72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nuki #16940 loál :D -
-
Nuki #16938 szerintem nemcsak te ;D -
Egy nemzetközi gamer forumon:)
Jó kis flame lett a mangaolvasásbóól meg animenézésből:D de ez volt az indító post:) ÉS jót röhögtem rajta:D -
Manga Carta
-
Nuki #16935 ehhh :DDD
ezt hol hallottad? -
NA szóval azért ha valaki már erre a szintre eljut mint a történetben szereplő hölgyemény az nem gyenge:D
"My friend was telling me the other day how their teacher was talking about the Magna Carta and the history behind it. There is this girl inn his class who usually just keeps to herself and is one of those silent types who draws Anime in their books and has no friends. Well as little as 3 minutes into the conversation the girl raised her hand and said "Its pronounced Manga and originated in Japan not Europe." Everyone just stared at her for a good 5 minutes." -
A Mahou Sensei NEGIMA! volt először, utána feldolgozták NEGIMA!? néven. Mindkét special az utóbbihoz való -
Az AMV Hell oldalán ott a lista, hogy melyik anime, melyik zene
BRUSH YOUR TEETH!!!
/me rendes:
213 Speed Grapher Brush Your Teeth Kompressor badmartialarts -
Meg azt kérdezném hogy a Negima Spring Special az a Negima!?nak vagy a Mahou Sensei Negima!nak a folytatása? O.o vagy a 2 sorozat lényegében megegyezik? -
Na megnéztem én is AMV Hell 3-t ^^ jóvolt ^^ amikor a fogdoki hátából kinőnek olyan robotkarok vagy mik, az melyik anime? O.o -
Ennek bűnrossz a minősége XD Mintha valami rémes tvadásból lenne kivágva 
Meg egyébként is, kit takarjon ki a lemez közepe? :P -
AranyKéz #16928 Miért, hát nincs meg az eredeti ? 
Esetleg akkor ezt valahogy ráerőszakolni ?
(Hja bazdmeg, el kéne már készíteni végre a tervezett anime szűrőmet)
-
Erre tudtok váaszolni?:) -
Max kézzel, annyira fostaliga a minőség még az egyébként igen éles .mkv-ban is -
AranyKéz #16925 Vektorképpé alakítás menne-e ?
-
Ehh, valahogy nincs kedvem kivacakolni az openingből :) Meg túl homályos lenne a többihez képest -
AranyKéz #16923 Harmadik, egyértelmű.
A második lemezre meg az opening azon részét próbáld rárakni amikor Chiyo-chan és Osaka repül :)
-
Ki kéne vésnem az azumangát dvd-re.
Csináltam néhány lemez képet. Hogy tetszik?
Szöveg nem van rajta, mindenki teszi oda, ahova akarja :)
Igény esetén velrakom a lemez határai nélkül is
Az MKV verzió 1-13. részéhez:
Az MKV vezió 14-26. részéhez:
Az avi-s extrás verzióhoz:
-
_Vegeta_ #16921 Nem tartom magam anime otakunak ha erre gondolsz.
-
Gábor #16920 Már értem, majd visszanézek "kicsit" később :) -
NGE alatt kb. mennyi idő telik el? O.o úgy a 18. részig? mert feltűnt hogy az iskolában még mindig ugyanazt mondja a tanár xD -
AA-ról :) -
Túl nagyok az elvárásaid. :D -
mint lejjebb írtam nekem nagyon tetszik, van egy hangulata -
_Vegeta_ #16915 Na es en hogy erzek? Szokoevente, ha egyszer megemlitesre kerul egy altalam "jo"-nak vagy "elfogadhato"-nak tarott anime, de akkoris csak en probalom nepszerusiteni. :D
De ez van. :) -
mushishi jo anime? -
Magyar fordítás? :D vagyis magyar DUB? :D honnan szeded??
-
AranyKéz #16912 Nna, akkor tudod hogy érzek, amikor állandóan az Evangelionról van szó :)
-
őőőő.... Passz
Elkezdtem letölteni az Azumanga magyar fordítását. Helyenként van benne marhaság, de a Kansai-ben tájszólás ízes magyarra fordításától, meg úgy egyébiránt a szóhasználattól a földön fetrengek
-
Inquisitor #16910 Na jó, de az Apostol vagy az Angyal is hírhozó, sz'al össze lehet kötni, másrészt azért pl. shintóban vagy buddhizmusban nincs konkrét megfelelője az angyalnak, tehát a tenshi se szó szerint angyal, vagy tévedek? :) -
Mindenkin rajta az AMV Hell 3 és az azumanga láz... Ebből mindig ez van... mikor szóbakerül az Azu vagy a Hell 3 áltlaában kikapcsolom a kedvenceket így nem figyelem a topicot.. majd 2 hét múlva lehiggadnak és nem lesz minden újszülöttnek minden vicc új... -
Gábor #16908 Erről beszélek ;) -
hmm... most már értem, miért nem hallottam az NGE-ben a tenshi szót egyszer sem. Az eredetiben nem angyalnak, hanem apostolnak - shito - hívják az angyalokat (na, ezt jól megaszondtam :D) -
AranyKéz #16906 Hogyhogy szófosás ? Ugyanígy meg napok óta... -
Köszike ^_^ -
Gábor #16904 Mi ez a szófosás hirtelen a topikban? -
AranyKéz #16903 http://en.wikipedia.org/wiki/Tortilla_chip
-
Hmm... utána kell néznem, hogy mi az, de nem nagyon csábító :D
Doritos! Az EVA pilóták is ezt eszik!
-
AranyKéz #16901 tortilla