72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bulykin
    Bucser...amit ajánlottál az a Vagabond manga az nagyon fasza, már el is olvastam az eddig lefordított részeket:D
    Nem tudod, hogy kb. milyen időközönként szokták elkészíteni a fordításokat? vagy te nem magyarul olvasod?
  • Frosty01
    pff :D
    elég maszek cucc lehet... anno DN-es baki se volt semmi ^^

btw. nem nézek tv-t és ebből adódóan nem nagyon tudhattam hogy mire gondolsz :D
  • Black Hawk
    Ráadásul a szinkronja is jó:D
  • biomage
    na végre megérteted xD
    Az elözö héten is volt egy nagy baki az animaxon xD a szombaton vettitet kamichu hanga más volt, a következö rész hangját lehetet halani :D
  • Frosty01
    :)
    értem. igy már világos :D
  • Seth
    jahogy animaxos
  • Frosty01
    jahogy animaxos? vagy máshol? vagy ... eee :D nem értelek
  • biomage
    H&C
  • biomage
    igen erröl beszélek :D ma lesz a 25-26 rész, jövö héten meg 27-28 rész
    egészen megy 38-as részig, ha jól ösze számolod 24+2+12=38
    szal két évadot adnak le
  • Frosty01
    akkor most higgadj le és fogalmazd újra :D

h&c első évad 24 rész + 2 spec.
    h&c második évad 12 rész
  • biomage
    Ezt nem hiszem el xD
    a H Bettü végén járok :) láttam Honey and Glover :) nézem 24 részes :) mondom magamban jó ránézek az animax weblapra hogy megtudjam hol jár ez az anime :D ere kiderül hogy ma a 25-26 rész lesz látha xD az meg hogy lehetséges? amikor csak 24 részes csak :D, aztán rájöttem :D ezek az idioták egyberaktak két évadot xD
  • biomage
    Na végre a G bettüvel végeztem :D és már az ösz oldal negyedét végig vizsgáltam :D
    Ara csak viccböl irtam az egészet :D tudom hogy nagyon jó anime :)
  • csocso14
    király ez az anime listás oldal, én is megcsináltam a sajátomat :D
    LISTA
  • armageddon666
    Nagggyon jó story :)
    A karakterek tényleg szerethetők ^^ bár a szöszi kiscsaj idegesített már :S oké értem én hogy *nemspoilerezek* de akkoris -.-
    Aztán a megőrüléses részek... nézz AMVt róla :P és meglátod xD
    és jó a hangulat is :D

(és a haláli kacajuk x)) legjobb :D Rena és Mion FTW!!!
  • biomage
    Prof William kérdeztem mi fogta meg a higurashi animében hogy megtudta nézni a két évadot :D, ezt válaszolta
    Jó sztori, aranyos szerethető karakterek "aha te mondod xD ", akik néha nagyon durván megőrülnek "mármint véresre öl valakit? :D", és jó hangulat "ja hogy a haláli kacajra érted, az tényleg jó hangulat, csak viccelek :D"
    tényleg igy van?
  • Nuki
    Köszönöm szépen.

[apro]pironkodós-szégyenlős szmájli
  • Bulykin
    nah, csináltam én egy listát, bár az enyém még rövid, de szépen lassan gyarapodni fog:D
    myanimelist
  • RelakS
    Nyah, végigvizslattam ezt a pár részt...

Ahhoz képest, hogy spoilerről vitatkoztatok, röpködtek a spoilerek is
    Még ha nem is olyan űbernagyok...
  • RelakS
    Javítási lehetőség nincs, szal törölve.
  • biomage
    azokra rákerestem :D
  • armageddon666
    enyimé
  • armageddon666
    meg A Dragon Ball XD
  • armageddon666
    aham
    szal
    A captain tsubasa
    meg
    A Wakakusa no Charlotte :D
  • biomage
    hehe :D azt irtam az A bettüs animéknél járok -.-
    szal még nem teljes
  • Black Hawk
    Eddig :D lista
  • armageddon666
    animeaddictson több volt bejelölve nem? O.o
  • biomage
    na el értem az A végére :D
    anime listám :) legalább is még csak enyit találtam meg :D
  • armageddon666
    Death Note fordulatát is kilehet következtetni, az mégis spoiler, de aki 10 részt látott az Inuyashaból már tudja hogy meg fog halni. Ha nem látott akkor meg azt sem tudja ki az a Naraku... írhatott volna mást is? azt spoilerbe tette volna, általában abba teszik (most is próbálta, elkúrta ez van) szal nemértem mi a bajod.

Mellesleg én mindig úgy nézek egy animét hogy élvezem, de utána, meg néha közben is felötlik bennem hogy hmm, most biztos ez fog történni mert nagyon úgy áll, és jéééé tényleg , vagy éppen mégsem.

Lényeges történés: ez nem az volt. ez egy nyílvánvaló esemény szvsz :\
  • Seth
    De te ugyanezt csináltad az említett Narutós topikban, attól függetlenül, hogy nem tartozik a sorozathoz,még vki meg szeretné nézni. Hibáztál, itt most Nuki, akár én is mert mertem megkérdezni. Szóval hagyjuk a továbbiakban ezt a témát.
  • ronihun
    ugy látszik ti nem értetek.:) én értem h nem sikerült spoilerbe rakni . és most perpill nem azzal van bajom. hanem azzal hogy elkezdtétek mondani h az nem spoiler meghogy ki lehet következtetni. ki lehet de én nem azért nézek valamit h elkezdjem és akkor huu ennek a sztorinak már tudom a végét szerintem ez meg az lesz.Ha rájövök közbe dolgokra az ok de az hogy leirnak bármi olyat ami a végéhez kapcsolodik szerintem eléggé spoiler.ha igy néznénk mindent akkor számomra legalábbis minden rém unalmas lenne. és tudom h ugyse lesz igazam meg már nem is mondok semmit csak azért meg lehetne érteni azt ha valaki nem ugy akar nézni valamit h már számit arra hogy mi a vége.
  • Seth
    tényleg hülye vagy már bocs, mondta hogy véletlen nem sikerült spoilerbe rakni,kérte is a házigazdát hogy törölje,te felfújtad ezt a szart, de hámozd csak tovább a fingot, ha nem érted ezt meg
  • Prof William
    Ja. Nem hiszem hogy nagy spoiler lenne hogy a főgonoszt csak megölték a végére. :)
  • Black Hawk
    A narutos topikban is így érvelj a spoiler melett...
  • ronihun
    de én most nem is csak erröl beszélek .akármi mást is mondhatott volna ami nem ilyen egyértelmü . de még akkor is mondanátok h arra lehet következtetni ebböl meg abbol . ok lehet de ha én nézek vmit nem azértnézem h tudjam mi a vége. amugymeg nehogy már még én legyek hülye a végén mert megemlitem h nemkéne spoiler használat nélkül ilyeneket mondani.
    "Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!"
  • armageddon666
    hát hogy meghal :D Aizen is megfog halni, az időpont a kérdés .......
  • ronihun
    "Az anime követi a mangát, de a 16x. résznél abbahagyták az anime készítését, és visszatérnek, ha a manga véglegesen befejeződött"
    gondoltam h lehet h az animébe még nem halt meg csak majd a folytatásban fog v vmi. ne mis az a gond h meghal e v nem igen lehet gondolni h meghal de azért ha elkezdesz egy animét ami tetszik akárhogy gondolod h a fögonosz meghal attol még jobb ha nem tudod mi az anime vége.
  • Frosty01
    biztos téged is szeret mindenki
  • biomage
    amugy azért kérdeztem mert teljes listát akarok csinálni azon a weblapon, és hát elég sokára fogom végig nézni igy is :)
  • AranyKéz
    Nekem fórumokon kedvenc spoiler tevékenységem volt nagy betűkkel beüvölteni hogy a Death Note szereplőivel mi történik a végére.
  • biomage
    kösz :)