72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Nuki
    Jaja boldog születésnapot ^^
  • Frosty01

HBD CSOCSO :]
  • CSOCSO
    School Rumble - hat az elsoket resz utan ugy vagyok vele hogy ez nagyon lagymatag......... nahjo. nekiesek a harmadiknak...
  • Frosty01
    hát az a sablonos idióta mecha körítés, és a lovagrendes Brittania mint nagyhatalom sem tudja eltaposni ezt a sorozatot. 11. rész következik, és egyre nehezebben tudom otthagyni estére :D
  • Nuki
    Már alig várom hogy megnézzem :P
    Most éppen a bleachet nézem és naruto mangát olvasom, de utána ez jön, az biztos! :P
  • Bucser
    A Macross movie az a Do you remember love.

Ez ment Magyarországon még VICO forgalmazásban Macross - Az űrcsatahajó néven.
  • Hmuda
    Én csak azt ídom vissza amit olvastam. Mivel nem írtak epizódszámokat, csak moziként emlegették, ezért gondolom valami összefoglalós dolog lesz. :-)

De ha ennyire retró akkor lehet előtte megnézem, hogy felkészítsem a társaságot a legrosszabbra.
  • Bucser
    Az meg egy 50 részes sorozat... még korábbi mint a Macross-Do You Remember Love. Annyira retro, hogy az már majdnem divatos. Trapéznadrág meg kócos haj.:)
  • Hmuda
    A hír alapján a Super Dimensional Fortress Macross lesz.
  • Seth
    Vmikor tavasszal,legalábbis legtöbb helyen ezt olvasom, de konkrét dátum még nincs
  • Bucser
    Macrossból melyik? Ugyanis a DYRL-ot a sok zene miatt nem biztos, hogy sokan szeretni fogják akik enm láttak még hasonlót (nem beszélve arról, hogy eléggé outdated tekintve, hogy a 80-as évek terméke). Akkor már Macross Plus. Vagy MAcross Zero.

Those who hunt elves eléggé ecchi ha jól tudom. Nekem nem jött be.

Iketeru Futari az jó és a Highlandert még nem láttam.

Apropó Code Geass 2. szezonról van már valami, hogy mikor jön ki?
  • Hmuda
    Kösz. Kis utánaolvasás után arra jutottam, hogy talán az Iketeru Futari helyére lenne a legjobb berakni a Jin-Roh-t. Remélem rá tudom beszélni őket.
  • Seth
    Highlander-t talán élveznék :)
  • Hmuda
    Következő érdekelne, hogy ezekre érdemes lenne-e anime-nubokat elvinni.

Iketeru Futari
    Macross
    Those Who Hunt Elves
    Highlander

(Majd megpróbálom rábeszélni a vetítőket, hogy a korábban beigért Jin Roh-t mégiscsak iktassák be valahova.)
  • Frosty01
    zsenikarakter volt Kira is N is :]

mindkét oldalon lehetnek zsenik
  • CSOCSO
    fuck...... mostmar tul regi a post. nem szedne le az usenet... :( 3 honapig volt letoltheto de az is 2 honapja mar...
  • CSOCSO
    zsenikarakter az L volt, nem?
  • Prof William
    A Code Geass nagyon jó. Az ottani zsenikarakter jobban bejön mint Kira. Amolyan kira2 a srác csak itt rohadt nagy stratéga is. :)
  • Nuki
    MÁSZT SZÍÍÍ!!!4
  • Frosty01
    Code Geass :)

most kezdtem el nézni. picit hajaz a DN-re :D de nekem nagyon tetszik

ja igen.. ott is persze zsenikarakter :D csak itt sakkozik az ürge
  • Nuki
    ugye? :D
    Megnézed ezt és igazából rájössz hogy miért hájpolták ennyire. Utána már alig találsz olyat ami a pillanat hevében jobb élményt nyújtana.
    Aztán elmúlnak a friss emlékek, de szerintem mindenképpen egy pozitív és az elsők között számomra mindig is ott lesz. Imádom a zseni karakterket
  • RelakS
    Ztakrva XD

Nem semmi agy a srác
  • Nuki
    Naja, :asdasd
    Amúgy pont kiderült hogy hogy :P
  • RelakS
    Ennyit a 8. részről XD

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hogy tudhatnám meg a nevét 5 perc alatt? .......... Meg tudom csinálni!

A .......... majd egy perc szünet XD
  • Nuki
    Ja valami szláv förmedvény
  • Seth
    Minden kiderül mindjárt :D
  • Seth
    congratulation, megint sikerült egy hibát berakni, vmi idegen nyelvű feliratot látok :D
  • RelakS
    Majd szombaton

Viszont mekkora genya a csaj XD
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha jól figyeltem, ez a neve: 間木光子, viszont a wikipedia ezt mutatja: Naomi Misora (南空 ナオミ, Misora Naomi?)
  • Seth
    ott most 7. megy?
  • RelakS
    AXN SciFi rulz ^^
  • Seth
    Na, legalább aki nem látta a 6. részt az most megnézheti az ismétlést :D lol

bár lehet direkt,mert csak hétfő éjjel volt jó az ismétlés, sokan nem látták
  • RelakS
    Ez a 6. ^^
  • Seth
    :D reméljük a legjobbakat. 7. rész jó lesz
  • RelakS
    Na, vajon ma mit alakít a DN-al az Animax?
  • Nuki
    Van még néhány betü az ábécében. Örüljünk hogy nem használták ezt ki
  • armageddon666
    sztem úgy sorozat után egy negyed/fél évvel később jó megnézni ^^ közvetlen utána biztos nem jó. magában meg... nos.. igen :D
  • Seth
    Nekem inkább kínszenvedés volt,mint élmény,hiába írtad ilyen szép kimérten :D. A sorozat nélkül kaotikus, önállóan nem állja meg szerintem a helyét, egyértelműen azoknak szánták akik látták a sorozatot és vágytak volna egy kis plusszra,ami azért lehetett volna annál az alig 10 percnél több is
  • armageddon666
    dehogynem... élményt... legalábbis számomra nagy élmény volt... a 2 idegesítő karakter nincs benne, meg vannak ilyen kis finom változtatások... semmi plusz info, minimális új jelenet, de az egész egyben, nekme nagyon bejött ^^
  • Seth
    Hát igen, ott a 25-26 felé kellett volna bejezeni vmi frappáns módon. Az utolsó 2 rész azért tetszett nekem.
    Én a speciált néztem meg tegnapelőtt, hát nem volt benne semmi. 2 órányi recap, a legelején volt kb 5 perc a halálistenek világában,meg a legvégén volt 5 perc nemmondommeg kinek a sírjánál,a többi összefoglalja a 25 részt. Nem veszt vele semmit az aki kihagyja
  • CSOCSO
    befejeztem a death note-t. hat a vege erdekes volt.. legalabb mas volt mind a filmben.. de a sorozat azutan lett gagyi miota megjelent N a vege fele...

gondolom ezzel sokat nem spoilereztem le.. ha igen akkor elnezest