.
  • armageddon666
    Death & Rebirth sztem ennél is hasonló időpazarlás lehet. Bár már rég láttam.
  • CSOCSO
    amugy irigyellek... en is szivesen ujraneznem az egeszet ugy hogy elvesztenem az emlekeket az animerol..

amugy ajanlom hogyha meglestel egy filmet akkor a magyar NGE fan oldalon olvasd el mit is lattal.. sok olyan dolgot meselnek el az oldalon amirol fogalmad nem lenne az anime megnezesevel.. pl melyik angyal hanyadik mit csinal meg ilyenek...
    valaki mondja mar el neki a cimet.. en mindnekeppen ugy fogom meglesni az nge-t ujra hogy amindegy resz utan elolvasom a hozza kapcsolodo ismertetot arrol az oldalrol
  • RelakS
    AMV Hell 3-ból? :) Mindjárt lecsekkolom :)
  • CSOCSO
    ring ding ding ding bwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:D amugy a legjobb akkor is a az 50:33 nal kezdodik.. imadni valo:D pedig nem komalom a zenestilust
  • Seth
    10:48 -as jelenet a legjobb belőle :D
  • RelakS
    Megvan mindkét film is, természetesen azokat is megnézem :)
    Megnéztem az InuYashánál, a Cowboy Bebopnál és a Blue Gendernél is. Utóbbi néminemű időpazarlás volt, de mind1
  • armageddon666
    nehh O.o mind1, jó szórakozást :D End of Eva-t mindenképp nézd meg ha megvolt a sorozat ^^ eléggé megoszlanak NGEről a vélemények O.o én szeretm
  • RelakS
    Most nézem először :)

Több, mint egy éve animézek, ideje volt, mi ? :D

AMV HELL 3-ból jópár jelenet beköszönt
  • CSOCSO
    ezt akartam en is kerdezni.. lehet csak ujranezi
  • Seth
    eddíg még nem is láttad?
  • armageddon666
    Őszintén szólva bejön mind2 fajta :P de akkor most egy Black Lagoon és akkor majd talán utána BAngel
  • RelakS
    Elkezdtem nézni az NGE-t. Az intró zenéje nagyon nagy :) főleg, hogy van egy változata, amin egy félénk kislány jellegű hang énekel :)
  • Bucser
    Nekem jobban tetszett a Black Lagoon a rengeteg rejtett poén és utalás miatt. Valamint a karakterek maguk szolgáltatják a humort és nem a balfékségeik. (szerintem sokkal inkább felnőtteknek való film mint a Burst angel)

Ha a bugyivillongatós direkt humort szereted akkor meg Burst Angel.
  • armageddon666
    Na aszondjátok meg hogy Burst Angel vagy Black Lagoon a jobb, éshogy melyik a vidámabb hangvételű ^^ ha egyik sem akkor meg mondjatok valami olyat :D
  • Hmuda
    A stílusából és minőségéből kiindulva ez vagy síma anime-stílusú festmény, vagy egy interakít novellajáték egyik képe.
  • Mirk
    ez valamelyik animéből van vagy csak egy manga rajz?
  • Inquisitor
    Szuper. Bár ez távlati terv, pár Ghibli film és a Paprika prioritást élvez.
  • Hmuda
    Itt figyel a teljes sorozat az asztalomon és mindegyiken van japán/magyar szinkron.
  • Inquisitor
    Tényleg, igaz, hogy a Cowboy Bepop sorozat csak feliratosan jött ki DVD-n? Csak mert halál biztosan volt szinkron hozzá, ennyire smucigok voltak fizetni a jogdíját? :(
  • Inquisitor
    Megtaláltam. A bortó továbbra is ronda, de nem érdekel. :)
    Csak a feliratot el ne szabják!
  • Hmuda
    Xpress.hu 3000Ft

Bár xpress-re egy kicsit haragszok, mert már hónapok óta ott figyel a rendelések között a Keresztapák és a Bebop film. Vagy vegyék le a listáról, hogy nem rendelnek többé, vagy rendeljenek. :(
  • Inquisitor
    Én meg láttam és azért veszek majd belőle. Hol lehet előrendelni, főleg ár miatt érdekelne.
    (Persze über lenne BD lemezen, de sokáig se lejátszó, se TV nem lesz hozzá.)
  • Hmuda
    Nem tudom mennyire köztudomású a dolog, de már előrendelhető a Paprika DVD. Nem láttam még, de nekem Satoshi neve elég, úgyhogy nekem már le van foglalva. :)
  • Hmuda
    Mostmár úgyis végignézem, mert az egy-két blőd állatság mellett azért még mindig többségben vannak a nekem tetsző akciók (nácis meg a forradalmár sztoik például). Plusz az is tetszik, hogy eddig nem voltak egyrészes történetek.
  • Bucser
    az anidb ismertetője elég sok esetben félrevezető...

Ők inkább futárok és nem kalózok egy maffiák által uralt városban.

Viszont minden részben van néhány annyira találó fajsúlyos mondat, hogy csak azokért is érdemes megnézni őket. Az utsó 4-5 rész pedig igencsak ütős lett.
  • Hmuda
    Jójó, csak nem ezt vártam az első pár epizód után.

SZERK: bár közrejátszik az AniDB ismertetője is. Az alapján egy könyedt kis modernkori kalózos sorozatot vártam, de eddig alig voltak vizen. :(
  • Bucser
    Te most komolyan realitást vársz a sorozattól amikor Revy valamelyik részben végiugrált 7 hajót? naneee.....

Ez kicsit most olyan volt mintha arra kérdeznél rá, hogy Faye Valentine-nak miért van akkora melle a Bebopban. A Sorozat szempontjából teljesen irreveláns (szerintem)
  • Hmuda
    Nem azzal van gondom, hogy beteg állatok, hanem azzal, hogy egy törékeny kislányka egy akkora mordályal hadonászik minden gond nélkül, amivel még Rambónak is gondja lenne.

SZERK: azt még csak-csak benyelem, hogy egy csaj kiballag az égő épületből, miután egy tucat gránát robbant fel a lábai között (fene tudja, hogyan tuningolta a cselédruciját), de mindennek van határa.
  • Bucser
    Igen a pszichopaták a nevetséges kategória általában....
  • Hmuda
    Most kezdtem neki a második szezonnak. Ezek a gyerekek kiakasztanak. Kis tökmag akkora fegyverrel mint egy ház...eddig nem volt rossz, még a terminátor-szobalányon is elsomolyogtam egy sort, de ez már tényleg nevetséges.
  • Bucser
    Nem nincs közük egymáshoz.. tulajdonképpen véletlen az egybeesés:)
  • Inquisitor
    Ghibli-kincsek DVD-n
    "B*st H*llyw**d 9 újabb Ghibli-film bemutatására készül."

A jó hír, jön 9db Ghibli film DVD-n, valószinüleg mindegyiken lesz szinkron (mert első kettőn van), a rossz hír az idióta címek amikkel elláták őket. Remélem a szinkron/felirat igényeseb lesz mint a címválasztás! De legalább jönnek!
  • [NST]Cifu
    Jahhh :DDD

Amúgy meg Black Lagoon rocks. Nálam a Cowboy Beebop-al egy szinten mozog. ^^

BTW talán köze is lehet hozzá, például a cím mindkét esetben egy hajót jelöl. ^^
  • Bucser
    Frissen végzett Munkanélküli:) Van időm perpé.
  • [NST]Cifu
    Ennyi idő alatt (kerek 4 napja említettem meg a sorozatot) kivégezted a két évadot?
    Szabin vagy vagy mi a szösz? :)))
  • armageddon666
    Na ez a Karin is jó volt ^^ végre valami vidámabb :DDD
  • Bucser
    Bocs csak most néztem utána és látom, hogy 12-12 két szezon volt eddig:) akkor még 2*12 jöhet ebből a jó kis egyvelegből:)

Js és jól emlékeztem a Mr Chang-os példára:)

"The "Boss Chang" character is an homage to Chow Yun-Fat and his 1980s Triad films, where he played a character with the same outfit, hairstyle, and weaponry as Boss Chang."