72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Hmuda
    Ha már listázunk, itt az enyém. (Next gomb is van.)
  • armageddon666
    listám

ezeket többnyire végig láttam :c ami A+os azok közül 1-2 van ami nem fullos. szal amit nem vetítettek végig ^^ Inuyashat pótolom majd ha elfelejtettem :K
  • Seth
    Jah, az csak az induláskor az mpc háttere, semmi extra, bármit be lehet oda rakni a beállításoknál
  • RelakS
    Tényleg benne van :D Igaz, egy szimpla MPC-ot takar
  • Frosty01
    jóhogy, alapmüvek :DDD
  • biomage
    amit eddig néztem listát ami alapból volt azumanga és dokuro chan xD
  • Frosty01
    [URL=http://animeaddicts.hu/user.php?usersawanimes.18374]nekem pont 100-al kevesebb :D, bár kitudja 10-15öt biztos hogy nem jelöltem még hozzá a listámhoz[/URL]
  • biomage
    ja szorgalomból ma megirtam a listámat, az AAn itt megtekinthetö :)
  • biomage
    ez most vic akar lenni vagy igazat mondasz?
  • RelakS
    Ja, Combined Community Codec Pack, aminek a legfrisebb verziója tartalmazza a Chiyo Chan's Cute Player-t is :]
  • Frosty01
    én is azt használom, de mostanában nem akarja betölteni a feliratokat a videó mellé, pl a child time's ova, meg most Jungle wa Itsumo Hare nochi Guu -ehhez sem, pedig .sub, és .srt volt, és se bsplayer, se crystal player, se media player / classic, és nem értem miért :s
  • Seth
    Combined Community Codec Pack
  • AranyKéz
    K-Lite Codec Pack-et használom; telepítésnél mindenhez ffdshow-t állítok be; Media Player Classic-ot is telepíti. Sok bajom még nem volt vele.
  • sweech
    nem tudom melyik a legjobb, de én k-lite-ot már évek óta használom és semmi baj nem volt vele
  • Frosty01
    tudtok ajánlani egy olyan codec packot ami jelenleg a legjobb, legmegbízhatóbb, és satöbbi?
  • Prof William
    Ha lightos cuccot szereted akkor a Wet Summer Days ( SUIKA )-t nézd meg.
    A H jelenetek melett még a története is jó.

Vagy Dragon Knight - 4 -et. Jó kis fantasy hentai...
  • Frosty01
    talán a gunslinger girl, mondjuk az csak nagyvonalakban hasonló :)
  • Rundstedt17
    Tudnátok ajánlani ezekhez hasonlót:berserk elfen lied?Az ergo proxyt ne egy rakás sz*r!Vagy jó hentait?
  • AranyKéz
    " Vmi jóféle ecchi/fanservice animét tudtok ajánlani? "

Umisho, Today in Class 5-2, Golden Boy, He Is My Master, Eiken
  • Frosty01
    Toki wo Kakeru Shoujo

egycsapásra kedvenc lett :)
  • _Vegeta_
    Umisó egyertelmu, nem is kerdeses. Ajanlom magyarul.
    Kodomo no jikan egy probat meger en meg csak a mangat ismerem.
    Zeró lujza egyszer nezheto, najo egesz kellemetes, ajanlom. Most van 2. sorozata is.
    Ikkitousen nagyon uncsi. Szerintem.
    Tobbirol fingom sincs.
    Amit meg ajanlok az a sumomo mo momomo, bar ez sokaknak nemtetszett. Sajna az ecchi kategoriaba rengeteg a szemet vsz.

Ha mangat is szereted, akkor Yuria 100 shiki, To-Love-Ru, Tende Freeze, Aiki, Otogi no Machi no Rena kötelező olvasmany, nincs mese. :D
  • berlinboy6329
    Vmi jóféle ecchi/fanservice animét tudtok ajánlani?

AA-n nézem épp,hogy ki mit tart a legjobbnak ebben a klategóriában,ezek vannak többségben:

Umisho
    Ninomiya-kun
    kodomo no jikan(de lolit nem szeressük)
    School days
    zero no tsukaima
    ikkitousen dragon destiny

Melyiket ajánljárok?Milyen sorrendben?(lekjopp->nem a lekjopp)
  • berlinboy6329
    A Personahoz van már felirat nem tudjátok?Tegnap ment le az első része,de még azt sem találom sehol.
  • armageddon666
    befejeztem ^^ hát... végét picit összecsapták :S

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    meg az időgépes dolog nem tetszett :C mágiával kellett volna visszamenni... vagy démonnak eladta volna a lelkét és 10 év múlva ő hal meg ^^ szomorúbb lett volna nem happy end de jobban tetszett volna ^^
  • armageddon666
    Nemtom mi olyan durva vele :D énmár várom a kövöt XD

---

Negima!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát Asuna-san halála után mikor Negima bement tanítani... majdnem elsírtam magam... mint Negi... az osztályelnök mentett meg ettől :) most 25. rész jön.ismét normál ending és opening volt szal jóra számítok :)
  • Frosty01
    hát, kb olyan hatással volt rám mintha egy kézimixert nyomtam volna a fülembe , és kicsit megigazítottam volna a szürkeállományom
  • Black Hawk
    EXplorer nekem is csinálja ezt. De nekem a Firefox is csinállja.
  • Cat 02 #19280
    én is :P most szereztem meg 2. évad 3-4. részét, de komoly elhatározás kell h megnézem :P
  • Enosh Chan
    RAMTest?
  • berlinboy6329
    Lenne nekem 1 kis off kérdésem,de nem tom hol kérdezzem emg,szal itt teszem,mert általában animeknél jön elő,mikor sok a videó..Akkor dob egy ilyet:

Ez most spec Explorernél van,amint látjátok,pont akkor dobta be mikor le akartam csukni a gépet.De ez van akkor is,ha bizonyos videókat kijelölök.Ha 1X bekékül,kidob egy ilyet sok 5xc3f.... minden szir szar memóriaterületet,hogy nem tudja olvasni..Ezeket az üzeneteket minek köszönhetem?Elég irritálóak.
  • Frosty01
    miért? :DDDDD
    én már láttam az összes részét XDD

le is rombolta alaposan az agyam
  • RelakS
    Hülyének minek? Nem fog már tudni rontani az elmeállapotán
    ぴぴる ぴる ぴる ぴぴる ぴい・・・
  • Cat 02 #19275
    Dokuro-chant normális embernek ajánlani :D
  • armageddon666
    úgyértem hogy 23 után 24-t :D de akkor ez holnapra marad mert 4-re már nicns időm :(
  • RelakS
    Nincs második...

Utána még nézd meg a 24-25-26 részeket, mert úgy lesz vége a történetnek!

Ha a Negima!?-ra gondolsz, az elvileg ugyan ez újrafeldolgozva, de szinte beszerezhetetlen... nekem legalábbis gondot okoz
  • armageddon666
    Negima 23. sírós rész után célszerű megnézni a másodikat? ha igen akkor majd holnap, ha nem akkor lefekvés előtt ^^ gyors választ plz :S
  • Frosty01
    már most is nagyon nehéz nézhetőt találni :S

amúgy az a ketchupos pipi ide is jöhet játszani, de csak kés nélkül
  • Frosty01
    szuper! ebből csak találok olyat amit még nem láttam =))

fosok hogy egyszer végignézem az összes jót, és nem lesz mit nézni :(
    ki fogok akadni xD
  • biomage
    csak igy :)
  • Seth
    jöhet, de hozza a gyógyszereit is^^