72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • RelakS
    Basszus... két részt akartam megnézni a Pokoli lány - Futakomori-ból, erre már a negyediket nézem, mert a végére alapos szarkavarást iktattak be
  • RelakS
    ARGH-OMGFH!!!

Ez fááááááááááááájt XD
  • armageddon666
    énis ^^ nekem is :D sőt :D 1-2 ponton talán jobban mint az anime ^^
  • Seth
    Láttam mindkét részt, nekem tetszett, eltér az animétől , mangától, érdemes megnézni
  • Black Hawk
    Ezte be kell szereznem :D
  • Shadow_THH
    én láttam amikor kijött megnéztem az első pár részt

olyan mint ha ráhúzták volna a sailor moont + pretty curet a powerpuffgirlsre

midnegyik átalakul van egy speciális eszközük amivel harcolnak és gyakorta megtámadja őket valamilyen óriásrobot vagy tentaclemonster

kawaiiiii
  • csocso14
    Nem is mondtam, hogy jó, mondjuk én még nem láttam, de nem is tervezem a megnézését.
  • Seth
    Hát az egyik kivételes eset amit az amcsik jobban csináltak ^^
  • Shadow_THH
    ez valami szörnyen fos anime amugy
  • csocso14
    Innen
  • Frosty01
    2:33nál a 3 pisilós kissrác, milyen anime-ből pottyant ide?
  • Nuki
    Egy ilyen nem marad szó nélkül.

A politikusok forduljanak föl ahol vannak, mindegyik, de az animéinket nem adjuk!!4
  • _Vegeta_
    Eleg sokmindent ertettem. :O
    Aya mindig aranyos. :)
  • berlinboy6329
    Látom itt is megy a vita... :)

Igen...Kezdődött minden a 2x es reklámmal...Azt hittem csak vmi baki..De mikor megláttam az 1. részt mint Eztörténtazelőzőrészben,akkor már aggódtam...A hangminőség meg a másik....Én speciel úgy éreztem,hogy már alapból ilyen a szinkron..A túlzott Overdrive használat(Addéle zenei kifejezés,attól ilyen torz az egész)odabaszott.Attól félek,remélem tévedek,hogy a többi rész is ilyen lesz...Mert miért csak a DN-nek volt ilyen a hangja?A Cubixnak miért nem?Ez nem az Animay hibája,mert akkor az op/ed is torz lett volna...Szerintem.
  • biomage
    hu már megilyedtem magyart akarsz nézni xD
  • Nuki
    Mit fogok én mondani az ismerőseimnek, akiknek ajánlottam én ezt?

Megyek leöblítem egy kis bleach-el ezt az élményt. (japán nyugi xP )
  • Nuki
    Ha nem lenne pénz, nem lenne bleach meg death note, hanem valami harmadrangú kis satnya szutyok :P
  • armageddon666
    én igen xD tiszta szar recsegős volt az összes hang, jóformán a torzított L-t hallottam a legjobban és az volt a legfsazább XD

csak azt ne mondják amúgy hogy pénz nincs mert tudtommal ez a Sony csatornája :CCC (bár gondolom ez nem ilyen egyszerű)
  • Seth
    hát rettentő szar a hangminőség, de azért lehet érteni
  • ronihun
    nameg L hangja a amikor torzitva volt hát ti értettetek vmit?
  • RelakS
    a fél animax fórum szája habzik, a másik fele nem néz desz nót-ot
  • ronihun
    "Ezt nem hiszem el!!!!!!!!! Egész héten erre vártam,erre nemeléghogy az hogy 2 rész helyett egyet adnak le ráadásul még csak nem is az első részt hanem a másikat.Asszem mindjár felrobbanok! mad Ráadásul a hangminőség is olyan rossz volt hogy ha pontoznám 0tól 10ig -10et kapna!mad Egyszerüen nem hiszem el hogy nyamvadt 2 részt nemtudnak rendesen leadni legalább a premier napján!"
    ez egy animax forumárol szedett kis vélemény:)))
  • RelakS
    janem, csak popup blocker... mondjuk fura módon eddig nem zavarta
  • armageddon666
    Kira hangja anniyra nem is, L-é viszont tetszik, meg lejjebb írtam hszekbe hogy kié milyen szerintem :) és tényleg... most hogy egész jók lettek a hangok...

1pro, 2kontra... rettentő szar a hangminőség (torz, recseg picit, vagy nemis tudom), és nem voltak képesek az 1. rész leadni O.o ami mondjuk nem egyéni... van valami halvány emlékképem hogy történt már ilyen... csak lehet nem animével, lehet nem is rajzfilmmel xD de határozottan emléxem ilyen esetre hogy elmaradt egy első rész.
  • Seth
    modi megijedt és blokkolta biztos :D
  • RelakS
    a FÓRUM gomb semmit sem csinál
  • ronihun
    nahát télleg most a szinrkon tetszik csak mondjuk a minősége gáz _DD
  • Seth
    Ha vki jár animax fórumra,írja le a reakciókat nekem ide,mert engem kiltottak 1 hétre,miután belinkeltem youtube-ról a FMA 34. részéből a kimaradt Greed Vs Ed párbajt :D
  • ronihun
    gratulálok animaxnak a hang kemény nagyon olya nmono filing a szinrkon nem olyan rossz mint bleachnek elmegy nadehogy ilyen bakit:DDD
  • Nuki
    Basszus, kár hogy így elszúrták az elejét.
    A szinkron úgy összességében szerintem kibaszott jó lett. (Y)

Kira, L nagyon jóak lettek. A többiek a "jó" kategóriába esnek sz.v.sz. :)
    Végre jó munkát végeztek, de még mindig nem tökéletes. Valamit mindig képesek elszúrni...
  • RelakS
    hülye kérdés: Biztos, hogy nem ment le az első rész? Valahogy a kjubiksz-nak is 20 perc múlva kéne kezdődni
  • armageddon666
    irónia... mond hogy ironikus voltál... PLÍÍÍZ
  • 0Fritz0
    Csodás premier, profi kivitelezés.
  • RelakS
    Cubix

Lehet vadászni az ismétlésre? :D
  • Seth
    nem,most a hiperszuper Cubix lesz, lol
  • RelakS
    a kiccsajnak valahogy túl mélynek éreztem a hangját :S
  • armageddon666
    Hát a vége az g__i epic volt XDXDXD

most hallom: ezis 2esével megy? :D akkor most jön az 1. rész? XD

edit: vagy akkor mégsem?
  • armageddon666
    a noobrendőr hangja is tetszik :D

az zavar hogy túl mű az egész :S ide azért választhattak volna profikat -.- elég "valóságos" anime... felsőbb korosztálynak... komolyság emberek :S néha olyan szörnyű sztem a hangsúlyozás :S

L hangja talán jó is lesz :D
    a csávó meghalása jó volt :K a járókelők hangja gagyi :KKK Ryukról inkább no comment
  • csocso14
    Eddig csak azok a szinkronos animék tetszettek amiket nem láttam előtte japán szinkronnal, de ez most bejön, erre a hang recseg és a részeket felcserélik :D
  • Nuki
    Nézed.
    Ennyi és most mindenki be a tévé elé