72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Átmehet játszani a hugi? (+12) -
Csak az kevésbé sulis és inkább "házias". :-)
Amúgy jah, először leírtam, hogy "Negima!", utána nem figyeltem, hogy merre javítok. :P -
Mahou Sensei Negima :) (Varászlatos Tanár Negima szó szerint :D)
Onegai Teacher mellé mehet az Onegai Twins is :) szerintem az könnyedebb -
Mivel rajtad kívül senki nem tudja mit láttál, ezért csak így látatlanba:
School Rumble
Ouran Host Club
FullMetal Panic - Fumoffu
Negima Mahou Sensei
Dokuro-chan ( :P )
Cromartie High School ( XD )
Genshiken
Great Teacher Onizuka ( !!! )
Jungle wa Itsumo Hare nochi Guu (vannak benne sulis részek is)
Onegai Teacher ( !!! )
Uchuu no Stellvia (sci-fi de végülis sulis)
Toki Wo Kakeru Shoujo ( film ( !!!) )
Hirtelen ennyi ami sulis és nagyrészük könyedt, a kisrészük viszonylag könyedt. :-) -
Mert ez már utalhat lényeges elemre :/
Frosty01: Én angol felirattal néztem végig, szal nem tudom, hogy hogy áll a magyar -
te, ha ilyet javasolsz hogy ze....pit készíts(gondolom) :DDDD miért spoilerben adod a tanácsot? XD ésha nemolvasom el az első 5 betűjét? XDD -
van hozzá felirat végig? mert nem vágom pro szinten az angolt se a japánt, és nem akarok lemaradni a poénokról :)
addictson meg csak az első részhez van :S -
Lucky Star? -
:\ -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!23-ba zsepit készíts ^^ (meg 24-be) -
Negima! ep22 olyan érzésem van hogy valami rossz fog történni :SS -
na viszajöttem :) -
Igen, a kis cicus a Story of Little Monica-ból :) -
Little Monica -
Aranykéz linkelte hentai képek... jobb alsó sarokban levő kép az miből van? ^^ -
ha megnéznéd a mod figy topikba már irtam a szabályt csak nem rakta be :S jobb is mert mindjárt irok ujabb szabályt -
ehh... midori no hibin eddig mind kitaláltam egyből xD kár hogy mikor megnyitottam már más is... de omg mennyi találgatás O.o pedig full mások... Trinity Blood a magyar jelenetek miat olyan nyilvánvaló xD a FMA meg Cowboy Bebop meg már csak a tévéből is ismert kell hogy legyen :D
lassan abbahagyom a tanulást azt megyek énis jáccani xD ha jóllátom pörög eléggé :D kéne banner. beírni a szabályokat helyesírás ellenőrizve, egy FAQt hogy hogyan kell képet berakni, és sztem enyni elég is ^^
EDIT: optimista vagyok, keresek is egy képet xD -
tudom :)
most per pill kicsit reszket a kezem :), de hamarosan elmulik remélem :) -
1. 1-2 oldalban még nem veszek részt a játékban, aztán majd meglátom :) most úgyis még megy a kezdeti "zájjuk be zájjuk be!!!" flém... majd kikerül az újonnan nyitottak listáról aztán nyugi lesz ^^ -
mindegy 500 KB raktam a limitet -
éncsak kérdeztem hogy nem kevés-e :D nemvágom hogy egy jó minőségű 1024*768-as kép átlagosan mekkora :S -
oksa akkor menyi legyen? -
hát a kép sztem lehetne nagyobb ^^ 200KB nem kevés O.o -
mielött a moderátor vállaszolna, ezek a szabályokra gondoltam hogy legyen abba a topikban, ja és a hasonlóság más topik szabályával nem a vélletlen müve :D
#1. Csak akkor szúrhatsz be képet, ha nállad van a jog! Akkor kapsz jogot, ha megfejteted az előző képet és erröl egyértelmű viszaigazolást kapsz!
#2. Csak akkor fejtsd meg a feladványt, ha utána tudsz másik képet beszúrni! Ha ennek ellenére se vagy képes türtőztetni magad, akkor egyértelmüen nevezd meg azt, akinek átadod a jogot
#3. Csak egy képet szúrj be! A kép kizárólag animeböl lehet! nem lehet manga anime vagy fan art
#4. Ha egy feladványra 15 percen belül nem érkezik megfejtés, akkor a feladó elárulja az anime cimét :)és vagy új képet rak be, vagy átadja valakinek a jogot
#5. Ha valaki megfejtette a feladványt, de 15 percen alatt nem tud másik képet berakni, akkor a jog automatikusan átszál az első jelentkezöre!
#6. Minden olyan kép, ami jogtalanul lett beszúrva és minden olyan hozzászólás, ami zavarja a játékot, az törölve lesz,és akár büntetőpontot is eredményezhet.
#7. A kép nem haladhatja meg az 1024x768-as méretet és nem foglalhat többet 200KB-nál.
#8. A szabály nem ismerete nem mentesit a betartásuk alól!
Véleményt kérnél, igy jó lesz a szabály? ha valamit kihagytam volna irjátok meg :),
Edit: ahoz mit szólnátok hogy, az itteni bannert megkopiznánk abba a topikba? csak a banner képét -
Köszi szépen. :-) -
Hmuda
-
AranyKéz #19241 Igen, igen, igen!
-
Lenne még valaki, aki szeretné hogy legyen egy ilyen topik "ismerd fel képröl az animet" az menjen ide és támogason :) ahogy seth is tete :) -
könyvet nem tudot olvasni és szorongot,
ez a rész az elején volt amikor kidobta nenene a papir mestereket a házából
amugy kép oldalú festés van a posteren, mi van a másik felén? -
Nuki #19238 Az egyikben árnybíró, ha olyanod nincs (asszem)
Ezt a maggie-s részét a hozzászólásodnak nem értem. Mi nem volt? -
Egy ideje gondolkodom valamit, a R.O.D ból láttam pár részt, Maggie Mui nem tudot olvasni könyvet mert nem volt és szorongot, ezt minek hivják japánul?
Edit: ja még van valami :) két Mondot nem vettem meg a szeptemberit és a novemberit, milyen poszter van azokban? -
:D
Még jó, hogy benne van a figyelmeztetés? :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ha elolvasod, úgy kell neked, de:
Nodoka szere...
nekikezdtem hallod :D nagy a kísértés :K -
Lenne 1 kérdésem,picit eltér a megszokottól,amiket itt kérdezgettek:
Tudnátok vmi friss yurit ajánlani?lényeg,hogy normális rajzolása legyen és vmi újabb,mondjuk 2006-2007 es.Grafra minimum olyan,mint az after class lesson. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ha elolvasod, úgy kell neked, de:
Nodoka szerelmet fog vallani Neginek. Később Asuna-san-nal apróbb gondok adódnak, ami miatt időutazás, meg minden lesz, akkor viszont végigcsókolja Negi az egész osztályt.
A végén szerelmespár speciel nem lesz, végül is cuki kölyöknek tartják Negit :) -
csak egy baj van vele :'( a project fordítóhiányban szenved :'((
(egyébként milyen érdekes?? pont a school rumble-t dobta ki a banner :D ) -
AranyKéz #19231 School Rumble ?
-
mit nézel?
vagy tud nekem valaki valami könnyed vidám sulis animet ajánlani? (amit még nem láttam? :)) ) -
én is csak most kezdtem el nézni ( 4 rész), de már most előre látom hogy senki nem jön össze vele, max éreznek vmit egymás iránt, de a végén szépszerelmes pár nem lesz. Na de majd kiderül :) -
valaki megtudná mondani mit jelent:
後の方 [] 後の方