72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
És már 1. 2 rész is megvan vágva? ^^ meg miket vágnak ki egy eleve véres ,eztelenkedős animéből? O.o -
őőő melyik az uncut? :cc LIME-t szedem. (gondolom az nem jó xD)
ha acc valami címet ahonnan gyorsan letom szedni uncutot akkor azt nézem :DD -
Prof William #17218 Mrámint hogy mi ez az egész Hinamizawában.... -
uncut verziót nézd ám ^^, jó lesz az, nekem bejött, kivéve a végét -
Gantzba belenéztem, így 2 rész alapján nagyon elvontnak tűnik, vagy nem is tudom O.o -
Minden kiderül? Szal hogy mondjuk nem misztikus esetek hanem tényleg gyilkosság? vagy nem értem :c -
Prof William #17214 Hát igen... Bár bizonyos értelemben horroklisé...
Persze azóta elindult a 2.szezon amiben elméletileg minden kiderül. Ne hagyd ki... -
Most végeztem a Tenjou Tengével. Érdekes volt de a story-t nagyon elnyújtották. -
Huhh O.o ez a When Cicadas Cry néhány helyen elég dúrva... ez a 8. rész vége pl... -
Nem tudom eldönteni, hogy ezt az animét komolyan gondolták, vagy valami paródia miatt van tele abszurdabbnál abszurdabb agymenésekkel... 
Inkább abbahagyom, mielőtt kisül a biztosíték... -
Hmm...
Az AMV Hell 3-ban volt egy anime a Ducktales zenéjével. Belenéztem és egy elég aranyos kotyvaléknak tűnik a régi kalsszikus mesékből (Rút kiskacsa, Hamupipőke, miegymás), klasszikus zenével. Lehet megbánom, de megpróbálkozok vele, bár ez a balettes dolog tuti zavarni fog. -
Majd meglátjuk, mit adnak a nem kevés pénzemért -
Az roppantmód hasznos lenne. Előre is kösz a többi topiklakó nevében. :-) -
ősszel indulok egy webprogramozó tanfolyáson
lesz benne php, flash, rák tudja mi. Majd ujjgyakorlatként heggeszgessek valamit a bannerhez?
Pl adatbázisban tárolja a letöltések számát, és ami x% alá esik, annak megnő a gyakorisága :D -
Pedig elméletileg mindegyiket meg kellene jelenítenie (nekem már a legtöbb volt, a maradék meg csak vakszerencse miatt nem jött be eddig.)
Amúgy Relaks-nak hála ITT a teljes lista.
SZERK: na én is lassú vagyok. :P
Elképzelhető, hogy a php-file hiányosságai kezdenek megmutatkozni, de most is egy olyan banner van bent amit már hónapok óta nem láttam (az egyik One Piece darab). -
[URL=http://hmuda.uw.hu/animebanner/lista.php]mentegess ^_^[/URL] -
Hajszálpontosan 240. :-) -
AranyKéz #17203 Nekem is teljesen random; alig ismétlődik.
Meg amikor meg le akarok menteni egyet, naná hogy már mást ment le.
-
Ez kb ugyan az, mint hogy a tetriszben is folyton olyan blokkot kapsz, amire hót nincs szükséged :D -
mégis sikerül állandóan ugyanazt a kb 10 darabot kiválasztania :D Mennyi van pedig , 150? -
Utóbbi. Totál random. ^.^ -
Ez a banner nézi hogy épp mit nézek? mert mindig az van kirakva amit épp nézek xD (most Chrno Crusade) (bár lehet hogy csak azokra figyelek fel :K) -
"Fullmetal Alchemist (kaland/akció sorozat (kicsit hosszúnak tűnhet a 13-26 részes animék tömegében az 51 részével, de megéri))"
51+movie :P azt ki ne hagyd xD anélkül elég lezáratlan :D -
á, köszi mind2töknek:) -
A másikra:
Cowboy Bebop film
Samurai Champloo (szamurájos :P)
X (misztikus/akció/kaland sorozat)
Berserk (europid fantasy setting)
Fullmetal Alchemist (kaland/akció sorozat (kicsit hosszúnak tűnhet a 13-26 részes animék tömegében az 51 részével, de megéri))
Gungrave (maffiás/Holló-utánérzéses sorozat)
Paranoia Agent (misztikus sorozat (bár nem túl hangsúlyos része a misztikum, inkább a tömeghisztériákat figurázza ki, többek közt))
Perfect Blue (thriller film) -
AranyKéz #17195 OVA - Original Video Animation
OAV - Original Animated Video
Olyan cucc ami nem TV-n jelent meg először, hanem DVD-n, videókazin vagy egyéb cuccon.
-
Original Video Animation -
lehet hogy hülye kérdés, de egyszerűen nem tudtam rájönni, mit is jelent az OVA rövidítés... deti biztos tudjátok:D
a másik kérdésem meg, hogy ha a Read or Die és a Cowboy Bebop után milyen hasonló stílusú animéket ajánlotok?:) -
Uhh... a Tsukuyomi neméppen végig könnyed kis szórakozás O_o -
AranyKéz #17191 Wolf's Rain /TV, 30 ep/
De baromi vidám volt a vége.
-
akkor le is veszem listámról ^_^ -
AranyKéz #17189 Maburaho /TV, 24 ep/
A sorozat első fele jó volt. A második fele eszméletlen pocsék lett; 4-5 részt ki is hagytam mert csak összefoglalás volt. A vége meg még nagyobb hülyeség.
-
Nuki #17188 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az a kesztyűs-tüzes-robbantós arc nagyon bejövős! :D
[pirománia]
-
Ed és Roy párbaja se volt rossz :D. Meg Armstrong hugocskája :D. -
Köszönöm, ez egy kimerítő válasz volt
-
AranyKéz #17185 Nem mondunk semmi pozitívat, mert akkor túl magasak lesznek az elvárásaid :P
-
Na én meg még meg sem néztem az FMA-t, nem szeretem a 30 részen túl nyújtott sorozatokat (eddíg egyedül Death Note, Dragon Ballok voltak ennél hosszabbak :D ). AKkor érdemes gondolom belekezdeni (meg a blood-on filózom még,arról is jókat hallottam) -
AranyKéz #17183 Na igen, az engem (és még gondolom elég sokakat) idegesített hogy ugyanavval a pofával rajzolták meg a szereplőket.
-
Megvolt a film is. Nem pont ezt vártam, de azért jobb a semminél. Bevallom a végén a soffőrön nagyot röhögtem. :DDD
SZERK: jó lett volna mindenkiről tudni, hogy mi az alternatívája. -
Nuki #17181 én 11-12. részig jutottam el, de újra akarom kezdeni mert rég láttam már azokat is :P