72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
nekem főleg a japán hagyományok, a kultura tetszik, meg ugy minden együtt, szerintem nagyon megvan a hangulata, igaz én sem jutottam el odáig hogy majmoljam őket :)))
sztem hülyén is néznék ki szamurájkardal, meg olyan kimonoban vagy mi :FF -
szerintem egész korrekt cikk :)
attól, hogy szeretem animeokat, még nem kezdtem el majmolni japánokat, mint pár ismerősöm(mondjuk mindenki azt tesz amit akar).
én egyébként Japánt a tradíciók és a fejlettebb társadalom miatt szeretem, nem tökéletes, de fejlettebb mint kishazánk. -
Cat #21523 Ket_sulyos_tevhit_japannal_kapcsolatban -
Cat 02 #21522 Aimee B, bár nincs több ilyesmi zenéje :S -
passz...olvasgass a kommentek között, bár én nem találtam semmi infót ott se:) -
Cat 02 #21520 Még valami ez egy igazi japcsi énekes ? Ha igen mi a real neve ? -
má' én is nézném mióta, csak várom hogy egyben meglegyen az összes felirata és akkor egyszerre az egészet:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://btjunkie.org/torrent/Devil-May-Cry-Anime-Original-Soundtrack-OST-EliXiR-mp3/44321535f665f788b69e895e5b108055a6b1a64e284e
-
Cat 02 #21518 Valaki nem tudja Devil May Cry ost-je honnan beszerezhető? -
meghalt a projekt?
vagy esetleg van tovább is, csak aa-ra még nem került ki? tud valaki valamit róla? :\\\ -
most nézem, első fejezettel az előbb végeztem pont. nagyon szép anime. -
lehet hogy már volt de
jó kis DN paródia
-
Tsubasa Chronicle
most kezdtem el nézni és nagyon fasza így 5 rész után, igaz pont a legizgalmasabb résznál hagytam abba, de hát még csak ennyit töltöttem leXD
-
Nekem nagyon tetszett, mind grafikailag és zeneileg is.
Történet sem a szokásos happyend, de nagyon megható(elkövette a hibát, hogy szakítás után nézte meg). -
ez a happy world nagyon nagy :D
-
jezusom.. ez a puni puni poemy nagyon agybaj:D:D:D:D angolul olvasni is nehez olyan gyorsan beszelnek.. az angol szinkronban meg tobb marhasag van, csunyabban is beszelnek de azt mar tenyleg nagyon nehez megerteni sok helyen -
hát lazán^^ nem hittem volna, hogy ennyire szép lesz...leesett az állam:)
nem rossz szerintem, de a vége olyan hülye, olyan hirtelen van vége, nah mind1, egy 10/8 adok
-
Történetileg nem túl mély, de a látvány az eddigi legszebb mit valaha láttam. Az lazán elviszi a hátán. -
Látta már valaki a Byousoku 5 Centimeter(5 Centimeters per Second)??
most töltöm és nem igazán az én stílusom, de érdekel, kíváncsi vagyok milyen lehet^^ -
pont ezért kapott "Dropped" kategóriát :]
Bár lehet, érdemes lenne megnézni, a nagybunyókat meg csak áttekerni... -
én azokat be sem raktam listába révén nem tudom hány részt láttam... -
Tudna nekem valaki a Berserk-hez hasonló animét ajánlani? Claymore már kilőve. :) -
Nuki #21504 Az elsőt még nem láttam személy szerint, a második kettőt igen.
Mivel az a helyzet, hogy olyan ember is láthatja aki még soha életében nem kostolt animét, azért meggondolandó, de nem elképzelhetetlen lenne megnézni valamelyiket.
(például vajon mit gondoljon egy olyan, aki életében először egy Puni Puni Poemi-t lát animeként?)
-
ezeket tudnám ajánlani
01 + 02 + 03 -
Ja
Az egyiket nem láttam az elejétől, a másikat levették a műsorról. Most meg már nem is tervezem a megnézését :P
Bár a DB első részén (és a manga első kötetén) betegre röhögtem magam -
DB + DBZ dropped? 
Ez most mindenkinek szól :) kb 2000 óta nézek hentait, ugy hogy természetes hogy ilyen sokat láttok a listámon :) -
Nesztek, én is beállok a sorba:
..::AnimE::..[apro]<under construction>[apro]
..::MangA::.. -
Elfen lied dropped?
-
látom sokaknak bejött ez a MyAnimeList xD ugye milyen jókat találok? XD
biomage... izé... Go get a life! vagy valami XD -
hat en birtam vagy 10 reszig.. vagy valami hasonlo.. 6-7-8? kb odaig sem tortent semmi -
Nuki #21496 Fú, én ezt így nem mertem volna kimondani 
[apro]Hehe: A+ B+ stb...
-
Nuki #21495 Csak gondolj vissza a Death Note indulására ;)
Tetszik ez az új lista-dolog, én egyenlőre még nem rakom össze mert ma például Cosplay találkára megyek, holnaptól meg telekre megyünk haverokkal.
Esetleg tudtok valami nagyon rövidet ajánlani, ami főleg: nevetős? (kevesebb mint 12 rész) -
B+,50%-a hentai :D -
Na megcsináltam a teljes listát.
Elég kemény szám jött ki :D -
nekem nagyon tetszett. megfogott a környezet, a sztori, meg úgy minden benne :] -
Lehet egyesek már láttak Ramune itókát egy-két animében. Most szerencsém volt megkóstolni egy natúr és egy dinnyés változatot. Síma cukros lónyál, de az üveg miatt poén. :-) -
"nektek tetszett a honey and clover?"
2 rész után töröltem.
-
H&C-t szeressük :D
lista itt
-
kinek mi a vicces. szvsz harmat gyenge volt.. az meg egyenesen idegesitett hogy egy gyonyoru kiscsajt az esetek 90% ban idiotan rajzoltak... nemtom mi a stilus neve.. mikor csak kerek feher szemeket rajzolnak neki sok vonallal... pl.. meg a tobbi.. olyan helyzetekben is igy rajzoltak meg mikor nem kellett volna.
-
te meg miröl beszélsz? tele van vicces jelenettel :) -
nektek tetszett a honey and clover? egyike volt a nagyon keves animenak amit abbahagytam kb 10 resz utan mert szvsz nagyon unalmas volt.