72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Azért ez már szerintem egy kicsit erősen átlendül a paci túloldalára. Egyfelől nem minden Anime komoly, másfelől sok Anime készül alapvetően a fiatalabb korosztálynak. Harmadrészt az Anime esetében sem beszélhetünk mindig életű és valóságos érzelmi ábrázolásról. -
Most találtam rá ^^' -
2000.január 19 -es posztra válaszolni nem semmi :D -
Az a baj, hogy nem látják a különbséget a rendes rajzfilm és az anime között. A rajzfilm az kicsiknek készült, nem kell sokat gondolkodni a történeten, az érzelmek se olyan komolyak, míg az anime pont ellenkezője. Komoly története van, és a szereplők érzelmei is élethűek, valóságosak. -
Az Azumanga Daiohot én szeretem ^^' Nekem Osaka San a kedvencem, hihetetlen jó fej! -
köszi, egyszer már beraktad -
LaposTetu #17294 http://www.youtube.com/watch?v=hOFtLZeX4DE -
Miért, te láttad azt ami a maci alatt volt?
Csak azért kérdezem, mert az eddig látott anime-cenzúrázásoknál előszeretettel alkalmazták azt, hogy kifehérítik a "világ fiatalságára lelki sérülést hozó gonoszságokat", ahogy az a macieltüntetésnél is volt. Ebből gondoltam, hogy talán cenzúrázott verzió lehet.
SZERK: na nem mintha sok vizet zavarna. Az első rész utalgatásaitól eltekintve szerencsére nem egy ecchi-súlyos sorozat. -
Szerintem egyedül a szája fura, a többi meg olyan RealToon-os :) -
AranyKéz #17291 Chiyo-channak nagyobbak a szemei, és a copfja egy darabból áll, nem lógnak ki belőle hajszálak. Valamint különben sem úgy vigyorog mint egy down-kóros :P :P :P
-
Ismerősök? :) -
Mert a macieltűnésben mi volt cenzúrázva? Most rajzolták volna meg a lányt az ő valójában?
-
Amúgy ez a Negima mennyire számít cenzúrázott alkotásnak? Most kifejezetten a...izé...macieltüntető varázslat erősen cenzúragyanus mivoltára gondolok.
A Magical Pokant is cenzúrázva néztem, lehet emiatt tudtam jobban értékelni mint mások (nem volt feltünő a "super-ecchi", ahhol meg poénforrás lett volna, ott elég egyértelmű volt az utalás). -
Nagyon xar lett? :D
-
Áááh, Chachamaru chibi-robotként mekkora kawaii volt már! :DDD -
Azt szeretném kérdezni hoigy a toldi mozis anime vetiésről van valami hír?h pl mikor vetitik a filmeket meg menyni lesz meg stb? -
Nah ezért kellett :)
Azt csak ep 8-ig láttam, de lehet folytatom :) vagy előlről... -
Ja
Mondjuk a képarány alapján az első sorozat kell, hogy legyen -
de a testéhez képest hgy áll a lába, lol :D -
nemtom mert csak a kép van meg :) -
Nekem simán Negima!?-ra csak at első sorozat jön ki :( -
Torrenten 19. részig láttam
Ez meg egy része a Negima!?-nak? :D -
sztem torrent... :S én is keresem pilla... -
megtaláltam :)
-
Igen ^^
Negima!? lelőhelyet nem tud valaki? -
Ez a Mahou Sensei Negima? xD -
Uhh, hogy a Tsukuyomi OVA-ja mekkora marhaság :( -
AranyKéz #17273 na, megtaláltam a nekem való beállításokat :)
View/
-Video Frame/
--Touch Windows From The Inside: ya
--Correct Monitor/Desktop AR Diff: ya
--Keep Aspect Ratio: nemnem
ffdshow/
-Resize&Aspect/
--Specify Horizontal and Vertical Size: ya
--1600x1200 (vagy ami felbontása van a monitornak)
--Process Pixel Aspect Ration Internally: nemnem
--Keep Original Aspect Ratio At ...: ya
-Resize&Aspect/Borders
--Outside:ya
--Pixels: 0
-Resize&Aspect/Settings:
--filter: Lanczos
--Luma sharpen: 1.0
--Chroma sharpen: 1.0
A Sharpen menü használata nem ajánlott, de ha muszáj akkor msharphen (hq,64/16) vagy asharp (hq,2/2/0)
-
AranyKéz #17272 áhá, megvan. View/Video Frame/Keep Aspect Ratio törlése ha csekkolva van
-
AranyKéz #17271 (egyébként meg gyűlölöm hogy a videólejátszás környékén ekkora káosz van)
-
AranyKéz #17270 Az melyik ? "No aspect ratio correction" ?
-
Nos, MPC-ben kikapcsoltam a képarány figyelését, és tökéletes lett -
AranyKéz #17268 Ez baromi fura. Properties-ben 640x480 van, viszont 774x479-ben dekódolja a Media Player Classic.
Az ffdshow-ban a Resize & Aspect menüben az Overlay aspect ratio 1.33:1-re állításával tudom csak normális arányra kényszeríteni, viszont így is homályos, mert 638x479-re méretezi át a 640x480-as videót.
Ellenben a File/Save Image tökéletesen működik, teljesen éles, 640x480-as képeket ad vissza.
Nagyon el van cseszve ez a fájl, annyi szent.
-
Én meg csak BSP-t, ez az első ami eddig megfektette. :-) -
Én csak azt használom ^^ -
Windows Media Player megbolondul tőle, ahogy írtad, WinDVD lejátsza, de borzalmas frame eldobással, Winamp ugyan azt csinálja, mint a WMP
Mondom, Media Player Classic simán viszi -
Na az már tényleg megbírkózik vele. Félreteszem hasonló esetekre. :-) -
Nekem a MPC gond nélkül lejátsza -
Az mindegy, mindegyikkel ugyanaz van (BSP, WMP, Wamp). Bejön a lejátszó, gondolkozik 2-3 percig, elindul a hang és annyi. -
Nah, megvan!
a 7. résszel valami gáz van, mert ha bekapcsolom a kép méretarányának tartását, akkor 16:9 szerű képet kapok.
Lehet, hogy ez nálad a gond? Mivel játszod le?