72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Cat 02 #21646 http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.141
Ez ahogy nézem pont az :D
Itt keresgess. -
Rundstedt17 #21645 tudnátok dráma műfajú animéket mondani,a vámpírokkal való kapcsolat nem hátrány,illetve lehetnek benne horror elemek is esetleg szerelem a rajzolás pedig szép legyen.nem nekem kell az egyik ismerösöm megkért hogy keressek neki ilyen típusút.szóval ha tudtok ilyesmit ne tartsátok magatokban.például az ilyenek tetszettek neki:blood+,vampire knight. -
Haruihból? :D és talán Yuki... bár az is lehet hogy Mikuru de azt azért kétlem ^^ -
Nekem az a 0. rész tetszett legjobban :)
Mikuru-Beeeam ^^
-
van a vetítési sorrend, az idősorrend, és a DVD sorrend.
A vetítési sorrend jó nagy zagyvalék, egyedül az egymással szoros kapcsolatban álló részek vannak sorrendben, azok is csak egymáshoz képest.
A DVD sorrend tulajdonképpen idősorrend (cronologikal), azzal a különbséggel, hogy az Asahina Mikuru kalandjai a 0. epizód a 11. (vagy 12.? ) helyett -
Cat 02 #21641 Ebben az utolsó rész az utolsó rész ? Vagy faszán meg van írva h ne is az utolsóban essen le a lényeg hanem már előtte csak azt vetítik utolsónak ? -
unranked #21640 Suzumiya Haruhi :) És a földönkivüli csaj velős magyarázata :) -
Ejnye, nem tudtam betenni aláírásnak, hogy:
この銀河を統括する情報統合思念体によって造られた対有機生命体コンタクト用ヒューマノイド・インターフェース
:(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na, ki jön rá, miből van? :D
Kiejtés:
Kono ginga o toukatsu suru jouhou tougou shinen tai ni yotte tsukurareta tai yuuki seimeitai kontakuto you hyuumanoido intaafeesu
fordítás:
Egy szerves életforma kapcsolat-célú emberszabású illesztő egység, amit az ezt a galaxist irányító Adat Egységesítő Tudat Entitás készített.
-
megnéztem mai hime-t nagyon teccett. olyan fordulatok vannak benne mire én nem számítottam. sztem nagyon jó lett.
school days-t is meg tekintettem. az se rossz. a vége kicsit morbid, de tűrhető :D -
Igen, ez csak egy Excel-Saga spinoff akar lenni. -
igen csak két részböl ál :) és ova -
Cat 02 #21635 A Puni Puni Poemi tényleg csak 2 ova-ból áll ? :O
illetve a Daimaho Toge-t honnan tudnám beszerezni ? pm-ben is jöhet ha itt tilos :S -
Kisebb eltérések vannak, de ugyanaz mint az anime -
Nuki #21633 Nem tudom, de szerintem annál aminél az anime abbamaradt, nem lehet továbbmenni sehogy. -
Cat 02 #21632 Death Note ugyanaz mint a sorozat ? Bár gondolom nem megy tovább a storyban (mint a Berserk) -
Nuki #21631 Tudom, a 2. vagy 3. OVÁt még láttam aztán jött más őrület, és gyorsan elfelejtettem, hogy ne kelljen várakozással tölteni az időt :D
Nem tudom mikor jön, még a Death Note-ot és a Spirált megvenném szívesen ha jönne.
-
oh... Hellsing manga ^^ 2. kötet mikor jön ? :D asszem 4. kötetig már 2szer láttam a storyt de akkoris kéne ^^ (Hellsing OVA 1-az-1-ben a manga :D) -
Nuki #21629 Hát lehet hogy jó, de lutrira nem akartam kiadni 2000 forintot. Elég volt hogy a Libriben vettem egy Hellsing mangát és egy japán szakácskönyvet :D -
:D akkor én szeretem a tinilányos sorozatokat bakker,mert én az összes romantikus sorozatot abba a kategóriába sorolom
Az a baja hogy életszerű,hétköznapi dolgok vannak benne és én azt (is) szeretem ^^
-
Nuki #21627 A mangáján azt a szalagot láttam hogy "legnépszerűbb tinilány akármi" úgyhogy inkább hagytam. :P -
NANA -ról van vkinek véleménye? Még régebben megnéztem úgy 3 részt de aztán megláttam hogy majdnem 50 részes a sorozat és ez elriasztott (nem vagyok hozzászokva a hosszú sorozatokhoz:D ) Mert amúgy tetszett az első 3 , csak ha ellaposodik a sorozat akkor neki sem kezdek mert csak csalódás lesz -
Nuki #21625 Áram, nyersanyag, idő... ez mind pénz 
#21620: Úgyse hallod a filmtől ha csámcsognak... -
Cat 02 #21624 Death Note után akartam valami vidámat, és mivel Fumoffu-t nem tudtam még1szer megnézni, nekikezdtem a DearS-nek, picit talán Dokoru chan utánérzete van, de eddig nagyon jó, aki szereti az idiótaságokat nézze meg :D -
igaz:) -
na most azt mondom neked hogy animére talán kevésbé sajnálnám a pénzt mint mondjuk egy játékra :P jó persze nem mindre... sőt, nem midnre amire 10-est adtam :D De mondjuk Evangeliont azt megvenném ^^ -
meg ingyé' van:) -
az, itthon nem csámcsognak a fülemben és kényelmesebb is ^^ meg ha ki kell mennem mellékhelységbe akko rnyomok egy pauset azt jólvan :D -
Te is az a letöltős forma vagy :D? -
Hír
igen lesz :D elvileg picit feltuningolták a graft meg a hangokat ^^ úgy hallottam nagyon jó. Megkéne nézni :S csak moziban... hááát... nem szeretek moziba járni :\ -
Nem is tudtam hogy lesz moziban Perfect Blue, szép a plakátja ^^
-
so true xD -
egyik képet nem rakja be? :S
unlimited essay works.jpg -
Shounen animék
nagyméretű gif
ezt vicces lenne elsütni xD
sorry az... offért? XD mehetnének humoros képekbe csak ott nem értenék őket -.- -
Cat 02 #21613 User Tags :DAS:DAS:D:AS
"punk or some shit but it sounds good" -
ehh.. most olvasgatom Wikit... hát a manga az durvább mint az anime O.o meg sötétebb... meg... na mind1 x.x -
:) -
Nah vége... rövid volt :\ bár visszatekintve sok volt az ismétlődés benne de menetközben fel sem tűnt ^^ bírtam volna még nézni :D kicsit több fillerrel vagy valami x)))
több Dominic, több Anemone, több Gekko-state :D
MAL-on 5 favorit lehet... hát Death Note-t kivettem ^^ és Eureka bement a helyére :D már hiányzik E7 -.- többet akarok x)) 10/10
-
NGE RULEZ!!!
nomeg euroka is!! nekem nem volt idom mostansag az e7 esre de kb a 28. resznel tartok -
Eva mondjuk nem a szokványos mecha szerintem.
és Eva rulz --.--
am E7 szerintem picit NGE×FMA (nemtom miért FMA, de valahogy az ugrott be róla :D) -
(Utána néz az Eureka-nak) pfúúú bazz meha :D azt az evangelion egy életre megútáltatta velem... (vicc: a bannerba NGE jelent meg)