72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • NEOreg3
    Full Metal Panic-hez található valahol magyar felirat? Mert se a feliratok.hu-n, se animeaddicts-en nem találtam és még a google sem dobott semmi értékelhető találatot. Azért furcsa, hogy nincs hozzá, mivel a Fumoffu-hoz és a Second Raidhez(+OVA) van.
  • _Vegeta_
    Everone? :D
  • UrbanYeti
    oks ever1
    aki Kaposvár vagy környéki az dobjon egy üzit, mert megpróbálok összehozzni, egy helyi anime meet-et
    egyszerűen nem akarom elhinni, hogy nincs rá igény...
  • Hmuda
    Egy percig gondolkoztam, hogy hol a rákba láttam már ezeket a lányokat, bégül eszembe jutott, hogy ideje lenne beszerezni a Lucky★Start. :D

Nagyon brutál amúgy. :DDD
  • Bucser
    Na bazze ez a beteg:D
  • Nuki
    Szivesen ^^

#17890: akkor majd keresek valamit, hátha nem lesz ott... és ha csakazértis találok olyat ami ott nincs (ej, igen érdekes megfogalmazás), akkor majd szólok :P
  • mikusmate
    Arigato :) (ha rosszul írtam sorry vagyok)
  • ronihun
    azt irja hogy azért bannoltak mert vmi chat abuse:S
  • ronihun
    de én már rég jártam ott és nem jó azóta
  • Nuki
    Gondolom nem véglegesen... Átmenetileg engem is bannolt ha kettőt akartam letölteni.

Ööö... :o
  • Hmuda
    Eddig ez a kedvencem. Amit kerestem, azt mindig megtaláltam.
    (Kivéve a Mushishi full OST-t, azt torrenten guberáltam. :P)
  • ronihun
    innenn bannolva van az ip-m:S
    a másik meg valami oops-ot ir ki:S
  • Nuki
    Nem, én csak úgy felmegyek kontárkodni, és töltögetek...
  • Nuki
    Itt is vannak zenék.
    Ezt se én találtam, innen csöveztem :P
  • ronihun
    regelni kell?
    és am meg hogy érted hogy vkinek rá keell klikkeltetni?:S
  • Nuki
    Én eddig bármit kerestem, sosem kért ilyen butaságot :o
  • armageddon666
    regelve is vagyok :D csak az a gond hogy ha full albumot akarunk tölteni akkor klikkeltetni kell valakivel a linkünkre :S
  • Nuki
    Itt megvan.
    Ajánlom mindenkinek, mert számos zene van rajta :)))9
  • ronihun
    én a bleach ostját szeretném de nem találom direkt letöltés be kéne:)
  • mikusmate
    Hello!
    Nem tud valaki egy oldalt, ahonnan az Ergo Proxy OST-jét letölthetném? Előre is köszi!
  • Frosty01
    ajánlom is nekik, mert már régóta szeretném nézni :P
  • Cat 02 #17879
    hali, animeaddictson tehát most gőzerővel dolgoznak h oktoberig lefordítsák összes Full Metal Alchemistet?
  • RelakS
    nem, hanem azért, mert nem Szallai, hanem Sallai. De ezt folytassuk a japán topikban! (linket adjak?)
  • Sadun Tryst
    az anime eléggé zagyva szvsz. túl rövid, és túl sok mindnet akartak beletenni. a mangát nem olvastam, de állítólag az nagyon jó, mert ott szépen ki van minden fejtve
  • biomage
    köszike :)

Más valaki látta ezt az animet?
  • Hmuda
    Tessék, bejelölgettem neked a kategóriákat és ki is listáztam. :-/

Angels-only
    Demons-only
    Angels+Demons

Ha egyértelmű útmutatás után csak ilyen hangnemet tudsz megütni akkor segítsen a hóhér legközelebb.
  • biomage
    hm, tudom hol van a kategoria, nem vagyok vak, ugy hogy ha csak enyi linket tudsz adni nekem, ne is folytasd.

Na akkor még1x kérnék egy listát anibd set amiben csak olyan anime van amiben angyal + démon szerepel

köszike
  • Bucser
    bocs nem figyeltem:)
  • Hmuda
    AA! Megami-sama = Oh! My Godess

:-)
  • Hmuda
    Ismerem az AniDb-t, csak nem részletezted, hogy milyen listára gondoltál. :P

Amúgy ITT van a kategória-választó. Van angyalos és démonos kategória is.
  • Bucser
    Az oh my goddess is angyalos^^

Legalábbis angyaliak a fanservice-ek:D
  • biomage
    olyan anidb linkre amiben bent van az öszes olyan anime amiben angyal és démon egyaránt megtalálható
    anidb
  • Hmuda
    Hátő, végülis bizonyos szempontból az AA! Megami-sama is angyalos-démonos. Vagy ott van az X, ami bár nem pontosan felel meg a leírásnak, de közel jár a dologhoz. Esetleg a Dokuro-chan, bár az meg csak angyalos. Vagy ha a Shinigamikat démonnak vesszük, akkor Death Note (csak démonos). Van még a Vampire Hunter D - Bloodlust, ami szintén tömve van démonokkal. Első nekifutásra ennyi jutott eszembe.

Pontosan milyen anidb-s listára gondoltál?
  • Inquisitor
    Na jó a két hosszító karaktert (Ra elé, Ga után) már nem tudtam volna körülírni, a melós gépen meg se japán bevitel, se ázsiai karakterek nem voltak. :)
    Az a SHA meg gondolom a (szerintem) elég idióta ánglius átírás miatt van.
  • biomage
    Hali

Olyan animét keresek amiben van angyal és démon, linkeljem valaki egy anidb s listát

köszike
  • [Walaki]D`Lair
    Tegnapelőtt fejeztem be a komplett Dragon Ball sorozatot :)

DB, DBZ, DBGT :))

imádom :)))
  • RelakS
    Japán topikban kitárgyaltuk :)

Mellesleg: Sharrai Gaaboru, azaz シャッライ・ガーボル kéne, hogy legyen :)
  • Inquisitor
    http://www.japanorama.com/kata_ref.html

Nagyjából úgy jön ki a "Sallai Gábor", hogy Sa-Ra-I Ga-Bo-Ru ...
    Na most az R betü miat nem kell parázni, csak japánban nincs se R, se L, ez kb. a kettő közötti hang. A táblázatban nincs benne aa Ga (Ka) és Bo (Mo), de a melléjük írt hangzokkal kell leírni csak kell utánuk ilye dupla vessző (" ilyesmi) is.

Itt van mindenféle név leírva ilyen betükkel, hátha segítenek.
  • piros mogyi
    Megnéztük a férjemmel. Neki nagyon bejött. Amúgy nem szokott velem animét nézni, de az kedvet csinált hozzá, hogy egy részes. A témája is tetszet neki.
    Nekem is jobban tetszet így a vége, de kétségtelen, hogy a történetet lezárja. Talán nem volt annyi katartzis benne, mint a sorozatban. Néhol kicsit inkább édeskésnek éreztem.
  • armageddon666
    Oh gondolom ez:

:$ bocsi nemtudtam. akkor megkérdezem ott ^^