72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Ha már listázunk, itt az enyém. (Next gomb is van.) -
listám
ezeket többnyire végig láttam :c ami A+os azok közül 1-2 van ami nem fullos. szal amit nem vetítettek végig ^^ Inuyashat pótolom majd ha elfelejtettem :K -
Jah, az csak az induláskor az mpc háttere, semmi extra, bármit be lehet oda rakni a beállításoknál -
Tényleg benne van :D Igaz, egy szimpla MPC-ot takar
-
jóhogy, alapmüvek :DDD -
amit eddig néztem listát ami alapból volt azumanga és dokuro chan xD -
[URL=http://animeaddicts.hu/user.php?usersawanimes.18374]nekem pont 100-al kevesebb :D, bár kitudja 10-15öt biztos hogy nem jelöltem még hozzá a listámhoz
[/URL]
-
ja szorgalomból ma megirtam a listámat, az AAn itt megtekinthetö :) -
ez most vic akar lenni vagy igazat mondasz? -
Ja, Combined Community Codec Pack, aminek a legfrisebb verziója tartalmazza a Chiyo Chan's Cute Player-t is :] -
én is azt használom, de mostanában nem akarja betölteni a feliratokat a videó mellé, pl a child time's ova, meg most Jungle wa Itsumo Hare nochi Guu -ehhez sem, pedig .sub, és .srt volt, és se bsplayer, se crystal player, se media player / classic, és nem értem miért :s -
Combined Community Codec Pack -
AranyKéz #19295 K-Lite Codec Pack-et használom; telepítésnél mindenhez ffdshow-t állítok be; Media Player Classic-ot is telepíti. Sok bajom még nem volt vele.
-
nem tudom melyik a legjobb, de én k-lite-ot már évek óta használom és semmi baj nem volt vele -
tudtok ajánlani egy olyan codec packot ami jelenleg a legjobb, legmegbízhatóbb, és satöbbi? -
Prof William #19292 Ha lightos cuccot szereted akkor a Wet Summer Days ( SUIKA )-t nézd meg.
A H jelenetek melett még a története is jó.
Vagy Dragon Knight - 4 -et. Jó kis fantasy hentai... -
talán a gunslinger girl, mondjuk az csak nagyvonalakban hasonló :) -
Rundstedt17 #19290 Tudnátok ajánlani ezekhez hasonlót:berserk elfen lied?Az ergo proxyt ne egy rakás sz*r!Vagy jó hentait?
-
AranyKéz #19289 " Vmi jóféle ecchi/fanservice animét tudtok ajánlani? "
Umisho, Today in Class 5-2, Golden Boy, He Is My Master, Eiken
-
Toki wo Kakeru Shoujo
egycsapásra kedvenc lett :) -
_Vegeta_ #19287 Umisó egyertelmu, nem is kerdeses. Ajanlom magyarul. 
Kodomo no jikan egy probat meger en meg csak a mangat ismerem.
Zeró lujza egyszer nezheto, najo egesz kellemetes, ajanlom. Most van 2. sorozata is.
Ikkitousen nagyon uncsi. Szerintem.
Tobbirol fingom sincs.
Amit meg ajanlok az a sumomo mo momomo, bar ez sokaknak nemtetszett. Sajna az ecchi kategoriaba rengeteg a szemet vsz.
Ha mangat is szereted, akkor Yuria 100 shiki, To-Love-Ru, Tende Freeze, Aiki, Otogi no Machi no Rena kötelező olvasmany, nincs mese. :D -
Vmi jóféle ecchi/fanservice animét tudtok ajánlani?
AA-n nézem épp,hogy ki mit tart a legjobbnak ebben a klategóriában,ezek vannak többségben:
Umisho
Ninomiya-kun
kodomo no jikan(de lolit nem szeressük)
School days
zero no tsukaima
ikkitousen dragon destiny
Melyiket ajánljárok?Milyen sorrendben?(lekjopp->nem a lekjopp) -
A Personahoz van már felirat nem tudjátok?Tegnap ment le az első része,de még azt sem találom sehol. -
befejeztem ^^ hát... végét picit összecsapták :S
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!meg az időgépes dolog nem tetszett :C mágiával kellett volna visszamenni... vagy démonnak eladta volna a lelkét és 10 év múlva ő hal meg ^^ szomorúbb lett volna nem happy end de jobban tetszett volna ^^ -
Nemtom mi olyan durva vele :D énmár várom a kövöt XD
---
Negima!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát Asuna-san halála után mikor Negima bement tanítani... majdnem elsírtam magam... mint Negi... az osztályelnök mentett meg ettől :) most 25. rész jön.ismét normál ending és opening volt szal jóra számítok :) -
hát, kb olyan hatással volt rám mintha egy kézimixert nyomtam volna a fülembe
, és kicsit megigazítottam volna a szürkeállományom
-
EXplorer nekem is csinálja ezt. De nekem a Firefox is csinállja. -
Cat 02 #19280 én is :P most szereztem meg 2. évad 3-4. részét, de komoly elhatározás kell h megnézem :P -
RAMTest? -
Lenne nekem 1 kis off kérdésem,de nem tom hol kérdezzem emg,szal itt teszem,mert általában animeknél jön elő,mikor sok a videó..Akkor dob egy ilyet:
Ez most spec Explorernél van,amint látjátok,pont akkor dobta be mikor le akartam csukni a gépet.De ez van akkor is,ha bizonyos videókat kijelölök.Ha 1X bekékül,kidob egy ilyet sok 5xc3f.... minden szir szar memóriaterületet,hogy nem tudja olvasni..Ezeket az üzeneteket minek köszönhetem?Elég irritálóak. -
miért? :DDDDD
én már láttam az összes részét XDD
le is rombolta alaposan az agyam -
Hülyének minek? Nem fog már tudni rontani az elmeállapotán 
ぴぴる ぴる ぴる ぴぴる ぴい・・・ -
Cat 02 #19275 Dokuro-chant normális embernek ajánlani :D -
úgyértem hogy 23 után 24-t :D de akkor ez holnapra marad mert 4-re már nicns időm :( -
Nincs második...
Utána még nézd meg a 24-25-26 részeket, mert úgy lesz vége a történetnek!
Ha a Negima!?-ra gondolsz, az elvileg ugyan ez újrafeldolgozva, de szinte beszerezhetetlen... nekem legalábbis gondot okoz -
Negima 23. sírós rész után célszerű megnézni a másodikat? ha igen akkor majd holnap, ha nem akkor lefekvés előtt ^^ gyors választ plz :S -
már most is nagyon nehéz nézhetőt találni :S
amúgy az a ketchupos pipi ide is jöhet játszani, de csak kés nélkül
-
szuper! ebből csak találok olyat amit még nem láttam =))
fosok hogy egyszer végignézem az összes jót, és nem lesz mit nézni :(
ki fogok akadni xD -
csak igy :) -
jöhet, de hozza a gyógyszereit is^^