72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
K-lite ^^
chiyo-chans cute player bazmeg xD wáááá ez fájt :D
szal KLite és abban van minden ^^
MPC beállításoknál ez a render mit számít? képminőségen változtat ha másra álítom ? most overlay van. csak így nincs print screen :S -
jaja, Chiyo-Chan's Cute Player rulz, + Haali media splitter, mert a CCCP-ben lévő nem vitte a Haruhit (Legalábbis a gyűjtő .MKV-ket nem értette) ^^ -
K-lite azt jó napot -
cccp, semmi más nincs fenn nálam -
tényleg. most h felmerült a téma. milyen codecet használtok?:O kiváncsi lennék. mer én mindig codecekkel küzdők és elegem van már belőle. :| -
Nálam a következők vannak:
DirectShow video: Haali's Video Renderer
RealMedia video: System default
QuickTime video: System default
Faxán mennek a feliratok vele, meg a printscreen ^^ -
hogyne lenne, van felirat betöltése funkció, ha nem aktív akkor beállításoknál asszem az outputnál mindent directx9-re és VMR9-re kell rakni -
gg-t csak mkv-be találom, azt meg nem viszi a bsplayer még cccp-vel sem...
csak classic media player viszi, de arra meg nincs felirat input :D -
igazából miért shinsennel nézed? :S Code Geass az [gg] vagy [Eclipse] :CCC -
Ööö
akadt egy kis problémám...
anime még mindig a code geass, felirat hozzá a .ssa, de a 8. résztől csúszik a felirat, ezt milyen progival lehetne szabályozni? vagy tudtok, a shinsen-sub féle verziokhoz feliratot? :S -
Ja, ltáom már előtte írta vki :P -
Valójában az a hibája, hogy a felirat az nem ass keterjesztésű, hanem ssa. -
Nuki #20547 Pfff :D
Nem semmi
-
00:37 -
Nuki #20545 Pisis bugyis kaja? o.O -
nekikezdtem a honey and clovernek
egesz erdekesen kezdodik
elso ket resz tetszett. holnap folyt.
ui: az openingben a pisis bugyis kaja a legzsirabb :D az eszmeletlen:D -
sokat nem hagysz ki.. de azert jo a sorozat neha :D
en azert mar varom a harmadik evadot de mire kijon az osszes :( meg masik ket ev mire be is fejezodik:D -
Az animék szappanoperája.
-
Én pont azért fejeztem be félúton már az 1. szériát,mert olvastam hogy még a 2. évadban sem jött össze senki senkivel,és ez idegesít :D -
Karasuma tényleg ritka unszimpatikus karakter, és Tenam is idegesítő mert úgy bálványozza. Én személy szerint a Yakumo/Harima végkifejletben reménykedek. Vannak is utalások, remélem kezdenek vele valamit. -
hat ezaz
schol rumble spoiler:
az is tetszett mikor harima meg a dokineni volt egyutt a lakasban..sajna nem tortent semmi...
az lett volna jo ha harima meg a szoszi csaj kozott megy a szarakodas/savazas.. utaljak egymast meg minden es harima osszejott volna egy kicsit a dokicsajjal, persze harima nem is gondolja komolyan csak neki olyan tokmindegy legalabb van valaki.. a doki persze tokre ra van zombulva harimara de emiatt a szoszike feltekenylett volna.. stb stb stb. szal tobb drama es tobb szerelem kellett volna de ket resz alatt szinte semmi nem tortent:( emiatt nem tetszik olyan nagyon ez a sorozat.
Karasuma...az az idiota csako akibe szerelmes Tenma.. juj.. az kiallhatatlanul semmilyen a csako.. legalabb lenne ontudatlanul halal romantikus vagy valami.. jojjon ki allandoan ugy a lepes hogy semmit nem akar megis romantikus amiert tenma annyiert meg van bolondulva erte.. de igy?? az ember egy nagy nulla.. idegesito is.. -
Átírtam és tökéletesen viszi a VLC Player.
Kösz a tippet. -
van valakinek MyAnimeList regisztrációja illetve listája? ha igen plz írja be a nickjét :K felvenném friendsbe -
én GOM player-t használok, sztek tök fasza:D -
:D próbáld meg átírni a felirat kiterjesztését erre: .ssa , és akkor elvileg a bsplayer viszi -
szedj le egy CCCP vagy K-lite codec packot. mind2 felrakja Media Player Classicot (illetve klite biztos, cccp nemtom) aztán nem lesz gondod semmivel ^^
edit: hellsing op megy. vajon milyen képet rakott be ez a szutyok bannernak ami elvileg random XD -
Media Player Classic még a másik megoldás. -
Inquisitor #20532 JetAudio? AZ új verziói elég leprák, de nekem az egyetlen lejátszó, ami minden féle feliratot korrektul kezel, ellentétben a BSP-vel vagy a VLC-vel. -
mpc? -
Leszedtem ezt a Code Geasst és van egy ilyen fájl:
[KPDM][Code_Geass][DVDRIP][H.264_AC3][01][A566DDCC].mkv film
[KPDM][Code_Geass][DVDRIP][H.264_AC3][01][A566DDCC].ass magyar felirat
Se BS Player, se VLC Player nem játssza le a feliratot. Mivel próbáljam? -
AranyKéz #20529 Whoah, lesz harmadik sorozat? Az ilyen jóhírek mindig bearanyozzák a napomat :)
" azok a pillanatok tetszenek mikor harima meg a szoszi csaj szaraxik egyutt.. de sajnos nagyon keves ilyen jelenet van :( "
Hehe, én mindvégig nekik drukkoltam :)
-
matol fel ev:D -
Heh, csak fél év? Én már majd háromszor annyi ideje várok rá. :P -
nah megvolt a school rumble 2....
mar alig varom a harmadik reszt de az is fel ev mire elkezdik vetiteni :((( szal majd 2010 ben megleshetjuk az egeszet egyben:D
amugy tetszik is meg nem is.. nagyon sok szenvedes van es nincs olyan jo mint a love hina...
azok a pillanatok tetszenek mikor harima meg a szoszi csaj szaraxik egyutt.. de sajnos nagyon keves ilyen jelenet van :( -
Najó talán az FMA is van ilyen jó mint a Death Note... (csak az nincs letöltve.)
Amúgy sztem megnézem ezt a Code Gease-t is ebben a kis szünetecskében. :P -
Hmmm, ahogy így emlegetitek a death note-ot asszem kedvet kaptam ahhoz, hogy megnézeem 3x is... :)
egyszerűen imádom, annál nincs jobb történet se filmben, se animében, se könyvben. -
kösz,szedem akkor -
a.f.k
ameddig megcsinálták addig azzal nézd ^^
utána anon meg volans... de ilyen gondod csak második évadnál lesz. valamiért AFK megállt vele :S
oh, készülj fel ohgy nem nyugis nézés. szal kb. 10 másodpercenként nyomkodnod kell a pause gombot... (falra vésett szövegek, etc)
a második opról nem is beszélve, ahol 1 sec alatt vagy 4 szöveg ugrik xD
történet szempontjából nem feltétlen fontosak. utalások, poénok, etc. (köv. évad előrejelzés xD) -
Sayonara Zetsubou Sensei -ből melyik a legjobb sub? Most azon gondolkodom, hogy meg kéne nézni -
Nuki #20520 Egyetértek csocso14-el, ameddig eljutottam a Code Geassban, addig felfedezhetők közös vonások benne a Death Note-al.