72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Most végeztem a mononoke hime-vel és csak annyit bánok hogy eddig nem néztem meg. Ahozz képest hogy 11 éves anime a grafikája is nagyon szép. A történet meg baromi tetszetős... Szóval alapműnek számít szerintem. -
vagy esetleg BS Playerrel ha megnyitod akkor ctrl+ valamivel de ezt elfelejtettem :S e ltudod csusztatni.bár az a program talán jobb -
ööö, azt hiszem igen, próba szekerce! :) -
örömmel látom hogy léteznek olyanok akik megértik mikor össze-vissza írok, hogy mire gondoltam :D
---
Slágerrádióban akkor nem mondták hogy ártalmasak az animék? wow...
---
Miután elég animét láttál nem lesznek annyira hasonlóak a hangok :) jó persze vannak többen is semleges hanggal amiket így nehéz elkülöníteni, de azért tényleg, egy
Nakata Jouji hangja, vagy hogy nőt is mondjak Noto Mamiko hangja... Ezeket nehéz összekeverni máséval :P -
Volt,de szar se volt benne -
Cat 02 #21600 Volt már ? :O -
Rundstedt17 #21599 mondjuk ha azt volt képük említeni...szerintem az olyan álomvilágos amerikai baromságok meg disneys hülyeségek ezerszer ártalmasabbak. -
Rundstedt17 #21598 :D -
Kapcsoljatok slágerrádióra most. Bumerángban a gyerekekre ártalmas mesékről lesz szó. Tuti animéket említenek majd :) -
Cat 02 #21596 Csak épp néztem Death Note ot magyarul és hülyén hangzott a szinkron, és megnéztem japánul is, az meg tökre hasonlított valakijére :D -
Prof William #21595 Alucard -
megnyitod a feliratot es a progiban tudod allitani hogy mennyivel csusztassa el az OSSZES sort.. ergo nem kell egyesével allitgatnod...........
ket fele modon tudsz alakitani az idozitesen.. ha szerencsed van akkor csak siman eltolod az egeszet hatrebb vagy elorebb
ha nincs akkor nyomsz egy ctrl+b kombinaciot es ott beirod hogy mikor hangzik el a legelso es legutolso mondat es ahhoz igazitja az egeszet.
ez akkor kall ha mondjuk elcsusztatod akarmennyivel a feliratot es az elejen jo a felirat de a vegen meg mindig nem.. ergo nem eleg csusztatni a feliratot de meg sztreccselni is kellett.
vilagos?
-
Prof William #21593 majd ha jobban megimered hallod majd a különbséget. :) Egy Nakata Jouji ( Alucar ) hangot nehéz elfelejteni... -
Nuki #21592 Micsoda aláírás!!! :DDDD
Azt akarja mondani, hogy keress olyan beállítást, amivel az egész felirat megjelenési idejét lehet csúsztatni valamennyivel. Az a 0,53 másodperc az csak egy hasraütés szerű példa volt. -
mi? :-/
Most már nem értek semmit!
itt én csak azt látom a programban, hogy mikor jelenjen meg a felirat, és mikor tűnjön el...
De hát nem minden részben ugyanakkor jelennek meg a feliratok
Akkor mi ez a +0,53 sec? :S -
hát azért szerintem nem mind1 hogy manuálisan részenként kb 100 (bár sztem van több is) időt írsz át, vagy részenként 1 helyre beírod hogy +0,53sec és akkor máris klappol minden...
arról nem beszélve hogy gyorsabbis így minthogyha mondjuk a megfelelő verziót töltenéd le. -
hát én ezt letöltöttem de ennek az ég világon semmi értelme, most ugyanezt meg lehet csinálni manuálisan is, hogy megnyitom a feliratot, és átírom az időket...
de a francnak sincsen kede 31 epizód feliratát átírni :-/ -
inkább csak hasonlóak -
Cat 02 #21587 Minden japánnak ugyanolyan hangja van v csak a szinkronszínések azonosak ? -
AranyKéz #21586 Sztem ez, de nem láttam, szóval nem vagyok benne biztos.
-
Melyik anime ez?
-
Cat 02 #21584 Subtitle Workshop ;) -
de jó, köszi! :)
ezek a fleiratok egyébként melyik Sailor Moon részekhez vannak időzítve? mert az enyémeimnél elcsúsznak! :( -
itt ha erre gondoltál van hozzá magyar felirat. -
Hali, én csak egyetlen animét keresek, a Sailor Moon utolsó évadját, elméletileg Sailor Moon Stars annak a neve, japánul meg is találtam, de csak angol fleirat ovlt hozzá.
Nem tudtok esetleg mondani nekem egy oldalt ahol ezek a részek beszerezhetők akár angol, akár japán nyelvvel, de mindneképpen magyar fleirattal?
Hálás lennék érte! -
Cat 02 #21580 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Oks, így vágom, csak férfimaszk volt rajta :D -
Akkor egyről beszéltünk!
Nézd meg a Her problems részt, abban is szerepel ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ő a backup, akiről Sousuke is beszél, és akit Kaname leszerel, mikor azzal a pofával szobára megy -
Cat 02 #21578 Nah, szal, az a csaj aki a lézerpontot használta a 13. rész vége fele. -
Cat 02 #21577 A VLC a pillanatképet hova rakja ? :D -
Nah, akkor kezdjük onnan szerintem, hogy a #21573-ban lévő kérdésedet pontosabban megfogalmazod :D -
Cat 02 #21575 Kicsoda ? Mert gondolom katona mert parancsot szeg, de nem ismerős az arca
btw usteamen tényleg nincs fent Death Note ?:O -
Hol? Ki? Milyen legvégén?
A a TSR-re gondolsz, akkor az a "pofa", akit Kaname is elintézett -
Cat 02 #21573 Hm, Full Metal Panic-ban ki az a legvégén aki figyeli őket ? -
Végül is úgy többen ismerik. Majd egyszer mikor lesz energiám megint megcsinálom őket. -
az alsó kép hasonlit a kamichu jelenetére, az elsö részben volt -
nekem a legalso tetszik.. amugy jon valami uj film a ghiblitol vagy kitol aki csinalta a moving castlet meg a chihirot -
Chihiro-s bannerekben az angol címet nem kéne Spirited Away-re cserélni?
Vagy akkor már mehetne a magyar is, mert van? Chihiro szellemországban -
szépek a banerek :) a középsö a legszebb -
AranyKéz #21567 Akinek nem menne az .avi és a H.264 együtt:
http://www.mediafire.com/?r6mzodv3uwy -
AranyKéz #21566 Új AMV-m
http://www.mediafire.com/?mctxxm1fmcd (18+)