72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Minek? Számíthat rá az ember hogy a főgonosz meghal egy eléggé tipikus shounen anime végére... a másik spoilered meg... hát én szándékozom megnézni és mégsem érzem úgy hogy most egy nagy meglepetés lett volna :\ -
Ha elolvastad volna a felette lévőt,akkor írta Nuki, hogy véletlen nem jött össze neki, de spoilerbe akarta. A kérdésem meg abszolúte nem spoileres, max 10 részt láttam Inu-ból,mégis tudom ki az a Naraku és mindenki el akarja kenni a haját -
Viszont rengeteg olyan van ami egyazon sorozat,de van mondjuk halom évada, ezeket csak egynek számolnám, így még kevesebb is jön ki mint 3900 :D -
Fejből kéred a választ?...
-
fasza ... már nem azért de lehetne ilyeneket spoilerbe megkérdezni/válaszolni rá mert most is egy szot olvastam el de már bánom... -
Hali
Lene egy kérdésem, kb hány anime lett kiadva eddig? azért kérdem mert kevésnek tartom a 3900, ezt a számot az animelist.net-röl számoltam mi, mert 195 oldal van és 20 anime látható egy oldalom szal 3900 -
Nuki #21437 Inkább jöjjön valami moderátor, vagy házigizda mert nem venném a lelkemre, ha értékes szpojlert lőnék le azok előtt, akik meg is néznék... -
Oké,akkor nem kell megnéznem :) -
Nuki #21435 A túróba, elszúrtam a szpojler részt, valaki javítsa ki légyszi! :P -
Narakut leölték a végére? -
Nuki #21432 Az Inuyasha jó. Habár ezt csak akkor tudod megerősíteni, ha te is láttad végig.
Az anime követi a mangát, de a 16x. résznél abbahagyták az anime készítését, és visszatérnek, ha a manga véglegesen befejeződött. Ez a jövő héten fog bekövetkezni erőleláthatólag, vagy legalábbis barátnőm véleménye szerint a sztorit nem fogják tovább csűrni csavarni, mert már sok kulcsfontosságú esemény történt. (ezt csak azért tettem hozzá mert én magam nem láttam/olvastam végig) -
Rundstedt17 #21431 csak az a baj hogy nem müködött volna ugyanis azokat akiket eltemettek vagy elégették holtestüket azok halottak maradnak a halálradír nem hat. -
-
Már én is regeltem. Két este vadásztam össze a listám :D -
vegre egy lista amit regeles nelkul is lehet latni... az animeaddictos listakat amiket linkeltetek soha nem lattam :( mar regeltem is.. majd en is osszeirom a listat:D -
http://sztyanime.uw.hu/coppergallery/thumbnails.php?album=7
még dolgozom rajtuk..
-
Levizsgáztam :D Nyelvtan tétel: Beszéd mint cselekvés és egyéb nyelvtipusok :D. Én a hobby nyelvből olyan kiselőadást tartottam hogy a tanár csak nézett. Anime mint hobby műfaji bontás shounen, echi stb... :D -
Én még anno A+on néztem. Sztem nem olyan rossz. Bár ha belegondolok történetileg nem túl bonyolult :D nézd meg azt meglátod ^^ énis tervezem végignézni ^^
Akik listát vezetnek azoknak javaslom a MyAnimeList használatát. Jobban áttekinthető, könnyebben kezelhető, több funkció, MangaList is van benne :P
ízelítő ^^ bár engem a csicsa nem érdekel szal csak benyomtam egy beépített stylet, de ha jóltudom teljesen testreszabható XD
-
exel sagával elérkeztem a 99. megnézett animem-hoz.
Tudnátok ajánlani valami olyat ami méltó 100.nak?
egyébként itt a listám :] -
AranyKéz #21423 URL tag már megint lemaradt
http://www.mediafire.com/?38slmw9xwbd -
AranyKéz #21422 Uraim, hagy mutassam be az első barbárkodásomat az AMV készítés területén, amivel ma (pontosabban tegnap) egész nap elfoglaltam magam:
http://www.mediafire.com/?38slmw9xwbd
Aspect Ratio igazítás kell neki, szóval ha automatán nem csinálja meg, akkor kéretik 16:9-re állítani.
-
és az h lehet h a manga még fut az animenek pedig már rég vége? v nincs köze az anime sztorinak a mangáéhoz ? -
tudom h elég hülye kérdés lesz de az InuYasha olyan mint amit mondanak h gagyi és nem tükröziaz animéket teáht aki abbol indul ki mert látta az rtlen az soha nem fogja tudni h milyen a jo anime v vmi ilyesmit olvasok sok helyen.ez igyvan? mert kedvet kaptam hozzá . de ha értelmetlen nem törlök semmit miatta. -
na végeztem is vele... meg magammal is 
durva volt ^^
és picit kár h nincs tovább
nah ma v. holnap megkezdem az excel sagát is -.- -
Nuki #21418 Ezek szerint minden animaxos animéra rá jár a rúd... ami most fenn van az pillanatyni állapot lehet, hamarosan azok is eltűnnek. -
Régi de én csak msot akadtam rá:
Troubled Windows opening -
Prof William #21416 A pár ezer/tízezer feléledt pedig L -el az élen meglincselik Lightot. :) -
Akkor torrent. Most kedvet kaptam, hogy újra megnézzem. -
úgy tűnik -
Hmm. Törölték a gőzösről a DN-t? -
Az a radír tényleg elég bugyuta, de maga az alapötlet nem lett volna rossz a végső verzióhoz sem. :-) -
Nuki #21411 Na azon röhögtem volna én is :D -
Micsoda idióta fordulat lett volna a rendes sorozatban,ha Near a végén előkapja ezt a radírt és kiradírozza Light szeme láttára az egész füzetet :) -
Jah, az nem volt semmi
-
Death note (one shot)
A haláltörlő radírnál hisztérikus röhögésben törtem ki. :D -
AranyKéz #21407 Találtam egy jó zenét ami tökéletes lenne valami lassú angyalos túlszínezett elmosott jelenethez. Már találtam egyet-kettőt, de lehet hogy kell majd még; tud valaki ilyeneket ?
-
Nuki #21406 Én Ady-t húztam, habár olyan verset kellett elemeznem amit talán csak egyszer ha elolvastam irodalom órán... de ötösre
... mákom volt az improvizálással, múltkor egy natúr felelésre ugyanilyenért 2-est kaptam .
-
Excel Saga da beztezt. -
Az FLCL után az Excel saga sétagalopp lesz:D legalább is nekem a Furi curi meg a guri guri sokkal sokkolóbb volt mint Ilupalazzóóóóóó sama :D -
:)))))
azért inkább valami egyszerübbet húzz :D
egyébként úgy döntöttem hogy a kb 1 éve megkezdett FLCL-t amitől sokkot kaptam, újra megpróbálom végignézni, és azt hiszem hogy az excel sagába is belefogok