72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    Minek? Számíthat rá az ember hogy a főgonosz meghal egy eléggé tipikus shounen anime végére... a másik spoilered meg... hát én szándékozom megnézni és mégsem érzem úgy hogy most egy nagy meglepetés lett volna :\
  • Seth
    Ha elolvastad volna a felette lévőt,akkor írta Nuki, hogy véletlen nem jött össze neki, de spoilerbe akarta. A kérdésem meg abszolúte nem spoileres, max 10 részt láttam Inu-ból,mégis tudom ki az a Naraku és mindenki el akarja kenni a haját
  • Seth
    Viszont rengeteg olyan van ami egyazon sorozat,de van mondjuk halom évada, ezeket csak egynek számolnám, így még kevesebb is jön ki mint 3900 :D
  • mikszer
    Fejből kéred a választ?...
  • ronihun
    fasza ... már nem azért de lehetne ilyeneket spoilerbe megkérdezni/válaszolni rá mert most is egy szot olvastam el de már bánom...
  • biomage
    Hali
    Lene egy kérdésem, kb hány anime lett kiadva eddig? azért kérdem mert kevésnek tartom a 3900, ezt a számot az animelist.net-röl számoltam mi, mert 195 oldal van és 20 anime látható egy oldalom szal 3900
  • Nuki
    Inkább jöjjön valami moderátor, vagy házigizda mert nem venném a lelkemre, ha értékes szpojlert lőnék le azok előtt, akik meg is néznék...
  • Seth
    Oké,akkor nem kell megnéznem :)
  • Nuki
    A túróba, elszúrtam a szpojler részt, valaki javítsa ki légyszi! :P
  • Seth
    Narakut leölték a végére?
  • Nuki
    Az Inuyasha jó. Habár ezt csak akkor tudod megerősíteni, ha te is láttad végig.

Az anime követi a mangát, de a 16x. résznél abbahagyták az anime készítését, és visszatérnek, ha a manga véglegesen befejeződött. Ez a jövő héten fog bekövetkezni erőleláthatólag, vagy legalábbis barátnőm véleménye szerint a sztorit nem fogják tovább csűrni csavarni, mert már sok kulcsfontosságú esemény történt. (ezt csak azért tettem hozzá mert én magam nem láttam/olvastam végig)
  • Rundstedt17
    csak az a baj hogy nem müködött volna ugyanis azokat akiket eltemettek vagy elégették holtestüket azok halottak maradnak a halálradír nem hat.
  • armageddon666
  • mikszer
    Már én is regeltem. Két este vadásztam össze a listám :D
  • CSOCSO
    vegre egy lista amit regeles nelkul is lehet latni... az animeaddictos listakat amiket linkeltetek soha nem lattam :( mar regeltem is.. majd en is osszeirom a listat:D
  • mikszer
    http://sztyanime.uw.hu/coppergallery/thumbnails.php?album=7
    még dolgozom rajtuk..
  • Black Hawk
    Levizsgáztam :D Nyelvtan tétel: Beszéd mint cselekvés és egyéb nyelvtipusok :D. Én a hobby nyelvből olyan kiselőadást tartottam hogy a tanár csak nézett. Anime mint hobby műfaji bontás shounen, echi stb... :D
  • armageddon666
    Én még anno A+on néztem. Sztem nem olyan rossz. Bár ha belegondolok történetileg nem túl bonyolult :D nézd meg azt meglátod ^^ énis tervezem végignézni ^^

Akik listát vezetnek azoknak javaslom a MyAnimeList használatát. Jobban áttekinthető, könnyebben kezelhető, több funkció, MangaList is van benne :P

ízelítő ^^ bár engem a csicsa nem érdekel szal csak benyomtam egy beépített stylet, de ha jóltudom teljesen testreszabható XD

• Frosty01
    exel sagával elérkeztem a 99. megnézett animem-hoz.
    Tudnátok ajánlani valami olyat ami méltó 100.nak?
    egyébként itt a listám :]
  • AranyKéz
    URL tag már megint lemaradt

http://www.mediafire.com/?38slmw9xwbd
  • AranyKéz
    Uraim, hagy mutassam be az első barbárkodásomat az AMV készítés területén, amivel ma (pontosabban tegnap) egész nap elfoglaltam magam:

http://www.mediafire.com/?38slmw9xwbd

Aspect Ratio igazítás kell neki, szóval ha automatán nem csinálja meg, akkor kéretik 16:9-re állítani.
  • ronihun
    és az h lehet h a manga még fut az animenek pedig már rég vége? v nincs köze az anime sztorinak a mangáéhoz ?
  • ronihun
    tudom h elég hülye kérdés lesz de az InuYasha olyan mint amit mondanak h gagyi és nem tükröziaz animéket teáht aki abbol indul ki mert látta az rtlen az soha nem fogja tudni h milyen a jo anime v vmi ilyesmit olvasok sok helyen.ez igyvan? mert kedvet kaptam hozzá . de ha értelmetlen nem törlök semmit miatta.
  • Frosty01
    na végeztem is vele... meg magammal is
    durva volt ^^
    és picit kár h nincs tovább

nah ma v. holnap megkezdem az excel sagát is -.-
  • Nuki
    Ezek szerint minden animaxos animéra rá jár a rúd... ami most fenn van az pillanatyni állapot lehet, hamarosan azok is eltűnnek.
  • armageddon666
    Régi de én csak msot akadtam rá:
    Troubled Windows opening
  • Prof William
    A pár ezer/tízezer feléledt pedig L -el az élen meglincselik Lightot. :)
  • Hmuda
    Akkor torrent. Most kedvet kaptam, hogy újra megnézzem.
  • RelakS
    úgy tűnik
  • Hmuda
    Hmm. Törölték a gőzösről a DN-t?
  • Hmuda
    Az a radír tényleg elég bugyuta, de maga az alapötlet nem lett volna rossz a végső verzióhoz sem. :-)
  • Nuki
    Na azon röhögtem volna én is :D
  • Seth
    Micsoda idióta fordulat lett volna a rendes sorozatban,ha Near a végén előkapja ezt a radírt és kiradírozza Light szeme láttára az egész füzetet :)
  • RelakS
    Jah, az nem volt semmi
  • Black Hawk
    Death note (one shot)
    A haláltörlő radírnál hisztérikus röhögésben törtem ki. :D
  • AranyKéz
    Találtam egy jó zenét ami tökéletes lenne valami lassú angyalos túlszínezett elmosott jelenethez. Már találtam egyet-kettőt, de lehet hogy kell majd még; tud valaki ilyeneket ?
  • Nuki
    Én Ady-t húztam, habár olyan verset kellett elemeznem amit talán csak egyszer ha elolvastam irodalom órán... de ötösre ... mákom volt az improvizálással, múltkor egy natúr felelésre ugyanilyenért 2-est kaptam .
  • armageddon666
    Excel Saga da beztezt.
  • Black Hawk
    Az FLCL után az Excel saga sétagalopp lesz:D legalább is nekem a Furi curi meg a guri guri sokkal sokkolóbb volt mint Ilupalazzóóóóóó sama :D
  • Frosty01
    :)))))
    azért inkább valami egyszerübbet húzz :D

egyébként úgy döntöttem hogy a kb 1 éve megkezdett FLCL-t amitől sokkot kaptam, újra megpróbálom végignézni, és azt hiszem hogy az excel sagába is belefogok