72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Black Hawk
    ha kihúzom ady-t majd elmesélem nekik mit néztem, hagy röhögjenek egy jót úgy is tiszta ideg lesz mind 1 ik. utolsók között vagyok az utolsó napon :D
  • Frosty01
    :D
    akkor sok sikert :D
  • Black Hawk
    Szerdán szóbelizek, de kiöltem minden agysejtemet a school rumble segítségével. Yakumo, Harima 4EVER :D
  • Hmuda
    Bocs, lemaradt a "jó" szócska a képtár előttről. :-/
  • armageddon666
    nekobooru is az :D de am ma ránéztem moe.imoutora (eddig nem mert azthittem olyan mint mondjuk a nekobooru... hentai 1000el és mindig volt itthon valaki XD) és láttam hogy jéé egész soft XD
  • Hmuda
    A moe imouto egész képtár. Meg is találtam a megfelelő alapanyagot az avaratomhoz. :-)
  • RelakS
    Mutenróshi -.-

Vagy ilyesmi :D
  • Nuki
    Hát ami az AnimeConon előadott a Zseniális teknős, eszembe jutott nekem is hogy el kéne olvasni :D
  • RelakS
    uhh, most olvastam DB mangát ... magyarul ...

Szénné röhögtem a fejem az első köteten :D Hogy a fenébe lett ebből a válogatott idiótaságból egy ilyen három részen keresztül nézzük egymást egy kis bunyóért vacak?
  • armageddon666
    sztem animax kari
  • Nuki
    Vagy vársz amíg az AA-n fenn lesz, vagy gúglizol.
    Én csak az AA-n járok. (mellesleg mindig beleégetett angol feliratos animét szedek:)
  • Culram #21391
    Szerintem csak az animax csinálta.
  • Frosty01
    bocsi, de én nemtudom sajnos :\

[válaszol,mertneki is szarul esik amikor senki nem reagál a kérdésére]
  • davidka003
    Egy gyerek kérdi egy másik fórumon, hogy ez a csaj szerepel valamelyik anime-ben vagy csak az animax csinálta a reklámhoz?

• berlinboy6329
    ööhmmm,#21380?
  • Frosty01
    honey and clover nagyon jó anime :)
  • Frosty01
    7channal mivan tényleg? multkor néztemvolna , de nem volt :|
  • Hmuda
    Kösz, majd körülnézek. :-)
  • armageddon666
    nekobooru
    moe imouto
    mindenféle booru oldalak
    4chan
    myanimelistes ecchisquad packok xD
  • Hmuda
    Igényes anime képekre gondoltam. Mindegy, hogy neko, vagy sem, csak hasonlóan igényes stílusban legyen megrajzolva. :-)

Ahogy azt már írtam, a gőzös galériája elég össze-vissza van, hogy érdemben lehessen ott böngészni.
  • RelakS
    mire utalsz az "ilyen képek"-kel?
    Cuki?
    Neko-mimi?
    Kislány?

Vagy csak egyszerűen igényes japán stílus? ^^
  • Hmuda
    Az érdekelne, hogy tud-e valaki olyan oldalt, ahhol kifejezetten ilyen képek vannak?

Nézegettem a gőzös galériáját, de ott valahogy nem találtam megfelelőket. Olyan képek kellenének amik nem egy adott anime szereplőit mutatják, hanem csak anime stílusúakat, mint amilyen a fenti kép is, hasonlóan igényes megrajzolásban és minőségben.
  • berlinboy6329
    Nem tud valaki egy Animeaddictshoz hasonló feliratos oldalt ahol angol feliratok is vannak?Mert a soul eatert akarom 1920as felbontásban leszedni,de AA-n csak 5-ig van felirat,nekem meg az utána való részekhez is kellene.
  • Black Hawk
    Death note ból nehéz jó amv-t csinálni...
  • Bulykin
    az OtakuShakai új prjectje a Soul Eater az valami eszméletlen, nagyon király:D eddig csak 2 részt csináltak meg, de nagyon elnyerte a tetszésemet és ráadásul HD minőség(bár így elég sokat foglal)
  • Bucser
    296-os chapternél jár. Most várjuk a 297-et.
  • armageddon666
    én még nem jutottam el odáig és hossz miatt inkább Hellsing mangát vettem Conon mint berserket ^^
  • Lunki88
    Valaki meg tudná mondani hol tart jelenleg a Berserk manga? Mert nekem a 290.-ik részig van meg. :/
    Bucser amúgy szerintem nem olyan borzalmas az a Bounto filler a Bleach-ben, bár érződik rajta hogy nem igazán passzol oda de azért szódával elmegy. :)
    Mangákról még annyit hogy én csak a Berserk mangát olvasom, mert hihetetlenül rabul ejtett a világa. :D Szerintem akinek igazán tetszett az anime az mind elkezdte a mangát olvasni.
  • AranyKéz
    Miért van ilyen sok 704x480-as anime ?
  • Bulykin
    oksa, meglesem majd:)
  • Bucser
    Ajánlom Vagabondot, Gantz-ot, Berserket addig amíg megjelent.
  • Bulykin
    Én simán az animére szavaznék:) mondjuk részben azért is, mert egyetlen manga van csak amit olvasok, az a High School of the Dead...nemtom miért, de a mangák nem kötne le annyira...de ha van vmi k@rva izgi manga, akkor elolvasnám(de nem vagyok mangákban annyira otthon szal...)
  • Bucser
    Sokszor csak nagy vonalaban követi a mangát az anime sokszor meg semennyire. Sokszor meg az anime gyorsabban halad mint a manga vagy más intenzitással és ezért az anime rákényszerül a fillerekre ami egy egyébként jó animesorozatot szarrá tud baszni. (bleachet a bountofillernél hagytam abba és azóta sem vagyok hajlandó nézni.)

Személyes preferenciám, hogy jobban szeretem a mangát. Ha egy sztoriról szavazni kéne, hogy anime vagy manga legyen belőle a mangát választanám.
  • armageddon666
    De az anime aminek van mangája az sokszor a manga történetét követi. Ergo megvan a story is :S

(amúgy egy beszélő könyv nekem már tökéletes lenne... Lásd: Code Geass Picture Book...)
  • Bulykin
    Genshiken powaaa^^
    ma fejeztem be az első évadot és nagyon király:D:D simán kedvenc lett
  • RelakS
    Aki esetleg Nodokát akar az asztalra, itt megkaphatja

Nem félreérteni!
  • RelakS
    Viszont a manga lehet, nagyobbat üt, ha a seiyuuk hangját hozzá tudjuk már társítani az egyes karakterekhez
  • Bucser
    mert nem az általad említett sallangokra megy el az erőforrás hanem a sztorira és a krakterekre. Ja és a minőségét nem befolyásolják a költségek és a kötöttségek valamint bőven helyet hagy a fantáziának.

Berserk tipikus példája ennek. az csak a mangával tud teljes lenni ahogy a GUNNM is és nézd meg a VAGABOND mangát. Nem hiszem, hogy valaha is hasonló szinten megvalósított és elkészített anime fog készülni.
  • armageddon666
    csak azt nem értem miért... animénél ott a zene, a szinkronhangok, a mozgókép...
  • Bucser
    manga mindig jobb mindenben.