72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nuki #17380 Cowboy bebop film egészen rendjén volt! :) Tényleg olyannak tűnt mint egy 2*1órásra nyújtott epizód.
Azt vettem észre, hogy a rajzolás itt-ott látványosabb* mint az eredeti sorozatban volt, de ez egyáltalán nem volt zavaró.
Amit igazán hiányoltam, az a jó kis (blues? :) zene, szájharmónika és/vagy gitár, amit a sorozatban oly sokat hallani, és úgy hozzáragadt az animéhez.
* itt arra gondolok, mint amit például a Hellsing sorozat és OVA-ban láthattunk különbség. -
^^ esse láttam még :D -
Cat 02 #17378 Berserk az jó ? most töltöm első 2 rész, megéri ? -
Akkó számó'lyunk:
a hotori01.jpg-re meg folyton az hiszem, hogy Midori No Hibi :D -
"Csak" négyet.
-
csak simán giga...... -
Most éppen onnan szedem, 6,5 gigával jövöget 5-10 kilokkal. Lejön pár hét alatt
. Mostmár csak azt remélem hogy ez a normál válltozat és nem a gyerekes....
-
jaja, van mikor azt a csokis ropit vagy mit eszi Mizuho, az néha bejött már, de most egy olyan jött be amin 3 lány van ^^ és ezt most látom először XD -
szerintem meg hmuda alkotott vagy 6-ot -
Pedig asszem legalább kettő van :) -
Ehh Onegai Teacheres banner O.o itt még nem láttam XD -
Cat 02 #17369 torrent ?:) -
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy a Devilman c. animét honnan tudnám megszerezni? -
nem emléxem O.o vagy nem vettem észre :D -
Nuki #17366 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!reménykedtem hogy NEM fogják továbbvinni a sztorit, és csak futó poénként jelenik meg...
Najó szerintem T minusz 1-2 h.sz. és abbafejezhetnénk a karin-szpemmet :P
#17365: én nem emlékszem :o talán észre se vettem... ez így érdekesen hangzik 8) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De arra is emléxel, hogy a srác meg volt harapva? :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jujj tényleg :D az beteg egy rész volt O.o tényleg kimaradhatott volna xD végén viszont poén volt sztem mikor meglátta a lányos fiút 2 csajjal ^^ -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ren bátyó múltjáról szól, hogy mikor ébredt fel benne a vámpír.
Az azért súlyos volt, hogy egy egyértelműen fiú illetőről végig azt hitte, hogy lány :D Azért lezsibbadt gazdagon ^^ -
18. részben mivolt? O.o nemtalálom a dvdt amire kiírtam ^^ -
Nuki #17361 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt láttam hogy félbeszakadt, de újracsinálhatnák akárhányszor... nem?
/nagyon belekötős hangulatúú/
szerk:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az rajongói stuff hogy Ren múltjáról, de pont azt hogy melegekkel?! :\ -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megszakadt a szertartás => megmaradt zouketsuki-nek (増血鬼 véradó vámpír). Szerintem
A 18. részen én is kissé fennakadtam, hogy mifasz?, de lehet, rajongói kérés volt ^^ Más az eleje-vége is -
Nuki #17359 [spoiler]hát hogy a nagymama túlélt egy karót a szívében és egy égő házat... esetleg Oni-channak lett volna esélye meghalni attól a 4 pisztolygojótól, a többiekről simán lehetett látni/gondolni hogy túlélik.
Ja és az egész úgy záródott le, hogy a fő problémát, Karin igazándiból vámpírságát nem oldották meg... vagy legalábbis nem láttuk hogy megszületett volna a döntés, úgyhogy gyakorlatilag nem is záródott le
-
Paprika:
Megjött, megnéztem, tetszett. :-)
Habár nem ez lesz a kedvenc Kon Satoshi filmem (mindegyiket egyformán élveztem), de kiemelkedő képi világa van. A megrajzolás a szokott minőség, érdekes történet, látványos, és ha valaki ingerenciát érezne rá, akkor tuti mindent bele tudna magyarázni. Megérte a pénzét az utolsó fillérig. :-) -
Namostmár este megnézem, mi a fene volt a 18-as rész.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem a végén az erőltetett hepiend nem tetszett. Anju esetleg megmaradhatott volna, mert csak egy emberes pofont kapott, de a többiek? Ezexerint egy vámpírt csak úgy lehet megölni, ha kiteszed a napra sülni?
Nameg oké, hogy Karin mellei jó fogásúak voltak, nameg hogy a végére még ráhízott, de hogy egy ilyen látványtól a vámpírvadász miért dőlt ki, ez is rejtély :D -
AranyKéz #17356 Na ja, ezt nem értem hogy minek rakták bele egyszerre a rakat ecchit, meg a rettegett 18-as részt is ? Egyszerre csak 1 fajta célközönséget kéne becélozni, nem ?
-
Nuki #17355 "A 18.rész"-re semmi szükség nem volt tényleg... kis túlzással engemis erős rosszullét környékezett meg miközben néztem...
Winner-kun szerintem jó arc volt, nekem inkább az az ecchi beütés nem hiányzott belőle... ez a nagy mellmutogatás, meg mellkiemelés Karinnál...
Jólvan, belátom sokat dobott a karakteren, de ha ezt egy lánynak mutatom meg neki annyi esik le a dologból hogy "jaj ne már megint egy ecsi..." :P -
AranyKéz #17354 Karin
Összességében jó volt, viszont sajna az utolsó pár rész gyengécske, nyálas és vontatott, az utolsó rész meg egyenesen pocsék, mint sok animénél (Tuti hogy van egy összeesküvés amiben az összes rohadt anime stúdió benne! XD). 14-es részen érezni hogy filler, a 18-as részt meg nem kellett volna :S
"Miss Karin-san's friend" (XD), de főleg Karin arca jól van megrajzolva, nekem baromira tetszett. Winner Sinclair meg idegesítő mint az állat.
-
_Vegeta_ #17353 lucky star helyett inkabb a hayate no gotokut ajanlom, legalabbis szerintem sokkal szorakozotatobb. ^^ -
Énmost When Cicadas Cry 2nd season magyar feliratra várok meg Lucky Star magyar feliratra meg Gantz töltődjön lefele xD -
Nuki #17351 :DDDDDDDDDDDDDD
Nemá, én mindig fáziskéséssel nézek meg ilyen hájpolt sorozatokat, XP
Baromira nem ezt akartam megnézni, de annyian beszéltek róla!! Nehéz ügy... :P -
elkeztem a 1xx hszt olvasni de aztán abbahagytam xD
Lucky Starról annyit hogy miután végre 20 openingnézés után sikerült nem visszatekernem megnéztem az első részt és tetszett ^^ -
Én japánul szedtem le angol felirattal. -
Nekivágtam a Megami-sama 2005-nek. Belldandy valami imádnivalóan naív. ^.^ -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De hát több démon is volt. Ha jól emlékszem akkor Negi apja kettőt elűzött, a harmadik meg elvitte, mert Asuna túl közel volt hozzá és elnyomta a varázslatot (és hát a grand-finale sok szépsége se véletlenül jött elő). -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amelyik a kandeláberrel le akarta csapni, azt szerintem nem Asuka idézte meg, az csak arra járt.
Az meg tényleg fura, hogy Negi le tudja tüsszögni róla a blúzt, meg le tudja cibálni róla a bugyit, de pl a bájital már nem hatott rá :D
Meg a serpűn repülés is érdekes... Asuka alatt elvileg le kéne robbannia a ciroknak, nem? :D (jó, nem cirok, hanem bot)
-
a miyazaki fesztivál után vagy még ott pesten én is beszerzem a paprikát^^ -
Jihá, úton van a Paprikám. :P
(Mondjuk Kon-kun tényleg választhatott volna más nevet a főszereplőnek. Törzsgyökeres magyarként kicsit hülyén hangzik. :P) -
Cat 02 #17343 van agolul season 2 ??? -
Én torrenttel szedtem le. -
Cat 02 #17341 Sámán Király s2 van angolul vhol ? v japán angol felirattal?