72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • CSOCSO
    ja visszaterve a hulyesgre amit mondtam... szal a 11. resz vegen tortentek erdekesz dolgok amit nem igazan tudtam meg hova tenni.. mondjuk gondolom hogy mi tortenhetett de majd tovabb nezem este
  • CSOCSO
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hat.. mar a kozepenel vagyok szal gondolom mindenkit ismerek.. kirol beszelsz? a kocsog csaj pilotarol vagy az idiota guildrol aki mindig immelmannozza claust?... mast azert meg ne mondj el :D
  • Culram #21080
    Az nagyon jó kis film. Szeretem. Teccik a technkikák megoldása. Nemzetségek közötti különbségek, életfelfogások. Gyönyörű rajz, izgalamas történet.
    És egy eleinte unszimpi karakter lett a végére a kedvencem.
    És megint csak azt tudom mondani hogy nagyon jó film.
  • CSOCSO
    Last exile nagyon faszan beindult.. egesz kellemes.
    tetszik az osszes karakter, meg egy szerelmi szalat is el tudnek kepzelni a hosszu haju masodpilota es claus kozott :D

most fejeztem be a 11. reszt.. hat ennek a reszen mar erdekes dolgok tortentek nem is igazan ertelm jelenleg mi tortent de majd holnap folytatom.
  • AranyKéz
    " pfff... és valamelyik másik csaj bekerül még a képbe? :D "

Ááá, csak úgy 4 vagy 5 :D
  • armageddon666
    pfff... és valamelyik másik csaj bekerül még a képbe? :D
    áááh tanulnom kéne de nemtom abbahagyni xD
  • Seth
    Nem, a 2. évadban sem, és ez elrettent :)
  • armageddon666
    Gyáájjjj nagyon jó ez a School Rumble :D
    de az a fapofa csávó naon idegesítő O.o a főhős srác ugye összejön a lánnyal? O.o
  • AranyKéz
    Még nem. Ha jól sejtem ott is olyan nyaff a csaj ?
  • armageddon666
    angolul néztem ^^ magyar feliratban feltételezem úgysincsenek lefordítva a falfirkák... (mondjuk második évad második felében az angolban sincsenek)
  • Frosty01
    Goodbye Teacher Despair-hoz van már végig feliratozás? mert AA-n január óta nem raktak fel, addig meg szorgalmasan készítették, szal gondolom oda csak "elfelejtették kitenni" ... bár nem tudom. valaki valamit tud?
  • Nuki
    A TV-s sorozatot láttad már?
  • AranyKéz
    A szokásos stílus-, avagy minőségváltás.

Mennyit tud nyavalyogni a csajszi...
  • Nuki
    Miért?
  • AranyKéz
    Read Or Die OVA.

Első 2 rész eszméletlen jóra sikeredett, a harmadikban most járok a 11. percnél, de már legszívesebben a falba verném a fejemet.
  • CSOCSO
    MUHAHAHAAH :D:D:D

az szep

keressetek ra arra hogy estelle - american boy
  • AranyKéz
    "This video is not available in your country."
  • CSOCSO
    AMV nek valo zene

szvsz egesz pofas.. nagyon passzolna valami vicces anime ala..mit gondoltok?
  • CSOCSO
    hulye amcsi aszondja imadja a school rumblet mert a legalabb egy befejezett anime... :D:D:D LOOOOl MIVAN?? hol lett az befejezve?? nalam valami kimaradt? esetleg mar kijott az egesz harmadik szeria ?:D:D: ( tudom hogy nem de mindegy)
  • Hmuda
    Megmarad. Ha szereted a romantikus komédiát akkor tökéletes választás volt.
  • armageddon666
    1. rész jóvolt ^^ remélem marad a színvonal :D
    (am sorry a spamért XD)
  • Frosty01
    egésségedre
  • armageddon666
    nah megtaláltam... ám mivel lassan jön, és School Rumble meg fennvan gőzön ^^ így azt kezdem el :D

• armageddon666
    OOOH NOOOOOES!

nem találom Nanohat :S ill találtam egy fasza releaset [DGz], de nemtom letölteni... nincs seed. gőzön persze hogy nincs fenn -.- helpmee
  • Enosh Chan
    Sziasztok!
    Nem tudjatok veletlenul, hogy a 6. One Piece filmnek ki a rajzoloja es van-e mas munkaja?
  • armageddon666
    Lucky Star 18. rész 13:24-13:34 (perc:másodperc)
    legjobb xD akárhányszor megnézem röhögnöm kell XD

itt 3. perctől XD
  • Frosty01
    jogos :)
  • armageddon666
    igen :DDDD School Rumbleről egyrészt azt hallottam jó, másrészt elég sok iskolai élet meg ecchi animét láttam mostanában szal ezért inkább a nanohara hajlok xD magical girlt már úgyis régóta akarok nézni ha más nem nosztalgiából (Sailor Moon xDDDDD de annyira elvetemült nemvagyok hogy azt leszedjem :K pedig emlékeim szerint tök jó volt XD)
  • armageddon666
    Going too far viszont tetszett :K
  • AranyKéz
    SCHOOL RUMBLE. Komolyan, ezt pénzfeldobással kell eldöntened ? :D
  • Nuki
    Én is, de az fiúknak való magical girl-ös. Erre gondoltam :D
    (nem is baj hogy csak 2 részes lett... olyan mintha a 'going too far'-t meghosszabbították volna még 2 résszel)
  • armageddon666
    na az speciel olyan amit kényszerből néztem végig Excel Saga után, és messze alulmarad szerintem... nem tetszett :\

most viszont pénzfeldobás lesz hogy School Rumble vagy Nanoha :C bár sztem nanoha mert másrészt nézem a kanokont és hááát eléggé csalódás :\ de 1 ecchi elég most ^^ (lehet túl sokat láttam már? :S)
  • Nuki
    De, egyet biztos: Puni Puni Poemi.
  • armageddon666
    Lehet hogy kérdeztem már, de látta valaki a Mahou Shoujo Lyrical Nanoha-t? vélemény róla? ^^ fiúként is élvezhető? :D (mert ha jóltom a MagicalGirl animéket nem nekünk találták ki :K)

(meg csak úgy érdeklődnék a főszereplő koráról O.o loli vagy sem xD)
  • Bucser
    borzalmasan összecsapott a vége.
  • Frosty01
    jaja az is nagyon jó :)

Seth:
    hát igen. bár nem is mai cucc, azt azért megemlíteném :)
    és most lett pont vége, és még a vége is fogjukráhogy jó, ahhoz képest ahogy ez lenni szokott hogy egy tök átlag anime átmegy az őrületbe a végére, itt egész happy end lett ^^
  • Seth
    Igen, azt már jobban ajánlom ^^, szép történet
  • CSOCSO
    hm....amugy sincs idom uj animekra.. tele van a vincsim mindenfelevel.. most is vagy 10 anime kozul kellett valasztanom hogy minek kezdjek neki. school lifeosokbol kicsit elegem van.. a Last Exile meg eleg erdekesnek nez ki szal elkezdtem azt.
  • Seth
    Nekem nem tetszett, elején jó volt, de aztán meguntam. Animáció is vegyes volt, hol jó, hol pocsék, mintha 1 hét alatt kellett volna összedobniuk egy-egy részt.
  • CSOCSO
    rakeresek majd. :)