72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Történet alapján jó lehet. Akkor azt majd elkezdem nézni. -
Code Geassel vannak közös vonásai ^^ illetve MAL szerint Monster az még hasonló -
Code Geass is hasonló, nagy agyalásos tuljárok mások eszén. -
nem hasonló, de a Heroic Age nagyon fasza, csak 26 rész és 2nap alatt végigtoltam:D kedvenc -
Elkezdtem nézni japánul a Death Note-ot, most járok a 26-os résznél és nagyon izgalmas. Tudtok még valami hasonló animet? -
naja :D csak te, mindenki át jönn az én totyikomba és nincs senkinek ideje ide irni
-
ehh... látom csak én írok ^^
Zoku Sayonara Zetsubou Sensei 12. rész táblán: "I agree to a 3rd season" ^^ remélem is hogy lesz xD ez megunhatatlan :D -
Spice and Wolf ^^ nemtom miért de bejön :D az op az valami hihhetetlenül jó O.o -
Hellsing Ultimate IV
ez nagyon jó volt O.o nem is mondok többet XD köv rész mikor? ^^ -
Huhh. Hellsing befejezve, OVA 2. rész befejezve XD most megy az ending háttérben zene miatt ^^ ez naggyon jóóó :D mostmár továbbnézem. bár az éves megjelenés zavar :S őőő 4. részt látta már valaki? milyen subbal? és milyen a minősége? én 1-2-t mahou-val néztem, a 3-t azt AonE-t szedtem le. négyből nemtom milyen van :S -
Rundstedt17 #20509 omg
-
IrfanView -
lejött, jóak a képek és tetszik a kategorizálás ^^ és akkor most mondjatok egy progit amivel lehet méretet csökkenteni -.- mert VALAKI ilyen 500 megás packot rakott fel XD és zavaró hogy sakuraconról van 1 giga képem xD ősziről meg csak 30 mega -.- de 200db xD -
Nuki #20506 Nekem 400-al jön, ne panaszkodj
-
bazz, mire lejön :S (900KB/sec) -
Hurrá végre ez is megvan xD
con képeim -
a kódolást is lehet szuperfinomról mondjuk 20%-osra venni (feltéve, hogy 1% a legjobb, 100% a legrosszabb) -
ott a pont xD én már gondoltam rá hogy poostert csináltok az egyik képedböl :D -
n00b -.- -
Nuki #20500 Mindegy jövőre már nem leszek ekkora újreg 
szerk: különbenis ha magyarázkodnom kéne akkor már: a ti érdeketekben tettem.
Ha lekicsinyítem, hogy szerkesztenéd otthon, hogy csinálnál belőle hatalmas posztert magadnak? :D -
vannak olyan programok amikkel egyszerre több kép méretét lehet csökkenteni -
akkor mond ezt ha van 200 képed és le kell szerkesztened mert nagy a mérete, kétlem hogy bele kezdenél :P -
Naná, hogy rád XD
egyébként meg vanna ún. képszerkesztő programok, amivel frankón le lehet csökkenteni egy-egy kép méretét ;) -
Nuki #20496 Mi az hogy is? 
[apro] Ha rám gondolsz, én elfelejtettem megnézni hogy a gépem milyeneket fotóz (A) -
á nem :D a legnagyobb 2 MB :), és öszesen 184 kép van, 360 MB méretü a rar -
grat!
fogadjunk, te is 6 megás képeket raksz fel :/ -
lehet gratulálni :D feltöltötem a rar fájlt 3 óra alatt és töröltem xD mert nem a wwwroot könyvtárba töltötem fel :D, ugy hogy várhatoan éjjel egy fele irom a linket -
hehe xD aha :) pontosan ahogy mondod
-
pfff :C selejtezés <_< a legjobb képeket biztos magadnak tartod meg xD -
Csak szólok végeztem a képek selejtezésével, most töltöm fel az extrára a kemény 360 MB RAR fájlt:) amiben pontosan 184 kép található meg :D -
Nuki #20489 Ha van Animaxod, ott adják: magyar szinkronnal :D -
A gőzösön fent van. -
Sziasztok!
Honey and Clover című animét keresem egy ideje, de azt hiszem, hogy inkább mosr rákérdezek.
Merre tudok belenézni mind a 24 részes animéba? (Remélem értitek a szándékomat
)
-
Nuki #20486 Ez a magyar amv rettenet, valami elképesztő
-
úgy lesz:D -
Prof William #20484 High School of the Dead új fejezete kin van manga.hu-n! Vegyétek és egyétek. :) -
Köszi! Az érdem NeverwinterKING -é :) Ő csinálta nekem :) -
off:nagyon tetszik a logod :O -
ez az egyik legjobb ilyen video a jutubon.. viszont ezt most talaltam.. kirazott a hideg mikozben neztem
katt
ez a matrix nagyon odatett a filmvilagnak... -
Hellsing Ultimatenek csak 4 része van eddig vagy csak én nem találok többet?