72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nah megnéztem Burst Angel első részét...aztán töröltem a listáról :\ nagyonnemjöttbe :c -
AranyKéz #16660 Jaja, a legjobb rész az egész sorozatban XD
Akárhányszor újra lehet nézni, sose unja meg az ember :) -
ideje :S nemmintha túl nagy bajom lenne a fillerekkel, legalábbis a focis jóvolt, a szakácsos már :s a kendós az még elment... szal egyre rosszabbak -.- a mostani Konos valamitől tartok ám :\ -
Úgy tünik jövőhéttől visszatérnek a Storyhoz a Bleachben. De ezt csak az előzetes alapján mondom. -
Én is :DD Black Lagoon jóvolt teccett ^^ -
Én... Néhol elég gusztustalan :S
Aranykéz: Ero-ero? Mikor a tancinéni mesél a kalandjairól, aztán Chiyo beszól másnap reggel? XD -
black lagoon fanbase? csatlakozom :)
amvhell_3: haverokkal azért többször is meg lehet nézni, mert mindenki más részt bír benne (az amv hell 0-át ki látta?)
fafner: nekem az egésztől folyamatos nge-remake fílingem volt, de azért tetszett -
Gábor #16654 Ez haláli, akkorát röhögtem!! :D -
én csak 45öt láttam ebből van jópár ami OVA, meg special, szal simán kevesebb ennél ^^ nemistudom melyik lenne a kedvenc karakterem :cc -
FFX #16652 túl kevés animét láttál -__- -
lol kép :D nekem bejött mikor ilyen nemtörténik semmi, aztán vársz aztán leesel a székről effektus ^^ -
AranyKéz #16650 Vagy a 22-edik rész volt ? -
AranyKéz #16649 Azumanga Daioh
14. rész... ero-ero

Baromi kellemes kis anime, csak Osaka karakterét néhol eltúlozták, és egy-két baromkodása is hosszúra nyúlt.
-
Viszont legalább lehet látni. ^^ -
Mirk #16647
-
hála istennek
-
Mirk #16645 úgy nem mozog -
Esetleg így:
-
Mirk #16643 kedvenc karakterem:D
-
nekem meg megjeleníti a japán karaktereket 
-
legutobb nem raktam fel -
Úgylátom lassan kiépül egy jó kis Black Lagoon fanbase. ^^ -
Mirk #16639 Elfen Lied, Ninja Scroll, Samurai Champloo már megvolt:)
és kösz az ajánlásokat -
Ezt már többször mondtuk neki :D -
nincs keleti karaktertipus felrakva a gépedre 
-
en mar lattam a ??????????????-t meg a ???????-t is!!
-
Amiket lentebb írtak, plusz:
Akira (klasszikus)
Berserk (ha bejön az europid-fantasy setting, akkor kötelező)
Cowboy Bebop (jó kis fejvadászos sci-fi kivételesen jó muzsikával)
Gungrave (klasszikus maffiatörténetnek indul, és bár kiszámítható, nagyon tudom ajánlani)
Jin-Roh (szintén klasszikus, remekül bemutat egy alternatív Japánt a 2.VH után)
Ninja Scroll film (én megfogadtam a tanácsokat és távolról elkerültem a sorozatot, szóval arról nem nyilatkozom, de a film nagyon jó)
RahXephon (le se tagadhatja az NGE plagizálását, de van pár dolog amiben jobb nála)
Samurai Champloo (középkori Japán, de rengeteg mai dolog került bele, és a Bebophoz hasonlóan remek zenei aláfestés (egy alomból valók))
Vampire Hunter D - Bloodlust (scifi-fantasy keverék, gyönyörű megrajzolással)
Wolf's Rain (asszem ezt mintha már láttad volna, de azért beírom, sci-fi kaland)
X (akció-kaland a mai Tokióban, ahhol két erő küzd egymással (imádom, hogy a harc hevében is tök udvariasak egymással :-) ) -
Claymore -
Black Lagoon:) -
新世紀ヱヴァンゲリオン (Neon Genesis Evangelion)
カウボーイ・ビバップ (Cowboy Bebop)
うたわれるもの (The One Being Sung)
Blue Gender
Nem akciódús, de komoly:
君が望む永遠 (Rumbling Hearts)
エルフェン・リート (Elfen Lied)
僕は妹に恋をする (I Lowe My Younger Syster)
Nekem ennyi jut eszembe :) -
:D -
Mirk #16630 ajánljon vki jó animét nekem ami nem gyerekes-humoros, hanem vmi komolyabb és akciódús:) -
Elolvastam az 5. rész ismertetőjét... olyan is le van benne írva, ami a részben benne sem volt O_o
Egyébként meg miért kínzom magam? Látnád a szobámat! Te is azt mondanád, hogy félre az NGE-vel, és leszek szíves a kupleráj nevű objektumot eltakarítani :D -
most miért kínzod magad?? .....mazohista ^^ -
IIEEEÁÁÁÁÚÚÚÚÁÁÁÁÁ!!!!!!
Megy a nézőszopatás az NGE-ben is (5. rész)
[csakazértsemnézeknapiegyrésznéltöbbet!]
{ismételgeti magában} -
Sephirot Rulz :D -
Kicsit hosszú lenne elmesélni a játék történetét mert elég összetett és soxor (még így 3-4 végigjátszás után is) zavaros. A szereplők miatt jobb lenne ismerni a játékot,mert így marhára nem fogod élvezni amikor egy-egy régi szereplő feltűnik a vadiúj cg-s formájában ^^ Meg "ki az a rózsaszínruhás csaj" meg "kijaza hosszúhajú hosszúkardos a végén" kérdéseket is soxor hallottam , aki játszott a játékkal annak egyértelmű és telipofával vigyorog, neked nem fogják a szádba rágni
Szóval csak azt tudom javasolni, hogy olvass el egy végigjátszást vagy van jó leírás biztos a neten a szereplőkről(angol wikipedián tuti)
Végső megoldásként meg majd felteszed a kérdésedet itt a fórumon ^^ -
én játék nélkül néztem meg és értettem (10 percenként küldtem üzenetet msn a gammer havernak hogy ez + ez kicsoda). :D -
A film nagyon jó. Az előzményekre pedig keress rá a neten vagy játszd végig a játékot. -
Nemtudom menniyre anime, de AA-n fennvan Advent Children ismertető szal:
Azt olvastam meg hallottam hogy FF7-t ismerni kéne hogy megértsük AC-t... Valaki esetleg felvázolná akkor? ^^ mert kiváncsi lennék rá, de nem szeretem az olyan filmeket amiket nem értek :S Meg úgy vélemények a filmről? (márha látta valaki)