72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Black Hawk
    Végignéztem a Slayers TRY-t. A story kicsit kusza, de a vége minden baromságért kárpótolt.
  • RelakS
    Yotsuba? Van köze a DN-féle Yotsubához?
  • CSOCSO
    hat.. azert nekem jobban bejott a death note mint az ergo proxy leginkabb talan mert tobbet ertettem a death notebol:D
  • AranyKéz
    Őt úgy hívják hogy Yotsuba-chan, és ezek a karakterek a Yotsubato-ból, meg az Azumanga Daioh-ból, amit ugyanaz az ürge rajzolt :)
  • RelakS
    Ezen 4chan-on kívül mintha még lenne egy-két extra karakter
  • Nuki
    Sokat szerepjátékoztam a M.A.G.U.S. világában, én erre fognám ;)
    (lehetett volna akár bármelyik ehhez hasonló típus)
  • Frosty01
    Code Geasst megnézted már?
  • Rundstedt17
    3 at láttam ezek közül legalábbis inkább 2et
    Berserk tényleg nagyon jó volt,de nekem nem jobb mint a DN:)
    Cowboy Bebop nézhető volt de néhol komolytalan
    Ergo Proxy 1-3 rész után azt mondtam nem kérek
    Talán azért is kedvencem a DN mert abszolút megfogott az egyik szereplő a céljaival,ilyen meg nem szokott előfordulni.
  • Bucser
    Berserk (személyes kedvenc mangával kiegészítve)
    Ergo Proxy
    Lain
    Battle angel alita - GUNNM
    Gundam MS-08th
    Akira
    GundamSeed
    Cowboy Bebop

Ezek vannak a listámon messze a Death Note előtt.
  • Rundstedt17
    kiváncsi vagyok akkor szerinted mi a legjobb?nem is, melyek azok amelyikek jobbak a Death Noténél?azt gyanítom inkább személy függő hogy kinek mi a legjobb
  • Rundstedt17
    azt láttam nem volt rossz de azért olyan jó sem:).
  • AranyKéz
    Egyébként az IrfanView Thumbnails funkciójával remekül lehet navigálni az így lementett könyvtárak között, főleg ha két monitora van az embernek :)
  • AranyKéz
    Néha sajnos még hibázik egyszer-kétszer, pl. ha nem jön be az egyik oldal, akkor azt hiszi hogy a rajta szereplő thread-ek már törölve lettek; ha nem sikerül letölteni az egyik képet, akkor csak a következő módosításnál fogja újra megpróbálni.

Majd javítom, de most nem foglalkozok vele, amúgy sem túl destruktív hibák, és eszméletlen ritkák is.
  • Seth
    Ok, köszi, majd ha hazaérek melóból kipróbálom
  • AranyKéz
    Bármilyen perl környezettel megy, én pl ActivePerl-t használok, simán le lehet tölteni és installálni

Utána parancssorban, a megfelelő könyvtárban kb annyit kellene beírni hogy

perl.exe watch.pl http://zip.4chan.org/w/imgboard.html

aztán már szedi is le a képecskéket rendesen.
  • Seth
    Hmm, bevallom hülye vagyok ehhez(de gyorsan tanulok^^), milyen progi vagy plugin kellene hozzá?
  • AranyKéz
    Egyébként egyszerű GET request-tel csinálja, 1 percenként minimum 10 fájlt kér, de ez a 4chan szervereinek szinte semmi.

Legújabb verzió: http://frigo.extra.hu/tmp/watch.pl
  • Seth
    Kérem szépen .... :D
  • AranyKéz
    " Oké, de ne ide linkelgessen be minden képet :) "

Hehe, szép is lenne az adatforgalom :D

" Amúgy hogy csináltad? "

Adott board minden oldalát bejárja, lejegyzi az összes thread-et ami fenn van, mindegyiknek új könyvtárat hoz létre, lementi a html-t és a képeket, új hozzászólás esetén meg frissíti a html-t és letölti az új képeket.

Ha egy thread-et meg letörölnek, akkor a vinyón átrakja pl. a w_tmp könyvtárból a w könyvtárba, onnan már lehet törölgetni.
  • Nuki
    Nekem például a Slayers az egyik személyes kedvencem.
  • Seth
    Oké, de ne ide linkelgessen be minden képet :)
    Amúgy hogy csináltad? Rss-sel és a gépedre menti a képeket vagy csak megnyitja ablakban ha jött új kép??
  • AranyKéz
    A francokat lövöm le, miután 2 napon át melóztam rajta :)

Majd berakok 1-2 jó képecskét, addig is meg kitalálom hogyan fogom leselejtezni azt a napi pár száz mega képet :D
  • Seth
    na lődd le azt a scriptet de gyorsan :)
  • AranyKéz
  • Bucser
    LOL? kevés anime-t láttál ha szerinted a death note a legjobb.
  • AranyKéz
    Jajj de nagyon örülök a 4chanwatch scriptemnek :)

• Rundstedt17
    Hát igaz le van szükölve a választási lehetőségem mivel az animék 95%-éka komolytalan,vagy legalábbis komolytalanságot tartalmaz.
  • Rundstedt17
    Nem válasz a kérdésre melyik jobb?
  • Nuki
    Nálam, a személyiségemből kifolyólag nem alapkövetelmény, hogy komoly legyen egy anime. Ezért jóval szélesebb a palettám amiből választhatok.
  • Rundstedt17
    Nem illik hozzá egy hősnek nem ilyen hangot kéne adni
    És pedig mi az a jobb?A Death Noténél nem lehet jobb,a többi olyan gyerekes volt
  • Nuki
    Illik hozzá :D

Én láttam már a Death Note-nál jobbat
  • Rundstedt17
    Magyarul nem rossz,de nem magyarul sokkal jobb.Magyarban főleg Light hangja ami idegesítő,olyan tüdőbeteg idős gonosz hang.
  • Rundstedt17
    Engem csak a Death Note fogott meg eddig.A többit amit láttam eddig max nézhető vagy jó egyszerrel jellemezném.Lehet hogy már sosem látok olyan jót mint a Death Note?
  • CSOCSO
    nem birom abbahagyni az eureka sevent. imadom. imadom az osszes karaktert :D a zene kurvajo a rajz nagyon szep. tetszik minden karakter viselkedese es a sztori us bejott eddig.

es meg csak a 10 reszig jutottam a heten ( oke anno lattam a feleeig de az mar reg volt.. negyedere sem emlekszem)
  • RelakS
    Nem rossz, bár néha fura, hogy gyorsabban beszélnek a kelleténél (a japán szöveg jóval rövidebb volt, mint a magyar esetében)

Viszont valahogy a következőktől ki tud rázni a hideg a japán verzióban:
    Watashi wa Eru desu! (L vagyok.)
    Raito (Light)
    Misa-misa hangja: hol Konata a Lucky Star-ból, hol Suzumiya Haruhi :D (Nem véletlen, Hirano Aya a seiyuu)
  • ronihun
    és milyn amugy magyarul?
  • Seth
    34-35 volt ma
  • RelakS
    Ma volt a 35., összesen 37 részes
  • Frosty01
    hányadik résznél tart??

23 van meg csak torrentről :'(((((
  • RelakS
    uhh, jövő héte vége a Death Note-nak O_O