72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    K-lite ^^

chiyo-chans cute player bazmeg xD wáááá ez fájt :D

szal KLite és abban van minden ^^
    MPC beállításoknál ez a render mit számít? képminőségen változtat ha másra álítom ? most overlay van. csak így nincs print screen :S
  • RelakS
    jaja, Chiyo-Chan's Cute Player rulz, + Haali media splitter, mert a CCCP-ben lévő nem vitte a Haruhit (Legalábbis a gyűjtő .MKV-ket nem értette) ^^
  • csocso14
    K-lite azt jó napot
  • Seth
    cccp, semmi más nincs fenn nálam
  • NeverwinterKING
    tényleg. most h felmerült a téma. milyen codecet használtok?:O kiváncsi lennék. mer én mindig codecekkel küzdők és elegem van már belőle. :|
  • RelakS
    Nálam a következők vannak:
    DirectShow video: Haali's Video Renderer
    RealMedia video: System default
    QuickTime video: System default

Faxán mennek a feliratok vele, meg a printscreen ^^
  • Seth
    hogyne lenne, van felirat betöltése funkció, ha nem aktív akkor beállításoknál asszem az outputnál mindent directx9-re és VMR9-re kell rakni
  • Hegi90
    gg-t csak mkv-be találom, azt meg nem viszi a bsplayer még cccp-vel sem...
    csak classic media player viszi, de arra meg nincs felirat input :D
  • armageddon666
    igazából miért shinsennel nézed? :S Code Geass az [gg] vagy [Eclipse] :CCC
  • Hegi90
    Ööö
    akadt egy kis problémám...
    anime még mindig a code geass, felirat hozzá a .ssa, de a 8. résztől csúszik a felirat, ezt milyen progival lehetne szabályozni? vagy tudtok, a shinsen-sub féle verziokhoz feliratot? :S
  • Hegi90
    Ja, ltáom már előtte írta vki :P
  • Hegi90
    Valójában az a hibája, hogy a felirat az nem ass keterjesztésű, hanem ssa.
  • Nuki
    Pfff :D
    Nem semmi
  • Seth
    00:37
  • Nuki
    Pisis bugyis kaja? o.O
  • CSOCSO
    nekikezdtem a honey and clovernek
    egesz erdekesen kezdodik

elso ket resz tetszett. holnap folyt.

ui: az openingben a pisis bugyis kaja a legzsirabb :D az eszmeletlen:D
  • CSOCSO
    sokat nem hagysz ki.. de azert jo a sorozat neha :D

en azert mar varom a harmadik evadot de mire kijon az osszes :( meg masik ket ev mire be is fejezodik:D
  • Hmuda
    Az animék szappanoperája.
  • Seth
    Én pont azért fejeztem be félúton már az 1. szériát,mert olvastam hogy még a 2. évadban sem jött össze senki senkivel,és ez idegesít :D
  • Hmuda
    Karasuma tényleg ritka unszimpatikus karakter, és Tenam is idegesítő mert úgy bálványozza. Én személy szerint a Yakumo/Harima végkifejletben reménykedek. Vannak is utalások, remélem kezdenek vele valamit.
  • CSOCSO
    hat ezaz

schol rumble spoiler:

az is tetszett mikor harima meg a dokineni volt egyutt a lakasban..sajna nem tortent semmi...

az lett volna jo ha harima meg a szoszi csaj kozott megy a szarakodas/savazas.. utaljak egymast meg minden es harima osszejott volna egy kicsit a dokicsajjal, persze harima nem is gondolja komolyan csak neki olyan tokmindegy legalabb van valaki.. a doki persze tokre ra van zombulva harimara de emiatt a szoszike feltekenylett volna.. stb stb stb. szal tobb drama es tobb szerelem kellett volna de ket resz alatt szinte semmi nem tortent:( emiatt nem tetszik olyan nagyon ez a sorozat.

Karasuma...az az idiota csako akibe szerelmes Tenma.. juj.. az kiallhatatlanul semmilyen a csako.. legalabb lenne ontudatlanul halal romantikus vagy valami.. jojjon ki allandoan ugy a lepes hogy semmit nem akar megis romantikus amiert tenma annyiert meg van bolondulva erte.. de igy?? az ember egy nagy nulla.. idegesito is..
  • davidka003
    Átírtam és tökéletesen viszi a VLC Player.
    Kösz a tippet.
  • armageddon666
    van valakinek MyAnimeList regisztrációja illetve listája? ha igen plz írja be a nickjét :K felvenném friendsbe
  • Bulykin
    én GOM player-t használok, sztek tök fasza:D
  • Frosty01
    :D próbáld meg átírni a felirat kiterjesztését erre: .ssa , és akkor elvileg a bsplayer viszi
  • armageddon666
    szedj le egy CCCP vagy K-lite codec packot. mind2 felrakja Media Player Classicot (illetve klite biztos, cccp nemtom) aztán nem lesz gondod semmivel ^^

edit: hellsing op megy. vajon milyen képet rakott be ez a szutyok bannernak ami elvileg random XD
  • csocso14
    Media Player Classic még a másik megoldás.
  • Inquisitor
    JetAudio? AZ új verziói elég leprák, de nekem az egyetlen lejátszó, ami minden féle feliratot korrektul kezel, ellentétben a BSP-vel vagy a VLC-vel.
  • Hmuda
    mpc?
  • davidka003
    Leszedtem ezt a Code Geasst és van egy ilyen fájl:

[KPDM][Code_Geass][DVDRIP][H.264_AC3][01][A566DDCC].mkv film
    [KPDM][Code_Geass][DVDRIP][H.264_AC3][01][A566DDCC].ass magyar felirat

Se BS Player, se VLC Player nem játssza le a feliratot. Mivel próbáljam?
  • AranyKéz
    Whoah, lesz harmadik sorozat? Az ilyen jóhírek mindig bearanyozzák a napomat :)

" azok a pillanatok tetszenek mikor harima meg a szoszi csaj szaraxik egyutt.. de sajnos nagyon keves ilyen jelenet van :( "

Hehe, én mindvégig nekik drukkoltam :)
  • CSOCSO
    matol fel ev:D
  • Hmuda
    Heh, csak fél év? Én már majd háromszor annyi ideje várok rá. :P
  • CSOCSO
    nah megvolt a school rumble 2....

mar alig varom a harmadik reszt de az is fel ev mire elkezdik vetiteni :((( szal majd 2010 ben megleshetjuk az egeszet egyben:D
    amugy tetszik is meg nem is.. nagyon sok szenvedes van es nincs olyan jo mint a love hina...

azok a pillanatok tetszenek mikor harima meg a szoszi csaj szaraxik egyutt.. de sajnos nagyon keves ilyen jelenet van :(
  • Hegi90
    Najó talán az FMA is van ilyen jó mint a Death Note... (csak az nincs letöltve.)
    Amúgy sztem megnézem ezt a Code Gease-t is ebben a kis szünetecskében. :P
  • Hegi90
    Hmmm, ahogy így emlegetitek a death note-ot asszem kedvet kaptam ahhoz, hogy megnézeem 3x is... :)
    egyszerűen imádom, annál nincs jobb történet se filmben, se animében, se könyvben.
  • Seth
    kösz,szedem akkor
  • armageddon666
    a.f.k
    ameddig megcsinálták addig azzal nézd ^^
    utána anon meg volans... de ilyen gondod csak második évadnál lesz. valamiért AFK megállt vele :S

oh, készülj fel ohgy nem nyugis nézés. szal kb. 10 másodpercenként nyomkodnod kell a pause gombot... (falra vésett szövegek, etc)
    a második opról nem is beszélve, ahol 1 sec alatt vagy 4 szöveg ugrik xD

történet szempontjából nem feltétlen fontosak. utalások, poénok, etc. (köv. évad előrejelzés xD)
  • Seth
    Sayonara Zetsubou Sensei -ből melyik a legjobb sub? Most azon gondolkodom, hogy meg kéne nézni
  • Nuki
    Egyetértek csocso14-el, ameddig eljutottam a Code Geassban, addig felfedezhetők közös vonások benne a Death Note-al.