72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
nemtom, én most a Mushishi-t töltöm, látta már vki? milyen? -
Hehe, német Animax-on vetítik az Elfen Lied-et 
Vajon a magyaron nem fogják? :D -
hupsz:D sry akkor elküldöm neki pmben
-
viszont annál nagyobb az esélye, hogy törlöm! Meg esetleg visszamenőleg is egy-két hozzászólást... -
belinkeljem azt amit még találtam? csak sztem kevés rá az esély,hogy egyhamar seedelni fogják... -
Cat 02 #20715 Meglesem ezeket az OST-ket hátha, de asszem nagyrészükben nincs ének csak "insrumental". -
nem, FMA-nak nem lesz folytatása, a film lezárta a történetet(szerintem), a Sámán királyt nemtudom, azt nem nézem:D -
link ilyet találtam neked, nemtom jó e...a Penpalsra semmi sincs, egy volt de senki sem seedelte -
Cat 02 #20712 Jah, és még valami =)
Sámán király 2. évadja elérhető már angolul v magyarul ?
Illetve FMA-nak gondolom nem lesz folytatása :D -
Cat 02 #20711 Sziasztok, ez elég hülye kérdés, mert ugye no warez meg ilyenek. De szerintetek Penpals számokat honnan lehet szerezni ?
torrenten semmi
(Berserk elején ők vannak, Tell Me Why al ) -
Nem csak annak tűnik, Ez a soul Eater 1. részéből van, mégpedig 04:43 tól
,
-
tenksz a helpet
-
japánban biztos ilyen a standard kasza,arról másolták,azért lehet egyforma :D
viccet félretéve, ez tényleg a Soul Eaternek tűnik -
mintha első részben lett volna ez a jelenet
itt meg látszik is, hogy a kaszák ugyanazok :) -
hát ebben is van kasza :) , de szerintem ez nem az lesz -
sztem Soul Eater
megnéztem első 2 részt és inkább felejtősnek találtam :) -
na én nem rombolom a topikot felesleges hozzászólásokkal, úgyhogy nem írom be , hogy nem tudom, pedig tényleg nem tudom
-
#20702 -
Rundstedt17 #20702 nem tudom
..
-
khm... légyszi válaszoljatok legalább azt hogy nem tudjátok :\
elég szar h bármit beírok ide le se szarják :| -
Rundstedt17 #20700 Ez belemagyarázás.Tehát akkor ezzel a logikával egy hóhér is gyilkos,sőt Szent László,Szent István is gyilkosok voltak???? -
Light azzal amit művel gyilkos lesz ő maga is....
"megettük az utolsó kannibált" de hogyan? :P ha megeszed te is az leszel
ééérted? -
Rundstedt17 #20698 Ezt nem értem?... -
Rundstedt17 #20697 Így igaz
-
Rundstedt17 #20696 A bünőzök vagy érdekeik védői nem értenek a szép szóból....Nem volt más megoldás. -
Honey and Clover egesz aranyos... neha jo poenok vannak benne.. viszont tul soxor vannak megrajzolva gyerekesen ( krix-krax[ elfelejtettem a rajz stilus nevet]) a karakterek..
nem gaz de egy kicsit tul sok. neha meg a pici csajszi is krixkraxos "hulla" szemekkel van abrazolva mikor inkabb azokkal a döndölû ( gyonyoru) szemeivel kene elkapraztatnia mindenkit....... -
Tartózkodjunk a szpojlerezéstől!
Köszönöm! -
ez miből van? -
Jah...
Aztán örömmel jelenthetjük, hogy megettük az utolsó kannibált is, mi? -
Nuki #20691 Ez mind szpojler :|
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem is kira ölte meg...közvetlenül:) -
tudom... szükséges áldozat. a (szükséges de) kegyetlen módszere nem tetszett :\ -
Rundstedt17 #20689 Sötét én?L kényszerítette ki hogy megölje...ennyi... -
L-fogadható... én Kira párti voltam ^^ amíg jobban megismertük L-t... aztán jött az a rész mikor előjött Light eléggé sötét énje :S akkor kissé kiábrándultam belőle... de a nagy egészet nézve Light mellett vagyok. -
Rundstedt17 #20687 Volt mire őszintén szólva.... -
Nuki #20686 Nagyképűség, túlzott önhittség, ennyi. -
Rundstedt17 #20685 Mint már mondtam ha magára vállalt egy ilyen feladatot igazán kiérdemelte volna az isten szerepet már csak erkölcsi elvi folytán is... -
Rundstedt17 #20684 Hogy elfogadható-e?A válasz egyértelműen igen!Ez a kérdés fel se merülhet... -
Nuki #20683 Jóbarátaimmal sokat szoktuk filozfálni ezen a Kira és L, illetve ha hozzád kerülne a Death Note mit tennél vele.
A sorozatban Kirával egyedül az volt a bajom, hogy ő akart lenni az új világ ISTENE. Értelemszerűen ő azért kezdte a nagyobb bűnözőkkel, hogy a kissebb bűnt elkövetők lássák hogy veszély leselkedik rájuk, ha bűnöznek és ezért abbahagyják.
Azt elfelejtitek hogy továbbra is szükség van legalább egy arcra, ergo ha szegény vagyok, és loptam egy krumplit a zöldségestől, akkor parázhatok hogy megölnek, de nem fog bekövetkezni, mert még sohasem látott senki, nemhogy be is bizonyítsák rólam hogy én voltam. -
inkabb azon kene eltunodni hogy elfogadhatonak mondhato-e ez az egesz ha valoban visszaesne a bunozes emiatt? -
Rundstedt17 #20681 csillapodásnak olyan 95 százalékos visszaesést kellene érteni...