72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Mintha valami félkész valami lenne. Az előző részek nem voltak ilyenek, nem? -
Dragon Ball "Super" Quality
-
Bocsi ha volt már.
Feliratot kapcsoljátok be. :)
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2015.08.06. 22:45:51 -
Ergo proxy: nem volt ez rossz, bar helyenkent kisse vontatott, neha meg kifejezetten wadafakkizdiszshit volt.
Osszessegeben azert jobb mint a sok eves atlag, feltem tole hogy evangelion fele kaoszba fullad de szerencsere nem volt ilyen gond, ugyhogy tolem 7.5/10et kapott -
-
Tudom, másik anime, de valahogy ez jutott eszembe :D
-
Table-kun got raped...:(
-
kommentek zseniálisak:DD Nina got some wood:DDASD -
Újra néztem a Code Geass-t, de erre a jelenetre nem emlékeztem, most megint kell várni pár évet, hogy újra elfelejtsem ?
-
Madoka pancake
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.08.03. 22:14:19 -

-
Hát a mangát olvasva.... :'D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az űrpéniszlánnyal komolyodik a dolog, egészen elérzékenyültem -
-
Maeda mintha be lenne lőve - vagy magas lenne az ösztrogén szintje, olyan szégyenlős :) -
-
Ez brutálisan jó volt. Köszi a linket! -
Inquisitor #67431 Tribute to Hayao Miyazaki
A híres karakterek és világok megbolondítva egy kis 3D-vel, tisztelgés képen. -
Inquisitor #67430 Sidonia S2 - A fene enné meg, mire ember rákap az ízére, vége az adott szezonnak és fél év pihi. Ezt 2x26 részben kellett volna elsütni. Remélem a főhősnél meg következő szezon elején leesik az ejtőernyős tantusz, mert vér ciki a hárem téma a sorozatban. -
Igazából már meg sem lepődöm. Sunrise szinte minden egyes OVA sorozattal eljátssza ezt :D -
Code Geass: Akito the Exiled's 5th Episode Delayed to February
-
Akito 3
a cigány élet nagyon jó/10 -
Azt hiszem Solid Snaketől tanult célozni....
-
régen még érdekes volt, más volt, jobb volt, én is más voltam. Mára bele untam. 280 rész az nem kevés.... :D -
De hát végig ilyesmi ment a Gintamában - az elejétől...
Volt egy kis komolyság, amit arcul köptek a "tudjuk, hogy manga és anime", meg más animékre utalással, és al- és feltáji poénokkal, hogy aztán folytassák az egészet elölről. -
az. a sógun kivégzős emberkéi meg az a csaj. Komoly, komoly. Dögunalmas szar. Blablabla megváltás, szomorkodás, kiút keresés. Blablabla gyilkos vagyok, pofádba fingok, nevessél. Blablabla átvertek, öld meg őket, harcolunk. Nagyon izgalmas.....
-
Akár csak a Vissza jövőbe ez sem az igazi japánul. De hát kinek mi. -
Mi az aktuális komoly Arc? A Shogun Assassination Arc elvileg elég komoly. Már ha nem olvastál utána a dolgoknak. :) -
A Gakkou Gurashi manga eladásai meg tízszereződtek az anime 1. része után -
Részemről Gintama kezd kicsit kifutni. Bőven sokszor megtud még nevettetni, abban nincs hiba, bár a szarós, fingós viccek mennyisége mintha több lenne. Soha nem volt erőssége, de ezek a komoly arcok már nem tudnak nagyon érdekelni. Mindegyikben ugyanaz történik, ugyanazt mondják és csinálják Gintokiék, így nem túl érdekes. Ha még az aktuális rossz arc lenne több... -
Én is nagyon bírtam Excelt. Bár a végére beúszó történet már nem annyira.... -
Én ezt mennyire szerettem... :) Lehet újra fogom nézni. -
"Excel Saga" - hú, ez időnként nagyon fárasztó tudott lenni. Ezt magyar felirat nélkül [sok éve nem néztem semmi magyar felirattal] nem hiszem, hogy képes lettem volna.
Kotono Mitsuishi seiyuu előtt le a kalappal. -
én...szóval....hmm....
(Nurse Witch Komugi-chan Magikarte) -
Vicces hozzászólások vannak :)
"The english dub for this anime is surprisingly top notch." -
A Danmachiból én úgy is bevárom a BD-t, és még ugye meg is kell "venni" - szóval, addigra már végeznek a 2. évaddal is :) -
Is it wrong to pick up girls in a dungeon nagyon jo volt!!!! Sajnos uber rovid. Meg 24 epizodnak is keves lett volna:(
Nem tudom, hogy lesz a folytatas de ez igy tok gaz:( Mar mar azt mondanam ne nezzetek meg mert csak sajnalni fogjatok, hogy vege es nincs tobb resz:(
-
A MAL is beállt az anime streamelő oldalak sorába. Meg valami új tulaj is van. -
Az a baj, hogy feszít itt már annyi minden, hogy takarítani kéne, nem még újabb porfogót beállítani 
Nem, nem sok-sok bábura/díszre/egyéb hasznos dologra gondolok :D -
DasIsFuck, Renjike
Köszönöm! -
Boldog születésnapot utólag!