72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Mr_no_NaMe
    Miért nem megy az Usteam? Már reggel 9 óta áll :S
  • Jagi
    Végigtoltam az initial-D osszes létező részét...
    Az übercsalódá az élőszereplős movie volt... kezdve ott, hogy ótvar kínai nyelv volt a japán helyett, Bunta-t meg egy alkoholista facnak állították be :(, holott az animeben a jelleme sokkal, de sokkal nagyobb volt^^ mindegy, gondolom nem akrtak vele túl sokat foglalkozni, a másik, meg hogy a Takahasi tesók... de már így is lelőttem sokmindent és felakasztanak majd a spoiler miatt, de iszonyatosan elkeserítő...
    Aki szeretné megnézni az a live movit max a soundtrack miatt érdemes (lol)
    bár abba is belenyúltak a kinai popszakmából valamit sztem...
  • Frosty01
    Shakugan no Shana

4 részes paródia kerestetik!!!!!
    sehol nem találok torrentet se hozzá se semmit! valaki halp mí ! :(
  • Nuki
    Ez nem játék... egyenlőre biztonságban vagyunk
  • Hmuda
    Áh, nem is olvastam rendesen végig csak rögtön kelés után átfutottam és megakadt a szemem az ismerős neveken. :P
  • Seth
    Arról nincs szó hogy ő fog szerepelni benne, hanem hogy az ő cége készíti
  • Hmuda
    Érdekes, hogy amilyen "nyálgyerekként" indult Di Caprio karrierje, annyira megemberesedett mostanra. Abszolút nem zavar, hogy ő fog szerepelni benne. :-)
  • CSOCSO
    talan kicsit spoileres:
    Death note:

nah azert kellemes csalodas, hogy az anime a vege fele elegge elter a filmtol.. mondjuk azert annyira nem jon be... masodjara csavarintanak a sztorin ugyanugy szinte.. es tok unalmas hogy ez a sok okostojgli ( L es N) a semmibol kiszopkodjak hogy tuti ez meg az a kira ( light )..

• Jagi
    remélem ne Uve Boll rendezi :))
  • CSOCSO
    Jon az AKIRA film!

"Word is that Warner Bros. has signed a deal to create two live-action movies based on the six-volume graphic novel, with Leonardo DiCaprio helping to produce the films and Akira's creator, Katsuhior Otomo, being on hand as the executive producer. The first of the two films is expected to come to the big screen in the summer of 2009 and we have little doubt that it has the potential of blowing Speed Racer out of the water."
  • biomage
    nállam is xD
  • Seth
    Nálam is jó volt a hang, 2x is leellenőriztem
  • Nuki
    Ma? Én nem vettem észre...
  • RelakS
    nem... ugyan úgy recsegett, mint az első részé, legfeljebb kevésbé
  • Nuki
    Ja :D
    Ennek jó volt a hangja az animaxon. Honto ni!
  • RelakS
    Ugyan akkor van, és legalább jó a hang ^^
  • Nuki
    Vagy az ismétlést az animaxon?
  • RelakS
    Jah, basszus... kénytelen leszek szombaton megnézni az AXN-SciFi-on :S
  • Seth
    újrakezdték :D
  • RelakS
    He? Eddig csak szar volt a hangminőség... most már hang sincs a Death Note alatt.... (legalábbis az opening alatt)
  • RelakS
    +van
  • Nuki
    Hát nem anime, de japánul beszélnek. Hasznos szókincs lehet :D
  • Hmuda
    Majd Relaks légyszi töröld ezt az idiótát.
  • Nuki
  • Bulykin
    ahogy érzed....
  • sweech
    kamu.
  • Bulykin
    senki??XD akkor olvasd el azt ami a te hsz-ed előtt van....
  • Prof William
    Igen!
    A High School of the Dead 3 és 4 részének fordítása kint van a www.manga.hu -n! Gyertek olvassátok el milyen lenne a Dawn of the Dead ha a japánok csinálták volna. Annyit megsúgok hogy nagyon ütős. :)
  • sweech
    még senki
  • armageddon666
    Colorfulba youtuben néztem bele jópár részbe XD majd lehet megnézem rendesne :D naon lolz ^^
    ---

Zombie-Loant már láttam. nem egy maradandó élmény számomra O.o nemis nagyon emléxem. de nem volt rossz ^^ tetszett azért ^^
  • Bulykin
    neeem:D most a Zombie-Loan-t akarom elkezdeni nézni...látta már vki?
  • Jagi
    Clannad-ot nézi vki?
    Túl vagyok az első7 részen, nekem tetszik. nagyon szép grafika, jó szinkron (ezt már ugye a japánoktól megszokhattuk), a karakterek érdekesek, bár némelyiken kevesebb hangsúly van, dehát ugye aki nem kapcsolódik a főszálhoz ugye az így járt :).
    Érdekes a történet, bár kicsit tucatnak tűnik, de mégis valahogy tetszik.
    Apró helyzetpoénok mellett vannak benne orditális szopatások, bealázások is, én rendesen felnyerítettem 1-2-nél.
    Azért nem annyira, mint a FMP, vagy Azumanga, korántsem olyan elvetemült :) (ja a Colorful ismerős valakinek? Azon szétmentem teljesen xD, egy szóval tudom jellemezni, ÚÚbazmeeeeheg!)
    szóval a Clannad kellemes szórakozás eddig. A kivitelezés 5-ös, a hangok jól illenek a karakterekhez, alánlani tudom csak...
  • Nuki
    Volt olyan ami nekem se akart sehogyse bejönni.. Aztán hát legyen ha már ennyit szöszmötöltem az üggyel, megnézem az első x részt, aztán rájöttem hogy mégis bejön. Próbáld csak meg szerintem ;)
  • Nuki
    Ismerős. Én tőle kapom
  • ronihun
    Death Notera gondoltam sorry
  • Bulykin
    mi az a dn?
  • ronihun
    a dn moviekat nem tudja vki honnan tudnám ..." elérni" :D
  • armageddon666
    Full Metal Panic pótló igazából sztem nincs :D de ha mégis lenne akkor szóljatok XD esetleg nem készül +1 évad valahol titokban? :CC
  • Bulykin
    mert jóó:D jobb mint az FMP, tudom h az állítólag poénos, de a Fate meg sirály:D:D
  • Gábor
    Akkor miért ajánlottad FMP pótlónak? :P