72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
ja visszaterve a hulyesgre amit mondtam... szal a 11. resz vegen tortentek erdekesz dolgok amit nem igazan tudtam meg hova tenni.. mondjuk gondolom hogy mi tortenhetett de majd tovabb nezem este -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hat.. mar a kozepenel vagyok szal gondolom mindenkit ismerek.. kirol beszelsz? a kocsog csaj pilotarol vagy az idiota guildrol aki mindig immelmannozza claust?... mast azert meg ne mondj el :D -
Culram #21080 Az nagyon jó kis film. Szeretem. Teccik a technkikák megoldása. Nemzetségek közötti különbségek, életfelfogások. Gyönyörű rajz, izgalamas történet.
És egy eleinte unszimpi karakter lett a végére a kedvencem.
És megint csak azt tudom mondani hogy nagyon jó film. -
Last exile nagyon faszan beindult.. egesz kellemes.
tetszik az osszes karakter, meg egy szerelmi szalat is el tudnek kepzelni a hosszu haju masodpilota es claus kozott :D
most fejeztem be a 11. reszt.. hat ennek a reszen mar erdekes dolgok tortentek nem is igazan ertelm jelenleg mi tortent de majd holnap folytatom. -
AranyKéz #21078 " pfff... és valamelyik másik csaj bekerül még a képbe? :D "
Ááá, csak úgy 4 vagy 5 :D
-
pfff... és valamelyik másik csaj bekerül még a képbe? :D
áááh tanulnom kéne de nemtom abbahagyni xD -
Nem, a 2. évadban sem, és ez elrettent :) -
Gyáájjjj nagyon jó ez a School Rumble :D
de az a fapofa csávó naon idegesítő O.o a főhős srác ugye összejön a lánnyal? O.o -
AranyKéz #21074 Még nem. Ha jól sejtem ott is olyan nyaff a csaj ?
-
angolul néztem ^^ magyar feliratban feltételezem úgysincsenek lefordítva a falfirkák... (mondjuk második évad második felében az angolban sincsenek) -
Goodbye Teacher Despair-hoz van már végig feliratozás? mert AA-n január óta nem raktak fel, addig meg szorgalmasan készítették, szal gondolom oda csak "elfelejtették kitenni" ... bár nem tudom. valaki valamit tud? -
Nuki #21071 A TV-s sorozatot láttad már? -
AranyKéz #21070 A szokásos stílus-, avagy minőségváltás.
Mennyit tud nyavalyogni a csajszi...
-
Nuki #21069 Miért? -
AranyKéz #21068 Read Or Die OVA.
Első 2 rész eszméletlen jóra sikeredett, a harmadikban most járok a 11. percnél, de már legszívesebben a falba verném a fejemet.
-
MUHAHAHAAH :D:D:D
az szep
keressetek ra arra hogy estelle - american boy
-
AranyKéz #21066 "This video is not available in your country."
-
AMV nek valo zene
szvsz egesz pofas.. nagyon passzolna valami vicces anime ala..mit gondoltok? -
hulye amcsi aszondja imadja a school rumblet mert a legalabb egy befejezett anime... :D:D:D LOOOOl MIVAN?? hol lett az befejezve?? nalam valami kimaradt? esetleg mar kijott az egesz harmadik szeria ?:D:D: ( tudom hogy nem de mindegy)
-
Megmarad. Ha szereted a romantikus komédiát akkor tökéletes választás volt. -
1. rész jóvolt ^^ remélem marad a színvonal :D
(am sorry a spamért XD) -
egésségedre 
-
nah megtaláltam... ám mivel lassan jön, és School Rumble meg fennvan gőzön ^^ így azt kezdem el :D
-
OOOH NOOOOOES!
nem találom Nanohat :S ill találtam egy fasza releaset [DGz], de nemtom letölteni... nincs seed. gőzön persze hogy nincs fenn -.- helpmee -
Sziasztok!
Nem tudjatok veletlenul, hogy a 6. One Piece filmnek ki a rajzoloja es van-e mas munkaja? -
Lucky Star 18. rész 13:24-13:34 (perc:másodperc)
legjobb xD akárhányszor megnézem röhögnöm kell XD
itt 3. perctől XD
-
jogos :) -
igen :DDDD School Rumbleről egyrészt azt hallottam jó, másrészt elég sok iskolai élet meg ecchi animét láttam mostanában szal ezért inkább a nanohara hajlok xD magical girlt már úgyis régóta akarok nézni ha más nem nosztalgiából (Sailor Moon xDDDDD de annyira elvetemült nemvagyok hogy azt leszedjem :K pedig emlékeim szerint tök jó volt XD) -
Going too far viszont tetszett :K -
AranyKéz #21053 SCHOOL RUMBLE. Komolyan, ezt pénzfeldobással kell eldöntened ? :D -
Nuki #21052 Én is, de az fiúknak való magical girl-ös. Erre gondoltam :D
(nem is baj hogy csak 2 részes lett... olyan mintha a 'going too far'-t meghosszabbították volna még 2 résszel) -
na az speciel olyan amit kényszerből néztem végig Excel Saga után, és messze alulmarad szerintem... nem tetszett :\
most viszont pénzfeldobás lesz hogy School Rumble vagy Nanoha :C bár sztem nanoha mert másrészt nézem a kanokont és hááát eléggé csalódás :\ de 1 ecchi elég most ^^ (lehet túl sokat láttam már? :S) -
Nuki #21050 De, egyet biztos: Puni Puni Poemi. -
Lehet hogy kérdeztem már, de látta valaki a Mahou Shoujo Lyrical Nanoha-t? vélemény róla? ^^ fiúként is élvezhető? :D (mert ha jóltom a MagicalGirl animéket nem nekünk találták ki :K)
(meg csak úgy érdeklődnék a főszereplő koráról O.o loli vagy sem xD) -
borzalmasan összecsapott a vége. -
jaja az is nagyon jó :)
Seth:
hát igen. bár nem is mai cucc, azt azért megemlíteném :)
és most lett pont vége, és még a vége is fogjukráhogy jó, ahhoz képest ahogy ez lenni szokott hogy egy tök átlag anime átmegy az őrületbe a végére, itt egész happy end lett ^^ -
Igen, azt már jobban ajánlom ^^, szép történet -
hm....amugy sincs idom uj animekra.. tele van a vincsim mindenfelevel.. most is vagy 10 anime kozul kellett valasztanom hogy minek kezdjek neki. school lifeosokbol kicsit elegem van.. a Last Exile meg eleg erdekesnek nez ki szal elkezdtem azt. -
Nekem nem tetszett, elején jó volt, de aztán meguntam. Animáció is vegyes volt, hol jó, hol pocsék, mintha 1 hét alatt kellett volna összedobniuk egy-egy részt. -
rakeresek majd. :)