72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
mivel fiú persze hogy férfi hangot kap :D mondjuk nem nézem magyarul de mikor legutóbb hallottam a háttérből dexter hangja volt XD -
Nagyon gáz Near hangja. Először még női hangja volt most meg már férfi hanggal adják. Legjobb a japán hangja.
Azért Kira-t sajnáltam, hogy megölték. :( -
2 részt láttam :D most várok... ezzel is ...
Bleach - heti 1 rész, de most várok... fillerhez nincs kedvem :S
Code Geass R2 - heti 1 rész
D. Gray-man - heti 1 rész... sub nem a leggyorsabb -.-
Hellsing Ultimate - évi 1 rész :c szal... várok
Kanokon - 6-t láttam. nem annyira bejövős :S most várok...
Le Portrait de Petite Cossette - napi 1 részt nézek ^^ bár lehet holnap gyorsan megnézem az uccsó 2t a 3ból xD
Mnemosyne - havi 1 rész lenne, DVDRipre várok. nemtom milyen gyorsan jön
School Rumble Ni Gakki - VÁROK nuke subra :S aztán lehet uccsó 5 rész Your-Mom lesz :( de az SZAR :C
ez a most nézett animék listája :D
Köv vagy Lunar Legend Tsukihime lesz. második próba xD (magyar felirat ratyi volt anno és angollal nem mertem nézni ^^ mostmár azzal nézem az animéket szal ez nem lesz gond :D) vagy pedig Noto Mamikoval valami ^^ mondjuk Witchblade :D de még összeírtam párat :D -
Régen bakizott az Animax nem? Mi lenne ha most lenne vmi ? :D -
6 rész lesz, eddíg 4 van kint. AMúgy nekem kezdetben nagyon tetszett, mostanra kicsit leült a hangulat :) -
jah, értem...köszi^^ -
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉééééééééééééssssssssssss!
Jöhet a Death Note utolsó része! -
mivel DVDRipet szedem ezért még csak 2 rész van kinn számomra :P
amúgy elvileg még csak 4 részhez van sub. (anidb alapján) +még nincs is kinn minden rész :D Airing (myanimelist alapján) -
az uccsó részéhez is van felirat?? mert én nemtaláltam:) -
Ez a Mnemosyne durva naon :DDD várom a DVDRippeket ^^ -
én meg pénzt nem igen adnék ki egyszernézős animéért, amit ráadásul nagy valószínüséggel nem is értenék...
Ellenben ha Elfen Liedet vagy Evangeliont látsz szólj ^^ -
nem neked szólt hanem annak aki kereste. -
Köszi, de nekem megvan :) -
Tessék itt van Ócsón a duplalemezes változat.
HD verzió tudtommal nincsen belőle. -
Nézd csak meg, úgysem fogsz játszani a játékkal,akkor meg mire vársz? :)
Esetleg olvasd el a sztoriját, vhol biztos le van írva -
pont ezért nem nézem meg :\ mert nemtok jáccani a gémmel ^^ + mert nem találok eredeti dubos HD verziót :K -
2 rész jött ki pc-re, a 7 és a 8. A 8-ban már jobb a grafika, a karakterek már nem superdeformed-ek,hanem rendes emberi alakúak,nincs kalapács kezük :D Nekem személy szerint a 8 nem jött be annyira,a sztori túlságosan vontatott,bár kétségtelen hogy látványosabb.
Mellesleg neked felesleges nekiállni bármelyiknek is,mert ha FF7 nem tetszik akkor az sem fog -
karik, meg itt ott a grafika kiszúrta a szemem -.-
320× mittoménhanyas felbontás rulz
kérdésemre viszont nem válaszoltál :D
van olyan része pc-re ami jó (jobb mint ff7) és játszható? :DD -
FF7 fos? Nem beszélek veled többé....
97-et írtunk akkor, a renderelt hátterek még most is megállják a helyüket a videóknál csak hüledezett az ember, a zene, a sztori,minden fantasztikus a mai napig és utánozhatatlan hangulata van az egésznek. Az irányítás meg ennél egyszerűbb nem is lehetne,ps-en pc-n is kitűnő, nem tudom mi a gond vele, ebben nem kell kapkodni, mindenre van idő, ez nem devil may cry ^^
-
jah... lehet :)
nincs ps2-m, se ps3-am, szal nem nagyon tudom felfogni sem ezt a final fantasy játék-vonalat. próbálkoztam a 7-el, de annyira bántóan fos a grafika és az irányítás, hogy képtelen voltam vele játszani. pc-n van egyáltalán olyan része, ami játszható? -
Nem láttam, végigjátszottam
. Igaz hogy az AC után játszódik, de az inkább egy spinoff, és csak a cg mozikat összefűzve megnézni elég értelmetlen, csak a látvány miatt érdemes, a sztorit a játékból tudod meg
-
Dirge of Cerberus-t láttad már? az a folytatása. és az is gyönyörü
-
Az Advent Childrent igyekezz megnézni,cg animék közül nálam az egy kiemelkedő alkotás és nem csak azért mert final fantasy megszállott vagyok.A karakterek kidolgozása 10x jobb mint az említetteké , a harcok koreográfiája szintén pazar. Annyi hátulütője van a dolognak, hogy ha nem játszottál a FF7-tel,akkor elég semmitmondóak lesznek a karakterek, a sztori meg WTF :) -
ááááááááá
hihetetlen!
most néztem a mugiwarapirates honlapját, és (igaz már régi hír. máj25.) de feloszlik a csapat és nem fordítják tovább az one piecet :((
ők csinálták még az eyeshield, és az initial d feliratokat is. -
az hogy a design milyen volt éppen nem egyenlő azzal hogy melyik CGI hogy néz ki. Appleseed persze hogy steril volt... Utopia végülis... ACt még nem láttam csak AMVkben. De nekem animéhez jobban bejön az Appleseed/Vexille szerű cel-shaded ^^
--
Negima Special? O.o lemarattam valamiről ? :D felirat van? :D a feldolgozott sorozathoz azt tom hogy van 1 ova ill most majd jön még 1... hogy miben más azt nem tom, de elvileg naon nem követi a mangát. Ami engem hidegen hagy igazából ^^ Lehet hogy majd megnézem RAWba :S már csak a pactiok miatt is XD de olyan jó lenne subbal :( -
nem emlexem melyik melyik volt.. eureka seven bejon rajzilag.. karakterek arca meg minden mas. -
És mit szóltok az Animátrix cgi jeleneteihez? (Tudom, szinte az egész cgi volt :D)
Az Ozirisz utolsó útja (Final Flight of the Osiris) az ugye egyértelmű, de voltak hasonló megmozdulások is, csak hagyományosabb megjelenítésben a Második reneszánsz (The Second Renaissance) történetekben, meg a Hiba a rendszerben (Beyond) részben ... meg szinte az összes többiben, de szerintem ez utóbbiban volt a legszebb -
Én is azt mondom,talán a Vexille egy fokkal jobb volt, ott már volt mocsok az utcán,meg természetes környezet,nem csak betondzsungel. -
Szerintem Advent Chikdren CGI messze sokkal színvonalasabb volt mint az Appleseed-é. az Appleseed nekem túl steril volt. -
Prof William #21293 Azért később már töbször látjuk a szemét :) -
xD -
tudom,csak úgy mondtam, láttam a sorozatot :)
AZ új feldolgozás mennyiben más? Grafika ha jól tudom olyan mint a speciál,az jó. Sztori teljesen más? -
Igen, de ezután nagyon elpirult, megijedt, és elrohant :D
Egyébként a barátnői egyszer elhúzzák a szeme elől a haját, és megkérdezik Negi-t, hogy Ugye, milyen helyes lány? (Lehet, pont itt) -
Jé, szeme is van???
-
-
hát igen vannak benne érdekes arcok :D -
angol nem jóa :D -
Haaaai
-
Mondjuk neked még lehet :D Nekem már jönne a pedobear
-
angol mindenképp van, sztem azzal néztem :D de Negima!?-hoz nincs :'( MIÉÉÉÉRT?!?!?!?! ... Nodokát akarok :'(