72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nuki #19995 Jaja boldog születésnapot ^^ -
HBD CSOCSO :] -
School Rumble - hat az elsoket resz utan ugy vagyok vele hogy ez nagyon lagymatag......... nahjo. nekiesek a harmadiknak... -
hát az a sablonos idióta mecha körítés, és a lovagrendes Brittania mint nagyhatalom sem tudja eltaposni ezt a sorozatot. 11. rész következik, és egyre nehezebben tudom otthagyni estére :D -
Nuki #19991 Már alig várom hogy megnézzem :P
Most éppen a bleachet nézem és naruto mangát olvasom, de utána ez jön, az biztos! :P -
A Macross movie az a Do you remember love.
Ez ment Magyarországon még VICO forgalmazásban Macross - Az űrcsatahajó néven. -
Én csak azt ídom vissza amit olvastam. Mivel nem írtak epizódszámokat, csak moziként emlegették, ezért gondolom valami összefoglalós dolog lesz. :-)
De ha ennyire retró akkor lehet előtte megnézem, hogy felkészítsem a társaságot a legrosszabbra. -
Az meg egy 50 részes sorozat... még korábbi mint a Macross-Do You Remember Love. Annyira retro, hogy az már majdnem divatos. Trapéznadrág meg kócos haj.:) -
A hír alapján a Super Dimensional Fortress Macross lesz. -
Vmikor tavasszal,legalábbis legtöbb helyen ezt olvasom, de konkrét dátum még nincs -
Macrossból melyik? Ugyanis a DYRL-ot a sok zene miatt nem biztos, hogy sokan szeretni fogják akik enm láttak még hasonlót (nem beszélve arról, hogy eléggé outdated tekintve, hogy a 80-as évek terméke). Akkor már Macross Plus. Vagy MAcross Zero.
Those who hunt elves eléggé ecchi ha jól tudom. Nekem nem jött be.
Iketeru Futari az jó és a Highlandert még nem láttam.
Apropó Code Geass 2. szezonról van már valami, hogy mikor jön ki? -
Kösz. Kis utánaolvasás után arra jutottam, hogy talán az Iketeru Futari helyére lenne a legjobb berakni a Jin-Roh-t. Remélem rá tudom beszélni őket. -
Highlander-t talán élveznék :) -
Következő érdekelne, hogy ezekre érdemes lenne-e anime-nubokat elvinni.
Iketeru Futari
Macross
Those Who Hunt Elves
Highlander
(Majd megpróbálom rábeszélni a vetítőket, hogy a korábban beigért Jin Roh-t mégiscsak iktassák be valahova.) -
zsenikarakter volt Kira is N is :]
mindkét oldalon lehetnek zsenik
-
fuck...... mostmar tul regi a post. nem szedne le az usenet... :( 3 honapig volt letoltheto de az is 2 honapja mar... -
zsenikarakter az L volt, nem? -
Prof William #19978 A Code Geass nagyon jó. Az ottani zsenikarakter jobban bejön mint Kira. Amolyan kira2 a srác csak itt rohadt nagy stratéga is. :) -
Nuki #19977 MÁSZT SZÍÍÍ!!!4 -
Code Geass :)
most kezdtem el nézni. picit hajaz a DN-re :D de nekem nagyon tetszik
ja igen.. ott is persze zsenikarakter :D csak itt sakkozik az ürge -
Nuki #19975 ugye? :D
Megnézed ezt és igazából rájössz hogy miért hájpolták ennyire. Utána már alig találsz olyat ami a pillanat hevében jobb élményt nyújtana.
Aztán elmúlnak a friss emlékek, de szerintem mindenképpen egy pozitív és az elsők között számomra mindig is ott lesz. Imádom a zseni karakterket
-
Ztakrva XD
Nem semmi agy a srác
-
Nuki #19973 Naja, :asdasd
Amúgy pont kiderült hogy hogy :P -
Ennyit a 8. részről XD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy tudhatnám meg a nevét 5 perc alatt? .......... Meg tudom csinálni!
A .......... majd egy perc szünet XD -
Nuki #19971 Ja valami szláv förmedvény
-
Minden kiderül mindjárt :D -
congratulation, megint sikerült egy hibát berakni, vmi idegen nyelvű feliratot látok :D -
Majd szombaton
Viszont mekkora genya a csaj XD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha jól figyeltem, ez a neve: 間木光子, viszont a wikipedia ezt mutatja: Naomi Misora (南空 ナオミ, Misora Naomi?) -
ott most 7. megy? -
AXN SciFi rulz ^^ -
Na, legalább aki nem látta a 6. részt az most megnézheti az ismétlést :D lol
bár lehet direkt,mert csak hétfő éjjel volt jó az ismétlés, sokan nem látták -
Ez a 6. ^^ -
:D reméljük a legjobbakat. 7. rész jó lesz -
Na, vajon ma mit alakít a DN-al az Animax? -
Nuki #19961 Van még néhány betü az ábécében. Örüljünk hogy nem használták ezt ki
-
sztem úgy sorozat után egy negyed/fél évvel később jó megnézni ^^ közvetlen utána biztos nem jó. magában meg... nos.. igen :D -
Nekem inkább kínszenvedés volt,mint élmény,hiába írtad ilyen szép kimérten :D. A sorozat nélkül kaotikus, önállóan nem állja meg szerintem a helyét, egyértelműen azoknak szánták akik látták a sorozatot és vágytak volna egy kis plusszra,ami azért lehetett volna annál az alig 10 percnél több is -
dehogynem... élményt... legalábbis számomra nagy élmény volt... a 2 idegesítő karakter nincs benne, meg vannak ilyen kis finom változtatások... semmi plusz info, minimális új jelenet, de az egész egyben, nekme nagyon bejött ^^ -
Hát igen, ott a 25-26 felé kellett volna bejezeni vmi frappáns módon. Az utolsó 2 rész azért tetszett nekem.
Én a speciált néztem meg tegnapelőtt, hát nem volt benne semmi. 2 órányi recap, a legelején volt kb 5 perc a halálistenek világában,meg a legvégén volt 5 perc nemmondommeg kinek a sírjánál,a többi összefoglalja a 25 részt. Nem veszt vele semmit az aki kihagyja -
befejeztem a death note-t. hat a vege erdekes volt.. legalabb mas volt mind a filmben.. de a sorozat azutan lett gagyi miota megjelent N a vege fele...
gondolom ezzel sokat nem spoilereztem le.. ha igen akkor elnezest