72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Nagydög
    Szeretned, ha dicsernem kicsit az eleslatasodat? ;)
    Eppen iskolas animet nem igenylek pillanatnyilag. Ezert kertem, hogy lehetoleg iskolas lanyok nelkulit ajanljatok.
  • csocso14
    Hát szerény véleményem szerint egy iskolás anime lányok nélkül eléggé elképzelhetetlen max Shounen Ai az a műfaj amiben ha iskoláról van szó akkor fiú suliról van szó.
  • Nagydög
    Alapvetoen nem is zavar. Egy komediahoz remek.(Pl. a Full Metal Panic-bol szerintem jobb a Fumofu, mint az elso sorozat.) Sport, vagy romantikus temahoz is oke(bar azokat nem kedvelem kulonosebben), de van, amikor mar inkabb bosszanto.
  • Nuki
    Ha tippelnem kéne azt mondanám hogy a célközösség miatt. Az mellékes hogy nem csak ők nézik meg ;)
    Mellesleg nevezhető ez talán japán unikumnak is? :D
  • Nagydög
    Nem lanyok. Iskolas lanyok. Cuki kis miniszoknyas egyenruhaban. Olykor mar kicsit sok beloluk. Horror, scifi, fantasy vagy krimi, mindegyik egy kozepiskolaban kezdodik/jatszodik.
  • csocso14
    Sukisyo ezt ki is hagytam a sorból. Ez az egyetlen ilyen tipusú amit láttam :D
  • Nuki
    Miért nem kellenek lányok? :3
  • csocso14
    pl: Ouran High School Host Club és Sakigake!! Cromartie Koukou, de ebbe nem vagyok biztos.
  • Nagydög
    Huhh! El vagyok latva anyaggal ugy tunik. :)

Starship Operator: Ebbol en mar beszereztem egyszer par reszt, es fogalmam sincs mi trotent veluk, vagy hova tettem oket. Meg nem neztem az biztos.
  • Nagydög
    Koszi! Hozzalattam a beszerzesehez. Van esetleg valami iskolas lanyok nelkul?
  • Hmuda
    Akira (alapmű...nuff said)
    Battle Angel Alita (egész gyorsan megnézhető szóval mindenképpen megéri, kicsit régi, de semmit nem von le az élvezhetőségből)
    Gankutsuou (lehet a látványvilága gyomorforgató lesz, de egész jó kis Monte Cristo feldolgozás)
    Ghost in the Shell 1-2 (a SAC-sorozatokat még nem láttam, de a filmek jófélék)
    Gungrave (vannak benne sci-fi elemek, emellett egy remek maffiatörténet, "A Holló" beütéssel)
    Pale Cocoon (egyrészes OVA, szóval gyorsan megnézhető)
    Paprika (Kon Satoshi ismét remekel)
    Starship Operator ("hihető" űrcsatás sorozat)
    Stellvia (leginkább egy "Harry Potter in space" jelzővel tudnám illetni)
    Toki Wo Kakeru Shoujo (időutazásos, sokáig a legjobb volt az aniDB-n, számomra azonnal alapmű kategóriába került)
    The Place Promised in Our Early Days (Shinkai Makoto első egészestés filmje, márscak a látványért érdemes megnézni)
    Wolf's Rain (végülis sci-fi, erős fantasy beütéssel)
  • Bulykin
    Shakugan no Shana, már láttam belőle asszem 10részt, de abbahagytam, nem azért mert nem jó hanem mert szar volt a felirat az avi-s verziókhoz...
  • Nagydög
    Befejeztem a Last Exile-t. Kellemes. Ajanljatok valami kellemes sci-fi beutesu animet! (A Cowboy Beebopot pl. imadtam.)
  • biomage
    ápr 19-20 -.-
  • armageddon666
    na pl Nightwish koncert :D gondoltam hogy elmegyek bár akkor még annyira nem csíptem az új énekest (főleg mikor a régi számokat énekli. youtube) szal végül mégsem vettem jegyet. Aztán az is kiderül hogy áthelyezték máshova a koncertet... szal az akár fontos is lehetett volna hogy máshol van :K bár nem volt hatalmas változás de mégis... szal szeretem minél közelebb a határidőhöz, de még abban a távban hogy biztos kaphassak jegyet :K
    --
    eléggé izé amit írtam... inkább lefexem. holnap suli. fáratt vagyok mán... nagyon... szal byezz és sorry offért x.x
  • RelakS
    Egyáltalán mikor lesz?
  • biomage
    láttom átléped a kérdésenet :S
    miért nem jösz a sakuraconra? ahol laksz az nincs mesze pestöl
  • RelakS
    Jah, jó, bár a vége legalábbis fura...
  • Nuki
    Áhgrrr. :D
    Igen, a tinta az illatos volt
  • biomage
    Én (mi) Nightwish koncertre a jegyet (márc 5.) már novemberben "megettem". :D

És finom volt?
  • Nuki
    Én (mi) Nightwish koncertre a jegyet (márc 5.) már novemberben megettem. :D
  • armageddon666
    legutóbb is akkor vettem és még volt xD szal jóaz úgy :D de meggyőztél :D 2 héttel előtte veszem xD

(túl előre nem szeretek vásárolni :S)
  • Nuki
    Hogy elfogyjon, értem :D
  • armageddon666
    én tervezem hogy elmegyek ^^ de a biztonságért majd 1-1,5 héttel előtte veszem meg :D
  • Nuki
    Pénteken tervezzük hogy megvesszük a bandának ^^
  • biomage
    Ki vettem meg már a jegyét? és ki tervezi az eljövetelt a conra?
    Amugy ma vettem meg a jegyet az Stben, 2200FT volt a két napos :)
  • Bulykin
    Az One piece-t nézi valaki? én most kezdtem el, eddig 8részt láttam...remélem az elkövetkezendő 337rész jobb lesz xD
  • CSOCSO
    school rumble elso evadjat befejeztem... egesz aranyos volt de szvsz ennel sokkal jobb is lehetett volna...

pl alib birom elhinni hogy tenma chan az oregebbik testver a kettojuk kozul.. holott o nez ki fiatalabbnak o viselkedik gyerekesebben es alacsonyabb is..

• Seth
    a napraforgómezősnél? Na ott már reménykedtem hogy átmennek vmi csápos hentaiba,amilyen pózokba a lányok lógtak, de mégsem :)
    Tsukune tényleg kár,hogy nem hagyta ott a fogát
  • armageddon666
    nekem pont az tetszett xD már vártam mindig mikor lesz :D igazából sztem naon vontatott... mármint a 13 részhez képest :S szal ha 26 rész lenne akkor pont jó. első 13ban bemutatják a karaktereket, kis vidám fanservices anime. aztán utána lehet komolyabb... (Shuffle volt ilyen asszem)

ami nekem csalódás volt az az a rész mikor a végén Tsukune. hát nem hal meg :D de majdnem -.- és akkor kereszttel a nyakában átváltozik Moka meg mindenki Berserkbe megy :KKK az nagoyn fasza volt ^^ de jött a köv rész amiben aszittem valami durva harc lesz....de aztán mégsem :(
  • Seth
    Ha 1x,2x elsütik okés, de minden részben már fárasztó :D
  • armageddon666
    Tsukune - Moka -san--- Tsukune - Moka-san--- Tsukune - Moka-san, kapucchuuuuu ~~~~

legjobb rész xD
  • Seth
    Mert? Olyan cukiak azok a cicajányok:D
    [még én sem láttam]
  • Frosty01
    The one being sung jó?

listás, de akárhányszor ránézek azokra a képekre aa-n elmegy tőle a kedvem :D
  • AranyKéz
    Rég voltam itt, és főleg régen számoltam be arról hogy mit nézek :)

Barefoot Gen (Hadashi no Gen) /movie/
    Barefoot Gen 2 (Hadashi no Gen 2) /movie/
    Spirited Away /movie/
    Cat Soup (Nekojiru-sou) /OVA, 1 ep/
    Mushishi /TV, 26 ep/
    School Rumble /TV, 26 ep/
    School Rumble OVA /OVA, 2 ep/
    School Rumble 2 /TV, 26 ep/
    Porco Rosso (Kurenai no Buta) /movie/
    Tenchi Muyo OVA /OVA, 19 ep/ (1 rész még hátravan, baxik működni a felirat benne)
    The One Being Sung (Utawarerumono) /TV, 26 ep/
  • Seth
    Én személy szerint nem sajnálom, elég gyenge egy sorozat lett. Voltak jó pillanatai,túlzásba vitt pantyshotok:D , de összességében nem egy nagy eresztés, pl a srác kifejezetten irritál, tipikus ne bántsunk senkit,hanem nyávogjunk a barátságról,szeretetről -alak. Mangáját nem ismerem, de olvastam hogy az sokkal komolyabb, ez meg túl kiddie lett.
    Tsukune - Moka -san--- Tsukune - Moka-san--- Tsukune - Moka-san, kapucchuuuuu ~~~~ , jajj ,ez mindíg lefárasztott^^
  • armageddon666
    Rosario+Vampire utolsó része jön :(( végre történiik valami 12-ben erre vége is lesz :S elvileg nem sok remény második évadra -.- pedig olyan jólenneee
  • Frosty01
    valamiért úgy éreztem kicsit mintha a mushi shit kezdeném el nézni, pedig nem is hasonlít a kettő egymásra, csak... úgy nemtom... szóval én csak ajánlani tudom :)))
  • Hmuda
    Nekem már évek óta a "to watch" listámon van. Sose jutottam addig, hogy nekiálljak. :P
  • RelakS
    Ittatöbbi :]