72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Végignéztem a Slayers TRY-t. A story kicsit kusza, de a vége minden baromságért kárpótolt. -
Yotsuba? Van köze a DN-féle Yotsubához?
-
hat.. azert nekem jobban bejott a death note mint az ergo proxy leginkabb talan mert tobbet ertettem a death notebol:D -
AranyKéz #21239 Őt úgy hívják hogy Yotsuba-chan, és ezek a karakterek a Yotsubato-ból, meg az Azumanga Daioh-ból, amit ugyanaz az ürge rajzolt :)
-
Ezen 4chan-on kívül mintha még lenne egy-két extra karakter
-
Nuki #21237 Sokat szerepjátékoztam a M.A.G.U.S. világában, én erre fognám ;)
(lehetett volna akár bármelyik ehhez hasonló típus) -
Code Geasst megnézted már? -
Rundstedt17 #21235 3 at láttam ezek közül legalábbis inkább 2et
Berserk tényleg nagyon jó volt,de nekem nem jobb mint a DN:)
Cowboy Bebop nézhető volt de néhol komolytalan
Ergo Proxy 1-3 rész után azt mondtam nem kérek
Talán azért is kedvencem a DN mert abszolút megfogott az egyik szereplő a céljaival,ilyen meg nem szokott előfordulni. -
Berserk (személyes kedvenc mangával kiegészítve)
Ergo Proxy
Lain
Battle angel alita - GUNNM
Gundam MS-08th
Akira
GundamSeed
Cowboy Bebop
Ezek vannak a listámon messze a Death Note előtt. -
Rundstedt17 #21233 kiváncsi vagyok akkor szerinted mi a legjobb?nem is, melyek azok amelyikek jobbak a Death Noténél?azt gyanítom inkább személy függő hogy kinek mi a legjobb -
Rundstedt17 #21232 azt láttam nem volt rossz de azért olyan jó sem:). -
AranyKéz #21231 Egyébként az IrfanView Thumbnails funkciójával remekül lehet navigálni az így lementett könyvtárak között, főleg ha két monitora van az embernek :) -
AranyKéz #21230 Néha sajnos még hibázik egyszer-kétszer, pl. ha nem jön be az egyik oldal, akkor azt hiszi hogy a rajta szereplő thread-ek már törölve lettek; ha nem sikerül letölteni az egyik képet, akkor csak a következő módosításnál fogja újra megpróbálni.
Majd javítom, de most nem foglalkozok vele, amúgy sem túl destruktív hibák, és eszméletlen ritkák is.
-
Ok, köszi, majd ha hazaérek melóból kipróbálom -
AranyKéz #21228 Bármilyen perl környezettel megy, én pl ActivePerl-t használok, simán le lehet tölteni és installálni
Utána parancssorban, a megfelelő könyvtárban kb annyit kellene beírni hogy
perl.exe watch.pl http://zip.4chan.org/w/imgboard.html
aztán már szedi is le a képecskéket rendesen.
-
Hmm, bevallom hülye vagyok ehhez(de gyorsan tanulok^^), milyen progi vagy plugin kellene hozzá? -
AranyKéz #21226 Egyébként egyszerű GET request-tel csinálja, 1 percenként minimum 10 fájlt kér, de ez a 4chan szervereinek szinte semmi.
Legújabb verzió: http://frigo.extra.hu/tmp/watch.pl
-
Kérem szépen .... :D -
AranyKéz #21224 " Oké, de ne ide linkelgessen be minden képet :) "
Hehe, szép is lenne az adatforgalom :D
" Amúgy hogy csináltad? "
Adott board minden oldalát bejárja, lejegyzi az összes thread-et ami fenn van, mindegyiknek új könyvtárat hoz létre, lementi a html-t és a képeket, új hozzászólás esetén meg frissíti a html-t és letölti az új képeket.
Ha egy thread-et meg letörölnek, akkor a vinyón átrakja pl. a w_tmp könyvtárból a w könyvtárba, onnan már lehet törölgetni.
-
Nuki #21223 Nekem például a Slayers az egyik személyes kedvencem. -
Oké, de ne ide linkelgessen be minden képet :)
Amúgy hogy csináltad? Rss-sel és a gépedre menti a képeket vagy csak megnyitja ablakban ha jött új kép?? -
AranyKéz #21221 A francokat lövöm le, miután 2 napon át melóztam rajta :)
Majd berakok 1-2 jó képecskét, addig is meg kitalálom hogyan fogom leselejtezni azt a napi pár száz mega képet :D
-
na lődd le azt a scriptet de gyorsan :) -
AranyKéz #21219 -
LOL? kevés anime-t láttál ha szerinted a death note a legjobb. -
AranyKéz #21217 Jajj de nagyon örülök a 4chanwatch scriptemnek :)
-
Rundstedt17 #21216 Hát igaz le van szükölve a választási lehetőségem mivel az animék 95%-éka komolytalan,vagy legalábbis komolytalanságot tartalmaz. -
Rundstedt17 #21215 Nem válasz a kérdésre melyik jobb?
-
Nuki #21214 Nálam, a személyiségemből kifolyólag nem alapkövetelmény, hogy komoly legyen egy anime. Ezért jóval szélesebb a palettám amiből választhatok. -
Rundstedt17 #21213 Nem illik hozzá egy hősnek nem ilyen hangot kéne adni 
És pedig mi az a jobb?A Death Noténél nem lehet jobb,a többi olyan gyerekes volt
-
Nuki #21212 Illik hozzá :D
Én láttam már a Death Note-nál jobbat
-
Rundstedt17 #21211 Magyarul nem rossz,de nem magyarul sokkal jobb
.Magyarban főleg Light hangja ami idegesítő,olyan tüdőbeteg idős gonosz hang.
-
Rundstedt17 #21210 Engem csak a Death Note fogott meg eddig.A többit amit láttam eddig max nézhető vagy jó egyszerrel jellemezném.Lehet hogy már sosem látok olyan jót mint a Death Note?
-
nem birom abbahagyni az eureka sevent. imadom. imadom az osszes karaktert :D a zene kurvajo a rajz nagyon szep. tetszik minden karakter viselkedese es a sztori us bejott eddig.
es meg csak a 10 reszig jutottam a heten ( oke anno lattam a feleeig de az mar reg volt.. negyedere sem emlekszem) -
Nem rossz, bár néha fura, hogy gyorsabban beszélnek a kelleténél (a japán szöveg jóval rövidebb volt, mint a magyar esetében)
Viszont valahogy a következőktől ki tud rázni a hideg a japán verzióban:
Watashi wa Eru desu! (L vagyok.)
Raito (Light)
Misa-misa hangja: hol Konata a Lucky Star-ból, hol Suzumiya Haruhi :D (Nem véletlen, Hirano Aya a seiyuu) -
és milyn amugy magyarul? -
34-35 volt ma -
Ma volt a 35., összesen 37 részes -
hányadik résznél tart??
23 van meg csak torrentről :'((((( -
uhh, jövő héte vége a Death Note-nak O_O