72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Antrax #18425
    frissíts codecetEzt ajánlom nekem ezzel mindent lejéátszik
  • spellforcer1234
    csáó segitségeteket szeretném kérdni:)nemtudjátok miért van az h letöltök egy anime-t és nemjácca le a gép?
  • AranyKéz
    Gentlemen, behold! May I present you:

Best of AMV Hell 3 (Frigo's cut)
  • AranyKéz
    Eiken

Hehehehe :)
  • AranyKéz
    Ha valaki lusta lenne regelni, itt van a stage6.divx.com-on:

http://stage6.divx.com/ANIME-4/video/1576336/Between-Two-Worlds---Karas---AMV
  • Prof William
    Ezek szerint már az 5-6 is kijött? Remek!
  • armageddon666
    most direkt frissítgetem én is... Blood banner :D lol ezt még életembe nemláttam ^^
  • Antrax #18418
    gratulálok hozzá^^

sztem nagyon jó... nem értem azokat akik azért panaszkodnak hogy sok az ismétlődés, amikor a legtöbb topikban össz-vissz 1 banner van itt meg 270 :)
  • Hmuda
    270 kép van fent (ebből 139-et én csináltam x) ). Páran panaszkodnak, hogy sok az ismétlődés, de én direkt megcsináltam, hogy egy ideig megállás nélkül frissítgettem. Ha jól emlékszem kábé 30-40 banner ment le mielőtt bejött volna az első ismétlődés.
  • Antrax #18416
    a lényeg hogy jó lett^^
  • Bucser
    volt 2-3 hét amikor csak bannereket toltak be a srácok különböző animekből aztán egy scriptel be lett állítva. tudtommal nem egy ember munkája hanem legalább 4-en 5-en csinálták.
  • Rundstedt17
    Köxi:)
  • Antrax #18413
    Ezt a rengeteg banner-t ki csinálta???

grat neki^^
  • Antrax #18412
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Innen tudod tölteni fell sávszéllel: http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.43
  • Bucser
    Berserk, X. Trigun, Cowboy Bebop
  • Rundstedt17
    Hm az elfen lied igéretes az infok alapján:)
  • Rundstedt17
    köszönöm mindenkinek a segítséget:)
  • Nuki
    Hallottál pár címet, Elfen Lied, Hellsing, Gantz... lehet nézni ezek jók, és a követelményeidnek megfelelnek. (Én 3-ból 2-őt láttam)
  • Antrax #18407
    Elfen Lied^^
  • Rundstedt17
    tudsz olyat is aminek rossz a vége?vagy sok pozitív főbb szereplő is meghal?
  • armageddon666
    Hellsing? (csakmert az ugrott be bannerban és nagyjából stimmel is :D)
    esetleg Gantz... most így nagyonhirtelen.
  • Rundstedt17
    konkrétan legyen brutális:D.akciódús:D
  • Antrax #18403
    tud
  • armageddon666
    hát mindenki tud elég sokat :D konkrétan milyenre gondolsz?
  • Rundstedt17
    tud valaki valami jó animét?
  • Bucser
    Elejétől miután sokminden csak a mangában van benne vagy máshogy van magyarázva.

A Frisseket az Evil-geniustól tudod leszedni. Jelenleg 30 volume és 290 chapternél járnak. Az anime történése az e3lső 8 volume ha jól tudom.
  • Seth
    Ó ha én így tudnék videót editálni ^^
  • Seth
    5. részből van
  • armageddon666
    kedvet kaptam ehhez a Karashoz :D jó lett az AMV ^^ csak egyserűen 4 résznél nem találok többet belőle :S subboltat... 5-6-ból scak rawot :(
  • armageddon666
    hány kötetnél vagy fejezetnél vagy minél tart? (nemtudom mangáknál hogy működik) azt tudom hogy magyarul 3 már van. de ezt nagyon keveselték szal sztem van bőven :D meg mangát honnan lehet letölteni? meg milyen így a Berserk a Héják nélkül ? :S meg egy uccsó kérdés : elejétől olvassam vagy onnan ahol az anime végetért?
  • AranyKéz
    Csoporttársam mutatott egy fasza AMV-t; animemusicvideos.org-on van, kell hozzá account, regisztráció ingyenes:

http://www.animemusicvideos.org/members/members_videoinfo.php?v=134489
  • Nuki
    Látott valaki egy kenyérsütős animét?
    Ez lenne az.

Idéztek jútúbon egy Naruto paródiát onnan, amin könnyesre röhögtem magam, a szó szoros értelemben...
  • Bucser
    pontosabban kezdje el olvasni a mangát mert végigolvasni nem tudja hisz még nicns vége:) bár már kezd érni a befejezés:)
  • Prof William
    Olvasd majd el a mangát. Az asok minenra választ ad... + Arra is mi történt a Anime vége után...
  • armageddon666
    az nem fog menni -_- holnap megnézem megint :D de amúgy emléxem rá mert tegnap vagy tegnapelőtt kezdtem... legalábbis a héten ^^

szal ottvolt aza kígyódémon vagy mi akinek a nyakán volt EGY Behelit (de nem a karmazsin behelit) ami igazából nemtom hogy mit jelent így... aztán a sorozatlövő íjpuska Guts kezén... gondolom nem a kezén hanem a heze helyett van... aztán nemtom mi van ami még fontos lehetett benne... hihagytam valami lényegeset? ha igen akkor megnézem megint... még rémlik valami helytartó vagy ki akiről ilyen deja vum volt vagy mi :D a későbbiekben... nem tűnt fel később is? vagy...korábban...szal érted ^^
  • Seth
    most nézd újra az első részt
  • armageddon666
    Vége a Berserknek...
    hát... nagyon durva volt a vége ... megkönnyeztem... Judeau halálát eléggé kidolgozták... neki mindig nyomon lehetett követni gondolatait... az utolsókat is... és ahogy Caskaval elbántak... de már előtte is, mikor megláttam mi lett Griffithből... lehet hogy elfogom olvasni a mangát. kiváncsi vagyok már hogy mit hoztak/hoznak ki belőle... de azis lehet hogy hagyom úgy ahogy van. kiráz a hideg ha rágondolok az utolsó pár részre :S
  • Antrax #18388
    Hali

Hellsinget nem tudjátok honnan tudnám letölteni tűrhető sebességgel? Torrent iszonyat lassú :/
  • armageddon666
    Berserk
    Epizód 19nél tartok :( Miért kellett elhagynia Gutsnak a Héjákat? :S Ha jól vettem ki Griffithet is megviselte... irracionális döntést hozott azzal hogy lefeküdt a hercegnővel... van még 6 rész... kiváncsi vagyok mi jöhet még...
  • RelakS
    Ja, a 4 nekem sem jön be :/ A 3 sokkal jobb volt