72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
manga mindig jobb mindenben. -
Dante stílusa és a betétzenék nagyon megdobják az egész sorozatot. Határozottan voltak jó részek de az ellenfeleknek legalább egy kicsi esélyük lehetett volna. Ott volt Abigeil is... xD -
de attól megnézheted az animét, mert nem rossz :) -
Nem :) Abba is csak benne vannak hipp-hopp,semmi háttértörténet nem derül ki.
De nyugodtan fogj neki a 4. résznek, vedd úgy hogy csak Dante sidekick-jei, semmi lényeges szerepük nincs a sztori megértésének szempontjából. ELég annyit tudni, hogy mindegyikük jól bánik a fegyverekkel :) -
akkor most megnyugtattál ^^ akkor előtte elég megnéznem az animét ugye? :Dés abból már tudni fogom hogy kik ők XD
-
"de persze story az 20 résszel ezelőttre visszanyúlik"
Nem, nemigazán, elég ha ismered hogy ki is Dante, Trish,Lady, ennyi. 2 hete vittem végig,sehogy sem kapcsolódik az előző részekhez -
de elvileg tök badass :C xD meg látványos :D az meg akár elég is lenne valamikor... de leginkább game miatt néztem volna meg mert megint egy (feltehetőleg) fasza gém, "normális" verziója (új, normális graf) kijön PCre, hozzátudnék majd jutni, de persze story az 20 résszel ezelőttre visszanyúlik -.- -
az anime is csak egy jó délutáni elfoglaltság... Feltéve hogy azt akarod nézni hogy Dante mindenkit lenyom félkézzel. -
Tök más, egyik részhez sincs köze, csak Trish és Lady lehet ismerős. -
Hmm... DMC4 játék esélyes játszásra. Az lenne a kérdésem hogy DMC anime miről szól? :D felöleli a játékok történetét? vagy tök más -.- -
nemtom de már csak ára miatt is megéri O.o (0 Ft xD)
---
ronihun. az "eredeti" az gondolom a sorozat lenne. Kezd azzal. a "remake" meg az OVA ami valójában az eredeti, lévén mangát szóról szóra követi ^^ 1. 2 rész felöleli nagyjából a sorozatot.
amúgy 1 OVA = 1 kötet manga :D -
kakashinak rossz szemét takarja el a fejpánt? :D -
mi a hiba rajta :P xD -
jah, van egy két kard ami egész jó ^^
de amik a legszebbek (lehetnének) fából meg müanyagból vannak összetákolva :S:S -
a hellsingböl a remaket érdemes elkezdeni v az eredetit? -
Kicsit alakítottam öt régebbi banneremen. A felső az új, az alsó a régi.
-
Nuki #21347 Ichigo Bankai-jának kardja nagyon durva, ráadásul fémből :o -
Hát nem Claire a Claymore-ból az biztos :D -
ez nem Saber a Fate-ből? :P -
Én kedvenceim:
Jouji Nakata (lentebb írták :D legjobb férfihang ^^ Alucard, Gankutsuou :D)
Fukuyama Jun (Lelouch, Lawrence)
Satsuki Yukino (Chidori, Shion, Mion)
Noto Mamiko (Yakumo, Nodoka)
Hirano Aya (Konata, Haruhi)
Hayashibara Megumi (Lina Inverse! REI! ^^)
nem tetszési sorrendben de a kedvenceim ^^ -
Találtam egy rohadt jó boltot: link
Tele van ezer fajta anime cuccal.
pl ezek nagyon tetszenek nekem: link
link
link
link
Rendelt már valaki tőlük? -
-
Nuki #21341 Mert igy menőknek érezzük magunkat 8) -
aham. köszi. akkor miért nem szinkronszínészeknek írjátok? :P
de mindegy, mostmár ezt is tudom ^^ -
"A seiyuu-k japán szinkronszínészek, akik a hangjukat adják különböző produkciókhoz"^^ -
Ez. -
seiyuu - ez mi? valaki elmagyarázná?
-
nekem Kappei Yamaguchi nagyon tetszik mivel ő két kedvenc animémben is seiyuu volt ő volt L a DN-böl és Usopp a One Pieceböl és mindkettőben nagyon tetszett mert egyikben egy komoly karaktert alakit a másikban meg egy idétlent :) -
Prof William #21335 Jóji Nakata a seyuk istene...
Az a hang. Tökéletes... Életemben nem halottam még ilyen hangot...
Talán még Sinkovicsnak volt ilyen jó mély gyönyörű orgánomú hangja... -
tudom, hogy van olyan. pl dragon ball manga is jobban tetszik, mint az anime. de desznót anime olyan jó, hogy a manga nem lehet jobb nála :D -
Hidd el, van olyan anime, aminek jobb a mangája!
Megjegyzem, eddig csak olyan mangát olvastam, ami jobb volt az animénél
-
Nuki #21332 Nem beteges ha seiyu alapján választasz animét.
Az én megnézési listámon általában azok élveznek előnyt, amiben az általam pártolt szejdzsú-k, vagy rendező keze/szája van a dologban :D
No1: Jóji Nakata - Alucard(Hellsing), Bando(Elfen Lied), stb...
No2: Showtaro Morikubo - Shikamaru(Naruto), Ichiro (Nerima Daikon Brothers) stb..
Rendező: Shinichi Watanabe (a.k.a.: Nabeshin) - Excel Saga, Nerima Daikon Brothers, stb... -
hogy lenne manga jobb. mozgókép ftw! :D -
én terveztem h elolvasom a mangát mert az anime nagyon tetszett s aztmondták a a manga jobb ..de mivel nem találtam sehol meg késöbb már annyir kedvem sem volt hagytam az egészet -
Nem mutatják :D
A mangában is a 13. kötetben lenne erről szó (How to Read 13, vagy mi a címe), de amit eddig találtam, sokkal hamarabb végetér, minthogy Misa-misa sorsáról bármit is írnának :( -
most akkor leugrik a végén v virul ? v miközbe zuhan aközbe alapit egy szektát ?
-
Állítólag a manga alapján nem csak valószínűleg -
Valószínűleg leugrott
( a mangában(aminek amúgy máshogy alakul a befejezése) él és virul a végén,sőt vmi Kira imádó szektát is alapított vagy legalábbis a tagja :D) -
Miért vele mi történt, hogy sajnálni kéne? -
Én inkább: Szegény Misa-misa 
(bár az is igaz, hogy ahogy az amcsik egyik tagja megmondta, természeténél fogva ostoba liba ... akkor mindenképp, amikor nincs halállista birtokában :D )