72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
én igen mert rátudnám venni öcsémet hogy nézze a gépen mert türelmetlen lenne
-
azért mondjuk annak se örülnék ha fél év alatt beérnék. -
ehh... heti 2? ezt nem is néztem... derossz :\ 100+ részt heti2vel mikorra tudják le? -.- -
Heti 2 rész? hát az még az ingert se képes eltüntetni bennem :D nagyon kiváncsi leszek a szinkronokra. De lévén hogy nincs animaxom azthiszem arányom nagyot fog zuhazzni az arányom a torrenten :D -
jah, később rájöttem én is -,-" -
bazzz, kawaiiii ^^
マクロスF-ből van :D ezt még énis eltom olvasni ^^ yeee :D -
_Vegeta_ #19341 macrossF? Agyrobolo az biztos. :D -
5 perc után leesett, hogy ismétlődik 
De kicsit se fárasztó
-
miből van ez az agyromboló szürkeállományturmix? -
hát ez qrva nagy
-
AranyKéz #19337 Jápcupp cápcárápp ripp rárá ripp tapp nyan nyan nyan nyan níháo nyan
-
Aki nem viselkedik, annak végig kell néznie EZT , kétszer
-
az mi? :] -
_Vegeta_ #19334 A rajzstilusa kisertetiesen hasonlit shiwasu no okina stilusara. Vajon veletlen? :D -
-
Asszem még spammolok egy ideig haruhival :D
pl ezzel, de mivel nagy, csak link
Haruhi - Macskák
macskás haruhik még itt -
Ayanami Rei fortélya
-
hehe :D -
The Melancoly of Marge Simpson? 
-
Nuki #19328 Igazából ezt csak azért tudom, mert éppen próbáltam betöltögetni AA-s listámba hogy mit láttam, stb... és pörgettem végig az animaxos animéket.
Aztán láttam hogy blícs, hinnye, gondoltam megörvendeztetlek titeket: nép.
Most jönnek a cédétokjaimban található animék, amiknek kevesebb mint 50%át láttam csak
-
Akkor hétfőn loituma, kedden meg pokoljárás? :] -
Nuki #19326
BLEACH 2008.01.21 21:15-TŐL AZ ANIMAXON!!!!4 -
_Vegeta_ #19325 Nezd meg az en galeriamban a John K peta boritokat. :D -
Pedig a kitalálósdiba is érkezett már egy-kettő :] -
Hali
Valaki az msnen mondta hogy kevés, szép lányok anime képem van a galériámban, tudnátok linkelni nekem ebbe a topikba párat köszike :D, vagy mondjuk játszhatnánk az én topikomban ilyen napot, hogy csak szép mellü nöket lehet beszúrni :) -
Nuki #19322 Olvastátok-e az Élni c. mangát?
Érdekes, nagyon picit elgondolkodtató is. -
Sayonara Zetsubou Sensei :D néhány jelenet horrorba is elmehetne XD -
_Vegeta_ #19320 Egy torrent tracker oldalan van ez a szavazas, persze egy animeval kapcsolatos oldal az nem egeszen atfogo velemeny. ;) -
Prof William #19319 Persze ha ez a közvéleménykutatás a AA vagy a Gőz fórumán lett volna merőben más eredméyne jöttek volna ki... :) -
Én nem tudom honnan van.
de nem ért meglepetésként az eredmény.
-
_Vegeta_ #19317 Szerintem mindenki tudja ez a szavazas honnan van. Azert az eredemny szvsz elegge illuziorombolo. :D
Szoktál-e anime-t nézni?
Nem, mert egyszerűen csak nem érdekel 29%
Láttam a Dragonball-t 22%
Alkalmanként nézek valamit 12%
Néha, ha időm engedi és van kedvem is hozzá 9%
Filmeket és anime-ket is vegyesen 6%
Igen, főleg sorozatokat 6%
Mi az az anime? 6%
Nem, gyerekmese az egész 4%
Nem, nem szeretem a távolkeleti kultúrát 4%
Igen, főleg filmeket 2%
Szavazatok: 2,549 -
Spice and Wolf -ot látta már vki(asszem tegnap volt az 1. rész)? Manga alapján nagy show lesz :D -
Ouran High School Host Club - LOL. nagy erőfeszítésbe került leküzdeni a buzis dolgok miatti hányingert, de amúgy egész jó kis anime
-
Na én is végeztem a Negima-val. Tetszett, végre vmi lekötött megint 2 napra :) neeext -
Nuki #19313 Jézusom listák o.O
Nekem alíg 1-2 van bejelölve, azok is csk azért mert ott jártam feliratot letölteni, vagy megnéztem az anime után hogy mit írtak róla... Lehet én is elkezdek majdan bogarászni, jó ötlet
-
en meg nem latom egyik listat se mert nem vagyok regelve............
amugy befejeztem a sky girls-t nezheto volt... elkezdtem a blood+ ot ez mar sokkal erdekesebb nomeg szebb is.
ja es nagy meglepetesemre Hanz Zimmer is belenyult a zenei reszebe.... ( lehet hogy csak papiron mert en semmi hans zimmereset nem fedeztem fel eddig a zenekben............) -
ismertető alapján nagyon ütős lehet, felkerült a "halállistámra" :D -
Most Sayonara Zetsubou Senseit nézem ^^ nagyon beteg :D csak mindig meg kell állítani hogy eltudjam olvasni az IQkat a falakon xD -
ITT az én listam. -
AranyKéz #19308 Én listám: http://animeaddicts.hu/user.php?usersawanimes.11688