72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    Megnéztem Death Note specialt ^^ néha eléggé kusza volt, ha nem láttam volna a sorozatot nem értettem volna. A Zetsubou Billy-s rész naon jó volt :) meg a vége a Film-Sorozat-Special hármasból sztem ennek volt a legjobb
  • csocso14
    Honey @ Clover
    felénél tartok, nem tudom ki látta eddig, de szerintem nagyon jó, egyedi hangulata van, poénok is vannak benne, de leginkább érzelmekkel teli, ajánlom figyelmetekbe
  • AranyKéz
    Pale Cocoon /OVA, 1 ep/
  • Prof William
    Kezembe került az Akira 1 lemezwesa verziója...

A hátoldalon...

A spórolós rajzolásukról hirhedt japán animációs filmekkel ellnentétben az Akira...

Szóval a japán amimék azért sz*rok de az Akira az más. :)
  • Dexantreal
    Amúgy megnéztem otthon és ott jó.
    Meló helyen nézhettem valszeg és má nem emlékeztem rá.
    Ott szar a net.
  • Prof William
    Jó kis poén. :)

Ihaly!
  • RelakS
    Mekkora egy genya ez a Haruhi XD

A 14. ... izé ... 9. részben mikor bevágta azt a vigyort, már sejtettem, hogy Mikuru nem fog örülni annak a napnak :D

Egyébként kié lehetett a másik kardigán? O_o
  • Prof William
    Ajánlom is... Ophelia pont az a kari akinek a élet mit sem ér és egyszerre bomlott és kegyetlen + még a harci stílusa isa nagyon jó! + Valamilyen okból a füle is hegyes + az egész megjelenés olyan elfes...

Ráadásul tényleg nem lehet nálla kitalálni hogy a következő másodpercben mit tesz... Egy olyan karinál aki annyira gyors hogy alig látszik amikor támad ez bizony nem kellemes...

Az eggyik legjobban kitalált karakter a Claymoreban...

Sztem a szereplése után lassú de biztos minőségromlás indul be a sorozatban...
  • Black Hawk
    Lóherén az ördögtarisznya :D
  • Nuki
    Az animét nem láttam de erre felkaptam a fejem :P
    ...ha te mondod biztos úgy van ;)
  • armageddon666
    pedig nemegyser volt már ilyen :)
  • Prof William
    Aha. :) Az ilyenekért kapva kapnának... Mivel még a füle is hegyes kráni elfnek tökéletes lenne... :)
  • Nuki
    Krán mint Ynev krán?
  • Prof William
    Jaja. :) Az igazi kis csendes őrült figura. :)

Szívesen fogadnák a Kránban. :)
  • Seth
    Az ki, Ophelia?? Ő nekem is nagyon tetszett, olyan kis szadista a drága ^^
  • Prof William
    Sztem a 4. -eskével a csata a csúcs. Onnantól romlik... Persze ha követték volna a mangát... no de mind1
  • Seth
    jó, nem is gondoltam, hogy 1 nap alatt lezavarod azt a 26 részt :D
  • armageddon666
    háát nem egyben lesz hanem 4ben sztem ^^
  • Seth
    Egyben nézve, nem heti rendszerességgel,ahogy én néztem, lehet hogy jobb lesz. A Raki gyerek nyüglődései sokat vontak le egy rész értékéből :)
  • armageddon666
    ehh már a második vagy aki eztmondja :S kezdek félni :(
  • Seth
    Ugye :D
    Amúgy kb a sorozat felétől csökken az élvezhetőségi szint, végére már kicsit kínlódtam, nagyon el van rontva
  • armageddon666
    Claymore

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Teresa meghalt :'( könnyezek... tiszta szar... miért kellett neki és miért így? :S végig fostam hogy msot meghal, erre a végén már azthittem hogy na mégsem és happy end lesz. másik pillanatban már keze a földön aztán a feje is :S nagyon rossz :(((
  • Dexantreal
    Aha, ja, Mitsume vagy ki beszéde pl.... ha akarod segíthetek, bár áhh, nemtom :S, nem tudok jól angolul.
    Nemtom mé lassú nálam, akkor :S.
  • Seth
    Nálam is jól működik
  • mikszer
    Nem kéne lassabbnak lennie, nekem teljesen jól működött. Amúgy én :) Baromi nagy munka (ezért nincs még kész..)
  • Bucser
    Igen eléggé depis anime. én jót sírtam rajta anno. Lehet asszonnyal leülök megnézni megint majd:)
  • armageddon666
    Dokuro-chan 2 2. rész (03-04) lejött, megnéztem, tetszett :D talán eddigi legjobb rész ^^ nagyonjóó
  • Dexantreal
    Már ne haragudj, de vmié kurva lassú az angolhoz képest :S :S... amúgy szép munka, hogy fordítotad le? :S
  • Dexantreal
    A játék?
    Angollal is boldogulok és naggggyooonn naaaaaaaaagyy a meseeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!
    Én eddig hat részt néztem meg és nagyon jó és szinte végig röhögtem.
    Élmény nézni játék után a szereplőket megelevenedve.
    De, ha ezt látom először, mármint a mesét, akkor is tetszett volna ennyire valszeg.
    Kaolának a hatodik részben a közepénél vagy hol az a beszólása, mikor Motoko megemlíti, hogy talán öngyilkosságra készülnek:
    - Milyen íze van az öngyíknak?

Hatalmas.....

Love Hina.... Love Hina.... Love Hina.... ruuuuuuuulllzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!
    Amúgy thanks! A linket.
  • armageddon666
    ez a dating sim amúgy hentai? :D régebben (sokkal régebben) kipróbáltam (már ha ez az) de aztán bonyi volt szal hagytam ^^
  • mikszer
    majdnem teljesen lefordítva magyarra a Love Hina dating sim itt:
    http://sztyanime.uw.hu :)
  • Prof William
    Érdemes megnézni de tényleg negyon szomorú. Ezért Háborús dráma...
  • Seth
    tényleg, de egy háborús drámától mit is vártál? :) és igen, érdemes megnézni
  • PJack
    tényleg annyira szomorú a Hotaru No Haka (Szentjánosbogarak temetője), mint amilyennek mondják?
    látta már valaki? esetleg vmi személyes vélemény?
    érdemes e megnéznem? :)
  • Dexantreal
    Nagyon jó a Love Hina!!!!!!!!!!!!!!!
    Seth ezer thanks a segítségeket!
  • Dexantreal
    Sirály! Thanks!
  • Seth
    Ismertetők
  • Seth
    26 részes a sorozat, +3 ova (Love Hina Again), +1 Spring Special, +1 Xmas Special, neten vhonnan biztos tölthető, amúgy meg gőzös ^^
  • Dexantreal
    AMV - Love Hina - Wolfgang Amadeus Mozart - Nozze di Figaro.
    Ez a kis szösszenet azé érdekel, mert ott a Love Hina.
    No kérdésem az, hogy ebbőllett sorozat, vagy film?
    Hol tudnám letölteni?
    Mert van egy ilyen játék: Love Hina Sim Date rpg.
    Ami engem nagyon megfogott régen, mikor anno játszottam vele és még most is nosztalgiából néha előveszem.
    Aztán láttam azt, amit először linkeltem és tök ugyanazok a szereplők... még az az idegesítő sötétebb bőrű kis csaj a hülye vicceivel, az a Kaola vagy ki... ő is ott van.
    Szal nagyon megnézném valahol a neten a rajzfilmet, ha fent van.
  • AranyKéz
    "Jó volt" :)