72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Megnéztem Death Note specialt ^^ néha eléggé kusza volt, ha nem láttam volna a sorozatot nem értettem volna. A Zetsubou Billy-s rész naon jó volt :) meg a vége a Film-Sorozat-Special hármasból sztem ennek volt a legjobb -
Honey @ Clover
felénél tartok, nem tudom ki látta eddig, de szerintem nagyon jó, egyedi hangulata van, poénok is vannak benne, de leginkább érzelmekkel teli, ajánlom figyelmetekbe
-
AranyKéz #18945 Pale Cocoon /OVA, 1 ep/
-
Prof William #18944 Kezembe került az Akira 1 lemezwesa verziója...
A hátoldalon...
A spórolós rajzolásukról hirhedt japán animációs filmekkel ellnentétben az Akira...
Szóval a japán amimék azért sz*rok de az Akira az más. :) -
Dexantreal #18943 Amúgy megnéztem otthon és ott jó.
Meló helyen nézhettem valszeg és má nem emlékeztem rá.
Ott szar a net. -
Prof William #18942 Jó kis poén. :)
Ihaly!
-
Mekkora egy genya ez a Haruhi XD
A 14. ... izé ... 9. részben mikor bevágta azt a vigyort, már sejtettem, hogy Mikuru nem fog örülni annak a napnak :D
Egyébként kié lehetett a másik kardigán? O_o -
Prof William #18940 Ajánlom is... Ophelia pont az a kari akinek a élet mit sem ér és egyszerre bomlott és kegyetlen + még a harci stílusa isa nagyon jó! + Valamilyen okból a füle is hegyes + az egész megjelenés olyan elfes...
Ráadásul tényleg nem lehet nálla kitalálni hogy a következő másodpercben mit tesz... Egy olyan karinál aki annyira gyors hogy alig látszik amikor támad ez bizony nem kellemes...
Az eggyik legjobban kitalált karakter a Claymoreban...
Sztem a szereplése után lassú de biztos minőségromlás indul be a sorozatban... -
Lóherén az ördögtarisznya :D -
Nuki #18938 Az animét nem láttam de erre felkaptam a fejem :P
...ha te mondod biztos úgy van ;) -
pedig nemegyser volt már ilyen :) -
Prof William #18936 Aha. :) Az ilyenekért kapva kapnának... Mivel még a füle is hegyes kráni elfnek tökéletes lenne... :) -
Nuki #18935 Krán mint Ynev krán? -
Prof William #18934 Jaja. :) Az igazi kis csendes őrült figura. :)
Szívesen fogadnák a Kránban. :) -
Az ki, Ophelia?? Ő nekem is nagyon tetszett, olyan kis szadista a drága ^^ -
Prof William #18932 Sztem a 4. -eskével a csata a csúcs. Onnantól romlik... Persze ha követték volna a mangát... no de mind1 -
jó, nem is gondoltam, hogy 1 nap alatt lezavarod azt a 26 részt :D -
háát nem egyben lesz hanem 4ben sztem ^^ -
Egyben nézve, nem heti rendszerességgel,ahogy én néztem, lehet hogy jobb lesz. A Raki gyerek nyüglődései sokat vontak le egy rész értékéből :) -
ehh már a második vagy aki eztmondja :S kezdek félni :( -
Ugye :D
Amúgy kb a sorozat felétől csökken az élvezhetőségi szint, végére már kicsit kínlódtam, nagyon el van rontva -
Claymore
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Teresa meghalt :'( könnyezek... tiszta szar... miért kellett neki és miért így? :S végig fostam hogy msot meghal, erre a végén már azthittem hogy na mégsem és happy end lesz. másik pillanatban már keze a földön aztán a feje is :S nagyon rossz :((( -
Dexantreal #18925 Aha, ja, Mitsume vagy ki beszéde pl.... ha akarod segíthetek, bár áhh, nemtom :S, nem tudok jól angolul.
Nemtom mé lassú nálam, akkor :S. -
Nálam is jól működik -
Nem kéne lassabbnak lennie, nekem teljesen jól működött. Amúgy én :) Baromi nagy munka (ezért nincs még kész..) -
Igen eléggé depis anime. én jót sírtam rajta anno. Lehet asszonnyal leülök megnézni megint majd:) -
Dokuro-chan 2 2. rész (03-04) lejött, megnéztem, tetszett :D talán eddigi legjobb rész ^^ nagyonjóó -
Dexantreal #18920 Már ne haragudj, de vmié kurva lassú az angolhoz képest :S :S... amúgy szép munka, hogy fordítotad le? :S -
Dexantreal #18919 A játék?
Angollal is boldogulok és naggggyooonn naaaaaaaaagyy a meseeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!
Én eddig hat részt néztem meg és nagyon jó és szinte végig röhögtem
.
Élmény nézni játék után a szereplőket megelevenedve
.
De, ha ezt látom először, mármint a mesét, akkor is tetszett volna ennyire valszeg.
Kaolának a hatodik részben a közepénél vagy hol az a beszólása, mikor Motoko megemlíti, hogy talán öngyilkosságra készülnek:
- Milyen íze van az öngyíknak?
Hatalmas....
.
Love Hina.... Love Hina.... Love Hina.... ruuuuuuuulllzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!

Amúgy thanks!
A linket.
-
ez a dating sim amúgy hentai? :D régebben (sokkal régebben) kipróbáltam (már ha ez az) de aztán bonyi volt szal hagytam ^^ -
majdnem teljesen lefordítva magyarra a Love Hina dating sim itt:
http://sztyanime.uw.hu :) -
Prof William #18916 Érdemes megnézni de tényleg negyon szomorú. Ezért Háborús dráma... -
tényleg, de egy háborús drámától mit is vártál? :) és igen, érdemes megnézni -
tényleg annyira szomorú a Hotaru No Haka (Szentjánosbogarak temetője), mint amilyennek mondják?
látta már valaki? esetleg vmi személyes vélemény?
érdemes e megnéznem? :) -
Dexantreal #18913 Nagyon jó a Love Hina!!!!!!!!!!!!!!! 

Seth ezer thanks a segítségeket!
-
Dexantreal #18912 Sirály! Thanks!
-
Ismertetők -
26 részes a sorozat, +3 ova (Love Hina Again), +1 Spring Special, +1 Xmas Special, neten vhonnan biztos tölthető, amúgy meg gőzös ^^ -
Dexantreal #18909 AMV - Love Hina - Wolfgang Amadeus Mozart - Nozze di Figaro.
Ez a kis szösszenet azé érdekel, mert ott a Love Hina.
No kérdésem az, hogy ebbőllett sorozat, vagy film?
Hol tudnám letölteni?
Mert van egy ilyen játék: Love Hina Sim Date rpg.
Ami engem nagyon megfogott régen, mikor anno játszottam vele és még most is nosztalgiából néha előveszem.
Aztán láttam azt, amit először linkeltem és tök ugyanazok a szereplők... még az az idegesítő sötétebb bőrű kis csaj a hülye vicceivel, az a Kaola vagy ki... ő is ott van.
Szal nagyon megnézném valahol a neten a rajzfilmet, ha fent van. -
AranyKéz #18908 "Jó volt" :)