72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Hello lehet arról tudni valamit hogy az l33t-vel mi lett? mert már egy ideje nincs frissítés az új bleach sincs kint -
Prof William #21161 Ő volt... Amolyan megleptés hogy lám mégsem halt meg. :) -
jaja ezek a teszetosza karakterek nekem sem jönnek be :S -
nekem bejon.. rohadtul egyutt tudok erezni vele. -
mushi-shi? jah hát igen az nem túl izgalmas de jó :P
Juuousei - ez is jó kis anime szerintem -
nem tudnátok valami olyan animét ajánlani ami igazán leköti az embert,elvont,komoly,izgalmas és nem tul hosszú.Ami esetleg titeket megfogott .előre is köszönöm -
De őszinte:D -
gonyosz XD -
akkor Relaks majd téged is felrúg :D -
Nem...
Közösségben vagy! (mármint írogatsz a fórumra, sazl
)
-
akkor énis lehetek eva pilóta? *.* -
mondjuk elvileg pont emiatt alkalmas pilótának, nem? -
Ne már, szedd össze magad, menni fog, bármiről is legyen szó :D -
pontmint én :C -
Ezzel nem vagy egyedűl, nekem nem jön be a karaktere, hihetetlenül pesszimista, még csak meg se próbál tenni a dolgok ellen, csak elfogadja, hogy úgy se sikerül. -
Megnéztem az Evangelion gekijouban 1.01-et.
Őőőőőő.....
Shinjit még mindig felrúgnám időnként :/ -
Digimon van benne Makka na Chikai előtt XD -
helyenként a fordítás legalábbis érdekes lett :D -
Nuki #21144 Kell ehhez agyi elborultság, hogy mariozás közben anime zenéhez hasonlítsam a feljövő hangeffekteket... :D -
Rohatt apró betű :P :D -
alapz ^^ amúgy
www.tenshi.ru ahol nincsen semmi az ég világon, de rákukkanthatsz esetleg... nézdmeg! -
Perszee :D a Lost My music is megvan? esetleg? :D -
megvan mp3ban xD kell? -
reggel óta hallgatom :D -
látom téged is megfogott :)) -
Last Exile befejezve............ jo volt.. nagyon is.. de lehetett volna sokkal jobb :
SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!
az egesz tetszik.. ahogy meghal Alex a vegen.. ahogy kinyirja majsztró delfint meg minden... de azert lehetett volna ket reszes is a vege.
pl Dio halala a vegen nagyon ott van.. ahogy teljesen be halucinalja hogy a versenyen vannak.. amugy imadtam a stilusat de a legvegen mikor felbukkan dio es elkezd loni clausekra az eleg elcsapottan volt megoldva.. marmint.. elojott dio. kepvaltas, mutattak mast, kepvaltas par perc mulva es lovi dio clausekat.. semmi bevezeto hogy megjon dio.. mosolyog sunyi modon es elkezd loni mire clausek ledobben hogy most jujj mivan meg mittom.. nem csak jon a snitt kepvaltas es lovoldozes van :(
luciola balettos vegso verekedese is ott volt. teljesen egyedi.
sok dolog hianyzott szamomra.... ugy erzem hogy ennek az animenak 50 reszesnek kellett volna lennie...
Dio sokkal erdekesebb volt annal hogy csak annyit szerepeljen... ahogy en kepzelem dio, luciola es claus esetet. tudjuk hogy luciola es dio "baratok" igazabol ez csak a szivuk melyen van jelen hiszen luciola ugy lett " oda adva" dionak mint egy kis jatekszar/szolga...
mindenesetre jo lett volna a van par resz csak roluk hogy osszeismerkedne claussal: elmennek a hajora es mondjuk dio elegge sok erdeklodest mutatott claus fele es forditva meg utalat volt.. de jo lett volna ha megis kialakul egy baratsag kozottuk.. megpedig egy BAROMI eros baratsag ami luciloat feltekennye tette volna.. es ebbol jo par resz ami nem szol masrol csak claus.. luciola, es dio kalandjai. persze a vege fele kiderult volna hogy claus nem az az igazi barat es o maga ( claus) luciolat kepzeli igaz baratjakent dionak .. ezert van a vegen hogy beszol neki hogy miert nem tesz valamit dioert hogy birja ezt nezni hogy ezt teszi vele majsztro delfin... es luciola a vegen meg is menti diot es majsztronak elmondja hogy o Diot a baratjakent tekinti. ez igy lett volna kerek es szep.
ennyit a baratsag szallrol...
szerelmi szall:
Tatiana (a bekepzelt, " akkor is megfelelek mindenkinek" picsa aki vezeti az egyik vanshipet) lehetett volna egy peldakep claus szamara.. persze tatiana lenezi claust de a vegen osszebaratkoznak.. ez majdnem igy is van az animeban de ezt eroltetebb modon is jo lett volna latni.. ezek is nyugodtan kulon reszeken keresztul......
viszont tatiana segedje Aris a kis felenk de de rohadtcsinos csaj viszont osszeszurhette volna a levet Claussal.....
Mullin aki musketas volt meg sokkal jobban is racuppanhatott volna Tatianara amibol sok balhe es kaland szulethetett volna :D
Al meg olyan rohadtedes kiscsaj volt hogy nemigaz.. sajna nemsok szerepett kapot.. mikor a hazban megtalalta a macit az hatalmas volt:D legszivesebben atoleltem volna a monitoromat:D jopar ilyen resz kellett volna ahol Al csak adja magat.. rohadt aranyos imadnivalo kislanykent.. en igy kepzelem el.. 50 reszesnek a Last exilet... tuti hogy 10 pontos lenne az anime
ui: a legvegen a buzamezon az mullin volt a gyerekevel? nem ugy volt hogy meghalt az egyik hajon? -
én Makka na Chikait is ^^ ARms Alchemy op :D
meg Gods knows... meg Motekke! Sailor Fuku, meg még van ismerős XD -
VAAAAAAAAA!!! ZSENIALIS!!! kotelezo mindenkinek!!!:D
eloszor ezt nezzetek meg
pls.. legalabb 1 percig lessetek utanna kikapcsolhatjatok es
utanna meg ezt lessetek meg:D:D:D
en majdnem vegig neztem... egyedul a haru haru yukait ismertem fel a video elejen.
[URL=http://jp.youtube.com/watch?v=IvbCnoBcajw]itt az "eredeti" video is[/URL] -
Nuki #21134 Olyan nincs hogy kellett volna, csak érdeklődtem :P
Sok olyan anime van, amit úgy néztem meg, hogy azt sem tudtam hogy létezik 'mangája', mégis élek. :) -
nem, de tudom, hogy kellett volna:D -
Nuki #21132 Mangát olvastad-é? -
Shin Angyo Onshi a.k.a. Phantom Master - Dark Hero From Ruined Empire
10/8
fasza, nagyon jól megvan csinálva, igaz kevesebb benne a harc, mint amire számítottam, de egyszer megéri megnézni -
AranyKéz #21130 Isohunt-on keress rá a kodomo no jikan hun szövegre.
-
Kösz, megvárom torrenten a dévédé ripet :] -
Nuki #21128 2. évad?! Jó hogy nem néztem meg. Nehéz lett volna előröl kezdeni? :o -
AranyKéz #21127 1-10 -
őőőőőőőő.... az összes rész? O_O -
AranyKéz #21125 Cenzúrázatlan magyar felíratost seed-eltem egy ideig. Legyen megint ? -
hmm... Találd meg a három különbséget -
Digimon pedig jó :$ Tamers FTW ^^ gondolkoztam rajta hogy újra megnézem ^^ csak túl sok rész...