72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Bár szerintem a wolf's Rain története baromira nem volt zavaros... -
Ja, jó. -
Antrax #18625 nem igaz történet = mese
-
nem :D
tegnap is 9,6 volt :D
#18618 - mese, anime, rajzfilm. tudom, hogy nem ugyanaz, de ennek is leht hívni szvsz. -
AranyKéz #18623 ) zárójel lemaradt a "mindkettő" után -
AranyKéz #18622 Már nem tudom hogy Wolf's Rain volt-e, vagy Maburaho (vagy mindkettő, de én is egy az egyben kihagytam a visszaemlékezős vackokat.
-
Rundstedt17 #18621 Mármint ha több részes lenne maga a sorozat akkor elmennének a visszaemlékezéses részek. -
ehhh...:D -
Rundstedt17 #18619 Hú a wolf's raint megnéztem de nem tetszett:/Az egyéni visszaemlékező részeknagyon nem voltak oda illőek! 30részes Anime-ba minek 4 rész vixajátxás? Ha mondjuk több lenne,még elfogadnám....zavaros a történet.Túl nagy hülyeség áll az egész centrumában egyszerűen számomra élvezhetetlen volt.Összességében Nem bírom ezt az animét, unalmas és túl hosszú volt...kb nálam 10 ből 3 -
mese? -
így mindjárt jobb...
De tegnap még nem 9,7 volt? :D -
jah bocs :D
pontosan ebben a pillanatban fejeztem be a Death Note 37. - utolsó, befejező részét.
hát az abszolúte biztos hogy hasonló befejezésre számítottam, de azért ez tényleg dúrva volt.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak kicsit sajnáltam hogy mind a két főszereplő meghal a végére, habár csak így lehetett lezárni a történetet rendesen
igaz, tanúlságos mese, ajánlom mindenkinek. izgalmas, drámai, és kicsit talán vicces is, de alapjában véve sötétebb hangulatú anime, erős érzelmekkel. - 9,6 [eddigi legjobb] -
AranyKéz #18615 Heh :D -
Csak a Death Note csattanóját, nemérdekes... -
AranyKéz #18613 Egyébként mit írt ? Pont lemaradtam róla.
-
Nagyon gyorsan spoilerezed, vagy törlöm!
---
Hopp, elkéstem, Csocso már olvasta, szal egyszerűen csak törlöm -
Kössz a spoilert, ne felejts el emlékezteteni, hogy mikor én is a végére érek és épp nem lepődök meg rajta,(ki tudja milyen okok miatt) tartozom egy fenéken billentéssel, kössz. -
AranyKéz #18609 Lamune. Jó nyugis volt.
-
Culram #18608 Az oké. De azt legalább egy kicsit értettem. :D -
miért kell leszólni az ecchiket? :c szerintem viccesek ^^ már amelyik :D -
Na végeztem az Ouran Host Club-al. Aranyos kis történet, végre egy vígjáték ami nem az ecchivel akarja eladni magát.
Jók voltak a karakterek is. Például az ikrekről eleinte nem tudtam eldönteni, hogy most tényleg homokosok-e vagy sem.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A vége a szokásosnál is erősebb shoujo-anime beütést kapott, de valahogy túltettem magam rajta.Aztán az utalások, hogy Hikaru (vagy Kaoru? fene se tudja :P) egy kicsit érdeklődik Haruhi iránt, már egyértelművé tette, hogy csak szinészkednek.
Összességében egy egész jó kis vígjáték. -
nem mindig kötelező a happy end:D
A She: The Ultimate Weapon is pl hasonló véggel rendelkezik:P -
Hát nem kimondott happy end.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért élőszereplősben megnézném, amikor Rei Shinjin ücsörög egy szál semmiben
Etchi rulz :D -
Hát igen a szerzők nem hazuttolták meg magukat megint egy "nesztek egy befejezés"-t kaptunk az orrunk alá, de laglább ez valamivel jobb mint a sorozaté, ez jóval tovább vitte a "vég"-et:P
és persze tipikus befejezés
Én valamennyire értem hogy mit akar mondani és sejtem is hogy miért így fejezték be, de tovább ra is tartom az állásomat, hogy a Neon Genesis Evangelion az egy jó anime sz** befejezéssel, még így az end of eva után is -
A felsoroltak közül csak a Golden Boy-t láttam
de amit írtál azok érdekesnek tünnek^^
Kezd megint túl nagy lenni a lista amit meg akarok nézniXD -
én is ma fejeztem be az NGE-t. az end of evát is láttam. nagyon durva. nézd meg!
nem igazán értem az animét. h most miről is szól igazán. de majd idővel rájövök talán... -
Antrax #18600 nem tudjátok Death Note special-hoz van-e már felirat? -
Rundstedt17 #18599 Láttam a berserket és a cowboy bepopot is.Rosszul értékéltem amior azt írtam hogy gyerekes az első pár rész alapján, végignézverá kellett jönnöm hogy jó. -
AranyKéz #18598 He Is My Master, Umisho, Today in Class 5-2, Golden Boy megvolt-e ? :)
-
Kössz,de már láttam...kétszer is:D
(egyébként a kedvence animém)
most jelenleg az Inukami!-t nézem -
oké thx^^ -
_Vegeta_ #18595 Az alairasodba inkabb igy ird:
ワンピースさいこう!
vagy
ワンピース最高!
Sokkal menobb ugy.
-
100+-os animék ruleZ!^^ -
_Vegeta_ #18593 Minek ajanlgassak? Mindenki tudja mit szeret es olyat nezzen. ;)
Csak a hypeolast nemszeretem. :) -
Ajánlj te is valamit :D Tudsz olyat mondani ami nem 100+ részes?
-
Őőő... Most olvasgattam az aoianime-n, konkrét okot nem emlegetnek, csak hogy a rajongók nyomására készült el végülis az EoE, ami tulajdonképpen az eredeti ötlet volt. A real-jelenetek végén van is néhány levél, ami miatt megcsinálták, meg hogy megrongálták a Gainax épületét ^^ (ki kell kockázni, hogy látható legyen) -
_Vegeta_ #18590 Megy a komoly tanacsadas ugylatom. :D -
Igen, de eredetileg azt a sztorit akarták megcsinálni ami az end of eva-ban volt, de mint mondtam nem volt szalonképes tv-re. Az meg milyen lett volna hogy 24.-nél abbahagyják -
Nem előbb volt a 25-26, aztán mikor megcsinálták a Director's Cut-ot, utána jött hozzá az End of Evangelion? -
Mindenképp nézd meg az End of Eva-t, az a rendesen megtervezett befejezés, csak nem volt szalonképes tv-re ezért csinálták meg azt az alternatív 25-26-ot,amit láttál