72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Full Metal Panic-hez található valahol magyar felirat? Mert se a feliratok.hu-n, se animeaddicts-en nem találtam és még a google sem dobott semmi értékelhető találatot. Azért furcsa, hogy nincs hozzá, mivel a Fumoffu-hoz és a Second Raidhez(+OVA) van. -
_Vegeta_ #17899 Everone? :D -
UrbanYeti #17898 oks ever1
aki Kaposvár vagy környéki az dobjon egy üzit, mert megpróbálok összehozzni, egy helyi anime meet-et
egyszerűen nem akarom elhinni, hogy nincs rá igény... -
Egy percig gondolkoztam, hogy hol a rákba láttam már ezeket a lányokat, bégül eszembe jutott, hogy ideje lenne beszerezni a Lucky★Start. :D
Nagyon brutál amúgy. :DDD -
Na bazze ez a beteg:D -
Nuki #17895 Szivesen ^^
#17890: akkor majd keresek valamit, hátha nem lesz ott...
és ha csakazértis találok olyat ami ott nincs (ej, igen érdekes megfogalmazás), akkor majd szólok :P
-
mikusmate #17894 Arigato :) (ha rosszul írtam sorry vagyok) -
azt irja hogy azért bannoltak mert vmi chat abuse:S -
de én már rég jártam ott és nem jó azóta -
Nuki #17891 Gondolom nem véglegesen... Átmenetileg engem is bannolt ha kettőt akartam letölteni.
Ööö... :o -
Eddig ez a kedvencem. Amit kerestem, azt mindig megtaláltam.
(Kivéve a Mushishi full OST-t, azt torrenten guberáltam. :P) -
innenn bannolva van az ip-m:S
a másik meg valami oops-ot ir ki:S -
Nuki #17888 Nem, én csak úgy felmegyek kontárkodni, és töltögetek... -
Nuki #17887 Itt is vannak zenék.
Ezt se én találtam, innen csöveztem :P -
regelni kell?
és am meg hogy érted hogy vkinek rá keell klikkeltetni?:S -
Nuki #17885 Én eddig bármit kerestem, sosem kért ilyen butaságot :o -
regelve is vagyok :D csak az a gond hogy ha full albumot akarunk tölteni akkor klikkeltetni kell valakivel a linkünkre :S -
Nuki #17883 Itt megvan.
Ajánlom mindenkinek, mert számos zene van rajta :)))9 -
én a bleach ostját szeretném de nem találom direkt letöltés be kéne:) -
mikusmate #17881 Hello!
Nem tud valaki egy oldalt, ahonnan az Ergo Proxy OST-jét letölthetném? Előre is köszi! -
ajánlom is nekik, mert már régóta szeretném nézni :P -
Cat 02 #17879 hali, animeaddictson tehát most gőzerővel dolgoznak h oktoberig lefordítsák összes Full Metal Alchemistet? -
nem, hanem azért, mert nem Szallai, hanem Sallai. De ezt folytassuk a japán topikban! (linket adjak?) -
az anime eléggé zagyva szvsz. túl rövid, és túl sok mindnet akartak beletenni. a mangát nem olvastam, de állítólag az nagyon jó, mert ott szépen ki van minden fejtve -
köszike :)
Más valaki látta ezt az animet? -
Tessék, bejelölgettem neked a kategóriákat és ki is listáztam. :-/
Angels-only
Demons-only
Angels+Demons
Ha egyértelmű útmutatás után csak ilyen hangnemet tudsz megütni akkor segítsen a hóhér legközelebb. -
hm, tudom hol van a kategoria, nem vagyok vak, ugy hogy ha csak enyi linket tudsz adni nekem, ne is folytasd.
Na akkor még1x kérnék egy listát anibd set amiben csak olyan anime van amiben angyal + démon szerepel
köszike -
bocs nem figyeltem:) -
AA! Megami-sama = Oh! My Godess
:-) -
Ismerem az AniDb-t, csak nem részletezted, hogy milyen listára gondoltál. :P
Amúgy ITT van a kategória-választó. Van angyalos és démonos kategória is. -
Az oh my goddess is angyalos^^
Legalábbis angyaliak a fanservice-ek:D -
olyan anidb linkre amiben bent van az öszes olyan anime amiben angyal és démon egyaránt megtalálható
anidb -
Hátő, végülis bizonyos szempontból az AA! Megami-sama is angyalos-démonos. Vagy ott van az X, ami bár nem pontosan felel meg a leírásnak, de közel jár a dologhoz. Esetleg a Dokuro-chan, bár az meg csak angyalos. Vagy ha a Shinigamikat démonnak vesszük, akkor Death Note (csak démonos). Van még a Vampire Hunter D - Bloodlust, ami szintén tömve van démonokkal. Első nekifutásra ennyi jutott eszembe.
Pontosan milyen anidb-s listára gondoltál? -
Inquisitor #17867 Na jó a két hosszító karaktert (Ra elé, Ga után) már nem tudtam volna körülírni, a melós gépen meg se japán bevitel, se ázsiai karakterek nem voltak. :)
Az a SHA meg gondolom a (szerintem) elég idióta ánglius átírás miatt van. -
Hali
Olyan animét keresek amiben van angyal és démon, linkeljem valaki egy anidb s listát
köszike -
[Walaki]D`Lair #17865 Tegnapelőtt fejeztem be a komplett Dragon Ball sorozatot :)
DB, DBZ, DBGT :))
imádom :))) -
Japán topikban kitárgyaltuk :)
Mellesleg: Sharrai Gaaboru, azaz シャッライ・ガーボル kéne, hogy legyen :) -
Inquisitor #17863 http://www.japanorama.com/kata_ref.html
Nagyjából úgy jön ki a "Sallai Gábor", hogy Sa-Ra-I Ga-Bo-Ru ...
Na most az R betü miat nem kell parázni, csak japánban nincs se R, se L, ez kb. a kettő közötti hang. A táblázatban nincs benne aa Ga (Ka) és Bo (Mo), de a melléjük írt hangzokkal kell leírni csak kell utánuk ilye dupla vessző (" ilyesmi) is.
Itt van mindenféle név leírva ilyen betükkel, hátha segítenek. -
Megnéztük a férjemmel. Neki nagyon bejött. Amúgy nem szokott velem animét nézni, de az kedvet csinált hozzá, hogy egy részes. A témája is tetszet neki.
Nekem is jobban tetszet így a vége, de kétségtelen, hogy a történetet lezárja. Talán nem volt annyi katartzis benne, mint a sorozatban. Néhol kicsit inkább édeskésnek éreztem. -
Oh gondolom ez:
:$ bocsi nemtudtam. akkor megkérdezem ott ^^