72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • RelakS
    Átmehet játszani a hugi? (+12)
  • Hmuda
    Csak az kevésbé sulis és inkább "házias". :-)

Amúgy jah, először leírtam, hogy "Negima!", utána nem figyeltem, hogy merre javítok. :P
  • RelakS
    Mahou Sensei Negima :) (Varászlatos Tanár Negima szó szerint :D)

Onegai Teacher mellé mehet az Onegai Twins is :) szerintem az könnyedebb
  • Hmuda
    Mivel rajtad kívül senki nem tudja mit láttál, ezért csak így látatlanba:

School Rumble
    Ouran Host Club
    FullMetal Panic - Fumoffu
    Negima Mahou Sensei
    Dokuro-chan ( :P )
    Cromartie High School ( XD )
    Genshiken
    Great Teacher Onizuka ( !!! )
    Jungle wa Itsumo Hare nochi Guu (vannak benne sulis részek is)
    Onegai Teacher ( !!! )
    Uchuu no Stellvia (sci-fi de végülis sulis)
    Toki Wo Kakeru Shoujo ( film ( !!!) )

Hirtelen ennyi ami sulis és nagyrészük könyedt, a kisrészük viszonylag könyedt. :-)
  • RelakS
    Mert ez már utalhat lényeges elemre :/

Frosty01: Én angol felirattal néztem végig, szal nem tudom, hogy hogy áll a magyar
  • armageddon666
    te, ha ilyet javasolsz hogy ze....pit készíts(gondolom) :DDDD miért spoilerben adod a tanácsot? XD ésha nemolvasom el az első 5 betűjét? XDD
  • Frosty01
    van hozzá felirat végig? mert nem vágom pro szinten az angolt se a japánt, és nem akarok lemaradni a poénokról :)
    addictson meg csak az első részhez van :S
  • RelakS
    Lucky Star?
  • Frosty01

:\
  • RelakS
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    23-ba zsepit készíts ^^ (meg 24-be)
  • armageddon666
    Negima! ep22 olyan érzésem van hogy valami rossz fog történni :SS
  • biomage
    na viszajöttem :)
  • RelakS
    Igen, a kis cicus a Story of Little Monica-ból :)
  • Seth
    Little Monica
  • armageddon666

Aranykéz linkelte hentai képek... jobb alsó sarokban levő kép az miből van? ^^
  • biomage
    ha megnéznéd a mod figy topikba már irtam a szabályt csak nem rakta be :S jobb is mert mindjárt irok ujabb szabályt
  • armageddon666
    ehh... midori no hibin eddig mind kitaláltam egyből xD kár hogy mikor megnyitottam már más is... de omg mennyi találgatás O.o pedig full mások... Trinity Blood a magyar jelenetek miat olyan nyilvánvaló xD a FMA meg Cowboy Bebop meg már csak a tévéből is ismert kell hogy legyen :D

lassan abbahagyom a tanulást azt megyek énis jáccani xD ha jóllátom pörög eléggé :D kéne banner. beírni a szabályokat helyesírás ellenőrizve, egy FAQt hogy hogyan kell képet berakni, és sztem enyni elég is ^^

EDIT: optimista vagyok, keresek is egy képet xD
  • biomage
    tudom :)
    most per pill kicsit reszket a kezem :), de hamarosan elmulik remélem :)
  • armageddon666
    1. 1-2 oldalban még nem veszek részt a játékban, aztán majd meglátom :) most úgyis még megy a kezdeti "zájjuk be zájjuk be!!!" flém... majd kikerül az újonnan nyitottak listáról aztán nyugi lesz ^^
  • biomage
    mindegy 500 KB raktam a limitet
  • armageddon666
    éncsak kérdeztem hogy nem kevés-e :D nemvágom hogy egy jó minőségű 1024*768-as kép átlagosan mekkora :S
  • biomage
    oksa akkor menyi legyen?
  • armageddon666
    hát a kép sztem lehetne nagyobb ^^ 200KB nem kevés O.o
  • biomage
    mielött a moderátor vállaszolna, ezek a szabályokra gondoltam hogy legyen abba a topikban, ja és a hasonlóság más topik szabályával nem a vélletlen müve :D

#1. Csak akkor szúrhatsz be képet, ha nállad van a jog! Akkor kapsz jogot, ha megfejteted az előző képet és erröl egyértelmű viszaigazolást kapsz!
    #2. Csak akkor fejtsd meg a feladványt, ha utána tudsz másik képet beszúrni! Ha ennek ellenére se vagy képes türtőztetni magad, akkor egyértelmüen nevezd meg azt, akinek átadod a jogot
    #3. Csak egy képet szúrj be! A kép kizárólag animeböl lehet! nem lehet manga anime vagy fan art
    #4. Ha egy feladványra 15 percen belül nem érkezik megfejtés, akkor a feladó elárulja az anime cimét :)és vagy új képet rak be, vagy átadja valakinek a jogot
    #5. Ha valaki megfejtette a feladványt, de 15 percen alatt nem tud másik képet berakni, akkor a jog automatikusan átszál az első jelentkezöre!
    #6. Minden olyan kép, ami jogtalanul lett beszúrva és minden olyan hozzászólás, ami zavarja a játékot, az törölve lesz,és akár büntetőpontot is eredményezhet.
    #7. A kép nem haladhatja meg az 1024x768-as méretet és nem foglalhat többet 200KB-nál.
    #8. A szabály nem ismerete nem mentesit a betartásuk alól!

Véleményt kérnél, igy jó lesz a szabály? ha valamit kihagytam volna irjátok meg :),

Edit: ahoz mit szólnátok hogy, az itteni bannert megkopiznánk abba a topikba? csak a banner képét
  • Hmuda
    Köszi szépen. :-)
  • Seth
    Hmuda

• AranyKéz
    Igen, igen, igen!
  • biomage
    Lenne még valaki, aki szeretné hogy legyen egy ilyen topik "ismerd fel képröl az animet" az menjen ide és támogason :) ahogy seth is tete :)
  • biomage
    könyvet nem tudot olvasni és szorongot,
    ez a rész az elején volt amikor kidobta nenene a papir mestereket a házából

amugy kép oldalú festés van a posteren, mi van a másik felén?
  • Nuki
    Az egyikben árnybíró, ha olyanod nincs (asszem)

Ezt a maggie-s részét a hozzászólásodnak nem értem. Mi nem volt?
  • biomage
    Egy ideje gondolkodom valamit, a R.O.D ból láttam pár részt, Maggie Mui nem tudot olvasni könyvet mert nem volt és szorongot, ezt minek hivják japánul?

Edit: ja még van valami :) két Mondot nem vettem meg a szeptemberit és a novemberit, milyen poszter van azokban?
  • RelakS
    :D
    Még jó, hogy benne van a figyelmeztetés? :D
  • armageddon666

Ha elolvasod, úgy kell neked, de:
    Nodoka szere...

nekikezdtem hallod :D nagy a kísértés :K
  • berlinboy6329
    Lenne 1 kérdésem,picit eltér a megszokottól,amiket itt kérdezgettek:

Tudnátok vmi friss yurit ajánlani?lényeg,hogy normális rajzolása legyen és vmi újabb,mondjuk 2006-2007 es.Grafra minimum olyan,mint az after class lesson.
  • RelakS

Ha elolvasod, úgy kell neked, de:
    Nodoka szerelmet fog vallani Neginek. Később Asuna-san-nal apróbb gondok adódnak, ami miatt időutazás, meg minden lesz, akkor viszont végigcsókolja Negi az egész osztályt.
    A végén szerelmespár speciel nem lesz, végül is cuki kölyöknek tartják Negit :)
  • Frosty01
    csak egy baj van vele :'( a project fordítóhiányban szenved :'((

(egyébként milyen érdekes?? pont a school rumble-t dobta ki a banner :D )
  • AranyKéz
    School Rumble ?
  • Frosty01
    mit nézel?

vagy tud nekem valaki valami könnyed vidám sulis animet ajánlani? (amit még nem láttam? :)) )
  • Seth
    én is csak most kezdtem el nézni ( 4 rész), de már most előre látom hogy senki nem jön össze vele, max éreznek vmit egymás iránt, de a végén szépszerelmes pár nem lesz. Na de majd kiderül :)
  • Black Hawk
    valaki megtudná mondani mit jelent:
    後の方 [] 後の方