72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Renjike
    Mintha valami félkész valami lenne. Az előző részek nem voltak ilyenek, nem?
  • LasDen #67446
    Dragon Ball "Super" Quality

• Lunki88

Bocsi ha volt már. Feliratot kapcsoljátok be. :)
    Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2015.08.06. 22:45:51
  • efti
    Ergo proxy: nem volt ez rossz, bar helyenkent kisse vontatott, neha meg kifejezetten wadafakkizdiszshit volt.

Osszessegeben azert jobb mint a sok eves atlag, feltem tole hogy evangelion fele kaoszba fullad de szerencsere nem volt ilyen gond, ugyhogy tolem 7.5/10et kapott
  • LasDen #67443
  • RelakS
    Tudom, másik anime, de valahogy ez jutott eszembe :D

• LasDen #67441
    Table-kun got raped...:(
  • Count Adyn
    kommentek zseniálisak:DD Nina got some wood:DDASD
  • SzirmosSzisza
    Újra néztem a Code Geass-t, de erre a jelenetre nem emlékeztem, most megint kell várni pár évet, hogy újra elfelejtsem ?
  • LasDen #67438
    Madoka pancake
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.08.03. 22:14:19
  • LasDen #67437

• shaddam
    Hát a mangát olvasva.... :'D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az űrpéniszlánnyal komolyodik a dolog, egészen elérzékenyültem
  • LasDen #67435
  • IMYke2.0.0.0
    Maeda mintha be lenne lőve - vagy magas lenne az ösztrogén szintje, olyan szégyenlős :)
  • LasDen #67433
  • IMYke2.0.0.0
    Ez brutálisan jó volt. Köszi a linket!
  • Inquisitor
    Tribute to Hayao Miyazaki
    A híres karakterek és világok megbolondítva egy kis 3D-vel, tisztelgés képen.
  • Inquisitor
    Sidonia S2 - A fene enné meg, mire ember rákap az ízére, vége az adott szezonnak és fél év pihi. Ezt 2x26 részben kellett volna elsütni. Remélem a főhősnél meg következő szezon elején leesik az ejtőernyős tantusz, mert vér ciki a hárem téma a sorozatban.
  • LasDen #67429
    Igazából már meg sem lepődöm. Sunrise szinte minden egyes OVA sorozattal eljátssza ezt :D
  • Lelouch
    Code Geass: Akito the Exiled's 5th Episode Delayed to February
  • LasDen #67427
    Akito 3

a cigány élet nagyon jó/10
  • LasDen #67426
    Azt hiszem Solid Snaketől tanult célozni....
  • LasDen #67425
    régen még érdekes volt, más volt, jobb volt, én is más voltam. Mára bele untam. 280 rész az nem kevés.... :D
  • IMYke2.0.0.0
    De hát végig ilyesmi ment a Gintamában - az elejétől...
    Volt egy kis komolyság, amit arcul köptek a "tudjuk, hogy manga és anime", meg más animékre utalással, és al- és feltáji poénokkal, hogy aztán folytassák az egészet elölről.
  • LasDen #67423
    az. a sógun kivégzős emberkéi meg az a csaj. Komoly, komoly. Dögunalmas szar. Blablabla megváltás, szomorkodás, kiút keresés. Blablabla gyilkos vagyok, pofádba fingok, nevessél. Blablabla átvertek, öld meg őket, harcolunk. Nagyon izgalmas.....
  • xblades
    Akár csak a Vissza jövőbe ez sem az igazi japánul. De hát kinek mi.
  • armageddon666
    Mi az aktuális komoly Arc? A Shogun Assassination Arc elvileg elég komoly. Már ha nem olvastál utána a dolgoknak. :)
  • LasDen #67420
    A Gakkou Gurashi manga eladásai meg tízszereződtek az anime 1. része után
  • LasDen #67419
    Részemről Gintama kezd kicsit kifutni. Bőven sokszor megtud még nevettetni, abban nincs hiba, bár a szarós, fingós viccek mennyisége mintha több lenne. Soha nem volt erőssége, de ezek a komoly arcok már nem tudnak nagyon érdekelni. Mindegyikben ugyanaz történik, ugyanazt mondják és csinálják Gintokiék, így nem túl érdekes. Ha még az aktuális rossz arc lenne több...
  • LasDen #67418
    Én is nagyon bírtam Excelt. Bár a végére beúszó történet már nem annyira....
  • armageddon666
    Én ezt mennyire szerettem... :) Lehet újra fogom nézni.
  • IMYke2.0.0.0
    "Excel Saga" - hú, ez időnként nagyon fárasztó tudott lenni. Ezt magyar felirat nélkül [sok éve nem néztem semmi magyar felirattal] nem hiszem, hogy képes lettem volna.
    Kotono Mitsuishi seiyuu előtt le a kalappal.
  • LasDen #67415
    én...szóval....hmm....

(Nurse Witch Komugi-chan Magikarte)
  • RelakS

Vicces hozzászólások vannak :)

"The english dub for this anime is surprisingly top notch."
  • IMYke2.0.0.0
    A Danmachiból én úgy is bevárom a BD-t, és még ugye meg is kell "venni" - szóval, addigra már végeznek a 2. évaddal is :)
  • CSOCSO
    Is it wrong to pick up girls in a dungeon nagyon jo volt!!!! Sajnos uber rovid. Meg 24 epizodnak is keves lett volna:(
    Nem tudom, hogy lesz a folytatas de ez igy tok gaz:( Mar mar azt mondanam ne nezzetek meg mert csak sajnalni fogjatok, hogy vege es nincs tobb resz:(

• LasDen #67411
    A MAL is beállt az anime streamelő oldalak sorába. Meg valami új tulaj is van.
  • RelakS
    Az a baj, hogy feszít itt már annyi minden, hogy takarítani kéne, nem még újabb porfogót beállítani

Nem, nem sok-sok bábura/díszre/egyéb hasznos dologra gondolok :D
  • RelakS
    DasIsFuck, Renjike
    Köszönöm!
  • Renjike
    Boldog születésnapot utólag!