72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • davidka003
    Történet alapján jó lehet. Akkor azt majd elkezdem nézni.
  • armageddon666
    Code Geassel vannak közös vonásai ^^ illetve MAL szerint Monster az még hasonló
  • csocso14
    Code Geass is hasonló, nagy agyalásos tuljárok mások eszén.
  • Bulykin
    nem hasonló, de a Heroic Age nagyon fasza, csak 26 rész és 2nap alatt végigtoltam:D kedvenc
  • davidka003
    Elkezdtem nézni japánul a Death Note-ot, most járok a 26-os résznél és nagyon izgalmas. Tudtok még valami hasonló animet?
  • biomage
    naja :D csak te, mindenki át jönn az én totyikomba és nincs senkinek ideje ide irni
  • armageddon666
    ehh... látom csak én írok ^^
    Zoku Sayonara Zetsubou Sensei 12. rész táblán: "I agree to a 3rd season" ^^ remélem is hogy lesz xD ez megunhatatlan :D
  • armageddon666
    Spice and Wolf ^^ nemtom miért de bejön :D az op az valami hihhetetlenül jó O.o
  • armageddon666
    Hellsing Ultimate IV

ez nagyon jó volt O.o nem is mondok többet XD köv rész mikor? ^^
  • armageddon666
    Huhh. Hellsing befejezve, OVA 2. rész befejezve XD most megy az ending háttérben zene miatt ^^ ez naggyon jóóó :D mostmár továbbnézem. bár az éves megjelenés zavar :S őőő 4. részt látta már valaki? milyen subbal? és milyen a minősége? én 1-2-t mahou-val néztem, a 3-t azt AonE-t szedtem le. négyből nemtom milyen van :S
  • Rundstedt17
    omg
  • sweech
    IrfanView
  • armageddon666
    lejött, jóak a képek és tetszik a kategorizálás ^^ és akkor most mondjatok egy progit amivel lehet méretet csökkenteni -.- mert VALAKI ilyen 500 megás packot rakott fel XD és zavaró hogy sakuraconról van 1 giga képem xD ősziről meg csak 30 mega -.- de 200db xD
  • Nuki
    Nekem 400-al jön, ne panaszkodj
  • armageddon666
    bazz, mire lejön :S (900KB/sec)
  • biomage
    Hurrá végre ez is megvan xD
    con képeim
  • RelakS
    a kódolást is lehet szuperfinomról mondjuk 20%-osra venni (feltéve, hogy 1% a legjobb, 100% a legrosszabb)
  • biomage
    ott a pont xD én már gondoltam rá hogy poostert csináltok az egyik képedböl :D
  • Frosty01
    n00b -.-
  • Nuki
    Mindegy jövőre már nem leszek ekkora újreg

szerk: különbenis ha magyarázkodnom kéne akkor már: a ti érdeketekben tettem.
    Ha lekicsinyítem, hogy szerkesztenéd otthon, hogy csinálnál belőle hatalmas posztert magadnak? :D
  • sweech
    vannak olyan programok amikkel egyszerre több kép méretét lehet csökkenteni
  • biomage
    akkor mond ezt ha van 200 képed és le kell szerkesztened mert nagy a mérete, kétlem hogy bele kezdenél :P
  • RelakS
    Naná, hogy rád XD
    egyébként meg vanna ún. képszerkesztő programok, amivel frankón le lehet csökkenteni egy-egy kép méretét ;)
  • Nuki
    Mi az hogy is?
    [apro] Ha rám gondolsz, én elfelejtettem megnézni hogy a gépem milyeneket fotóz (A)
  • biomage
    á nem :D a legnagyobb 2 MB :), és öszesen 184 kép van, 360 MB méretü a rar
  • RelakS
    grat!

fogadjunk, te is 6 megás képeket raksz fel :/
  • biomage
    lehet gratulálni :D feltöltötem a rar fájlt 3 óra alatt és töröltem xD mert nem a wwwroot könyvtárba töltötem fel :D, ugy hogy várhatoan éjjel egy fele irom a linket
  • biomage
    hehe xD aha :) pontosan ahogy mondod
  • armageddon666
    pfff :C selejtezés <_< a legjobb képeket biztos magadnak tartod meg xD
  • biomage
    Csak szólok végeztem a képek selejtezésével, most töltöm fel az extrára a kemény 360 MB RAR fájlt:) amiben pontosan 184 kép található meg :D
  • Nuki
    Ha van Animaxod, ott adják: magyar szinkronnal :D
  • Hmuda
    A gőzösön fent van.
  • ffxi
    Sziasztok!
    Honey and Clover című animét keresem egy ideje, de azt hiszem, hogy inkább mosr rákérdezek.
    Merre tudok belenézni mind a 24 részes animéba? (Remélem értitek a szándékomat )
  • Nuki
    Ez a magyar amv rettenet, valami elképesztő
  • Bulykin
    úgy lesz:D
  • Prof William
    High School of the Dead új fejezete kin van manga.hu-n! Vegyétek és egyétek. :)
  • precision
    Köszi! Az érdem NeverwinterKING -é :) Ő csinálta nekem :)
  • ronihun
    off:nagyon tetszik a logod :O
  • CSOCSO
    ez az egyik legjobb ilyen video a jutubon.. viszont ezt most talaltam.. kirazott a hideg mikozben neztem

katt

ez a matrix nagyon odatett a filmvilagnak...
  • precision
    Hellsing Ultimatenek csak 4 része van eddig vagy csak én nem találok többet?