72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Hmuda
    Pár új banner:

• Nuki
    Kis nyaralásom alkalmával időt tudtunk szakítani egy rövidke 4 részes (4 x 30 perc) OVÁra, amelnyek a címe: Ruin Explorers
    A Slayers-szel együtt ez a 2. animém, ami ezt a DnD-s vagy MAGUS-os (vagy bármilyen más) szerepjáték világot animésíti meg.

Mind animés, mind pedig szerepjátékos szemmel nézve igen színvonalas, gyengébb mesélői pillanataimban még végig is játszatnám a kalandozóimmal a történetet :)

Aki szerette a Slayerst, annak mindenképpen ajánlom!
  • armageddon666
    eureka7 25. rész..... nagggggyyyon jóóóó ^^
  • RelakS
    Umishou
    9/10, de csak az orrok megdöbbentő hiánya miatt :}
  • Bulykin
    Tsubasa Cronicle befejezve, az eleje és a vége nagyon bejövős, a közepe egy kicsit uncsi, de fontos...jöhet majd a 2.évad, reméljük ütősebb lesz:)
  • armageddon666
    9. rész. ez 10/10 lesz érzem :D azonban azt is sejtem hogy eléggé sötét lesz :S minden részből sugárzik...
  • Bucser
    Trapar waves and lifting.
  • armageddon666
    nkem viszont trappa rmlik.
  • Bucser
    Tudtommal az Trappar és nem trappa.
  • armageddon666
    4. részben szerencsére elmondták hogy... nah szal elmondták :D
    ---
    jó persze, azé hülye nem vagyok... Annyit énis megértettem hogy a Trappa az annak a valaminek a rövidítése, még lefordítani is letudtam, még arra is rájöttem hogy ennek segítségével repülnek, de hogy mi ez? XD azt nem tudom...
  • CSOCSO
    szvsz nem volt elmagyarazva hogy mi az a trappa.. de bevallom en azer magamtol is rajottem hogy valami olyan ero amitol repulni tudnak az LFO-k meg azok a deszkak amivel renton is szaladgal a hona alatt..
    nomeg a hajok

amugy a trappa ennek a roviditese:

Transparence Light Particle phenomenon

nem akarom leforditani:D

• Prof William
    Eureka mama...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azok. De nem úgy hogy Renton gondolja. Majd meg lesz magyarázva később...
  • armageddon666
    valaki aki nézi Eureka 7-t. 3. résznél vagyok:
    1. Mi ez a Trappa vagy mi? ezek a fényrészecskék meg hullámok XD nemigazán értem :D ha el lesz magyarázva akkor ne írjátok meg, ha már el volt akkor viszont plz magyarázatot :K
    2.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Eureka... Mama... izé.. az a 3 kiskölök... izéé.. szal övéi? O.o kicsit énis kiakadtam nem csak Renton O.o
  • armageddon666
    gyorsabbvoltam:PPP bár tied talán jobban jellemzi a részeket XD
  • RelakS
    Full Metal Panic! - alaptörténet, első évad
    Full Metal Panic? Fumoffu - gonoszok eltéve láb alól, Mithrill nyalogatja a sebeit, szal Sousuke beilleszkedési problémáit láthatjuk egy kisebb mellékszálként
    Full Metal Panic! The Second Raid - újra áll a bál, persze, Sousuke és az Arbalest a kulcs - harmadik évad (vagy van, aki a fumoffut nem számolja, annak második)
    Full Metal Panic! The Second Raid OVA - A kapitány egy napja - A TSR után játszódó, lehet, hogy a fumoffut is leköröző elmebaj (1rész)

Armageddon: Azért a TSR-ben is van humor :]
    Vagy szóljak ennek a szimpatikus, nyugodt, megbízható fiatalembernek, hogy kukkoltál?
  • armageddon666
    Full Metal Panic!
    Full Metal Panic! Fumoffu?
    Full Metal Panic! The Second Raid
    Full Metal Panic! The Second Raid - Wari to Hima na Sentaichou no Ichinichi (OVA)

így van sorrendben XD

1. Fasza ^^ van komoly rész is, humor is, megfelelő mértékben keverve :D
    2. Talán a legjobb :D nagyon tudok rajta röhögni xD valszeg meg fogom még nézni harmadszor is XD
    3. Ez talán jobb mint az első, bár a humor eltűnt belőle
    4. Fumoffu szintű, legalábbis azt megközelítő humor ^^ sajna csak 1 rész :D

• Cat 02 #21549
    Van az első évad, utána a Fomuffu vagy mi és utána jön a Second Raid :)
  • biomage
    ez a second volt :D
  • CSOCSO
    ja ja elvileg van az fmp.. meg a secound rad es a fumoffu..szal ez a negyedik evad vagy micsoda?
  • CSOCSO
    hm.... nekem az egesz sorozat nem jott be annyira NAGYON NAGYON de ez igeretesnek latszik. most akkor hogyvan van az elso evad masodik meg a fomoffu vagy micsoda?
  • Cat 02 #21545
    Aham, remélem összejönnek végre :)
  • RelakS
    Valahol ott kezdődik, ahol a fumoffu véget ért.
    Azt nem mondom, hogy pörgős, de az egyik résznél ha nem figyelsz jól, akkor csak kapkodhatod a fejed, hogy mivan? :D

Nesze, előzetes:

Egyelőre csak az angolt találtam
  • Cat 02 #21543
    Aham és olyan pörgős mint az első évad ? (tehát végülis folytatásos ?)
  • armageddon666
    miazhogy rossz? talán a legjobb O.o najó nem mert Fumoffu a humorjával üt mindent XD de első évadnál jobb sztem... bár egyáltalán nem humoros :\ komolyabb lett. kontraszt a fumoffuhoz XD
  • RelakS
    Egyáltalán nem rossz, viszont nem is kifejezetten humoros!

Ellenben a hozzá készült OVA meglehetősen gyilkosra sikerült
  • Cat 02 #21540
    Hm, Full Metal Panic 3. évadja tényleg annyira rossz ?
  • CSOCSO
    euroka seven nagyon tetszik.. karakterek, grafika, zene, sztori MINDEN nagyon kircsi
  • armageddon666
    az már be van fejezve O.o
    már nem emléxem milyen subbal de bevan... csak nincs minden felirat lefordítva -.- de azt a sorozat 3/4étől már nem is olvastam annyi volt XD fárasztó volt 2másodpercenként megállítani :D

SZS 2. opja O.o az is vicces XD mikor 1 másodperc alatt 3 különböző szöveg jelenik meg :K de csak sikerült megnézni -.-

jah, zavaró mikor csinálnak valamit aztán abbahagyják, de ottmarad Ongoingba :\ és ezért más subber csapat nem áll neki mert az olyan mint elvenni más munkáját -.-
  • Frosty01
    jah nekem is :|
    sayonara zetsubou senseit is befejezhetnék már végre :|
    néha elcsodálkozom hogy hogy tud egy egy projekt több évig tartani, meg havonta 1× adnak ki feliratot meg ilyenek... ennyire lassú meló lenne a fordítás??? vagy ha már letojja az ember, akkor adja át a stafétabotot egy nagyobb fordítógárdának vagy mittomén, csak igy olyan gány hogy 1 éve készül a feliratozás, és van belőle 2-3 rész kész :S:S:S
  • armageddon666
    angolul nézem ... mármint angol felirat...
    Negima!? kéne nekem leginkább de ahhoz nincs angol felirat sem :(
  • Bulykin
    az Eureka Seven az engem is érdekelne, de én úgy emlékszem ahhoz nincs felirat...vagy van?
  • armageddon666
    Yee végre kijött School Rumble Ni Gakki 22. része Nuke fansubs jóvoltából XD megérte a várakozást ^^ így még jobban is ütött mintha folyamatosan néztem volna, ráadásul a trá... szal a tré Your-Mom subbal :\\\

közben szedem Eureka Sevent és Hayate no Gotoku-t O.o
  • armageddon666
    pl? O.o hosszú hogy megint megnézzem így szinte egyből... de sztem én értettem mindent XD
  • Cat 02 #21532
    Nah, Full Metal Panic végignézve, nagyon nehezen indult (2 részt néztem meg először), de aztán hirtelen felgyorsultak az események (maradék 20 at egy délután + 2-t ma reggel). Sztem egész jó, bár az Alchemist még mindig 1. :)
  • CSOCSO
    az elozonek teljesen oke vege volt.
    ujra neztem azonnal miutan befejeztem es tok sok dolog ertheto volt, hogy mar az elejen es felenel mire gondoltak ami akkor meg teljesen ertelmetlen volt a nezonek
  • Bulykin
    én most a Tsubasa Cronicle-t nézem, az első 6-7 rész nagyon bejövős volt, aztán egy kicsit ellaposodott...most a 18.résznél járok és már alakul valami:D reméljük hamarosan beindul(és fény derül a titokra:D)
    Egy valami hiányzik az animéből, a vééér...ha van harc akkor sincs vér, egy kcisit "brutálisabbra" is csinálhatták volna:)
  • armageddon666
    megnéztem Appleseed Ex Machina-t is... talán jobb mint az előző x) de vége <_< ennek is -.-
  • armageddon666
    befejeztem Umisho-t :D bejövős ^^ csak rövid :( a vége volt a legjobb ^^ (endinget végignézni az uccsót!)
  • CSOCSO
    befejeztem a puni puni poemyt... agybeteg egy ova.... sulyos :)
  • armageddon666
    nekem is ezek jönnek be ^^ mondjuk egyszer felpróbálnék egy kimonót szamurájkarddal :D sztem fasza lenne XD