72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nuki #16781 fucsa, mindenesetre ismerős egy két hang (DeeDee-é a Dexter Laboratóriumából....) -
Gott #16780 A Chobits-ot angolul néztem,pusztán mert lusta voltam váltani a nyelvek közt:D
Egyébként eredeti nyelven tényleg zurább.
Nekem most ez van soron:
Tenjou Tenge -
Még egy kis angol azumanga :)
Nem lehet ezt így is letölteni?
armageddon666: Nekem az tetszik, hogy többé-kevésbé veszem az adást felirat nélkül is :) Jó kis angol gyakorlás lenne :)
Bár lehet, hogy az FMP-vel, vagy Chobits-al többre mennék
Utóbbiban viszont rendkívül hiányzott az eredeti Chii :) (az első epizódot megnéztem ángílusul) -
Jaja találtam angol dubbokat :D angol szinkront ki nem álhatom , nagyon rossz szokott lenni :S itt sem sokkal jobb, de Kimura azé odavág xD szal Kimura az itt jobb ^^ -
Azumanga részletek angol szinkronnal
Kimura hangja nagyon jó benne szerintem :D -
Aha. manga. vagy doujin vagy mi :c elvileg alternatív befelyezés. -
re-take? -
Leszedtem NGE Re-Take-t O.o hát... elejébe belenéztem... ... . .. Nem értem :'( ehhez nem elég jó az angolom... :c szal asszem ez felejtős...
----
Volt iss szó Azumangáról mikor a tanárnő angolul beszél :DDD rákerestem arra a részre de csak azt találtam mikor blabláznak ^^
Melyik részben van mikor hosszan szövegel valamit? :D Mondjuk asszem már nincs meg :S -
Prof William #16773 A főhős neve és a cím is... -
Mint #16760? -
Úgy érted Naruto című anime. Hisz Naruto a főszereplő neve.... -
3 részt néztem meg eddíg a Mushi-Shi -ből, de le vagyok nyűgözve. Az egész hangulata, rajzolása rettentő kedves, közben misztikus, titokzatos,a mushik(szellemszerű lények, a legváltozatosabb alakokban) kicsit a mononoke hime szellemeire emlékeztetnek,ahogy ott voltak mindenütt az erdőben mégsem mutatják meg magukat mindíg. Remélem tartják a színvonalat a végéig. Ajánlom bárkinek,aki kedveli az ilyesmi nyugodt, "természetbarát" ^^ animéket -
senki ne nezze meg ezt az animet
jo-jo..1986 os.. sokat nem is vartam tole nahde azert ez nagyon gaz volt.
40 percnyi OVA.. de minek keszitenek ilyeneket???
marmint 1 reszes OVA.. aminek se eleje se vege.. -
[URL=http://image.hotdog.hu/_data/members2/682/213682/zene/wmtbfancpc.mp3]Itt van az a szám ^^[/URL] -
oh tényleg :D
de így is közelebb jutott hozzá
youtubon így már megtalálhatja -
"Keresem egy animének valszeg a főcimdalát"
félreolvastad -
hello
ez a NARUTO nevü anime ^^ -
Hello!
Keresem egy animének valszeg a főcimdalát... Egy műsorból lett kivágva de elég tisztán hallatszik, ha tudod melyik ez, írd meg! Az elején pár másodperc karaoke van, aztán egy kicsit beledumál de utána csak a zene van.
http://tizenkettedika.atw.hu/anime_zene.mp3
Mindenkinek kösz aki meghallgatja! Annak főleg aki tudja is.
Hix3r -
Nuki #16763 falusisan beszélni (elharapós?), vagy szórenddel ha magyarra gondolsz szerintem :) ilyen mint: má' = már mer' = mert stb.... -
Tényleg, vajon hogy lehetne az oosakai akcentust visszaadni fordításban? :D -
Jah, arra mondja asszem, hogy azét mert a lánya megy amcsiba. :) -
De mé' beszész angolú? (vagy ilyesmi is volt, nem? :D) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Osaka egyik álmában is megjelenik mint Chiyo apja (Heló, evrivány! Áj viss áj wőr ö bhörd!). Na ott megemlíti, hogy a "lánya" megy amcsiba. :-) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Yogos... Oosaka specialitása a copfok
-
AranyKéz #16757 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Annyiba kötnék bele hogy nem Osaka, hanem Sakaki :P -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát ő lenne Chiyo-chan apja Oosaka-san álmában (Egyébként meg Chiyo-chan egyik kabalababája) -
fent van -
loooooooooooooool hogy nez ki az EVA:D:D:D:D -
ha már black lagoon és bannerek, ez anno (amikor először mutattam) bekerült a közéjük?
-
Neeeeh xD ez fáj -
Őőőő....
Evangelion Daioh:
(valakinek ilyen marhaság is ezsébe juthat :D
)
-
Émmeg Fate-Stay Night-t ^^ Ez is jó :D Tohsakaról valamiért Asuka ugrik be :c de nemtom miért. -
én most a Cowboy Bebop-ot nézem és nagyin jó..... -
AranyKéz #16748 << Azt már megfigyeltem, hogy minden külföldi rémes japán akcentussal beszéli a saját anyanyelvét >>
Azumanga Daioh 22-dik részében az angoltanárnő...
-
Azt már megfigyeltem, hogy minden külföldi rémes japán akcentussal beszéli a saját anyanyelvét 
A Guten Morgen is elég érdekesre sikerült azért :D
Legalább kikupálhatnák idegen kiejtésből szegény seiyuukat :) -
az akcentus nem semmi amikor aktiválni próbálja az eva-t
-
ARGH!!!
Ez a német picsa az NGE-ben nagyon súlyos
Shinjivel nemigazán jönnek ki XD Bezzeg Shinji és Rei
-
Nuki #16744 Melyik a leguccsó Hellsing OVA jelenleg? -
Én azon röhögtem hatalmasakat, amikor
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Midori tüsszentett, az otakunak meg porrá tört a szemüvege meglepetésében, vagy mijében :D Meg ugyan ez, mikor meglátta a piacon beszélni a "bábut"
-
Valóban