72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
lehet bannereket gyártani?:D -
Utánanéztem, hogy kinek is köszönhető ez a kis szösszenet (Shinkai Makoto-san) és a wikin látom, hogy még a tömeg-animés korszakom előtt láttam már egy munkáját (Voices of a Distant Star). Akkor is baromira tetszett, de most felfrissítem az emlékeket.
Azt hiszem Kon Satoshi mellett megvan az új kedvenc.
Roni: most csináltam őket a filmből kilopott képekből. -
ezwk újak?vagy most válogattok bannereket vagy hogyvanez? -
Nuki #17497 Nájszü, főleg az első kettő ^^ -
Baromi nehéz munka volt, de sikerült hét képre apasztani a készletet. Enjoy:
-
Nuki #17495 Ha ez ilyen szavakat ad a szádba, úgy érzem muszáj megnézni :) -
Basszus, ha így haladok akkor ebből lesz a legtöbb banner. Annyira szépen megrajzoltak a képek, hogy egyiket sincs szivem kidobni. :-( -
Megvolt a 5 cm/s.
Az animáció/megrajzolás az eddigi legszebb amit életemben láttam, legyen szó akármilyen animációs filmről. Minden egyes képkocka egy kész festmény. Egyedül a karaktereken lehetett volna még mit csiszolni, de egyébként lenyűgöző munka.
A történet elég lassú folyású de szerintem gyönyörű és egyben szomorú is. A harmadik rész megnézése után visszaemlékezve az elsőre majd megszakad a szívem. Kegyetlen világban élünk. Vajon hány igaz szerelem képtelen kibontakozni, mert mindenki rohan valahová? -
folytatás a japán totyikban -
Ha az amire gondolok akkor ne firtassuk (tudom, hogy hallottam már kismilliószor, csak nem ugrik be, hogy hol :P). Én kérek elnézést, mert most, hogy már nem vagyok fáradt egy teljes napi belvárosi futkorászás után, tudom, hogy túlreagáltam a dolgot. :-) -
_Vegeta_ #17490 Ha sokunk megkoszonne. ;) -
Baxa meg, akkor csinálnom kell őket XD
Hmuda: 申し訳ありません! (Moushiwakearimasen! - ha sokat néztél animét, tudhatod a jelentését, ha nem, leírom :D) Nem tudtam :) -
AranyKéz #17488 Ha már karakterkészleteknél tartunk: tegnap újraraktam a gépet, és a total commander behülyült; nagyon nem akarja kezelni a Unicode cuccokat.
Sem felismerni, sem létrehozni nem tud unicode fájlneveket. Viszont ha az Explorer-ben hozok létre unicode vackot, nem pedig a régi telepítésből megmaradt fájlokból válogatok, azt simán kezeli. -
_Vegeta_ #17487 Relaks cuccai tenyleg nagyon sokat segitenek nekem is. :) -
Nuki #17486 Ha be-be járogatnál néha japán topikba, akkor csurranna cseppenne tudás, és egy csapásra jól menne a japán nyelv, főleg Relaks-san (-sama?) XD kártyáival, leckéivel, stb :D -
Na így már egy fokkal jobb, bár sokra nem emgyek vele. Majd pár év múlva. :P -
Ó, hogy enné meg a lepényhal a bal füle cimpáját aki ezt kitalálta. Rajta vannak a fileok, de a kiterjesztés utolsó betűje ki van törölve. Így naná, hogy nem találja a teljes file név alapján. :P -
Nuki #17483 Én is :))9 -
Na ja, csak a fene se gondolta volna, hogy bármikor szükségem lehet rá. :-)
Most meg késtzer átnézettem a lemezt a filenevek után és semmit nem dobott ki. -
_Vegeta_ #17481 En eleve mar windows installal egyutt rakom fel a keleti karakterkeszlet dolgot. Mar ott ki lehet valasztani. ;) -
Kikérem magamnak...majd akkor vádolj warezolással ha bizonyítani is tudod. Teljesen legit Home változat van a gépen.
(Nem mintha nem warezolnék orrba szájba, de azért ne arra mondják, hogy loptam amit nem.) -
Ha "a kelet-ázsiai nyelvek fájljainak telepítése" elé beraktad a pipát, és nem találta a fájlokat a lemezen, akkor "karcsúsított" xp-d van
[vedd meg, mert nem kalózkodunk! Komprende? :D] -
De, csak így este már olvasni sem tudok :D -
Négyzetek, hogy egész pontosak legyünk. Amúgy próbáltam a területi beállításoknál a keleti nyelveket telepíteni, de olyan fileokat kér amik nincsenek se a gépen, se a telepítő lemezen. :P -
_Vegeta_ #17476 Bocsi, de nem "senchimeeteru"? :D「秒速5センチメートル」 -
Kérdőjelek özöne?
Keletázsiai támogatást bekapcsoltad? -
Nekem mutogathatod. :P
Próbáltam feltenni a keleti betűtipusokat de nem jártam sikerrel. :P -
Én sem tudtam elolvasni, viszont 「」 között volt
-
Csak a jelenlévők 10%-a ha képes elolvasni. :P -
Ott volt benne a cím egyébként ;)
「秒速5センチメートル」 (Byousoku 5 Chentimeeteru) -
Kösz, ennyi elég is volt. :-)
SZERK: habár az anidb három OVÁt ír, az U-n csak egy file van. Na mindegy, azért leszedem. -
"5cm per second", de keresek még, hátha van értelmes címe is :D -
Amúgy a zene lehet egy-két embernek ismerős lesz (azon ritka anime muzsikák egyike amit önmagában is meghallgatok). :-) -
Az anime címét nem tudja valaki? Baromi szép az animáció. -
Valaki berakna egy ilyen splitscreent Gantz censored/uncensored részről? :S ahol látványos az eltérés. (elején elvileg az, mikor a csaj megjelenik) -
Én is arra gyanakodtam, ugyanis a japán tanulásos anyagoknak is lába kélt egy időre -
Nuki #17464 Azon én is fogtam a fejem hogy "jajtényleg!" :)
Akkor ha visszatért, az eltűnése egy egyszerű hiba csak, mint eddig ha valamikor nem jött be a zserver...? -
Köszi!
Úgy látszik, nem is animéből volt ismerős Keiko :D -
Keiko O'Brien - Deep Space Nine ^^
Egyébként a thai csirke visszatért az u-gőzre
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hen - thai :) (tudom, hentai, de mind1) -
Nuki #17462 Talán yu-yu-hakushoban amikor fél füllel nézegettem a tévében ott hallottam ezt a nevet. :)
Beírtam vikibe, és aránylag sokmindent kiadott, szemezgess! :D -
Tudtok olyan animét, amiben van Keiko nevű szereplő?